PDA

צפייה בגרסה מלאה : סרבו זנב לא חוזר לאמצע

daniel30
04-08-2009, 23:25:51
תמיד הייתי מטיס עם המצערת בנטייה ימינה. עכשיו שמתי לב שהבעיה היא שהסרבו זנב לא חוזר לאמצע. החלפתי 4 סרבואים (שתיים של EFLITE שבאים עם הבלייד, אחד של הבלט סי פי ואחד כזה http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8303&Product_Name=Hextronik_MG-14_14g/2.2kg/0.11sec_aircraft_servo)

ניסיתי להפוך את הסרבו ולהטות אותו לכל מיני כיוונים אבל עדיין הבעיה לא נפתרה.

מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה קשור לג'ירו?
תודה

דור
04-08-2009, 23:37:26
אתה בטח במצב שומ זנב חבל שנגעת בכיוונים לא היית נוגע פשוט היית נותן כ מה קליקים שמאלה בקיזוז.... חוץ מזה עם איזה ג'ירו אתה?

guylederer
05-08-2009, 01:07:30
דור צודק ... גם אני חשבתי ככה ... במצב נועל זנב ( שהנורה דולקת ) הג'יירו מתקן את הזנב עד שהוא מחזיר את המסוק למצב שממנו הוא היה ... אם תשים במצב NORMAL ( שהנורה כבויה ) הסרוו יחזור לאמצע ... כדי לכוון מכאנית את הסרוו הכי טוב שאפשר אתה שם את הג'יירו במצב NORMAL בתנאים ללא רוח עדיף במקום סגור גדול או בחוץ יספיק אבל רק אם אין רוח ( אם יש הכיוון לא יהיה מדוייק ) אתה מעלה טיפה מצערת כדי כמעט לרחף ואז אתה בודק לאן הזנב מושך תמסוק ... אם הוא מושך לכייון מסויים אז אתה מזיז את הסרוו ( את כל התושבת ) לכיוון שאתה צריך לתקן כדי שהזנב יהיה ישר ... וככה הלאה והלאה עד שאתה מגיע למצב שהזנב לא זז לשום צד ( אולי טיפה טיפה טיפה כי אי אפשר לכוון מדוייק מאד העיקר שלא יזוז אבל אם הוא זז טיפונת אז אין ברירה )
ואז סוגר את התושבת של הסרוו וזהו ...

daniel30
05-08-2009, 11:13:04
תודה אני ינסה.

אני מטיס עם הג'ירו סטוק של הבלייד