הגדרתי בבקר אליין של טירקס 450 מצב גוברנור.
שמתי את הגרף באיידל על 80% שטוח. גרף הנורמל נשאר רגיל (0-20-60-80-100). האם מותר להריץ גרף נורמל רגיל עם מצב גוברנור ? מה יקרה באזור ה 80 % ? האם הגוברנור יופעל בנורמל ומה ההשפעה תהיה ?
תודה מראש.
הגדרתי בבקר אליין של טירקס 450 מצב גוברנור.
שמתי את הגרף באיידל על 80% שטוח. גרף הנורמל נשאר רגיל (0-20-60-80-100). האם מותר להריץ גרף נורמל רגיל עם מצב גוברנור ? מה יקרה באזור ה 80 % ? האם הגוברנור יופעל בנורמל ומה ההשפעה תהיה ?
תודה מראש.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
א. לא מאד נחוץ ב TREX להשתמש ב GOV יש תאוריה לא מוסברת שזה מעלה את צריכת הזרם באחוזים בודדים.
ב. אם משתמשים, הייתה תקופה שב SWIFT הפעלתי, אז בנורמל מגדירים משהו כמו 0 80 80 80 80 כדי שלא יהיו שינויי סלד במעבר מנורמל ל IDLE. הרעיון הוא לתת ל GOV לשמור על 80% מהסלד המקסימלי גם תחת עומס וגם ללא.
ג. ההמלצות שאני קיבלתי לטיסה ללא GOV היו 100 85 100 או 100 FLAT. זה מה שאני שם ב IDLE 1 ו 2.
אביב
אני משתמש בגוברנור בכל המסוקים שלי. הבעיה שכדי שייפעל טוב, צריך בקר עם גוברנור איכותי - לא סגור איך הגוברנור של ALIGN. באמת מעלה צריכת זרם אבל עם עובד טוב אז תענוג, חוסך כאב ראש של כיוונים.
מסכים עם אביב לגבי גרף הנורמאל. אם תכוון ל- 0-20-40-60-80-100 אז ייתרחש המ שנקרא HUNTING של הגוברנור שינסה כל פעם לקבע את עצמו על מהירות ראש שמשתנה עם תזוזת הסטיק, לא מומלץ. בגוברנור העקומה צריכה להיות ישרה.
תודה.
ניסיתי היום את הגוברנור והוא לא משהו. לפעמים במעבר לאיידל הוא ננעל על סל"ד מאוד נמוך וצריך לנחות ולהעביר סטיק לאפס בנורמל כדי לאפס את זה. לא מומלץ.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm