איזה גסות רוח
יצאתי הבוקר להטיס - יום נפלא, מזג אוויר גן עדן, סוללה ראשונה המסוק טס נהדר, מה בן אדם צריך יותר
פתאום בא אוטו וחונה מאחוריי (כשאני באמצע הטסה)- בחור שאני מזהה, הטסנו כמה פעמים באותו מקום. יורד עם טיסן ובלי לומר בוקר טוב אפילו מניע מנוע דלק. רעש נוראי, אני שונא שפותחים לי ככה מנועים מאחורי הגב בלי לומר כלום. טוב, ניסיתי בנימוס:
- חבר, עשה טובה סגור לדקה את המנוע עד שארד, הרעש נורא מפריע לי להתרכז. עוד דקה נגמרת הסוללה ואני יורד.
* מה אכפת לך, אני עדיין לא מטיס אני רק מכוון סיכה
- גבר, עזוב, אני אנחת עכשיו רק כבה מנוע לכמה שניות תן לי לנחות רגוע, אח״כ כוון ותטיס איך שבא לך
* תעשה מה שאתה רוצה, אני מכוון את המנוע שלי
טוב, נחתתי. בעצבים אבל מנסה להבליג, בד״כ הבחור בן אדם נחמד למרות שכבר מהעבר אני יודע שאין לו הרבה כבוד לאחרים כשהוא מטיס. פעם אחרונה שהטסנו יחד המריא מאחוריי בלי לומר לי וחתך אותי בבזים ביני לבין המסוק- זה לא רק הרעש שלו שמפריע לי
- תשמע, רק שנינו פה, יש לי עוד שתי סוללות ואני זז, בוא נטיס אחד אחד ככה כל אחד ייהנה ויהיה חופשי באוויר
* מה? נראה לך? אין לי זמן אני ממהר עוד מעט אני זז
- גבר, לא מתאים, זה קשה להטיס מסוק כשעוד כלי מתזז לך מול העיניים. בחייאת, גם לי אין הרבה זמן. בוא נסתדר חבל על הויכוח אפשר להטיס בינתיים
* אז נטיס כל אחד בצד אחר, תעשה מה שבא לך אני מטיס מתי שבא לי
אז רבאק אני כבר יודע מה זה להטיס עם הבחור הזה כל אחד בצד אחר, קיפלתי להבים ועפתי משם
לא שווה לי את העצבים.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 16-05-2012 בשעה 10:33:24.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9