גיא כל הסוד זה להחליף רום ולא להסתמך על הרומים הגרועים של חברות הסלולר בארץ
גיא כל הסוד זה להחליף רום ולא להסתמך על הרומים הגרועים של חברות הסלולר בארץ
עוז אברהמי
ומה הסוד להחלפה פשוטה בלי להסתבך...?![]()
עוז אברהמי
עוד שאלה לאשפי הגלאקסי
באנשי הקשר, יש כולה שם טלפון ואימייל
האם אתם מכירים אפליקציה חלופית לאנשי קשר שגם עובדת לעברית וגם יש פרטים נוספים
כגון תפקיד, שמות קבלה, סללולרי/בית וכו'
תודה מראש
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
4 אפליקציות שהתקנתי(עדיין לא בדקתי לעומק):
ברקודר (Barcoder):
מעין רשת חברתית של השוואת מחירים של מוצרי מזון. האפליקציה מציעה לסרוק את הברקוד של המוצר כאשר מחזיקים את הפריט בסופרמרקט ובתמורה לקבל מידע על המחירים של אותו מוצר בשאר החנויות שנמצאות באותו אזור. את המחירים והמידע על המוצרים צריכים חברי הקהילה להזין, כאשר יש אפשרות לעדכן את המחיר במקרה שהוא כבר לא אקטואלי.
יוצרי האפליקציה מבטיחים להשאיר את השירות הזה ללא עלות ועכשיו עובדים על יכולות נוספות כמו יצירת רשימת קניות והשוואתה שלה לשאר הרשתות.
* מבחן התוצאה: האפליקציה נוחה לשימוש, אבל לפעמים לוקח קצת זמן לסרוק כל מוצר וקצב הטעינה של המידע לא תמיד מספיק מהיר.
* מיועד למכשירים: אנדרואיד ובקרוב אייפון.
פנגו (Pango):
פנגו מאפשרת כבר תקופה ארוכה לוותר על המדחנים, כרטיסי החנייה ואפילו על איזיפארק, ולשלם בפשטות דרך הסלולרי - באמצעות שיחה או שליחת SMS. אך האפליקציה שהוציאה החברה מפשטת עוד יותר את התהליך הטלפוני. יתרה מזאת, היא גם חוסכת כסף בהפעלת השירות, שהוא זול יותר משיחת טלפון לשירות או שליחת הודעת SMS. האפליקציה מאפשרת זיהוי מיקום המשתמש, הפעלה וסיום של החנייה בלחיצת כפתור, קבלת חיווי על מיקום החנייה וכן קבלת תעריפי חנייה במקומות שונים בארץ.
* מבחן התוצאה: אפליקציה בהחלט נוחה שמקצרת את הסרבול בהתקשרות למוקד או בשליחת SMS.
* מיועד למכשירים: אייפון.
פול-טנק (FullTank):
עלויות הדלק הפכו להיות מרכיב לא קטן בהוצאה החודשית של הנהגים בישראל. הדרכים לחיסכון בהוצאה הזו שונות, אבל אחת מהן יכולה להתחיל במציאת תחנת הדלק הזולה באזור שבו נמצא המשתמש.
אפליקציית FullTank מציעה מידע על מחירי לליטר דלק 95 וסולר, כאשר היא גם מצרפת מידע על שעות פתיחת התחנה ומפת הגעה אליה.
* מבחן התוצאה: האפליקציה מאוד פשוטה לשימוש והיא מאפשרת למשתמשים לעדכן את המחירים בה.
* מיועד למכשירים: אנדרואיד ואייפון.
זאפ (zap):
אפליקציה כוללת דפדפן פנימי כדי שניתן יהיה לגלוש לעמוד היבואן ולקבל מידע נוסף, כמו גם להשלים את תהליך הרכישה
* מבחן התוצאה: האפליקציה עונה על המטרה בכך שהיא מאפשרת לנווט בין קטגוריות, להשוות בין דגמים שונים ולקבל פרטים נוספים על כל מוצר ומוצר. בנוסף,. עם זאת, לעתים היא אינה תחליף הולם לאתר. כך, למשל, היא מאפשרת לסנן מוצר לפי ארבע קטגוריות, ואילו באתר מופיעות אפשרויות סינון נוספות. על מכשירי סימביאן (נוקיה), האפליקציה זזה לאט והמענה לא מיידי מספיק. יש לציין שאפליקציית האנדרואיד סירבה לעבוד בחלק מהמקרים ובשאר עבדה באיטיות רבה.
* מכשירים: אייפון, אנדרואיד, סימביאן
נערך לאחרונה על ידי guyst; 27-07-2011 בשעה 00:23:22.
לכל חובבי הווקי טוקי .Push-To-Talk
LoudTalks LITE
https://market.android.com/details?id=com.loudtalks
ממש כמו מירס
התוכנה תאפשר לכם להפוך את המכשיר שלכם לווקי טוקי וע"י כך לחסוך בדקות שיחה יקרות (מומלץ לאלו שלהם אין חבילת דקות).
כרגע ישנן שלושה גרסאות: לאנדרואיד, בלקברי, ולמחשב. ובקרוב מאוד גם לאייפון.
מאפשר שיחה עם משתמשי אנדרואיד > לאנדרואיד > לבלקברי > ואם התוכנה מותקנת על המחשב אז אפשר לתקתק גם למשתמשי ה PC .
EFLY בפייסבוק....
