נאור, אני הטסתי כבר 3 גלונים מהדלק הנ"ל, ולעת עתה הדלק מפתיע אותי מחדש בכל התנעה!
המסוק עובד בטורים נמוכים כמו שעון, לא מתחמם כלל וכאשר עברתי מהקול פאוור לדלק הזה לא הייתי
צריך לבצע שום שינוי דרמתי בכיוון המנוע!( אולי סגירה של 2-3 קליקים בסיכה הראשית).
המסוק עובד חזק באותה מידה כמו עם שאר הדלקים המובילים!
המבחן האמיתי יהיה בעוד 6-7 גלונים ,שם נקבל אינדיקציה טובה יותר על מצב המנוע, כרגע נראה
שהדלק הזה יהווה פקטור בתחרות שהולכת ומתפתחת בדלק המסוקים.
בכל אופן אלון, כל הכבוד על היוזמה!
צחי
מה המחיר לגלון?
.Itay.
לגבי המחיר לצערי הו לא תחרותי אבל עובדים כעת על הוזלה של הפלאטינום 30 כעת המחיר הו 150 ש'ח לגלון אל תיתעצבנוהחומרים יקרים וביקשתי שלא יחסכו באיחות החומרים.לילה טוב
לא רק המחיר פה יקבע .במיוחד שאין הפרשים רצינים כיום במחירים בין החניות.
כמובן שבספו של דבר מה שישנה באמת זה טיב המוצר ולא רק המחיר,אבל אין ספק שצעד זה טוב מבחינת המטיסים ישיש כרגע מגוון יותר גדול של דלק במחירים יותר סברים והתחרות כמו בכל ענף תגרום להוזלת המחירים (טוב נו לא בכל ענף).
בכל אופן לרון ואלון תברכו על היוזמה ותצלחו.![]()
משה שמואלי
FPV
מסוקים
טיסנים
דאונים
סירות
מכוניות
בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט![]()
![]()
נאור חזרת מסין?
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
בקצב הזה הסטייק יהיה שלי![]()
נאור ידידי, אתה יכול להיות בטוח שדעתי תהייה אובייקטיבית לחלוטין וגם אלון-הובי יודע זאת,
הרי אם הדלק הזה לא משהו גם אני לא אטיס איתו!
נכון לעכשיו אני לא יוצא ביותר מידי הצהרות, אבל טפו טפו גם היום וגם אתמול הטסתי ואני פשוט
מאושר מהתוצאות עד עתה!
דיווחים עדכניים בהמשך עם סיום של עוד 2-3 גלונים.
צחי
היום הלכתי לסיים הרצה ל מנוע 50 ל t-rex שלי ו הרצתי אותו עם ה פלטינום של אלון...
ת'אמת לא יכולתי לצפות ליותר טוב.
המנוע עובד מצוין ללא חימום יתר, עם אפשרות נוספת לסגירת סיכה(נישאר כמה קליקים לסגור בכיף).
אחלה דלק ,מקרר ת'מנוע מצויין.
אני הולך עליו ללא היסוס,סומך על האיש ב עינים עצומות..
הישר כח אלונה
אלוני, איש יקר,
אנחנו אמנם מטיסים עם Rapicon אבל אוהבים אותך ומאחלים לך את כל ההצלחה שבעולם.