האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מכשיר כזה ?
מה מחירו ?
תודה.
האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מכשיר כזה ?
מה מחירו ?
תודה.
חנות בשם נוימו ורגוס בת"א.
מחיר: לא זוכר בדיוק אבל אם אני לא טועה 100-150 ש"ח עבור השעון + 250 עבור הסטנד.
הכי זול יהיה להזמין מ-EBAY.
אגב שמו - אינדיקטור - dial indicator בשמו המלא.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
את שלי אני קניתי ברחוב לוינסקי כזכור לי יש להם שלט של מקיטה מאוד בולט על החנות
סדר גודל של 300 שח כולל הסטנד יש גם יקרים יותר תלוי איזה רמת דיוק אתה מחפש
הנה כמה דוגמאות במחיר יותר סביר:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ALTRA...Q5fAccessories
http://cgi.ebay.com/0-01mm-Plunger-T...d=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/Precision-Plunge...d=p3286.c0.m14
יש עוד המון בעלות של 10$ ליחידה בערך (+7$ משלוחה) - צריך רק לחפש...
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אגב למי שאין, לדעתי זה כלי חשוב מאוד שעוזר להביא את המסוק לרמת אמינות גבוהה ועוזר מאוד לשמור על המיסבים ולהיפטר מרעידות.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
ואם כבר בענייני אינדיקטור עסקינן, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג תושבת עבור ציר 12 מ"מ?
אופיר
אתה יכול לפרט יותר, איזה בדיקות מבצעים עם הכלי ואיך הוא תורם להקטנת הרעידות?
דרך אגב - לכל בעלי הטירקס (ואוליי זה מתאים לעוד מסוקים) יש כלי יעודי לכיוון הסווש, שעולה זול
(כ- 15$ באיביי), כך שחבל לדעתי להשקיע באינגיקטור.
ניסן
אני חושב שאנדיקטור זה הדבר הכי נכון לכיול מסוק עם כל הכבוד לכלי הזה..
הוא נוח אבל אנדיקטור הרבה יותר מדוייק ואין ספק על כך.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
רזולוצית הכיוון של ה SWASH PLATE בין כה וכה לא מאפשרת להגיע לרזולוציה הגבוהה (מאוד) שמאפשר האינדיקטור - אין ספק שהאינדיקטור הוא כלי מאוד מדויק, אך לשימושנו כלי איזון ה- SWASH נותן מעל ומעבר, האינדיקטור טוב לדברים אחרים (איזון רכיבים סובבים).
אגב עוד לא נתקלתי במסוק שכוון כמו שצריך עם SWASH LEVELER והיו לו בעיות כיוונים, בטח לא כאלו ששימוש באינדיקטור היה פותר אותן.
אנשים, אתם מדברים פה על שני מוצרים שונים.
ישנו כלי לכיוון הסוואש פלייט. לעומתו האינדיקטור נועד למדוד איפוס של חלקים סובבים כמו ציר מנוע וציר הקלאץ'.
ע"י מדידה וכיוון של המכלולים שמורכבים על ציר המנוע משיגים מסוק נטול רעידות שמקורן מהמנוע וכך בין היתר לשמור על המיסבים שלא יטחנו סתם כך. האינדיקטור מודד בדיוק של 0.001 אינץ' או 0.01 מ"מ. וכך אפשר לוודא שהמכלולים המורכבים על המנוע (מניפה, קלאץ' . . ) מסתובבים בצורה ישרה ובלי סטיות.
באותו העניין ראוי להזכיר שרצוי מאד גם לאזן את המניפה כדי לנטרל רעידות שמקורן בחוסר איזון.
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
שחר אתה טועה בדבר אחד
אנחנו מדברים בדיוק על אותו הדבר...
לפני שהתחילו לבצבץ בשוק SWASH LEVELERים חרוטי CNC ומדויקים, היה נהוג לכוון מסוקי CCPM באמצעות אינדיקטורים שאיפשרו רמת כיוון גבוהה ומדויקת.
אך כמו שכבר הזכרתי (וגם אתה) רזולוצית העבודה של הכלי המדובר הינה גבוהה מאוד (0.01 מ"מ), הרבה מעבר למה שניתן להגיע ע"י סיבוב שלם בלינק או הזזה של נק' ב SUB TRIM/CENTER - וע"כ ה SWASH LEVELER הוא די והותר.
לגבי כל מה שרשמת אני מסכים בהחלט - וכמו שגם אני הזכרתי בהודעתי הקודמת, הכלי מעולה לאיזון רכיבים סובבים.
וורגוס יושבים ביצחק שדה ת"א.
אולי לא קשור, אבל פטנט נחמד לכיוון סוואש-פלייט בלי שום כלי מיוחד (פטנט שראיתי בפורום RUNRYDER) נעשה ע"י הידוק מפתח אלן לציר הראשי עם שני אזיקונים (כאשר על הציר הראשי נמצא רק הסוואשפלייט בלי הוואש-אוט והראש). כידוע, מפתחות אלן מכופפים בזוית של 90 מעלות וע"י סיבוב הציר הראשי כאשר מפתח האלן צמוד או קרוב לסוואש-פלייט, ניתן לוודא את האיפוס שלו. יעיל וזול.
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
חברה לא להגזים קצת פרגון לכיווני עיין. סאווש לא מכוייל במדוייק לא מכניס רעידות למסוק. שימו 3 סרווים טובים וזהים בדקו פלס על X ו Y ( ב 0 מכני סרווים ומרכז המהלך של סאווש ) וזהוא. ( מי שרוצה להפוך למדע את כיוון הסאווש - בבקשה ).
סוואש לא מכוון לא מכניס רעידות. לא זו היתה הכוונה.
עם זאת מניפת מנוע וקלאץ' לא מכוונים כן מכניסים. יש מסוקים בהם הרעידות ניכרות יותר לעין ויש מסוקים שפחות. עדיין הרעידות קיימות, פיזיקה פשוטה - חלק מסתובב במהירות גבוהה - אם הוא לא מאוזן או אם הוא לא מסתובב בצורה ישרה - יוצר רעידות.
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
ננכון מאוד - הדוגמה הכי טובה לזה היא - קחו משאית של 5 טון למשל שיש לה רעידות בהגה, שימו משקולת קטנה של 200 גרם על הגלגל - והרעידות יעלמו...סוואש לא מכוון לא מכניס רעידות. לא זו היתה הכוונה.
עם זאת מניפת מנוע וקלאץ' לא מכוונים כן מכניסים. יש מסוקים בהם הרעידות ניכרות יותר לעין ויש מסוקים שפחות. עדיין הרעידות קיימות, פיזיקה פשוטה - חלק מסתובב במהירות גבוהה - אם הוא לא מאוזן או אם הוא לא מסתובב בצורה ישרה - יוצר רעידות.