PDA

צפייה בגרסה מלאה : DX7 מהארץ או מחו"ל ?

Yotflow
28-06-2009, 08:26:27
הגיע הרגע!
השאלה מה עדיף? לקנות DX7 מהסיני או לקנות בארץ?
ואם בארץ אז למי המחירים והשרות הכי אטרקטיביים?
תודה!
שבוע טוב.

wind556
28-06-2009, 08:31:46
אני מאלה שממליצים בדרך כלל לקנות בחו"ל
אבל בעניין המשדר עדיף בארץ
הבדלי המחיר לא בשמיים, והאחריות עליו חשובה ביותר
מה עוד שמשדר קונים רק פעם אחת,ואז אתה רוכש בראש שקט.
ובנוסף חסכת לך ביורוקרטיה מסורבלת, משדר צריך רשימת אישורי יבוא ממשרד התקשורת וכו'.
בכל מקרה, בחירה מצויינת, המשדר הזה ילווה אותך תקופה ארוכה
בהצלחה

giluriel
28-06-2009, 08:39:44
אני אישית הבאתי את שלי מחו"ל בלי לדבר עם אף אחד (ובמחיר מגוחך).
קראו לי לדואר, שלמתי מה שהיה צריך והכל נגמר בטוב.

בדוק מה ההפרש במחירים. לדעתי זה יהיה השיקול העיקרי :-)

sagi
28-06-2009, 09:18:25
אני את שלי קניתי בארץ והשוותי מחירים לחו"ל !
בחו"ל אתה קונה את השלט יותר זול אבל.....(ואני מקווה של תצטרך) אם יש תקלה בשלט ?
רק המשלוח לחו"ל פלוס מה שעלה לך השלט מגיע למחיר בארץ !
ואיפה השירות ??
באלקטרוניקה כמו שלט עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולהיות בראש שקט !
לגבי מקלט מנוע ובקר זה כבר סיפור אחר.
ואני הייתי ממליץ לך לקנות את הגרסאת SE ולפי שתשאל למה אני אענה לך !
DX7 - זמן תגובה 0.22 מילישניה שידור 1024
DX7 SE - זמן תגובה 0.11 מילישניה ושידור 2048
ה-DX 7 אומנם מגיע עם מקלט ועם סרווים וסוללות שחוסך לך משהו כמו 600 ש"ח
לעומת זאת הגרסאת SE יותר טובה ושם אתה תצטרך לקנות מקלט סוללה וכמובן איזה סרווים שאתה רוצה !
אלא ההבדלים ביניהם וזו ההמלצה שלי.
תחשוב טוב תבדוק את חשבון הבנק
והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה !!!

zvok
28-06-2009, 09:51:32
תחפש יד שניה יותר זול!!

אני לא יודע על DX7 אבל DX6i מחירו בארץ כפול מאשר בחו"ל 150 דולר בחו"ל 1200 ש"ח עלה בינואר בארץ.

אייל שפירא
28-06-2009, 09:59:53
אני קניתי בארץ אצל אלון ברעננה.

החלק הכי חשוב בהוצאה של סכום כזה הוא האחריות וה"ביטוח".

בקניה של מוצר אלקטרוני רגיש מיד-שניה אתה לא יודע אם זה שאין עליו שריטות לא אומר שהמזוודה שלו נפלה מקומה רביעית והוא פשוט לא נשרט, או שמישהו פתח אותו וניסה לשדרג הלחמות ודפק איזושהי מערכת. בחנות זה מאה אחוז חדש ועובד ולשנה שלמה יש לך אחריות של היבואן, מה גם שיש לך הדרכה של המוכר ואפשרויות לשדרג דברים כמו את המטען האמריקאי או רצועת נשיאה וכאלה.

לדעתי - אל תיקח צ'אנס, לא בסכומים כאלה.

sagi
28-06-2009, 10:51:09
כמה שאתה צודק אייל !!!

amiramen
28-06-2009, 13:51:45
לא שאני ממש מבין ויודע אבל אני מצטרף לדעה שכדאי לקנות בארץ. במקרה של תקלה לך תחפש את המוכר....=\

giluriel
28-06-2009, 14:33:21
המלצה חמה - אל תגע ב- DX6 :)
וכבר נכתבו על כך לא מעט מילים בפורום

zvok
28-06-2009, 14:41:43
מה לא טוב ב DX6i??

