היי בשני בלילה 2011-11-07 האתר לא יהיה זמין לפרק זמן קצר לטובת שדרוג המערכת
נושאים לטיפול:
1. הצגת תמונות
2. תמונות באלבומים
3. RSS
4.שדרוג גרסה
5. שדרוג תוספים
6. חיפוש מאמרים ב eFly Magazine
היי בשני בלילה 2011-11-07 האתר לא יהיה זמין לפרק זמן קצר לטובת שדרוג המערכת
נושאים לטיפול:
1. הצגת תמונות
2. תמונות באלבומים
3. RSS
4.שדרוג גרסה
5. שדרוג תוספים
6. חיפוש מאמרים ב eFly Magazine
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
השדרוג יתרחש היום 8.11.2011
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
יש לי תקלה באינטרנט בבית השדרוג נדחה![]()
טוב, באיחור קל הרגע סיימתי לשדרג, אם יש תקלות או משהו כזה בבקשה לכתוב פה. בכל מקרה אטפל בשאר הדברים שכתובים מעלה בהקדם.
העלאת תמונות לא השתפרה
תוכל לתאר בפירוט מה הבעיה? זה נופל באמצע? אני חייב תיאור מדוייק - דפדפן, סוג קובץ, משך זמן עד לשגיאה, סוג השגיאה וכ'ו מכיוון שאצלי זה עובד
לי גם הייתה (או שעדיין קיימת)
בטעינת התמונות בגודלם המקורי לוקח יותק מידי זמן וכשזה מסיים לפי הסטטוס-בר מופיעה לי סימן קריאה שמאפיין שגיאה ..
רק אחרי הקטנת התמונה הקבצים עולים ללא בעיה.
Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
EFLY בפייסבוק....
יש לי 3 דפדפנים :
1. כרום 15
2. אקספלורר
3. פיירפוקס 8
בכולם יש אותה תופעה.
כשאני מנסה לצרף קובץ להודעה, נפתח חלון אפור ריק. כשאני מנסה לצרף תמונה ע"י שימוש בלחצן ה IMAGE, אני בוחר MY COMPUTER ואז נפתח לי שוב מסך אפור ובחלון הכיתוב מופיע לי [IMG\] [IMG]
אוקיי, זה מס]יק
תודה
גיל,
נסה ללחוץ על החלון האפור? זה כנראה באמת באג..
או
ניסית לצרף קבצים ב"מצב עריכה מתקדם" ואח"F דרך הכפתור של "ניהול קצבים מוצרפים"?
בבקשה דווח אם זה מסתדר
טוב, גם תצוגת התמונות באלבומים אמורה להיות תקינה.
כאשר עושים LOGIN לפורום , הוא רושם משהו בסגנון "ברוך הבא , $BBUSERNAME "
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
תודה, שמתי לב לזה גם
בבית היסתדר, נראה אם גם בעבודה זה יעבוד ?
אהה... זאת הבעיה! למה בעבודה אתה לא עובד?!![]()
חשבתי שבשביל זה הצטרפת לכוחותינו...
שדרגת גם את הסמיילים.... (תעשה Control+F5 ותראה)
אפשר להחזיר לסמיילים הקודמים?
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube