היי
למישהו מבעלי אורורה 9 יצא במקרה למדוד את טווח הקליטה של המשדר-מקלט? כמובן בהנחה שהאנטנות ממוקמות נכון ותנאי השטח סבירים.
סתם מסקרנות
היי
למישהו מבעלי אורורה 9 יצא במקרה למדוד את טווח הקליטה של המשדר-מקלט? כמובן בהנחה שהאנטנות ממוקמות נכון ותנאי השטח סבירים.
סתם מסקרנות
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
ב700 מטר מרחק ו50 מטר גובה מאחורי גבעה קטנה וכמה ברושים איבדתי קליטה כאשר האנטנות זרוקות בתוך גוף הEPP של הטיסן FPV,
עם דאונים יצא לי להיסחף בערך לאותו מרחק קרקעי אבל תמיד בקו ראיה וגבוה יותר, במרחק הזה כבר כמעט בלטי אפשרי לזהות את הטיסן.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
חגי, אם כך לא כדאי להוציא את האנטנה מחוץ לטיסן?
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
רק לשם השוואה, עם פוטאבה 8FG ומקלט פוטאבה 2.4 כמובן, הגעתי ל 1500 מטר ואיבדתי רדיו (הטייס האוטומטי הציל אותי). פעמיים (!).
נ.ב
האנטנות מוקמו נכון (ב 90 מעלות)
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
סליחה על חוסר הידע אבל מה זה בדיוק "טייס אוטומטי??"
![]()
גם לקפוץ זה לעוף...גם אם לרגע...
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אכן, אצל חגי האנטנה הייתה קבורה בתוך הטיסן והיו מכשולים בקו הראיה. ברגע שאתקין את ה osd עם ה rth אעשה כמה מבחנים לטווח באויר ואדווח.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
הטווח כול כך משתנה עם המשתנים בסביבה, זו הסיבה שיכול להיות נתק שידור ב-700 מטר או רק ב-2ק"מ, זה בעייתי עד בלתי אפשרי לקבוע ערך מוחלט או אפילו את בטווח סביר (נגיד חצי ק"מ).
עד כמה שידוע לי (אבל לא בדקתי את העניין לעומק), החברות לא מצהירות על טווח מסוים, בכלל הסיבות הנ"ל.