נח נח
28-06-2009, 14:58:45
אחי אל תחמם אותם לא כדאי עכשיו.

חח

מה שכן טוב הוא שהוא 2.4G :D

liran
28-06-2009, 15:11:16
YOTFLOW,
אני לא יודע אם זה משנה לך או לא, אבל קח בחשבון שאם אתה קונה את ה-DX7 SE אתה מאבד את תכונת החניך מדריך שקיימת ב-DX7 הרגיל. למה הם הורידו את זה? אין לי מושג. אני באופן אישי אוהב שיש לי את האופציה להתחבר לשלט אחר בפונקציה זו בשביל לגבות מטיס אחר או בשביל להתגבות בעצמי. לשיקולך :)

giluriel
28-06-2009, 15:28:22
מה לא טוב ב DX6i??

zvok, ה-6 "הצטיין" באוסף בעיות, החל בפלסטיקה עדינה מאוד ודרך בעיות בתיכנות שלו.
אם זה באמת מסקרן אותך שווה לשאול את זה בפוסט נפרד.

כל הבעלים של השלט הזה יקומו לתחיה מהר מאוד .. :)

wind556
28-06-2009, 16:12:52
מה לא טוב ב DX6i??

יש לו נטיה להתקלקל מהר

zvok
29-06-2009, 07:20:37
מה מתקלקל?? כפתורי הקיזוזים??

sagi
29-06-2009, 08:40:37
גם בין היתר !

zvok
29-06-2009, 08:43:48
מה זה היתר??

leetal
29-06-2009, 08:59:02
מה זה היתר??

הגלגלת גם נשברת.בטח כשהשלטים האלה יהיו עוד זמן בשוק ימצאו עוד חלקים מתפרקים ממנו.
לגבי התוכנה,לא יודע איך הוא במסוקים אבל לטיסני כנף(אלוון) כמו סוופט פאנג'ט וכו' הוא כמעט בלתי ניתן לשימוש רק פונקציות בסיסיות עובדות וגם רע מאוד.
בחינם לא ההיתי חוזר ל-DX6I .

giluriel
29-06-2009, 09:47:11
zvok .. אתה מכיר את זה שמרוב עצים לא רואים את היער .. ??
זה בערך המצב :-)

כל כמה ימים יש כאן ובשטח אנשים עם בעיות - כאלה ואחרות.
אוסף ..
זה לא שלא ממשיכים להטיס איתו. הוא עושה את העבודה (ברוב הדברים) אבל רוב האנשים שרכשו אותו אומרים בדיעבד שהם היו קונים משהו אחר וזה לא המצב למשל אצל מי שקנה DX7 או פוטאבה ....

(ד"א, סתם בשביל העניין - נסה להגדיר Delta wings ב- DX6i ותראה מה קורה לתווך של הסרוואים. אז נכון ... מישהו נחמד בחו"ל פרסם מאמר שמייצר פתרון עוקף לבעיה אבל .. למה ללכת ככה אם אפשר .. ללכת ישר ? :) )

wind556
29-06-2009, 09:47:21
הגלגלת גם נשברת.בטח כשהשלטים האלה יהיו עוד זמן בשוק ימצאו עוד חלקים מתפרקים ממנו.
לגבי התוכנה,לא יודע איך הוא במסוקים אבל לטיסני כנף(אלוון) כמו סוופט פאנג'ט וכו' הוא כמעט בלתי ניתן לשימוש רק פונקציות בסיסיות עובדות וגם רע מאוד.

קרה לי כבר בשטח שחבר ביקש שאבדוק משהו בגרפים שלו, וכשסובבתי את הגלגלת היא נפלה פנימה לתוך השלט....
אצל אותו חבר שבוע קודם הפסיקו לעבוד אצלו הטרימרים
אצל אחרים ראיתי פוטנציומטרים מפסיקים לתפקד, אנטנות נשברות וכו'.
מעניין איך חברה כזאת מאפשרת לעצמה את המצב הזה.....

zvok
29-06-2009, 10:03:39
במחירי www.horizonhobby.com ה DX6i עולה 150 דולר ו DX7 יותר מ 330 דולר.

