שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

שלום, אני מעוניין להתחיל בתחום הרחפנים ואני רוצה לבנות קוואד , אני לא בא מתחום הטיסנים ולא מתחום המסוקים אבל אני עמוק מאד בתחום המכוניות כך שכול הקשור לרדיו , סוללות, בקרים , מנועיםושאר המכניקה אין לי בעיה, ולכן גם אני נמשך לתחום הרחפנים ( בגלל היציבות לעומת המסוקים שגם הם מושכים אותי מאוד) הבעיה שלי היא שאני מפחד להתקל בבעיות רבות בכול נושא לוח השליטה, קראתי פה ושם והבנתי את הדרך לבנות קוואד ואיך לחבר את לוח השליטה למקלט ולבקרים אבל בכול מה שקשור לתכנות ושפות אני ממש בור, אין לי כל ידע בזה, הבנתי שלוח נכון להתחלה הוא או הלוח של הסיני או של kk שיש במחיר טוב פה:
    http://www.ebay.com/itm/KK-Multicopt...ht_4106wt_1057

השאלה היא האם אני צפוי להתקל בבעיות שאצתרך לפתור מעבר לידע שלי או שכדאי לי להשקיע מעט יותר בלוח נטול כל התעסקות מיותרת בתוכנה ובא ״מוכן לריחוף״ (אם קיים לוח שכזה במחיר לא שחיטה)
    ד״ר אני רוצה למטרת הרחפנים לקנות שלט סיני טוב כמו הx9 ,זה עובר? אם אפשר קישור לשלט מקביל שלו( ראיתי פעם איפהשהו ) כי הוא עצמו לא במלאי, אנא עזרו לי, תודה רבה ,דן
    נערך לאחרונה על ידי dansaada; 01-10-2011 בשעה 18:47:44.

מנחת הבית
    אלישמע: מנחת שאישרתי ברת"א.
    תודה!
    124
    הודה 150 פעמים ב 98 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

הי דן
    אתה נשמע מבולבל לגמרי.
    כרגיל בחיים הדברים הרבה יותר פשוטים:
    בגדול התחום הזה מתחלק לשלוש (כמו כל דבר בצה"ל)
    בורדים פשוטים עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים זולים עד בינוניים. ביצועים סבירים עד טובים. - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
    בורדים מתקדמים מאוד עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים מאוד גבוהים. ביצועים טובים מאוד של שמירת מיקום וכו' - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
    בורדים בינוניים עד מתקדמים מאוד, לרוב פרוייקטי "קוד פתוח" עם רמות כיול ותכנות קלות עד מסובכות מאוד - אלו בורדים במחירים בינוניים. ביצועים בינוניים עד טובים בקושי של שמירת מיקום וכו' - צריך לדעת המון. הנאה מבניה ותכנות ממש לא מההטסה.

מה שאני למדתי מהעסק הזה הוא שההנאה היא ביחס הפוך להשקעה. הקואד שטס כל הזמן ושאני הכי נהנה ממנו הוא הפשוט ביותר שבניתי (KK ) כמובן. אני לא מפחד שיקרה לו משהו ובמקסימום זה נגמר במנוע ב 6 $.
    כנס ל HOBBYKING, תזמין כל מה שצריך, גם מה שלא במלאי, זה חוזר מהר. אתה יכול להזמין שם גם שלט 2.4 ב30$.
    אחרי שיהיה לך הכל מחובר, זה 10 דקות כיול - אתה מוזמן אליי או לכל מי שקרוב לביתך.

איציק
    Some things you can only really appreciate from above
    אתה צינור : http://www.youtube.com/user/IRonen

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

ממש תודה, אני כבר מזמין..

תודה!
    32
    הודה 17 פעמים ב 13 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Smile תגובה: מתחיל ומחפש לוח שליטה קל לשימוש ותכנות

ציטוט נכתב במקור על ידי איציק רונן צפיה בהודעה
    הי דן
    אתה נשמע מבולבל לגמרי.
    כרגיל בחיים הדברים הרבה יותר פשוטים:
    בגדול התחום הזה מתחלק לשלוש (כמו כל דבר בצה"ל)
    בורדים פשוטים עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים זולים עד בינוניים. ביצועים סבירים עד טובים. - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
    בורדים מתקדמים מאוד עם רמות כיול מינוריות וקלות עד קלות מאוד - אלו בורדים במחירים מאוד גבוהים. ביצועים טובים מאוד של שמירת מיקום וכו' - לא צריך לדעת כלום - הנאה צרופה.
    בורדים בינוניים עד מתקדמים מאוד, לרוב פרוייקטי "קוד פתוח" עם רמות כיול ותכנות קלות עד מסובכות מאוד - אלו בורדים במחירים בינוניים. ביצועים בינוניים עד טובים בקושי של שמירת מיקום וכו' - צריך לדעת המון. הנאה מבניה ותכנות ממש לא מההטסה.

מה שאני למדתי מהעסק הזה הוא שההנאה היא ביחס הפוך להשקעה. הקואד שטס כל הזמן ושאני הכי נהנה ממנו הוא הפשוט ביותר שבניתי (KK ) כמובן. אני לא מפחד שיקרה לו משהו ובמקסימום זה נגמר במנוע ב 6 $.
    כנס ל HOBBYKING, תזמין כל מה שצריך, גם מה שלא במלאי, זה חוזר מהר. אתה יכול להזמין שם גם שלט 2.4 ב30$.
    אחרי שיהיה לך הכל מחובר, זה 10 דקות כיול - אתה מוזמן אליי או לכל מי שקרוב לביתך.

איציק

ממש מרגיעיציק !!
    --------------------------------------------------------------------
    FW190 PIRATE
    Hobbyking Edge 540 V3 (Red/Silver) 3D 1200mm
    Multiplex FUNCUB
    Multiplex PARKMASTER
    כנף Tek sumo
    zeta science extreme 3d
    Phantom 3 Pro
    Multiplex Xeno
    Multiplex Funjet
    HobbyKing™ Tornado Viper Jet 75mm
    Bixler on Steroids
    ---------------------------------------------------------------------

נושאים דומים

1. משימות תחרות F3K בתאריך 28.5.11 (DLG)
    על ידי eitan-ro בפורום פורום אלפא
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-05-2011, 12:39:57
  2. מעוניין לצרף לאוסף מסוק 250 ומחפש המלצה
    על ידי RoyM בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-07-2010, 10:29:46
  3. ירושלים מחפש שלט לשימוש בסימולטור
    על ידי israele בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-04-2010, 12:05:01

הרשאות פרסום