PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיות עם מטען של מחשב

DanielJoseph20
31-01-2011, 22:56:53
שלום

יש לי מחשב של ASUS M50VM Series
ואתמול נשרף לי המטען שלו...היות ורוב חיי מסתמכים סביב המחשב הזה חיפשתי באינטרנט מטען שיוכל לשמש אותי...
נתקלתי באתר http://boomprice.co.il/?view=store&p_cat=58146

יש לי מקלט לטלוויזיה שקיבלתי עם המחשב שבו אני קולט ערוץ 1/2/10 הקטע הוא כל פעם שאני מחבר את המטען החדש שקניתי הוא מאבד קליטה....

הם טוענים שהמטען הוא מקורי של אסוס ואכן המדבקה שלו תואמת כמעט ב100 אחוז את המדבקה שיש על המטען שלי (יש שוני בחיבור למחשב... שלי היה בצורת ריש וזה ישר) אבל חוץ מזה לא הרבה שונה...

מה יכול לגרום לבעיה? האם יש סיכוי שהמטען לא מקורי הוא עושה הפרעה למחשב?

SEVEN
01-02-2011, 08:37:14
שלום

יש לי מחשב של ASUS M50VM Series
ואתמול נשרף לי המטען שלו...היות ורוב חיי מסתמכים סביב המחשב הזה חיפשתי באינטרנט מטען שיוכל לשמש אותי...
נתקלתי באתר http://boomprice.co.il/?view=store&p_cat=58146

יש לי מקלט לטלוויזיה שקיבלתי עם המחשב שבו אני קולט ערוץ 1/2/10 הקטע הוא כל פעם שאני מחבר את המטען החדש שקניתי הוא מאבד קליטה....

הם טוענים שהמטען הוא מקורי של אסוס ואכן המדבקה שלו תואמת כמעט ב100 אחוז את המדבקה שיש על המטען שלי (יש שוני בחיבור למחשב... שלי היה בצורת ריש וזה ישר) אבל חוץ מזה לא הרבה שונה...

מה יכול לגרום לבעיה? האם יש סיכוי שהמטען לא מקורי הוא עושה הפרעה למחשב?

דניאל,
לא הייתי כל כך סומך ובוטח שהמטען מקורי, גם בדיל אקסטרים מוכרים מטענים עם מדבקות מקוריות והמטענים לרוב לא מקוריים.
המטען שלך כנראה עושה בעיות מאחר ורק לאחר ההוספה שלו שמת לב לתקלה.
אם יש לך אפשרות להחזיר את המטען עשה זאת מאחר והוא קורן ...הקרינה הזו היא זו שגורמת להפרעות עם אנטנת הטלוויזיה שלך.
אם יש לך טבעות פרייט (החלק השמנמן שמורכב קרוב לחיבור למחשב), נסה לחבר אחת כזו ליציאה מהממיר (החלק הגדול שאליו מתחברת אספקת החשמל), זה אמור לפתור את הסימפטום אך לא את הבעייה.
מה שהכי סביר הוא שהספק שמוצהר לעבוד בהספק מסויים לא ממש עומד בזה, אני הייתי מנסה להחליף לספק מקורי, אולי שווה לקנות ממקור רשמי יותר (ואני לא מכיר את החנות ולא מוציא להם שם רע חלילה).
מקווה שעזרתי.

DanielJoseph20
01-02-2011, 13:15:28
השאלה הגדולה היא איפה בארץ אפשר למצוא מקום לקנות מטען מקורי

DanielJoseph20
01-02-2011, 13:27:26
תודה... לעצתך החלטתי לעשות ניסוי קטן...
שמתי את המטען בתוך קופסת מיוחדת לסינון רעשים ואכן הקליטה חזרה ברגע שפתחתי אותה הקליטה הלכה...

מזה בעצם אומר? האם חוץ מהפרעה לקליטה יכול להגרם נזק למחשב או לי?
חוץ מהפרעות קליטה המחשב נטען כמו שצריך...

SEVEN
01-02-2011, 13:58:41
המחשב נטען אבל יכול להיות שבקצב נמוך יותר, יכול להיות שמתח לא מיושר כמו שצריך ולטווח ארוך יגרם נזק לסוללה או למחשב.
תבדוק בפנדה, זה קרוב אלייך ולי יש נסיון טוב איתם.

DanielJoseph20
01-02-2011, 18:22:42
בדקתי אני לא יודע מה לקנות...
אתה יכול לתת לי המלצה למה לקנות

המטען שאני צריך הוא
19V
4.74A
50-60HZ

SEVEN
01-02-2011, 18:52:56
בדקתי אני לא יודע מה לקנות...
אתה יכול לתת לי המלצה למה לקנות

המטען שאני צריך הוא
19V
4.74A
50-60HZ

תבדוק בKSP, יש להם מטענים.
אל תשכח שאתה צריך מטען 90W לא פחות.
יש שם רשימת דגמים לכל מטען ונטען באתר שזה מקורי ... נקווה :D.