:):)

bendisar
29-06-2009, 10:21:32

עם קצת תושיה אפשר להתגבר על הבעיות עם טיסני ELEVON :) ולבנות מיקס כזה בעזרת המיקסים הפנויים בשלט (אני עשיתי את זה)

leetal
29-06-2009, 13:01:13
עם קצת תושיה אפשר להתגבר על הבעיות עם טיסני ELEVON :) ולבנות מיקס כזה בעזרת המיקסים הפנויים בשלט (אני עשיתי את זה)

יש לי דאון (כנף מעופפת)DLG ה-ALULA ,בכנף מסוג זה אתה צריך לכוון את התנועה של ההגהים בצורה מדוייקת לחלוטין-הבדל של עשירית מ"מ יכולה להשפיע על הטיסן ,מטיסה קלאסית *לריסוק (בזריקה).כשהיה לי DX6I לא הצלחתי להגיע לרמה של טיסה ראויה עם הטיסן הזה בכלל,ותאמין לי שהכרתי את כל הטריקים והמיקסים של השלט הזה לעומק. כשעברתי לסנוואה הישנה והטובה,זה היה כאילו קניתי טיסן אחר ,את כל כיווני הדיפרנציאל (שלא אפשריים ב-DX6I)ואת הטווח של כל ערוץ (שגם לא אפשריים ב-DX6I), בסנוואה עשיתי בשטח בין זריקה לזריקה...
אם הטרים(ים) לא היו שבירים דיינו..
אם הגלגלת לא היתה מתפרקת דיינו..
אם התוכנה לא היתה לקויה דיינו...
אם השלט לא היה יקר(יחסית) דיינו..
אם המקלטים לא היו יקרים דיינו...

zvok
29-06-2009, 14:06:50
תרשו לי מבלי לפגוע באף אחד וברור ש DX7 טוב מ DX6i גם מחירו כפול ויותר. :):):)

אני בהחלט מעדיף לקסוס על מאזדה 6 אבל האם אני מוכן לשלם יותר מכפול בשביל הלקסוס.

חברה תרשו לי להיות קצת סרקסטי ואיני רוצה לפגוע באף אחד אבל הנחרצות של הדעות היא מדהימה. נראה לי ששפת הכתיבה בפורום צריכה להיות אנגלית כדי שגם הגויים יוכלו לקרוא באתר, הסיבה היא שהגויים המטומטמים פשוט אבודים הם לא יודעים כמה ה DX6i דפוק וה DX7 טוב. הם מתלוננים קשות גם על ה DX6 וגם על הDX7 אולי מפה אפשר יהיה לפתוח להם את העיניים...........:):):):rolleyes::rolleyes::rolle yes:

יש להם

leetal
29-06-2009, 14:52:46
תרשו לי מבלי לפגוע באף אחד וברור ש DX7 טוב מ DX6i גם מחירו כפול ויותר. :):):)

אני בהחלט מעדיף לקסוס על מאזדה 6 אבל האם אני מוכן לשלם יותר מכפול בשביל הלקסוס.

חברה תרשו לי להיות קצת סרקסטי ואיני רוצה לפגוע באף אחד אבל הנחרצות של הדעות היא מדהימה. נראה לי ששפת הכתיבה בפורום צריכה להיות אנגלית כדי שגם הגויים יוכלו לקרוא באתר, הסיבה היא שהגויים המטומטמים פשוט אבודים הם לא יודעים כמה ה DX6i דפוק וה DX7 טוב. הם מתלוננים קשות גם על ה DX6 וגם על הDX7 אולי מפה אפשר יהיה לפתוח להם את העיניים...........:):):):rolleyes::rolleyes::rolle yes:

יש להם

ההבדל בין מזדה 6 ללקסוס הוא בהרבה מובנים גדול,אבל בסופו של דבר הן 2 מכוניות שיביאו אותך ממקום למקום-בקיצור יעשו את הפעולה הבסיסית המתבקשת ממכונית.
ה-DX6I לא עושה את העבודה -וזו עובדה .הדרישות המנימליות משלט שהוא יעשה מיקסים כמו שצריך ושלא יתפרק.
אגב תעשה חיפוס מתקדם ב-RCG בפורום רדיו ותראה שיש שם כמעט 400 דיונים שבכותרת כתוב DX6I ורובם מדווחים על בעיות שונות בשלט הזה...

guylederer
29-06-2009, 16:11:32
גם אני באותה השאלה ( הראשונה ) של פותח התרד ...
יש לי קרוב שצריך להגיע לארץ ... הייתי בטוח שאני אגיד לו להביא לי ... עכשיו אני קצת מעורער S:

giluriel
29-06-2009, 16:56:30
חברים יקרים ...
חשבתי על זה בצורה הפוכה ...

Zvok ..
פרסם הודעה שאתה רוצה לקנות ! שלט DX6i .....

Have I sad enough ?? :)

בוא ניראה כמה הצעות תקבל :-)

sagi
29-06-2009, 17:29:48
יש לי 1 למכירה ב-550 שקל :)

נאור
29-06-2009, 17:49:03
מזל שיש FUTABA

TooLy
29-06-2009, 20:51:09
DX7 - זמן תגובה 0.22 מילישניה שידור 1024
DX7 SE - זמן תגובה 0.11 מילישניה ושידור 2048

הנתונים הללו לא רלוונטיים אם לא עובדים עם המקלטים המתאימים.

wind556
29-06-2009, 21:22:00
הנתונים הללו לא רלוונטיים אם לא עובדים עם המקלטים המתאימים.

רועי, תרחיב על נושא המקלטים?

TooLy
29-06-2009, 21:36:26
על מנת לעבוד עם משדרים הפועלים ברזולוציה של 2048 וזמן תגובה מהיר יותר יש לעבוד עם המקלטים המתאימים.
מקלטים כמו: AR9000/ JR 921, AR7100/R ,מקלט ה-12 ערוצים למיניהם ומקלט ה-9 החדש לדאונים.

מידע נוסף:
http://www.spektrumrc.com/Products/Default.aspx?ProdID=SPM2731

http://www.spektrumrc.com/ProdInfo/Files/SPM-DX7se_Manual_Insert_HR.pdf

guylederer
29-06-2009, 21:51:27
הזמן תגובה מהיר מורגש בהטסה ? או שזה סתם גימיק ?
ואיך אני יודע אם השלט הוא ה"חדש"
אשמח לתשובה
תודה

TooLy
29-06-2009, 21:56:15
על השלט רשום המודל, אם זוהי גרסת ה-SE זהו הדגם החדש.
מערכות ה2.4 היום מאוד מהירות, ונתונים ברמה הזו לא תמיד מורגשים בפועל, בעיקר על הנייר.
מטיס מקצועי לרוב יבחין בהבדל מסויים, אך לא משהו מיוחד.

giluriel
29-06-2009, 22:15:00
יסלחו לי המבינים יותר אבל לדעתי האישית בסטאפים נוטפי ה-"סיניות" שמומלצים כאן לא פעם - אף אחד (ובטח ובטח שלא מתחילים) ירגישו בהבדלים בין DX7 רגיל ל- SE.

אנחנו מדברים על הבדל שהוא קטן הרבה יותר מזמן התגובה של הסרוואים האמרוים.

מה שכן, מטיס טוב באמת, שיילך לסטאפים שנחשבים מובילים בעולם - ז"א, סרוואים דיגיטליים של החברות המובילות (JR, HITEC, SAVOX .. כל הליגה הזאת...) יכול להרגיש בהבדל
(ושוב יסלחו לי כאן כולם - או הרוב: סטאפים כאלה לא נמצאים על המדפים של הסיני ואפילו לא ראיתי את זה ברוב ההמלצות שהיו כאן).

