שלום לכם
לגבי מנוע בנזין 26cc של טיסן KATANA
אני יודע שאני שם דלק 95 ( בעבר הייתי שם לו דלק 96 כשהיה )
אבל לגבי השמן כמה אחוז ממולץ לשים ואיזה סוג שמן אני צריך לשים
תודה רבה
אודי
שלום לכם
לגבי מנוע בנזין 26cc של טיסן KATANA
אני יודע שאני שם דלק 95 ( בעבר הייתי שם לו דלק 96 כשהיה )
אבל לגבי השמן כמה אחוז ממולץ לשים ואיזה סוג שמן אני צריך לשים
תודה רבה
אודי
הכי איכותי זה המוטול 710\800
אתה צריך לשים 2 אחוז כלומר 20 cc
בהצלחה
yak 54 carden da 50.
yak 55 profile os 46.
calepso os 61.
yak 55 epp.
sanwa sd 10g.
כל שמן סינטטי איכותי, למנועי 2 פעימות יהיה טוב.
אני משתמש בדלק 95 אוקטן בתכולה של 3% שמן וכך אני גם ממליץ.
שלום גדעון,
אפשר לדעת למה 3%?
yak 54 carden da 50.
yak 55 profile os 46.
calepso os 61.
yak 55 epp.
sanwa sd 10g.
yak 54 carden da 50.
yak 55 profile os 46.
calepso os 61.
yak 55 epp.
sanwa sd 10g.
אודי שלום רב חסר נתונים שם המנוע , ושנת יצור , מנועים שהשתמשו בדלק 96 אוקטן נהוג להוסיף תוסף אשלגן 1% לכל ליטר לדלק 95 נטול עופרת .לגבי שמן בן 2% ל3% שמן שתי פעימות כאשר דבר זה תלוי בסוג המנוע אני אישית משתמש בסונול מרין 2% זה יוצא 20cc לליטר ו 1cc אשלגן גם למנוע זנוא גם ל 3w וגם לקואדרה עם יש לך עוד שאלות צור קשר
זיו
מנוע BRILL 26CC המנוע אצלי שנתיים וקניתי אותו ממישהו שאני מאמין שאצלו היה בערך שנה
אודי
תשובתי בענין דלק 3%.
תמהני איך דלק 3% יגרום למנוע לעבוד עני. האם לא שמעתם שניתן להתאים את זרימת הדלק לצמיגותו? ומדוע שהמנוע יעבוד קר יותר בגלל אחוז אחד של שמן? כל אלו נובעים מהרהורי לבכם בלבד ואין להם אחיזה במציאות.
יצרני המנועים, ברובם, ממליצים על אחוז שמן בדלק שנע בין 2 ל-4. היות ואין לי כל סיבה לרצות לקבל הספק על הקצה העליון של יכולות המנוע, מצד אחד, ואני כן רוצה לשמור על אורך חייו רב ככל האפשר, קבעתי לעצמי להשתמש בדלק בתכולה של 3%, שזה אמצע הטווח המומלץ ע"י היצרן. אני פועל כך למעלה מעשרים שנים עם שמן סינטטי מאיכות טובה. הפלגים אינם מתפייחים והמנועים מושכים במלוא אונם. אפס תקלות.
כתבתי במפורש שבתכולת שמן כזו אני מטיס וכך גם אני ממליץ. אין להסיק מכך שכל אפשרות אחרת אינה באה בחשבון. כל אחד ישתמש בדלק הנראה לו ויפיק ממנו את מלוא התועלת להנאתו.