השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
NEO
אהלן חברים
קצת נעלמתי מהפורום בזמן האחרון. הרבה דברים קרו בנתיים. הדבר המשמעותי הוא כמובן שהפכתי לאבא לפני שלושה חודשים... 
כן כן, איתן כבר בן שלושה חודשים, איך שהזמן טס....
באופן טבעי ההטסות והבניה עברו קצת אחורה בסדר העדיפויות. אבל אני עדיין משתדל לעשות את שניהם. מצד אחד נהיה לי שטח הטסה נחמד מאוד ליד הבית, מצד שני הפנאי לצאת לשם לא ממש זמין.
כרגע יש לי אקסנט וטוויסטר שטסים ועושים יופי של עבודה, אך מה, הטוויסטר מתחיל קצת לחרוק, בעיקר בכנף שלא ממש סולחת נחיתות קשות.
לאחרונה אף החלפתי לו מייצב כיוון. באקסנט הוחלף מייצב גובה בגלל זריקה לא מוצלחת (לא הדלקתי את מוד הזריקה)...
השנה אני באמת רוצה להגיע לכמה תחרויות ומפגשים (באמת), בשביל זה צריך דאונים פעילים וגם אימונים רציפים. אז החלטתי להתחדש...
רציתי משהו זמין, מודרני ובדוק. אחד שיעבוד קשה ולא ייבהל מנחיתות לא ממש רכות. להתפרע במחיר לא רציתי ואני גם חושב שהרמה שלי עדיין לא מצדיקה את זה.
הבחירה נפלה על NEO:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1765026
הדאון מיוצר בפולין. הכנף היא ZONE2 בפריסת SHIFT, זנבות EDGE. משטחי עילוי מיוצרים בוואקום, הכנף מגיעה מחוברת, הגוף מתובנת מחלק אחד. פיצ'ר נחמד בדאון הזה הוא הגה גובה מונובלוק, לא התנסיתי בכזה, נראה איך יהיה.
הזמנתי שני דאונים ישר, הייצור לקח 3 שבועות ועוד שבועיים עד שהגיע אליי (שבוע במכס איך לא). האריזה הייתה מעולה, כל החלקים הגיעו שלמים ללא פגע, אפילו מכס לא שילמתי.
המשקלים טובים מאוד לטעמי
גוף - ~38 גרם
כנף- 117-120 גרם
מייצבי גובה - ~5.6 גרם
מייצבי כיוון - 7-8 גרם
הבניה תהיה די סטנדרטית למעט מייצב גובה שעוד לא התנסיתי עם כזה.
עוד בהמשך
דני
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום