PDA

צפייה בגרסה מלאה : הצעצוע החדש שלי עוד מיקרו שאני מאוד אוהב אותם

alonnavon
07-08-2009, 21:03:12
קבלו אותו צעצוע חדש חדש 2009

http://www.youtube.com/watch?v=6mCSP5a9iSk

doodi111
07-08-2009, 21:18:28
אלון הוא ממש חמוד!!!
הוא נראה מאוד יציב ונוח לשליטה.
תתחדש!

alonnavon
07-08-2009, 21:49:16
תודה גבר

flybywire
07-08-2009, 22:07:03
נמכר בקופטר-איקס ישראל !

אלון שלום ,
בסרט ניראה שחסר לך מעט קיזוז סיבסוב - מקווה שכבר גילית את מיקום הגלגלת לקיזוז הסבסוב על השלט ?!
המסוק הנ"ל יודע לרחף במקום מבלי לסבסב כלל כולל בזמן שינוי סל"ד\גובה !

דודי

alonnavon
07-08-2009, 22:18:09
לא דודי לא גילית בשלט כפתור כזה בכלל איזה כפתור זה

flybywire
08-08-2009, 07:29:11
לא דודי לא גילית בשלט כפתור כזה בכלל איזה כפתור זה

ומה עם לקרוא את הוראות היצרן או המדריך !!!

בכל מקרה זאת גלגלת שממוקמת בצד ימין למעלה
(לא רואים אותה בתמונה אבל היא קיימת שם)

איך הטסת בלי מקזז ! :o

http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=12564&stc=1&d=1249709333

nachche
08-08-2009, 08:53:35
התאורות לדים (כחול אדום?) זה במקור מגיע עם המסוק?

sagi
08-08-2009, 09:17:35
אלון אחינו תתחדש !
מתי אתה מתחיל לעשות איתו 3D ? :D
אולי אני אקנה לי גם אחד כזה :)

alonnavon
08-08-2009, 13:47:01
הוראות עלק איזה הוראות זה מגיע עם הוראות מצחיק

avimag
08-08-2009, 15:08:13
הוראות עלק איזה הוראות זה מגיע עם הוראות מצחיק

אלון צודק , לא מגיע עם שום הוראות יצרן .

הזמנתי 2 כאלה , אחד בשביל הבן .
אכן הגיע מאוד מהר בדואר ( יומיים ) , אבל באותה מהירות התקלקל .
הצעצוע מאוד יפה , אבל מאיכות ירודה . אחרי ארבע , חמש הטסות , שקע הטעינה בתוך המסוק
התנתק מהלוח ( ואין עדין וקפדן ממני בהתייחסות לחיבורים מסוג זה ) .

ניסיתי לפרק את המסוק ולתקן ולא הצלחתי , לפחות יהיו חלקי חילוף לבן , למסוק השני שבנתיים עוד

סגור בקופסה . אני מקווה שששלו יחזיק מעמד קצת יותר ( אני בספק .... ) .

בנוסף , הטעינה מספיקה בקושי ל 4, 5 דקות .

מה שכן , המחיר מאוד זול , אבל לדעתי גם במחיר הזה עדיין צריכה להיות תמורה / הנאה גדולה יותר .

אבי

flybywire
08-08-2009, 16:56:30
חברים המסוק הנ"ל טס אצלי למעלה מחודשיים ואני לא עילוי במסוקים כלל ,
על הקופסה רשומים כל הוראות היצרן כולל Trimming the helicopter...
טעינה דרך חיבור USB למחשב אורכת פחות מ15 דק' ומספיקה ל6 דק' טיסה !

וכמו תמיד מעל גלי הפורום הרוחות הם חזקות ! :)

אבי פניתי אליך כדי להבין מה הבעיה ולא חזרת במייל , אני מזכה כל לקוח לא מרוצה שלי - שלח מייל
ובכל אופן פירוק והרכבת המסוק בהחלט אפשריים - אני החלפתי לסוללת 200MAH במקום 130 ואף החלפתי את שני המנועים לחזקים יותר - סתם ניסיון באלק' \פירוק והרכבה !

אוהב את כולכם , דודי

נ.ב עד כה נמכרו 76 מסוקים כאלו בארצנו , ובסה"כ מדובר במוצר איכותי ואכן די זול במחיר אחרת - לא היינו מיבאים אותם .

flybywire
08-08-2009, 17:08:37
מצורפות ההוראות המפורטות על גבי החבילה
ודבר אחד אכן לא נכון , תפעול המקזז המפורט הוא בשלט הישן שאז הכיל שני לחצנים
היום בדגם 2009 מדובר בגלגלת מכאנית בצד ימין בלבד - הרבה יותר נוח (השמאלית לא זזה)

אבל אי אפשר להגיד שאין הוראות (ואני עוד חתכתי את רובן) :

http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=12599&stc=1&d=1249744095

alonnavon
08-08-2009, 17:28:42
טוב דודי שמתי לב להוראות רק עכשיו אבל לצערי אתה מכיר אותנו הישראלים אנחנו מחפשים דף הוראות אבל בטח אני לא מאשים אותך אתה בסדר בנתיים עברו יומיים והוא מחזיק מעמד עם יקרא משהו אני אדבר איתך ואז תעזור לי להחליף סוללה ומנוע חזק מה דעתך

avimag
08-08-2009, 18:39:32
חברים המסוק הנ"ל טס אצלי למעלה מחודשיים ואני לא עילוי במסוקים כלל ,
על הקופסה רשומים כל הוראות היצרן כולל Trimming the helicopter...
טעינה דרך חיבור USB למחשב אורכת פחות מ15 דק' ומספיקה ל6 דק' טיסה !

וכמו תמיד מעל גלי הפורום הרוחות הם חזקות ! :)

אבי פניתי אליך כדי להבין מה הבעיה ולא חזרת במייל , אני מזכה כל לקוח לא מרוצה שלי - שלח מייל
ובכל אופן פירוק והרכבת המסוק בהחלט אפשריים - אני החלפתי לסוללת 200MAH במקום 130 ואף החלפתי את שני המנועים לחזקים יותר - סתם ניסיון באלק' \פירוק והרכבה !

אוהב את כולכם , דודי

נ.ב עד כה נמכרו 76 מסוקים כאלו בארצנו , ובסה"כ מדובר במוצר איכותי ואכן די זול במחיר אחרת - לא היינו מיבאים אותם .

דודי שלום

בכוונה לא ציינתי היכן קניתי , אבל אם כבר פתחת צריך לדייק .

1. לא פנית אלי כדי להבין מה הבעיה , כי לא ציינתי שיש בעיה .
המייל שעליו ענית היה תשובה לשאלתי ( לפני שהמסוק " הלך " ), באם יש אינדיקציה לסיום טעינת usb .
בתשובתך גם ציינת , שתשמח באם אכתוב חוות דעת על המוצר , ומכיוון שבשלב הזה כבר
ארעה התקלה , העדפתי שלא לכתוב חוות דעת שלילית , לא בפרטי אליך ולא בפורום .

2. מכיוון שברשותי עוד מסוק , אותו קניתי מתנה לבני , ציינתי שאני מקווה ששלו יחזיק מעמד
זמן ארוך יותר מיומיים , ואולי הפרטי שלי היה פגום ספציפית .
אולי אין לי ידע באלק' , אבל בחיבור/ ניתוק קונקטורים אני עדין מאין כמוני .

3. לא פניתי אליך בתלונות , ולא ביקשתי זיכוי , אני אספוג את ה "נזק " הכספי .

4. גם במסעדה , כשמגישים לי מנה קלוקלת , אני לא מחזיר ומבקש זיכוי ,
אני פשוט לא אוכל אותה , ויותר לא מתקרב אפילו לאותה מסעדה .

שבוע טוב , אבי .

yosi678
08-08-2009, 21:36:26
אם אפשר לשאול שאלה אחת לגבי המסוק
דודי אתה יכול להגיד לי מה המידות שלו?

alonnavon
08-08-2009, 21:43:03
10 ס"מ בערך

sagi
08-08-2009, 21:54:21
אלון אני עדין ממתין !
לא ענית על השאלה :)
מתי אתה עושה איתו 3D ? :D

alonnavon
08-08-2009, 22:36:54
שאני ארסק אותו כמו את המיני טיטאן שלי

sagi
08-08-2009, 23:31:59
:D
תביא אותו לאילת נראה לך איך להפוך אותו :)

alonnavon
08-08-2009, 23:35:19
בקרוב גבר בקרוב

avimag
09-08-2009, 19:33:17
שלום לכולם .

יכול להיות שדברים שכתבתי במעלה השרשור הזה , התפרשו כהטלת דופי בקופטרX - ישראל ,
ולא כך הוא .

האכזבה שלי מהתקלה שאירעה במסוק , נבעה בעיקר מהפער שבין צורתו החיצונית ( יפה להפליא )
לבין העובדה שהתקלה אירעה לאחר זמן קצר כל כך מרגע קבלתו .

יתכן ובמסוק הספציפי הזה היה פגם כלשהו ביצור ולמזלי " הרע " דווקא אני " זכיתי " לקבלו .

בכל מקרה גם במייל הקודם ציינתי לטובה את טיב השירות ומהירות ביצוע ההזמנה .

דודי מקופטר X , שלח לי מייל פרטי שבו הוא " דורש " ( לא מבקש ) שאשלח לו את המסוק המקולקל
( והמפורק אחרי שניסיתי לתקנו ) והוא ישלח לי מיידית מסוק חדש ותקין ללא שום תשלום נוסף מצידי .

לדעתי , זוהי דוגמה לאיכות שרות , ולקיחת אחריות של מוכר , על מוצר פגום , וכל זאת מבלי שפניתי
ובקשתי תמורה , וכשבקלות ניתן היה לגלגל את התקלה על הלקוח ולטעון שהתקלה אירעה עקב הפעלה לקויה שלי .

כמובן שהודיתי לדודי על הצעתו וגם ציינתי בפניו שכאשר בעתיד ארצה להשתדרג למסוקים מקצועיים
יותר מאלו שברשותי , קופטר X ישראל בהחלט תהיה בעיניי אופציה .

למרות שהצעתו של דודי ותשובתי התנהלו בפרטי , ראיתי לנכון להעלות זאת כאן , כדי שהנושא לא ישאר פתוח , ויוותר הרושם השלילי שמלכתחילה לא התכוונתי שיהיה .

אבי

alonnavon
09-08-2009, 19:46:30
אני מאמין שדודי קבל את התנצלותך
נכון השירות מהיר מאוד אין מה לומר על זה

zvok
10-08-2009, 07:17:59
שלום לכולם .

יכול להיות שדברים שכתבתי במעלה השרשור הזה , התפרשו כהטלת דופי בקופטרX - ישראל ,
ולא כך הוא .

האכזבה שלי מהתקלה שאירעה במסוק , נבעה בעיקר מהפער שבין צורתו החיצונית ( יפה להפליא )
לבין העובדה שהתקלה אירעה לאחר זמן קצר כל כך מרגע קבלתו .

יתכן ובמסוק הספציפי הזה היה פגם כלשהו ביצור ולמזלי " הרע " דווקא אני " זכיתי " לקבלו .

בכל מקרה גם במייל הקודם ציינתי לטובה את טיב השירות ומהירות ביצוע ההזמנה .

דודי מקופטר X , שלח לי מייל פרטי שבו הוא " דורש " ( לא מבקש ) שאשלח לו את המסוק המקולקל
( והמפורק אחרי שניסיתי לתקנו ) והוא ישלח לי מיידית מסוק חדש ותקין ללא שום תשלום נוסף מצידי .

לדעתי , זוהי דוגמה לאיכות שרות , ולקיחת אחריות של מוכר , על מוצר פגום , וכל זאת מבלי שפניתי
ובקשתי תמורה , וכשבקלות ניתן היה לגלגל את התקלה על הלקוח ולטעון שהתקלה אירעה עקב הפעלה לקויה שלי .

כמובן שהודיתי לדודי על הצעתו וגם ציינתי בפניו שכאשר בעתיד ארצה להשתדרג למסוקים מקצועיים
יותר מאלו שברשותי , קופטר X ישראל בהחלט תהיה בעיניי אופציה .

למרות שהצעתו של דודי ותשובתי התנהלו בפרטי , ראיתי לנכון להעלות זאת כאן , כדי שהנושא לא ישאר פתוח , ויוותר הרושם השלילי שמלכתחילה לא התכוונתי שיהיה .

אבי
התנהלות שניכם Avimag ודודי ראויה להערכה ולחקוי ואז נראה כולנו טוב

rberkner
10-08-2009, 07:33:33
באמת ראוי להערכה, התנהלות עניינית ונכונה.

רוני

alonnavon
10-08-2009, 10:58:50
בתקווה שגם ההתנהלות ביני לבין דודי יהיו בסדר
אין לי מילים רעים עליו

avimag
10-08-2009, 11:09:20
תודה , תודה , והפרחים לדודי ( flybywire ).

ואם כבר בתשבוחות עסקינן , אני מבקש לשבח את הפורום המקצועי הזה , ואכן ניתן ללמוד בו רבות .

אך בכל זאת יש משהו שמפריע לי בהתנהלות ( למרות שזה לא שייך לשרשור הזה ) .

יש לי הרושם ( ואולי הוא מוטעה ) , שיש כאן שכבה של " החברה הגבוהה " , תותחי על גם בסוג המסוקים אותם הם מטיסים , וגם בידע המקצועי הרב שלהם .

הבעיה שאותם תותחי על לרוב מדברים ומדסקסים , בינם לבין עצמם וממעטים ( חלקם ) לתרום מהידע הרב שלהם , לנו " הצעירים " ( בענייני מסוקים ) .

בשני שרשורים נפרדים שאלתי שתי שאלות ( אחת בנושא סוללה , והשניה בנושא שלט ) , והתשובות היחידות להן זכיתי היו של שני טירונים פחות או יותר כמוני .

אני בטוח שלאותם מקצוענים , היה הרבה ידע שאותו יכלו לתרום בשתי השאלות הנ"ל , לי ולטובת הכלל .

יכול להיות שאנו חסרי הידע ומטיסי הקואקסיאליים של 4 ערוצים ומטה , מהווים סוג של מטרד לתותחים
הכבדים ואם כך , אולי מנהלי הפורום ישקלו לשלב בתהליך ההרשמה , סוג של מבחן אמריקאי בו תיבחן
רמת הידע וסוג המסוק בבעלות הנרשם , שמתחת לציון מסויים לא תתבצע ההרשמה .

בתקווה לשתוף פעולה פורה יותר , אבי .

wonderd
10-08-2009, 11:15:57
ללא לקשר לקופטר X ישראל, אני קניתי מסוק קטן כזה לפני כחודש, אולי יותר. כשהמסוק התקלקל והפסיק להטעין, ניגשתי לחנות שממנה קניתי וקיבלתי חדש ללא כל ויכוח.
אין ספק שהשירות בארצנו היפה הולך ומשתפר ואני מקווה שהענין ימשיך לחלחל ולהשתרש.

zvok
10-08-2009, 12:10:11

ואם כבר בתשבוחות עסקינן , אני מבקש לשבח את הפורום המקצועי הזה , ואכן ניתן ללמוד בו רבות .

יש לי הרושם ( ואולי הוא מוטעה ) , שיש כאן שכבה של " החברה הגבוהה " , תותחי על גם בסוג המסוקים אותם הם מטיסים , וגם בידע המקצועי הרב שלהם .

הבעיה שאותם תותחי על לרוב מדברים ומדסקסים , בינם לבין עצמם וממעטים ( חלקם ) לתרום מהידע הרב שלהם , לנו " הצעירים " ( בענייני מסוקים ) .

בשני שרשורים נפרדים שאלתי שתי שאלות ( אחת בנושא סוללה , והשניה בנושא שלט ) , והתשובות היחידות להן זכיתי היו של שני טירונים פחות או יותר כמוני .

אני בטוח שלאותם מקצוענים , היה הרבה ידע שאותו יכלו לתרום בשתי השאלות הנ"ל , לי ולטובת הכלל .

יכול להיות שאנו חסרי הידע ומטיסי הקואקסיאליים של 4 ערוצים ומטה , מהווים סוג של מטרד לתותחים
הכבדים ואם כך , אולי מנהלי הפורום ישקלו לשלב בתהליך ההרשמה , סוג של מבחן אמריקאי בו תיבחן

Avimag

יש משהו בדבריך אך גם יש לא מעט כאלה שישמחו לענות לך על כל שאלה ואני בטוח שאתה כבר יודע לזהות אותם והם גם יענו לך בפרטי.
שים לב שזאת תקופת חופשות ולא תמיד המענה הוא מידי. נדמה לי שאותי שאלת לגבי ה Walkera ובגלל חופשה לקח זמן עד שראיתי את ה e-mail.

moshiko_a
10-08-2009, 12:41:50

מסכים..

alonnavon
10-08-2009, 13:32:33
טוב לפי דעתי את פה שכבת על כולם שווים וכולם עוזרים אני חושב שפה זה משפחה אחת גדולה לעומת פורומים אחרים אין דבר של שאלתי וישר עזרו לי

AVIV123
10-08-2009, 13:49:49

אני מבין שזה סוג של תודה ל"טירונים פחות או יותר כמוני " שנתנו לך תשובה בקשר לסוללה
רק תדע שהתקשרתי באופן אישי לדור מטיסני חיפה על מנת להיות בתוך בתשובה שאני נותן לך
וכול זה רק על מנת לעזור לך
(http://efly.co.il/forums/showthread.php?p=75434#post75434)

zvok
10-08-2009, 13:58:46
אני מבין שזה סוג של תודה ל"טירונים פחות או יותר כמוני " שנתנו לך תשובה בקשר לסוללה
רק תדע שהתקשרתי באופן אישי לדור מטיסני חיפה על מנת להיות בתוך בתשובה שאני נותן לך

Aviv123

אבי לא התכוון לטירונים שעוזרים הוא מעביר בקורת על ה"תותחים".

אז אל תעלב ותמשיך לעזור זו דרך מצוינת ללמוד. את מה ששאל אבי ואתה שאלת את דור לא תשכח לעולם.

בברכה

avimag
10-08-2009, 14:54:03
Avimag

יש משהו בדבריך אך גם יש לא מעט כאלה שישמחו לענות לך על כל שאלה ואני בטוח שאתה כבר יודע לזהות אותם והם גם יענו לך בפרטי.
שים לב שזאת תקופת חופשות ולא תמיד המענה הוא מידי. נדמה לי שאותי שאלת לגבי ה Walkera ובגלל חופשה לקח זמן עד שראיתי את ה e-mail.

zvok , אתה צודק ולכן ציינתי " חלקם " ולא כולם .

אף אחד כמובן לא חייב לי דבר , וכל אחד מתכתב / מגיב / עונה למי שבא לו ועל מה שבא לו .

סתם תחושה לא נעימה שהיתה לי , וחשבתי שראוי לציין אותה .

עד כמה שאני זוכר השאלה לגבי ה walkera היתה בקשר לאיזושהי חנות ,ולכן פניתי אליך בפרטי .
נושאים של מידע או בעיות מקצועיות לדעתי ראוי שיידונו בכללי , כי בעיה שפלמוני נתקל בה , סביר להניח שעוד כמה עשרות נתקלו , וכך התשובות יהיו לטובת הכלל.
אבי

avimag
10-08-2009, 14:55:36

עניתי לך בפרטי .

אבי

alonnavon
10-08-2009, 14:58:00
הנה אבי אתה רואה אתה מקבל תשובות לשאלות שלך אף אחד פה לא מתנשא כולם שווים

אלון

avimag
10-08-2009, 15:30:07
אלון , בוא נחזיר את השרשור לנושא שפתחת בו .

אם אתה גם נהנה כמוני מהטסות indoor , הייתי ממליץ לך לקנות את ההירובו xrb ( ארבעה ערוצים ) .

אמנם הרבה יותר יקר ממסוקי המיקרו שקנית , אבל כיף אמיתי הן מבחינת התנהגות ויציבות המסוק ,
והן מבחינת זמן ההטסה ( 15 דקות נטו ) .

אבי

alonnavon
10-08-2009, 16:17:30
תאמת נהנהתי עד עכשיו כרגע הוא מושבת וחלש מידי ניראה הלאה שלך לי קישור למסוק שהמלצת לי
אני מחכה

avimag
10-08-2009, 17:03:00
תאמת נהנהתי עד עכשיו כרגע הוא מושבת וחלש מידי ניראה הלאה שלך לי קישור למסוק שהמלצת לי
אני מחכה

כדי לשמור על כללי הפורום , אני אענה לך בפרטי .

אבי

alonnavon
10-08-2009, 17:09:22
בסדר

doodi111
10-08-2009, 23:52:15
תשמע..
תענוג היה לקרוא את התגובה שלך.
יושר והגינות הם לא מילה גסה:)
מרשים..

alonnavon
11-08-2009, 01:00:07