התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

dansaada
01-10-2011, 18:45:12
שלום, אני מעוניין להתחיל בתחום הרחפנים ואני רוצה לבנות קוואד , אני לא בא מתחום הטיסנים ולא מתחום המסוקים אבל אני עמוק מאד בתחום המכוניות כך שכול הקשור לרדיו , סוללות, בקרים , מנועיםושאר המכניקה אין לי בעיה, ולכן גם אני נמשך לתחום הרחפנים ( בגלל היציבות לעומת המסוקים שגם הם מושכים אותי מאוד) הבעיה שלי היא שאני מפחד להתקל בבעיות רבות בכול נושא לוח השליטה, קראתי פה ושם והבנתי את הדרך לבנות קוואד ואיך לחבר את לוח השליטה למקלט ולבקרים אבל בכול מה שקשור לתכנות ושפות אני ממש בור, אין לי כל ידע בזה, הבנתי שלוח נכון להתחלה הוא או הלוח של הסיני או של kk שיש במחיר טוב פה:
http://www.ebay.com/itm/KK-Multicopter-Board-V5-5-Quad-TriCopter-Hexcopter-Y6-/320753379048?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_V ehicles&hash=item4aae6426e8#ht_4106wt_1057

השאלה היא האם אני צפוי להתקל בבעיות שאצתרך לפתור מעבר לידע שלי או שכדאי לי להשקיע מעט יותר בלוח נטול כל התעסקות מיותרת בתוכנה ובא ״מוכן לריחוף״ (אם קיים לוח שכזה במחיר לא שחיטה)
ד״ר אני רוצה למטרת הרחפנים לקנות שלט סיני טוב כמו הx9 ,זה עובר? אם אפשר קישור לשלט מקביל שלו( ראיתי פעם איפהשהו ) כי הוא עצמו לא במלאי, אנא עזרו לי, תודה רבה ,דן

איציק רונן
03-10-2011, 18:26:35
הי דן
אתה נשמע מבולבל לגמרי.
כרגיל בחיים הדברים הרבה יותר פשוטים:
בגדול התחום הזה מתחלק לשלוש (כמו כל דבר בצה"ל)
בורדים פשוטים עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים זולים עד בינוניים. ביצועים סבירים עד טובים. - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
בורדים מתקדמים מאוד עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים מאוד גבוהים. ביצועים טובים מאוד של שמירת מיקום וכו' - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
בורדים בינוניים עד מתקדמים מאוד, לרוב פרוייקטי "קוד פתוח" עם רמות כיול ותכנות קלות עד מסובכות מאוד - אלו בורדים במחירים בינוניים. ביצועים בינוניים עד טובים בקושי של שמירת מיקום וכו' - צריך לדעת המון. הנאה מבניה ותכנות ממש לא מההטסה.

מה שאני למדתי מהעסק הזה הוא שההנאה היא ביחס הפוך להשקעה. הקואד שטס כל הזמן ושאני הכי נהנה ממנו הוא הפשוט ביותר שבניתי (KK ) כמובן. אני לא מפחד שיקרה לו משהו ובמקסימום זה נגמר במנוע ב 6 $.
כנס ל HOBBYKING, תזמין כל מה שצריך, גם מה שלא במלאי, זה חוזר מהר. אתה יכול להזמין שם גם שלט 2.4 ב30$.
אחרי שיהיה לך הכל מחובר, זה 10 דקות כיול - אתה מוזמן אליי או לכל מי שקרוב לביתך.

איציק

dansaada
03-10-2011, 18:46:41
ממש תודה, אני כבר מזמין..

MRDATA
04-10-2011, 21:34:04
הי דן
אתה נשמע מבולבל לגמרי.
כרגיל בחיים הדברים הרבה יותר פשוטים:
בגדול התחום הזה מתחלק לשלוש (כמו כל דבר בצה"ל)
בורדים פשוטים עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים זולים עד בינוניים. ביצועים סבירים עד טובים. - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
בורדים מתקדמים מאוד עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים מאוד גבוהים. ביצועים טובים מאוד של שמירת מיקום וכו' - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
בורדים בינוניים עד מתקדמים מאוד, לרוב פרוייקטי "קוד פתוח" עם רמות כיול ותכנות קלות עד מסובכות מאוד - אלו בורדים במחירים בינוניים. ביצועים בינוניים עד טובים בקושי של שמירת מיקום וכו' - צריך לדעת המון. הנאה מבניה ותכנות ממש לא מההטסה.

מה שאני למדתי מהעסק הזה הוא שההנאה היא ביחס הפוך להשקעה. הקואד שטס כל הזמן ושאני הכי נהנה ממנו הוא הפשוט ביותר שבניתי (KK ) כמובן. אני לא מפחד שיקרה לו משהו ובמקסימום זה נגמר במנוע ב 6 $.
כנס ל HOBBYKING, תזמין כל מה שצריך, גם מה שלא במלאי, זה חוזר מהר. אתה יכול להזמין שם גם שלט 2.4 ב30$.
אחרי שיהיה לך הכל מחובר, זה 10 דקות כיול - אתה מוזמן אליי או לכל מי שקרוב לביתך.

איציק

ממש מרגיעיציק !!:):)