כל אלה שמגינים על הסיני ולא מבינים שזה יקרה גם להם תמשיכו ואז ניראה אם לא תקבלו עצבים מהשירות שלהם
כל אלה שמגינים על הסיני ולא מבינים שזה יקרה גם להם תמשיכו ואז ניראה אם לא תקבלו עצבים מהשירות שלהם
ליאור מוזר שאתה מתלונן אבל ממשיך לקנות....
הוצאתי מהסיני בשבוע האחרון 10 חבילות כולל חבילות עם סוללות
כולם נשלחו לי בדואר רגיל לפי בקשתי
בהתחלה חשבתי שיש פה קנוניה נגד ישראל
אבל עכשיו אני חושב פשוט שהסיני סימן מספר אנשים פה ועושה להם דווקא, יכול להיות בגלל שאני מתבטא יפה במייל ומסביר לו את המצב כמו שצריך?
גם עם הסיני ישלח לי פעם אחת בEMS אני בטוח שאני ימשיך לקנות ממנו. EMS זה שידרוג במשלוח... זה עולה לו יותר, פשוט מדינה ישראל דפקה את הציבור הקטן...
כמו שעודד אמר תפסיקו להאשים את הסיני, תאשימו את דואר ישראל וEMS
עוז אברהמי
עוז היקר
הכעס על הסיני הוא לא על הEMS, לא רק
הEMS רק הוסיף לעצבים שנערמו במשך זמן רב
אנחנו עצבניים על השירות הגרוע, התשובות המגעילות, הזלזול באנשים, המוצרים הפגומים וכל השאר
ועכשיו לתשובה הרגילה: "יש להם אלפי לקוחות בכל יום והם לא יכולים לשים לב לבקשה של כל אחד"
אז בואו אני יחדש לכם משהו, אין לא יכול, יש לא רוצה
מכירים את DX? אני מתערב שיש להם פי 5 לקוחות מHK, אפילו יותר, הם מקבלים מאות אלפי הזמנות בכל יום ועדיין נותנים שירות מצויין, כאשר מוצר הגיע אלי פגום הם שילמו לי את מחיר המשלוח חזרה.
במקרים אחרים הם פשוט שלחו חדש בלי לשאול יותר מידי שאלות ובלי לבקש לשלוח אליהם את המוצר הפגום חזרה, התשובה שלהם תמיד לאחר הצהרה על מוצר פגום:
"A new XXX has been sent to you, we hope you can find a use for the defective one"
ואז הם מתנצלים על אי הנוחות
אז אל תתחילו להגן על הסיני, יש לו שירות חרא וזהו!
למה אנחנו ממשיך לקנות ממנו? כי יש אצלו דברים שאין באף אתר אחר, אך עדיין אנחנו מנסים להימנע בכל דרך אפשרית מלהזמין ממנו
אני מקווה....
תודה רבה....
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
בפעם המיליון תקראו את סעיף 4 במכתב :
אפשר לשלוח בפקס ואין צורך להגיע למכס !!!
Boogle ולא Google קפיש?
כתבה: "גם בסין יודעים לבצע הונאות באינטרנט"
קישור :http://www.port2port.co.il/Index.asp...CategoryID=120
כנראה שגם ה"סיני" נדבק בתופעה !
יש לך מנגנוני אבחנה של דתי קיצוני במוזיאון פליאונטולוגיה, כשהדינוזאורים לא מסתדרים לך עם האמונה אתה פשוט מוצא כל פירור של תירוץ כדי לעודד את עצמך, עד כדי כך שאפילו העברית שאתה קורא כבר איבדה את המשמעות הרציפה שלה והיא ערימה של אבני לגו שתוכל לבנות מחדש ולנופף במשמעות החדשה שהרכבת.
זה שמצאת כתבה על מוצרים מזוייפים שנמכרים כמקוריים (או לא נמכרים בכלל) ליבואנים סיטונאים קשור להוביסיטי בהמון צורות, וכולן בדמיון שלך.
תתעורר ותירגע.
אייל, חבל לך על מאמץ ההקלדה.
זהו השירשור "לונטל" (כמו שאומרים באנגלית) או להוציא אויר על הסיני.
רק שיפסיקו לאיים שלא קונים ממנו יותר כי זוהי ממש בדיחה כבר.
אני אתייחס לצורה הביריונית שבה אייל שפירה ו zvikaf שחיזק אותו על שרשם אליי.