:-) גיל

guylederer
29-06-2009, 22:21:22
אז לטייס הממוצע לא צריך להיות הבדל בין ה רגיל ל SE ... חוץ מזה שהבנתי שהורידו כמה אפשרויות ב SE ...
תודה על העזרה עזרתם לי להחליט עוד החלטה לאוסף ;]

sagi
30-06-2009, 07:42:27
TOOLY אתה צודק במה שאתה אומר אם אתה קורא את הספר של היצרן !
אתה מוזמן לקפה אצלי באילת ולראות את התגובות על אותו מקלט (AR6000)
עם שלט DX6I ועם השלט DX7SE !
יותר מזה אתה יכול לראות בסרטונים שלי באתר של מטיסי אילת מה אני עושה
עם השלט החדש ואני מדבר על הסרטונים אחרי ה-15.06.09
אין ספק שעם מקלטים מתאימים יהיה הבדל יותר רציני אבל גם ה-AR6000 מגיב
מהר מאוד לעומת השלט DX6I וזה לא מהספר זה מהשטח !!!

zvok
30-06-2009, 08:12:52
ההבדל בין מזדה 6 ללקסוס הוא בהרבה מובנים גדול,אבל בסופו של דבר הן 2 מכוניות שיביאו אותך ממקום למקום-בקיצור יעשו את הפעולה הבסיסית המתבקשת ממכונית.
ה-DX6I לא עושה את העבודה -וזו עובדה .הדרישות המנימליות משלט שהוא יעשה מיקסים כמו שצריך ושלא יתפרק.
אגב תעשה חיפוס מתקדם ב-RCG בפורום רדיו ותראה שיש שם כמעט 400 דיונים שבכותרת כתוב DX6I ורובם מדווחים על בעיות שונות בשלט הזה...

תסתכל גם על טענות על DX7 !!!!

leetal
30-06-2009, 11:00:42
תסתכל גם על טענות על DX7 !!!!

הסתכלתי,ולא מצאתי טענות חוץ מטעויות אנוש של אנשים שלא יודעים להשתמש ב-DX7. לא ראיתי שהשלט מתפרק או לא תומך במיקסים,דיפרנציאלים ועוד...

תרשה לי לנחש,יש לך DX6I ? אם כן אז זוהי תופעה ידועה בכלכלה ובפסכולוגיה שנקראת- אפקט הבעלות- :למי שיש מוצר מסוים הוא מאוהב במוצר ומשכנע את עצמו ואת הסובבים אותו שהמוצר שלו מושלם.

אגב לי אין ולא היה לי DX7 ואני לא ממליץ עליו מנסיון אישי,אבל DX6I היה לי לצערי...

zvok
30-06-2009, 12:14:48
דוד,

אני לא מכיר את המושג בכלכלה אבל זו בהחלט תונה אנושית ידועה והיא באה לידי בטוי בצורה חדה בפורומים ובשרשורים השונים. ולעצם הענין אינני מאוהב בהחלטות קלוקלות שאני עושה ובודאי לא ב DX6i ואם היה לי DX7 גם בו אני לא חושב שהייתי מתאהב ......

אני למשל קניתי Lama V4 ודי מהר הבנתי שעשיתי טעות. לא בזבזתי הרבה זמן וקרקעתי אותו ללא השקעות מיותרות כמו מנועי brushless וחבורי CNC (נדמה לי שזה עתה מכרת את ה Lama הכי טובה בעולם למשהו):):) זה נשמע כמו לשים מנוע של פרארי על חיפושית:)

בינתיים ה DX6i משרת אותי באופן משביע רצון. יתכן ובעתיד אחרי שאהיה טייס מעולה כמו אלון נבון (אולי בגלגול הבא וגם זה בספק) אולי ה DX7 הדפוק שכולם מתלוננים עליו לא יספיק לי ואני אקנה משהו זול וטוב יותר....או שאתה תמכור לי אותו ברבע מחיר כי תרצה איזה שלט שהמתכנן שלו עוד אפילו לא יודע שהוא יתכנן אותו.

הרי הדברים האלה הם לא נצחיים....... כמו בכל המוצרים האלקטרונים איך שקנית הם כבר מיושנים והחדישים הם יותר משוכללים ויותר זולים.

רק תראה את ההתפתחות של ההובי הזה בשנים האחרונות ואת המוצרים החדשים שיוצאים כל חודש.

