אני עונה כי התשובה חשובה.... עברתי את זה בסוף השבוע תכין את הפפלים 30% מכס![]()
אני עונה כי התשובה חשובה.... עברתי את זה בסוף השבוע תכין את הפפלים 30% מכס![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אתה לא בטוח תצטרך לשלם מכס אך כדאי להכין 30% שזה יוצא גרושים בסופו של דבר,
על עוד זה מגיע אלייך לדואר אין לך מה לדאוג בקשר לנסיעה למכס עצמו שנימצא בתל אביב, במידה ותצטרך לשלם אז ירשמו לך על הפתק דואר
רשום בגדול מכס והסכום בשקלים שאתה צריך לשלם.
נערך לאחרונה על ידי nir; 15-06-2010 בשעה 08:36:25.
Futaba 10CHP 2.4GHZ
E-Flight T34 Mentor
SebArt Angel S 50E
Multiplex Easy Star
Multiplex Easy Glider Pro
Multiplex Cularis
דוד, אני לא בטוח שהבנתי מה הבעיה, ומי מנסה להתחזות לסיני?
תוכל להסביר קצת בהרחבה?
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
אתה סתם ישראלי נקניק!! מצטער שצריך לנסח את זה כך, אך מבלי לבדוק ולוודא מה ההודעה שאתה מקבל בדף האישי התיישבת ובקלות רבה ירקת על מי שנותן לך את אחד השרותים הטובים בעולם ולמה? כי כמו רבים פה אתם לא מבינים את כל הנכתב באנגלית ולא מפעילים תרגום גוגל פשוט או ממתינים עוד יום או יומיים.
פשוט יצא לי מהאף לראות את הקיטורים האלו שלכם שבסוף מתבררים כעורבא פרח.
והכי מרגיז, עוד לא ראיתי פה חכם ציון אחד, שאחרי שגילה שטעה , שיפרסם התנצלות או ישתמש בזכות שיש לו למחוק את הפוסט המשמיץ והמפגר שלו.
בוגל שלום לך. תרשה לי להגיב על ההתקפה הפרועה שלך. רק היום קראתי את התגובה שלך מאחר שהייתי במקום עבודתי יומיים. תאמין לי שאני שולט בשפה האנגלית ברמה גבוהה. כאשר ביצעתי את ההזמנה ובדקתי את הדף האישי שלי לא פורסם שם שום דבר על שימוש בשירות הדואר השוויצרי. על שימוש זה למדתי מחברי הפורום הזה. ניסיתי במשך שבוע לאתר את החבילה שלי דרך דואר הונג קונג כמו תמיד אך כמובן שזה לא התאפשר. הובי קינג לא הטריחו את עצמם למיטב ידיעתי לפרסם את השימוש בשירות הדואר השוויצרי. ובכול אופן אותי באופן אישי הם לא טרחו ליידע על כך ואף לא טרחו לענות על האימיילים שלי באנגלית מצויינת במשך שבוע. לאחר ההזמנה המדוברת ביצעתי עוד הזמנה והפעם ליד מספר האיתור הם הוסיפו קישור לאתר הדואר השוויצרי בו אכן ניתן לאתר את החבילה. דבר שהם לא עשו בהזמנה הקודמת.
אז מתברר שאתה נקניק ישראלי מתלהם ואני לא מבין מהיכן אתה שואב את החוצפה שלך להשתלח בחברי פורום. ולגבי נושא ההתנצלות, אני פרסמתי שלבסוף הצלחתי לאתר את החבילה שלי באתר הדואר השוויצרי, רק לאחר שלמדתי מחברי הפורום שהובי קינג עושים שימוש בשרות הדואר השוויצרי. לידיעתך מר בוגל אני חבר פלטינום בהובי קינג עוד מהימים שהם נקראו הובי קואלה מלפני מספר שנים. רכשתי מהם עשרות רבות של מוצרים ואני מאוד נהנה מהמוצרים שלהם, למרות שלפי דעתי יש מקום לשפר את התמיכה שלהם בלקוחות.