כדי לרשום בצורה כזו בפורום לא צריך להיות גיבור, יש צורות הרבה יותר תרבותיות לחלוק על או לא לקבל את דברי האחר.
במקרה הזה הגבורה היא לומר את זה בפנים...
נערך לאחרונה על ידי hai; 19-07-2010 בשעה 18:10:49. סיבה: תיקון קטן
ב. לא יודע איפה גדלת אתה, אבל אצלנו הבריונים התנסחו קצת אחרת
ג. להפיץ דיסאינפורמציה ולזרוע דרכה בהלה זו גבורתו של אדם צר אופקים ופחדן
כדי לשמור על רמת הפורום אני לא אכנס איתך להשמצות.
יהיה בסדר . . .
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
מי שרוצה לדעת על עלויות EMS כאן http://www.israelpost.co.il/postshir...8?opendocument
שימו לב שחבילה הפטורה ממיסים עלות העמילות 35 ש"ח בלבד!!!
תחשבו טוב איך להזמין נכון כך שתחויבו בעמלת מינימום היה וישלח לכם פריט בEMS
![]()
ועוד הערה ל"מתחכמים" העמלה האחרונה הינה בעבור אותן חבילות שהערך המוצהר עליהן נמוך והחבילה מעוכבת לצורך קבלת מסמכים..... למי שעוד לא הבין את הרמז דווחו 100% ואל תעשו שטויות במיוחד בחבילות שדינן להשלח בEMS.
או, שתלמדו לחיות עם הסיכון שבתשלום כל העמלות לעיל.
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 24-07-2010 בשעה 00:35:51.
Boogle ולא Google קפיש?
קניתי בטריות גדולות אצל הסיני הזה, יצא לי 93$ אבל הצהרתי על 30$ למה שכל המכס האלה גנבים.
בחרתי לשלוח בדואר אויר ואז פתאום אחרי איזה יום אני מגלה שהוא שלח לי בEMS החוצפן.
כתבתי להם אי מייל אבל עברו כבר איזה חמש שעות ולא קיבלתי תשובה!
עכשיו אני אצטרך לשלם גם לEMS הגנבים וגם למכס, למה שהם יבדקו את החבילה הם יראו שזה יותר מ50$.
איזה מניאק הסיני הזה, אני אומר להחרים אותו!
חוץ מזה שאתמול ריסקתי את הטיסן למה שהיתה רוח פתאום, ואני בכלל לא בחרתי להטיס עם רוח והיא פתאום הפכה לי את הטיסן החוצפנית, אז אני אומר להחרים את הרוח! כל פעם שתהיה רוח תתעלמו ממנה, שתמצא מישהו אחר להתעלק עליו.
זהו, אני עם הרוח גמרתי.
וגם פקח דפק לי דו"ח שחניתי בחניה של נכים כשהלכתי לשניה לקנות פלאפל, אז אני אומר - מהיום לא קונים יותר פלאפל! נראה להם מה זה!
יש 2 אפשרויות:
1. אם שולחים לך ב EMS אז אתה משלם 30 ש"ח עמלה
2. אם לא שלחו לך ב EMS אז לא משלם כלום ומביא את זה מהדואר.
איך תדע לפי מה שולחים?
לפי ההבנה שלי אם מדובר ביותר מ 2000mh של כל הסוללות ביחד אז זה EMS . היה גם פוסט שציין שמעתה כל החבילות parcel כלומר 1KG ומעלה גם נשלח EMS.
בקיצור כל עוד אתה פטור ממס זה רק עוד 30 ש"ח, תעשה את החישוב שלך אם זה כדאי, לעניות דעתי זה עדיין משתלם.
אהלן אייל, ההברזה שלך עוד תיזכר...
בכל מקרה לפי מה שרשום באתר הדואר שממנו בוגל הביא את הטבלה זה 35ש"ח כולל מע"מ. עכשיו על האייקון שמביא אותך לעמוד עם הטבלה כתוב "חדש! שירות עמילות מכס ביבוא" אז יכול להיות שעכשיו זה 35 ש"ח וזה באמת חדש, ויכול להיות שלא הבנתי נכון את מה שרשום. בכל מקרה נחכה לתשובה מבוגל...
"חדש" - אתה יכול בתוספת של 35 ש"ח לחסוך את ההמתנה בתור, ואת 81 השקלים תשלם מרחוק בכל דרך שתבחר, מה שהופך אותך גם לעצלן בנוסף לפראייר.