PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש דלק פלטיניום 30 של הובי ניטרו

נאור
21-10-2009, 10:34:00
חברים ניכבדים .כל הדלקים עובדים, מי שניסה יודעה .גם הדלק שלי עובד מעולה, ואני מוכר מימנו לא מעט ואני לא רואה לנכון , להיתכסח על נושה כלכך סבאבי :).אני מוכר את הפלאטיניום שנה וחצי למכוניות ,והו נותן עבודה חבל על הזמן . בחצי השנה האחרונה ראיתי ביקוש גדול לדלק מסוקים ולאור המחסור, החלטטי (כמובן לא אני אישית אלה צמד חימאים מדהימים שעשו עבודה חלומית)לעבוד על פורמולה למסוקים ,ועכשיו יש פלטיניום 30 אחוז ניטרו למסוקים:p אני לא ראיתי צורך להחריח אנשים להטיס עים הדלק שלי, אבל קיבלתי חוות דעת מעולות וסבבה לי:D לילה טוב לכלם אוהב אותכם.

האם מישהו מהחברים הטיס עם הדלק הנ"ל ?

ניסן וצחי
21-10-2009, 10:55:25
האם מישהו מהחברים הטיס עם הדלק הנ"ל ?

נאור, אני הטסתי כבר 3 גלונים מהדלק הנ"ל, ולעת עתה הדלק מפתיע אותי מחדש בכל התנעה!
המסוק עובד בטורים נמוכים כמו שעון, לא מתחמם כלל וכאשר עברתי מהקול פאוור לדלק הזה לא הייתי
צריך לבצע שום שינוי דרמתי בכיוון המנוע!( אולי סגירה של 2-3 קליקים בסיכה הראשית).
המסוק עובד חזק באותה מידה כמו עם שאר הדלקים המובילים!
המבחן האמיתי יהיה בעוד 6-7 גלונים ,שם נקבל אינדיקציה טובה יותר על מצב המנוע, כרגע נראה
שהדלק הזה יהווה פקטור בתחרות שהולכת ומתפתחת בדלק המסוקים.
בכל אופן אלון, כל הכבוד על היוזמה!
צחי

s.mario
21-10-2009, 12:02:48
מה המחיר לגלון?

אלון-הובי ניטרו
21-10-2009, 21:20:59
לגבי המחיר לצערי הו לא תחרותי אבל עובדים כעת על הוזלה של הפלאטינום 30 כעת המחיר הו 150 ש'ח לגלון אל תיתעצבנו :) החומרים יקרים וביקשתי שלא יחסכו באיחות החומרים.לילה טוב

ori_lavee
21-10-2009, 21:34:24
לגבי המחיר לצערי הו לא תחרותי אבל עובדים כעת על הוזלה של הפלאטינום 30 כעת המחיר הו 150 ש'ח לגלון אל תיתעצבנו :) החומרים יקרים וביקשתי שלא יחסכו באיחות החומרים.לילה טובאלון.
אני לא מכיר את הדלק שלך, אבל על העובדה שלקחת יוזמה וחלטת לערבב דלק לבד מגיע לך שפו גדול !

כל הכבוד.
אורי

משה שמואלי
21-10-2009, 21:36:00
לגבי המחיר לצערי הו לא תחרותי אבל עובדים כעת על הוזלה של הפלאטינום 30 כעת המחיר הו 150 ש'ח לגלון אל תיתעצבנו :) החומרים יקרים וביקשתי שלא יחסכו באיחות החומרים.לילה טוב

לא רק המחיר פה יקבע .במיוחד שאין הפרשים רצינים כיום במחירים בין החניות.
כמובן שבספו של דבר מה שישנה באמת זה טיב המוצר ולא רק המחיר,אבל אין ספק שצעד זה טוב מבחינת המטיסים ישיש כרגע מגוון יותר גדול של דלק במחירים יותר סברים והתחרות כמו בכל ענף תגרום להוזלת המחירים (טוב נו לא בכל ענף).

בכל אופן לרון ואלון תברכו על היוזמה ותצלחו.:):):)

אליקופטר
21-10-2009, 21:37:13
נאור חזרת מסין?

lior_bar_ami
21-10-2009, 21:51:11
לא רק המחיר פה יקבע .במיוחד שאין הפרשים רצינים כיום במחירים בין החניות.
כמובן שבספו של דבר מה שישנה באמת זה טיב המוצר ולא רק המחיר,אבל אין ספק שצעד זה טוב מבחינת המטיסים ישיש כרגע מגוון יותר גדול של דלק במחירים יותר סברים והתחרות כמו בכל ענף תגרום להוזלת המחירים (טוב נו לא בכל ענף).

בכל אופן לרון ואלון תברכו על היוזמה ותצלחו.:):):)

http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

לך לישון, בקצב הזה אין טסט פלייט מחר!! ;)

משה שמואלי
21-10-2009, 21:58:02
:D
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

לך לישון, בקצב הזה אין טסט פלייט מחר!! ;)

מה אתה לא יודע שאני פרפר לילה:D

בכל מקרה לפני 11 אני לא קם:p.

lior_bar_ami
21-10-2009, 22:16:27
בקצב הזה הסטייק יהיה שלי :)

נאור
22-10-2009, 12:19:55
וכאשר עברתי מהקול פאוור לדלק הזה לא הייתי
צריך לבצע שום שינוי דרמתי בכיוון המנוע!( אולי סגירה של 2-3 קליקים בסיכה הראשית).

צחי

זה כבר סימן טוב

אני בטוח שאתה וניסן תעשו בדיקה מקיפה ואמינה

ניסן וצחי
22-10-2009, 12:55:50
זה כבר סימן טוב

אני בטוח שאתה וניסן תעשו בדיקה מקיפה ואמינה

נאור ידידי, אתה יכול להיות בטוח שדעתי תהייה אובייקטיבית לחלוטין וגם אלון-הובי יודע זאת,
הרי אם הדלק הזה לא משהו גם אני לא אטיס איתו!
נכון לעכשיו אני לא יוצא ביותר מידי הצהרות, אבל טפו טפו גם היום וגם אתמול הטסתי ואני פשוט
מאושר מהתוצאות עד עתה!
דיווחים עדכניים בהמשך עם סיום של עוד 2-3 גלונים.
צחי

bora bora
24-10-2009, 14:59:08
היום הלכתי לסיים הרצה ל מנוע 50 ל t-rex שלי ו הרצתי אותו עם ה פלטינום של אלון...
ת'אמת לא יכולתי לצפות ליותר טוב.
המנוע עובד מצוין ללא חימום יתר, עם אפשרות נוספת לסגירת סיכה(נישאר כמה קליקים לסגור בכיף).
אחלה דלק ,מקרר ת'מנוע מצויין.
אני הולך עליו ללא היסוס,סומך על האיש ב עינים עצומות..
הישר כח אלונה

nadavbarak
24-10-2009, 16:08:45
אלוני, איש יקר,
אנחנו אמנם מטיסים עם Rapicon אבל אוהבים אותך ומאחלים לך את כל ההצלחה שבעולם.