כמה זמן יש קימת הטכנולוגיה של ה 2.4 ?? כמה זמן נפוצה טכנולוגית ה lipo לבטריות??

sagi
30-06-2009, 12:43:11
ZVOK אל תזלזל ביכולות שלך בתור מטיס !
אני מטיס בסה"כ 6 חודשים ותראה לאן הספקתי להגיע !
הכל ענין של אימונים ותפיסה ובוא לא נשכח כסף !
וגם אם נשמיט את ענין הכסף עדין יש לנו את היכולות להגיע לרמה גבוהה !
לגבי הטכנולוגיה אתה שוב צודק אבל הכל ענין של מה שהמטיס צריך !!!
כשאני החלטתי להחליף את השלט שלי קיבלתי כל מיני המלצות והצעות.
בין אם זה פוטאבה ובין אם זה ספקטרום.
בסופו של דבר קניתי את מה שהכי אידאלי בשבילי ומה שמתאים לי מכל הבחינות.
גם אם יצא DX9 אני מסתפק במה שיש לי כי יותר מזה יהיה כבר מוגזם בשבילי.
אבל כמו שאני תמיד אומר "כל אחד והכיס שלו וההחלטות שלו".

leetal
30-06-2009, 13:25:41
אפקט הבעלות (http://en.wikipedia.org/wiki/Endowment_effect)

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים,אתה תמשיך להמליץ על ה-DX6I בניגוד לדעתם של רוב מחזיקי השלט הזה וכל אלה שנפתרו ממנו... ואני ימשיך להזהיר את אלה שמתכונים לקנות אותו...

giluriel
30-06-2009, 13:34:37
אפקט הבעלות (http://en.wikipedia.org/wiki/Endowment_effect)

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים,אתה תמשיך להמליץ על ה-DX6I בניגוד לדעתם של רוב מחזיקי השלט הזה וכל אלה שנפתרו ממנו... ואני ימשיך להזהיר את אלה שמתכונים לקנות אותו...

דוד, ואני אסכים שאני מסכים איתך לגמרי.... :)
(ולי דווקא יש נסיון עם שניהם)

leetal
30-06-2009, 13:40:16
דוד,

אני למשל קניתי Lama V4 ודי מהר הבנתי שעשיתי טעות. לא בזבזתי הרבה זמן וקרקעתי אותו ללא השקעות מיותרות כמו מנועי brushless וחבורי CNC (נדמה לי שזה עתה מכרת את ה Lama הכי טובה בעולם למשהו):):) זה נשמע כמו לשים מנוע של פרארי על חיפושית:)

אני קניתי את הלמה ושידרגתי אותה למנועי בראשלס. נהנתי מתהליך ההסווה וסיפקה אותי ההצלחה, לאחר מכן נהנתי להטיס אותה-זה בעני כמו ללכת למסעדה טובה משלמים הרבה כסף להנאה קצרה...
בסוף מיציתי את הלאמה ומכרתי אותה ,הבחור שקנה יוכל להנות ממנה וזה מוסיף לי עוד סיפוק.

ביננו, כל התחביב הזה הוא סתם לזרוק הרבה כסף בכדי להטיס כמה דקות בסוף השבוע (השריטה הזו משותפת לכולנו)

zvok
30-06-2009, 13:40:27
דוד וגיל

אני מסכים עם שניכם.

אני לא זוכר שהמלצתי על הDX6i או שללתי את הDX7. הכל זה ענין של עלות תועלת זה הכל.

אתם רשאים להמליץ על מה שאתם רוצים ואני מכבד את זה לחלוטין.

giluriel
30-06-2009, 21:49:54
דוד וגיל

אני מסכים עם שניכם.

אני לא זוכר שהמלצתי על הDX6i או שללתי את הDX7. הכל זה ענין של עלות תועלת זה הכל.

אתם רשאים להמליץ על מה שאתם רוצים ואני מכבד את זה לחלוטין.

אם זה הרושם שקבלת אני חושב שלא העברנו מסר נכון ודווקא חשוב לי (אישית לפחות) להעביר אותו.
בוא ניקח את זה למקום אחר:
אני לא הייתי קונה (וגם לא ממליץ) על DX6 נקודה.
ללא פונקציה של תקציב ל- DX7. מי שרוצה להישאר בתחום התקציב של DX6 שימצא משהו אחר בכסף הזה ולא ספקטרום.
זה המסר הראשי.

מעבר לכך, כמסר משני - מי שיכול להגיע ל- DX7 יעשה מהלך מצויין לדעתי.

אולי עכשיו הצלחתי :confused: :D:D