התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה האם מישהו מטיס 450PRO עם TURNIGY 9X?

Yoav Lahav
27-08-2011, 12:56:02
אני חושב לקנות את זה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Re ceiver_Mode_2_v2_Firmware_.html
האם המקלט מתאים פיזית ל 450PRO?
תודה,
יואב.

Friman
27-08-2011, 15:31:41
אני לא
ולכן לא אביע דעה או עמדה לגבי המשדר הזה הידוע כשנוי במחלוקת...
רק ממליץ לך להציץ בשרשורים האחרונים על ה9x בפורום רדיו ואלקטרוניקה, יש שם שמועות שעומדת לצאת גרסא חדשה שלו...

Shalev054
27-08-2011, 16:34:49
יואב, למרות שלא שאלת אני חייב להגיד לך, התגובות על המשדר הזה רעות מאוד, תציץ בקישור בהובי קינג שרשמת על התגובות של האנשים עליו, הוא מפסיק להגיב במקרה הטוב על הקרקע ובמקרה המאוד רע באוויר....

אחי, אתה מטיס מכונה עם 2 חרבות שמסתובבות באלפי סל"ד... תעשה לעצמך חסד ותקנה משהו אמין יותר - זו השקעה חד פעמית וזה מאוד שווה את זה. אני קונה המון מהסיני, אבל מערכת רדיו חייבת להיות אחת שהתגובות עליה מעולות, ושהיא ידועה באמינות שלה.

זה לא יהיה שווה אם הלהבים ישחיתו לאיזה ילד בסביבה את הפנים כי חסכת 1000 שקל.

שיהיה בהצלחה

Yoav Lahav
27-08-2011, 18:33:57
כמו שאתה רואה אני לא קונה דבר אלה רק מברר ושואל.

flatspin
27-08-2011, 18:49:41
אינני מטיס מסוקים, אבל כן טיסנים עם שלט 9X. לדעתי, השלט אינו מבחין אם הוא מטיס טיסן או מסוק. בשני המקרים או שהוא לגמרי בסדר, או לא. עד היום, כמעט שנה, אני מטיס מידי סוף שבוע, מספר טיסנים עם אותו השלט, באפס תקלות. כפי שאני עוקב בפורום, כל בעלי השלט המסוים הזה, מרוצים. אלו שמטיפים נגדו, כמעט לאף אחד אין ולא היה השלט הזה, או שלא ידעו לתפעל אותו כראוי (מה הפלא? מי היום בכלל פותח ומעיין בחוברת היצרן?).
אותן התקלות שהיו, כפי שדווח, מקורן כמעט תמיד במארז הסוללות המקורי. רבות נכתב על כך שיש להשתמש בפאק ייעודי. מרגע שהותקן בשלט פאק מתאים, הוא מתפקד ללא דופי.
אינני כותב שורות אלו כהמלצה לשלט המסוים הזה, אלא כדי לנפץ תדמית שגויה שהודבקה לו, ולא בצדק.

liron mizrahi
27-08-2011, 19:08:03
אני מטיס ואני מרוצה מאוד.
השלט עושה את העבודה אין מה לחשוש ממנו ובטח לא מהמקלט...:cool:

Friman
27-08-2011, 19:12:34
אני לא בעליו של משדר זה ולכן אינני כותב מנסיוני האישי,
וגם אין לי שום רצון להכפיש את שמו של הx9, הוא לא מעניין אותי לא לטוב ולא לרע. רק אזכיר שבשרשורים לגביו בפורום רדיו ואלקטרוניקה המקביל, יש גם לא מעט אזכורים של בעיות במשדר הזה. למשל:

״המחיר לא נורמלי, אבל לפני שרצים להזמין, הייתי בודק את התגובות מהחודש-חודשיים האחרונים, גם מ HK וגם מ LH.
יש מספר אדיר של תגובות על שלטים שהגיעו DOA, כאלו שהגיעו עם בעיות שדורשות הלחמה בשביל לפתור, סטיקים משוחררים, ועוד. צריך לבדוק מה הסיפור עם הבקרת איכות שם בזמן האחרון.״

או כאן:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?41325-%E1%F2%E9%E4-%E1%F9%EC%E8-Turnigy-9X

אני לא חושב שזה תואם את הגדרתך שאיש מבעלי המשדר הנ״ל איננו מתלונן על תקלות וכולם מרוצים.
שוב, אין לי עניין או דגדוג כלשהו להשמיץ את ה9x ואפילו אודה שעד שלב מסויים שקלתי לרכוש אותו, אבל בוא לא נקבור את הראש בחול.

tkolber
27-08-2011, 21:20:02
אני מטיס ואני מרוצה מאוד.
השלט עושה את העבודה אין מה לחשוש ממנו ובטח לא מהמקלט...:cool:

גם אני, זה נכון שהמקלט יותר גדול מהמסוק :D אבל עושה את העבודה ולדעתי לא צריך יותר מזה בשלב ראשוני אלא אם בטוחים שממשיכים הלאה.