מישהו מצא אפליקציה של טלפון פשוט לאנדרואיד???
למה בשביל ליזום שיחה אני צריך לעבור 8 תפריטים ולסגור אפליקציות.
אולי אקנה לי טלפון בלוק לשיחות....
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
בנצי,
אני לוחץ על כפתור home ואחרי זה לוחץ על האייקון של הטלפון ומיד יכול לחייג למי שאני רוצה.
אבל אני מסכים שבנייד טיפש הרבה יותר מהיר וקל לחייג.
יש אפליקציה נחמדה שפרסם נדמה לי אייל שפירא, QuickDial קוראים לה, והיא מאפשרת לך לסדר קיצורים לשיחות, אפליקציות ועוד.
היא נוחה מאוד לשימוש בנהיגה, וגם לשימוש באופן כללי - הרבה יותר נוח לבחור מישהו לחייג אליו משם מאשר לחפש אותו ברשימת אנשי הקשר.
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
שני מכרים שלי עם המכשיר ומאד מאוכזבים ממנו הוא מתחמם והסוללה נגמרת בשעתיים בלבד, בוצעו עדכוני גרסא ואיפוס כבר 4 פעמים אך ללא שום תועלת.
חיים,
הבעיה היא לא במכשיר, אלא באופי השימוש בו.
אם למשל תקנה רכב חדש וחסכוני יחסית, ותנהג בו בצורה בזבזנית - מזגן דולק כל הזמן, הילוכים על מצב ספורט, תמיד לוחץ על הגז עד הסוף ובולם בכל הכוח רק ברגע האחרון - אתה תגלה שהמיכל שלך יגמר די מהר.
הנוקיה הישן שלי שהיה יכול רק לשלוח SMS-ים ולעשות שיחות (וגם לצלם באיכות רצפה) היה יכול לעבוד ללא טעינה, 3 ימים ברצף, בשימוש הממוצע שלי.
עם הגלקסי זה מאוד משתנה.
אם אני אשתמש בו רק לשיחות ו-SMS-ים, אוכל להפעיל אותו יומיים רצוף, אבל אם אשחק בו כל היום ואגלוש באינטרנט בלי הפסקה, הוא יחזיק מעמד פחות מ-5 שעות - בדומה למחשב נייד ממוצע.
בסופו של דבר מדובר במכשיר שצורך הרבה אנרגיה אם משתמשים בו הרבה ואם משתמשים בכל היכולות שלו (אינטרנט, GPS, BT וכו'), וגם אם מתקינים עליו מיליון אפליקציות שממשיכות לרוץ ברקע בזמן שאתה לא משתמש בו.
בשימוש נכון וחסכוני ניתן להנות ממנו למשך זמן סביר (לדעתי יום וחצי זה סביר), ובשימוש בזבזני כמו שאמרת - שעתיים וזהו...
הערוץ שלי ב-Youtube
ברשת אורנג' הוא עובד מעולה אפילו לאחר עדכון גרסא, בחברה מתחרה הוא פשוט צרה צרורה, סוללה נגמרת במהירות ולא משנה אם משתמשים או לא, מכשיר רותח ברמות מוגזמות ועובד לאט!
יתכן גם שמדובר ברום לא מוצלח ובזבזני.
אני באורנג' ומשתמש ברום המקורי שלהם. (אני עדיין עצלן מדי בשביל להחליף רום)
איזה גרסת אנדרואיד יש שם?
האם ה-Wifi, BT, GPS ואינטרנט סלולרי מופעלים?
האם למסך יש כיבוי אוטומטי אחרי דקה ללא שימוש? האם עצמת התאורה משתנה באופן אוטומטי? או מופעלת על הכי חזק כל הזמן?
בדקתם אילו תוכנות פועלות? ניסיתם לכבות אותן ולראות אם יש הבדל?
אני לא מזמן התקנתי גרסת בטא של וייבר ולמחרת גיליתי שהסוללה שלי ירדה ל-30% תוך כמה שעות (אחרי לילה של טעינה מלאה).
בבדיקה התברר שהאינטרנט הסלולרי עבד קשה בשעות האלו ומי שצרך הרבה מידע היה וייבר.
לאחר הכיבוי של וייבר, הבעיה נעלמה כלא היתה.
גרסת וייבר העדכנית שיצאה כבר עובדת בסדר, אז אפשר להתקין בלי חשש.
אתרו את הצרכן שמבזבז את הסוללה, והבעיות יפתרו
נערך לאחרונה על ידי Liav; 28-07-2011 בשעה 16:13:29.
הערוץ שלי ב-Youtube
תודה על העדכונים ליאב, אני אנסה את כל מה שהעלת בפלאפון ונראה האם יהיה שינו, מה שכן יש דיליי בין התנועה לקול בסרטונים ובאפליקציות שיש בפלא!
לי יש חיוג מקוצר לאנשים שאני מתקשר אליהם הכי הרבה,בלחיצת כפתור על מקש הטלפון אני מגיע לחיוג המקוצר ואין שום בעיה,לגבי אנשי הקשר,בצד ימין של המסך יש אותיות א"ב,אני לוחץ על האות שאני מחפש את האיש קשר ובשניה אני מגיע אליו,
בוגל לך יש בעיה אם הטלפון בגלל שאתה במאדים,תנחת על כדור הארץ ותראה שהכל יסתדר![]()
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
יש לי בעייה של מהירות גלישה. SPEEDTEST נותן 34 KBPS , רעיונות למישהו...?