סירטון מדהים של מיקדו זויות צילום סוף שטח הטסה מעלף והסברים של Jamie Robertson לתרגילים שלו
סירטון מדהים של מיקדו זויות צילום סוף שטח הטסה מעלף והסברים של Jamie Robertson לתרגילים שלו
נערך לאחרונה על ידי artdave; 29-12-2011 בשעה 04:57:00.
שמתי לב לדבר מעניין :
כמעט בכל הסירטונים שמראים את האצבעות של המטיסים על השלט , ברגע שמתחילים בhard 3d הם משתמשים
בבהונות בלבד .
הבנתי מחברי הפורום שעדיפה אחיזת פינצטה , אז זה לא מתיישב לי .
אולי ותקנו אותי אם אני טועה , לריחוף ודברים בסיסיים עדיפה אחיזת פינצטה , אבל ברגעי טירוף של תרגילים מתקדמים
עוברים לבהונות כי יש הרבה יותר מרחב תנועה עם האצבע על הסטיקים ???
Copter X 450
Blade mCP X
Blade mSR
DX -7
אני אישית תמיד מחזיק עם שתי אצבעות כמו פינצטה
אחד החזקים.... ההפקה והצילום עצמו ממש מרשימים גם. תודה על השיתוף!
אני שמתי לב לכמה דברים:
1. הבחור עושה 3D אבל לא מתפרע .. ואת זה אני מקשר לכל מיני "מטיסי" 3D של מסוקים שהולכים על כמה שיותר מופרע = יותר טוב .. אז בתור הצופה פה, אני חושב שתרגילי 3D רגועים ושפויים כמו בסרטון הזה, הרבה יותר נעימים לצפיה. כניראה שהפרועים יותר אם יותר"שולטים" במסוק או חדים יותר מבחינת קואורדינציה .. אבל זה הרבה יותר נעים לצפיה. בעיקר מפאת העובדה שאני ממש יכול להבין מה המצב של המסוק ולראות את התרגיל .. ולא רק משהו מטושטש שזז על המסך ...
2. אחיזת בהונות ?! שומו שמיים
3. סרטון ערוך בצורה מקצועית ורואים שצוות צילום שעולה כסף מעורב פה( טוב, ככה זה כשזה sponsoored )
4. תודה על השיתוף
יופי של סרטון, תודה על השיתוף
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
חבר המון בסרטון הזה מבוצע בהילוך איטי יותר ממה שצולם כלומר האטו את התמונה, הוא מבצע את התרגילים שם דיי מהר..
אני מסכים איתך שלפעמים השתוללות יתרה מוריד מה מגניבות של ההטסה ואישית אני אוהב עידון והדגשת התנועה.
לא מבין מה הקשקוש של אחיזת הסיטיקים אם אתה יכול להטיס עם הלשון תטיס מה איכפת לי איך העיקר שיהיה לך נוח.
יום טוב
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
הבחנתי שהסרטון מואט ובכל זאת, בתור אחד שלא מטיס 3D אבל כן מסתכל בשטח ובסרטונים .. זה סרטון יוצא דופן.
לגבי הסטיקים .. אם לא הבנת, התלוצצתי ...
עמית ניסיתי בהמלצתך להטיס עם הלשון.
בסימולטור הלך לי לא רע, עם פירופליפים קצת הסתבכתי אבל אני עובד על זה.
בשטח עם האורורה 9 היו לי קצת בעיות. פשוט... מלוח?
רציתי לשאול האם מנסיונך זו היא בעיה מוכרת בסגנון הנעת סטיקים שכזה או שמשהו בשלט שלי לא בסדר?
אחלה סרטון באמת, מושקע ומאד מהנה לצפייה.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 29-12-2011 בשעה 09:40:27.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
WOW איזה סרטון מדהים!!
אטקין ש
BELT CP
TREX 600
TREX 550
700 TERX
גובלין 570
סרטון של ג'יימי בטיסת free style במאסטרס האחרון (מקום I). שימו לב שהוא משתמש בכל התרגילים שעליהם הוא מסביר בסרטון שלמעלה, הפעם ללא הילוך איטי:
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600
meshushelly (29-12-2011)
זה לא פחות ממדהים
ועדיין, אפשר לראות בדיוק מה עושה המסוק בכל שניה של התרגיל.
מדהים! המון תודה על שיתוף
Carpe diem
Sasha
שימו לב שחוץ מזה שהוא מטיס עם הבהונות בשתי הסירטונים הוא מטיס ללא רצועה!