לא הייתי מטיס איתו 500, אבל למסוק כמו 450, נראה לי מספיק טוב.

ziki
27-08-2011, 21:32:25
מסוק מנייר לא הייתי מעלה איתו לאוויר !

Yoav Lahav
27-08-2011, 21:45:27
מר ציקי עם איזה שלט ומקלט אתה מטיס?

ziki
27-08-2011, 21:48:41
מר ציקי עם איזה שלט ומקלט אתה מטיס?

DX7 עם AR7100R ושני לווינים.

yossis
27-08-2011, 22:06:02
מסוק מנייר לא הייתי מעלה איתו לאוויר !
ציקי, האם התכוונת לדבר כזה ?
51955
:D:D:D:D:D
או לכזה ?
51956
:p:p:p:p:p:p
או בכלל כזה ?
51957
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
העייפות הורגת אותי !

kobigozlan
27-08-2011, 22:44:35
אני יודע שאנשים אוהבים פה להכפיש אותו בינתיים עושה לי עבודה נפלא ביוחוד על המטוסים ששם לפעמים יש סיכוי שיהיה לך מטוס שהוא יותר זול ממקלט
אני מטיס איתו את ההוריקן ברוך השם הכל בסדר

IttaiP
28-08-2011, 06:32:23
יש לי שלט כזה לפחות שנתיים מגרסא ראשונה עם המקלטים הבסיסיים ביותר שיצאו ולא נתקלתי בשום תקלה.
יש לי גם מסוק 450 שמוטס בשלט הזה. אני לא מטיס אוירובאטי ורק מרחף ולא נתקלתי בשום בעייה.
מטיס איתו גם טיסנים מספיק גדולים ללא תקלות.

איתי

wind556
28-08-2011, 11:14:02
עברו תחת ידי כמה עשרות משדרים כאלה.
עבור טיסני ג'אנק הוא סביר,לא יותר, עבור מסוקים הוא לא טוב. עוד לא ראיתי אחד שתקין לחלוטין.
יציאה מכיוונים, איבוד מירכוזי סרוואים, באגים בתוכנה (שמי שלא מבין לעומק לא יכול לדעת בגלל שיש באג) ועוד רשימה ארוכה של כשלים.
הבעייה העיקרית שלו שאף אחד מהכשלים אינו סופני, ולמרות זאת ניתן להשתמש בו, מה שמייצר אשליה של תקין.
ההמלצה המאד חד משמשעית שלי היא להימנע מלהטיס איתו כל דבר שדורש דיוק בתגובה ואמינות אבסולוטית
לזכותו יאמר שמעולם לא ראיתי כשל תקשורת, זה תנאי הכרחי, אבל לגמרי לא תנאי מספק.
יואב, עבורך אישית הוא לגמרי לא מתאים בשום אופן, אתה תתחרט על הרכישה, ועדיף להתחרט לפני ולא אחרי....
אישית אני מטיס עם DX7, השלט המושלם (יאללה, מלחמה:D)

guy1a
28-08-2011, 11:34:10
יואב ידידי

אני מציע לך שוב

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?40709-%F9%EC%E8-%F4%E5%E8%E0%E1%E4-6-%F2%F8%E5%F6%E9%ED-%E1%EE%EC%E0%E9

איכות, היא לא מילה גסה.

ziki
28-08-2011, 17:48:28
עברו תחת ידי כמה עשרות משדרים כאלה.
עבור טיסני ג'אנק הוא סביר,לא יותר, עבור מסוקים הוא לא טוב. עוד לא ראיתי אחד שתקין לחלוטין.
יציאה מכיוונים, איבוד מירכוזי סרוואים, באגים בתוכנה (שמי שלא מבין לעומק לא יכול לדעת בגלל שיש באג) ועוד רשימה ארוכה של כשלים.
הבעייה העיקרית שלו שאף אחד מהכשלים אינו סופני, ולמרות זאת ניתן להשתמש בו, מה שמייצר אשליה של תקין.
ההמלצה המאד חד משמשעית שלי היא להימנע מלהטיס איתו כל דבר שדורש דיוק בתגובה ואמינות אבסולוטית
לזכותו יאמר שמעולם לא ראיתי כשל תקשורת, זה תנאי הכרחי, אבל לגמרי לא תנאי מספק.
יואב, עבורך אישית הוא לגמרי לא מתאים בשום אופן, אתה תתחרט על הרכישה, ועדיף להתחרט לפני ולא אחרי....
אישית אני מטיס עם DX7, השלט המושלם (יאללה, מלחמה:D)

אני סבור שמתוך מעל 8000 ההודעות שלך כאן בפורום עם זו אני הכי מזדהה.
ג'אנק שזה לא מילה.