המשך יום נעים לכול חברי הפורום וולא ספק אמשיך לרכוש מהם מוצרים נוספים בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי Iglu2232; 16-06-2010 בשעה 22:37:47.
לא עדיין לא מבין למה אתה מנקנק את כולם ???
אני עדיין מחפש את החבילה שלי
סוף רע לסרט טוב
לאחר מספר התכתבויות עם הסיני שהבטיח לי שהחבילה שלי שכוללת 4 סוללות 3S 5000 40C בקר 90A ושני צפצפות ל שלוש תאים נשלח בדואר רגיל לישראל
וידאתי פעמיים את צורת השליחה של החבילה ו פעמיים קיבלתי תשובה הבאה
Air Parcel (Israel) up to 3kg $39.86 (Air Parcel (CP))
היום בבוקר בבדיקה שגרתית של מיקום החבילה נדהמתי
לא רק שאני צריך לחקות שבועיים עד שיגידו לי איפה החבילה שלי ואיך היא נשלחה
קיבלתי תשובה מצמררת מדואר ישראל
פריט ה-EMS מסינגפור נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/06/2010.
לצערי ההבטחות של ה סיני שווה לת**
אני לא הולך ללכלך על הסיני ששירת אותי עד אחשב
לצערי אני לא יכול יותר להאמין למילה שיוצא מהסיני לכן ברגע קבלת ה משלוח האחרון בכוונתי לסיים את פעילותי עם הסיני
![]()
Tornadonאני משתתף בצערך אבל הבעיה היא שלא קם מתחרה לסיני הזה.
ולכל אלה שהם לא נקניקים תפסיקו ולקפוץ לשפוט כל אדם שמתלונן על הסיני הזה!
ככה שאף אחד לא עובד בחינם . תתחילו לשקול מילים
לאחרונה הפורום הזה מדרדר מיום ליום .
מישהו יודע מה המייל של הסיני? אם שולחים מסר דרך האתר שלו זה נותן שיש תקלה במייל.
ממש בעסה אתה כותב וכותב לו הכל ולאחר שאתה לוחץ הוא נותן הודעת שגיאה ואז כל מה שכתבת הלך לטמיון!!
Your parcel has been sent from the HobbyKing.com warehouse!
זה אומר שהחבילה נשלחה?
ואיך זה הגיוני שקיבלתי את ההודעה הזאת יומיים לאחר ההזמנה?
הבעיה היחידה היא הדואר בשוויץ, לא רק שזה מאריך את ההזמנה אלא המעקב אצלי תקוע על ה 18 לחודש ואין שום עדכון מאז!
למרות שנפגעתם מעניין ה,EMS בראיה של הסיני הוא עשה לכם טובה.
על חשבונו הוא שידרג את המשלוח למשלוח מהיר יותר ויקר יותר בכדי שחבילות שכבר הוזמנו לא יתעכבו בגלל תקלה שלא קשורה אליו.
זו אינה אשמתו שבארץ הצליחו המונופוליסטים להרוס את שירות הEMS.
נכון, הוא היה צריך לשלוח מייל ולקבל אישור מכם. אך לנוכח אי הכרתו את חוקי מדינת ישראל ונסיונו למנוע עיכוב נוסף בהזמנות הוא עשה אשר עשה.
עם כל הצער הכספי זה דווקא סימן לשירות מעולה, לטעמי.
הגיעה לי חבילה היום שהסטטוס שלה לא ידועהאני חושב שהשוויצרים לא עוקבים אחרי חבילות אחרי שעזבו אתם.
הגיעה לי חבילה שהסטטוס שלה אצלם נשאר תקוע על תאריך העזיבה שלה לפני שבוע וחצי.
הדואר שוויץ הזה ממש מבאס, חבילה תקועה שם מ-14.6 (עברו 10 ימים)במצב הזה :
Departure from border point of country of mailing