הי,
החבילה שלי נתקעה במכס והם (דואר ישראל) עכשיו רוצים אישור ממשרד התקשורת עבור המקלט , אני מנסה כבר יומיים להתקשר אליהם ולא עונים לי, מה עושים???
יש למישהו את האישורים הרלוונטיים?
תודה
הי,
החבילה שלי נתקעה במכס והם (דואר ישראל) עכשיו רוצים אישור ממשרד התקשורת עבור המקלט , אני מנסה כבר יומיים להתקשר אליהם ולא עונים לי, מה עושים???
יש למישהו את האישורים הרלוונטיים?
תודה
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
תוכל למצוא פה
http://www.moc.gov.il/184-he/MOC.aspx
גם אני מחכה לאישור כבר 10 ימים
הם לא עובדים בטלפון רק פקסים
צריך אישור למקלט?!?!
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
מה נשמע יוסי
למקלט אין צורך באישור, רק למשדר
שלום שלום אסף!
זה גם מה שאני חשבתי אך הבחורה בדואר מתעקשת שזה מצריך אישור ובמשרד התקשורת לא עונים!
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
שלום,
האם יש חדש בנושא?
גם לי נעצרה חבילה אצל ידידינו בטענה להמציא אישור ממשרד התקשורת למקלט!![]()
.Itay.
שלחתי את הטפסים (שחשבתי שצריך) לפני כשבוע, נכון לעכשיו אין תגובה. המענה שלהם הינו 3-10-35 יום !!!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
לפני כשנה ביקשו גם ממני אישור למקלט פשוט של פוטאבה. שלחתי את הטפסים ולמחרת קיבלתי אישור בפקס. מוזר שלוקח זמן כעת
אני לא מצליח להבין בכלל מה צריך למלא בטפסים האלה... מאיפה אני מביא להם את כל הנתונים האלה שהם רוצים .!?
עדכון מהיום, לאחר לא מעט טלפונים מול משרד התקשורת קיבלתי את האישור המיוחל.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
מה עשית בשביל לקבל את האישור??
TREX-500ESP
TREX-600LE 50ALIGN
TREX-700LE 91 0.S HZR
JR 9303X
מהנסיון שלי עם גופים ממשלתיים, הדרך היחידה זה להפציץ בפקסים, לשלוח את אותו פקס כמה פעמים ביום. ההרגל שלי היה כל פעם שאני עובר ליד הפקס אז לשלוח אותו שוב, לאחר יומיים שלושה חוזרים אלייך...
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
טופס ו' מהאתר של משרד התקשורת + חשבונית קניה + תדפיס של המוצר הרלוונטי (גם תדפיס של הדף מHK שבו מתואר מהו המוצר). את כל זה לשלוח בפקס למשרד התקשורת ולאחר קבלת האישור , 3-10 ימים, יש לשלוח את זה לדואר...
וכמו שאמרו לפני, לשלוח כמה פעמים ולהתקשר לשם אחרי כמה ימים בכדי לוודא שהם קיבלו את זה ושזה אכן מטופל.
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
מה לעזאזל אמורים למלא בטופס ו' הזה? האמת הזמנתי גם מהסיני את ה
1 x 8-channel transmitter module DJT-II (V2)
1 x Transmitter Antenna
1 x 8-channel receiver D8R-II Plus
והבנתי שאני כנראה הולך להיתקע במכס או השלט (turnigy 9xr) או זה, איך אני מתכונן מבעוד מועד?