האם חייבים למקם אותו במרכז הכובד של הרחפן ?
האם חייבים למקם אותו במרכז הכובד של הרחפן ?
מומלץ למקם אותו כמה שיותר קרוב למרכז הכובד של הרחפן. אם זה ״לא בדיוק אבל בערך״ סביר שיעבוד בסדר גמור, אבל שיהיה באיזור המרכז.
אגב ללוח קוראים all in one pro. מגה פיראט זו גרסת התוכנה עבורו (אפשר להריץ עליו גם מולטיווי)
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
המנועים שלך מחוברים לשילדה עם אזיקונים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא חושב שחיבור המנועים לשילדה עם אזיקונים הוא דבר נבון לעשות.. מעבר לפוטנציאל לקריעת אזיקון והשתחררות מנוע באוויר עם הזמן, נשמע לי שזה פוטנציאל להרבה ויברציות...
סוללות 3 תאים לך על 5 אמפר; לי יש 3 אמפר ואני טס איתה 6 דקות עם ציוד fpv מלא, ו4 אמפר שמספיקה ל8 דקות עם ציוד fpv מלא. סוללת 5 אמפר אמורה לתת לך סביב 10-12 דקות עם ציוד מלא, וללא תוספת ציוד fpv אני מעריך סביב רבע שעה
אגב, אתה יכול לשרשר 2 סוללות 3s 2200mAh במקביל (במקום לפרסם אותן למכירה); יש לי זוג כאלו ובשרשור במקביל נותנות סביב 10 דקות טיסה עם ציוד fpv מלא.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 15-08-2013 בשעה 08:03:09.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
כמות התאים צריכה להתאים לפרופלורים ולמנועים.
אם 3 תאים טוב לך, רק משהו כמו 4000-5000 מיליאמפר.
שים אותן זו לצד זו, על הצד ולא על החלק הרחב שלהן, ותאבטח הכל יחד עם וולקרו. טס בסדר גמור אצלי, ואצלי על הרחפן יש פחות מרחב מאצלך.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
אם האזיקונים מחוזקים היטב אין בעיה עם זה.
הטסתי כמה חודשים ככה .. זה אחלה בריסוקים ואז עשיתי צב"ר עם לוח פשוט רק ג'יירואים ...
בריסוק ניקרע האזיקון ואין נזקים ...
לגבי המשקל שלכם .. וואוו .. ה 450 שלי כשהיה .. היה 1.200 גרם והיה טס עם 3/2200 וכל הציוד .. 10~12 דקות ...
כמה זמן טיסה טס רחפן לא תלוי רק בנפח הסוללה ובמשקל הכלי... תלוי גם עד איזה מתח תאים מינימלי אתה מוכן לרדת, תלוי בסגנון הטיסה, תלוי בC של הסוללה, בוותק החיים של הסוללה, בטמפרטורה, במנועים... אני אף פעם לא יורד מתחת ל3.8v לתא למשל, מטיס בסביבה חמה יחסית, עם מנועים בינוניים באיכותם. בנתונים הללו, עם סוללות עם c נמוך (20) אני מקבל בממוצע יותר זמן טיסה לנפח סוללה ביחס לc גבוה יותר (40); עם סוללות ותיקות יותר אני מקבל פחות זמן טיסה מאשר עם סוללות חדשות; בקיץ זמני הטיסה בממוצע קצרים לעומת בחורף; כשאני רק מרחף באיטיות בקרבת נקודת ההמראה, אני מטיס יותר זמן מאשר בטיסה מהירה שצוברת יותר מרחקים... בקיצור, ההשוואה כמה זמן כל אחד טס עם איזה נפח סוללה היא קצת חסרה, לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 15-08-2013 בשעה 13:03:17.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
אני מניח שמדובר על סוללה תקינה ...
סוללה מתה מין הסתם תתן פחות זמן באויר ...
לידעתי דווקא משקל מאד חשוב לזמן שהיה ..
אני אגב נוחת כשזה מצפצף .. מד סוללה צפצפה של הסיני לא ניתן לכיוון לדעתי 3.6 תחת עומס.
Dt750 10@4,5
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4