צפייה בגרסה מלאה : שאלה שילוב פניה ימינה או שמאלה עם זנב
שולט רק עים שלט
01-01-2009, 20:05:48
שלום חברים
שאלה למומחים. האים יש אפשרות כול שהיא לשלב את הפניות יחד עים הרוטור האחורי?
הכוונה כשאני פונה ימינה יפנה הזנב יחד עים הפניה בהתאם וכול זה עים סטיק אחד הימני בשלט
כך שלא אצתרך להישתמש בפניה בשני הסטיקים אודה לכם מאוד על תשובתכם רק בבקשה תיתמקדו בשאלה בלי להיכנס לנושאים לא רלוונטים אחרת זה עשוי להגיע עד לתהליך יצור החסה באזורנו תודה:D
yariv
01-01-2009, 20:54:20
ברמה העקרונית אתה יכול להגדיר מיקסר בין הערוצים השונים כך שיווצר המצב שאתה רוצה.
במטוסים מסויימים זה אפילו בשימוש.
אבל...
במסוק, ברגע שתתחיל לערבב בין הצירים השונים תגביל את עצמך מבחינת יכולות השליטה בתרגילי 3D.
לא תוכל לבצע גלגול למשל. הרי אתה משתמש באותם הגאים גם בפניה וגם בגלגול.
יריב
שולט רק עים שלט
01-01-2009, 22:37:06
יריב שלום בוא לא נריב:)
אין לי כוונה לעשות להטוטים וכול השמטס רק תגיד לי אך עושים את זה אשמח לתגובה מעשית השלט שלי הוא t7cap pcm1024
lior_bar_ami
01-01-2009, 23:03:21
אשמח לעזור לך,
אני מעדיף בטלפון יהיה יותר קל לשנינו....
אם תתעקש או שעוד מישהו ירצה לדעת ארשום את זה בפורום.
הכיוון הוא מיקס תלוי מפסק (של ה IDLE UP) כך שגם אם תרצה לעשות "להטוטים וכול השמטס" ותצטרך להעביר למצב IDLE המיקס יתבטל טתוכל באמת להנות מהמסוק ;)
תרים לי טלפון בכל שעה (גם עכשיו) ואעזור לך,
ליאור
0546686485
שולט רק עים שלט
01-01-2009, 23:17:03
אצור קשר זה בטוח אבל אני כבר נופל מהרגליים :eek: תודה
אופיר נחום
01-01-2009, 23:46:32
אני חושב שמיקס כזה יקשה עליך לשלוט במסוק - כאשר תרצה לתקן למשל נטייה לצד מסויים יסתובב לך הזנב. כמו כן אין יחס קבוע בין מידת ההטייה לסיבוב הזנב כי זה תלוי במהירות.
אם אתה רוצה מסוק שיתנהג כמו טיסן - לך על מערכת טייס אוטומטי.
mustaki
02-01-2009, 09:19:52
אם אתה רוצה מסוק שיתנהג כמו טיסן - לך על מערכת טייס אוטומטי.
או לחילופין, קנה טיסן.
שולט רק עים שלט
02-01-2009, 09:21:11
שלום אופיר
אני מעוניין שתסביר לי אך עושים את זה בשלט אים זה אפשרי
תודה איש:)
mustaki
02-01-2009, 09:42:13
שלום אופיר
ידידי שלום.
אני חושב שהסיבה שעד כה לא קיבלת תשובה קצרה ועניינית לשאלתך היא שמה שאתה מבקש לא מומלץ, לא נעשה בעבר, לא נתמך, לא טוב, לא יעיל, לא לעניין, נוגד את השכל הישר וכו'...
(אבל אני רק חושב כך)
בהצלחה.
yariv
02-01-2009, 11:10:03
אם בכל זאת תלך על זה, אז אל תשכך לבדוק ולהתיחס לג'ירו.
אני לא בטוח מה יצא מההתנגשות הזו בין הגירו למיקסר.
יריב
אופיר נחום
02-01-2009, 12:16:03
שלום אופיר
לא מכיר את cap7 :confused: כעקרון אתה צריך להכניס מיקס בין הrudder לבין ה aileron
שולט רק עים שלט
02-01-2009, 18:10:20
תודה אופיר:)
שולט רק עים שלט
02-01-2009, 18:22:30
אופיר יש מצב שאתה זוכר את כול שמות המסוקים שיש לך? שתיהיה לי בריא:)
אופיר נחום
02-01-2009, 18:58:17
אופיר יש מצב שאתה זוכר את כול שמות המסוקים שיש לך? שתיהיה לי בריא:)
זה קל, מהקטן לגדול:
פיקו Z
2 לאמות וולקרה
איסקיי לאמה III אלומיניום
הני בי
mx400 שבור
פרוטוס 500 שעדיין לא טס
רפטור 30 תאורת לילה
רפטור 50 טיטן QUK
סינרג'י SE
lior_bar_ami
02-01-2009, 19:22:07
לא מכיר את cap7 :confused: כעקרון אתה צריך להכניס מיקס בין הrudder לבין ה aileron
הפוך ידידי... :rolleyes:
סימנטיקות.
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 09:52:16
אופיר התותח :D
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 09:54:54
נו מישהוא מרים את הכפפה סוף סוף ורושם אך משלבים זנב ביחד עים הפניות? או שנמשיך לרשום
מתכונים לעוגות.:o אגב תקשיבו לגלי צהל יופי של מוזיקה
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 09:57:57
MUSTAKI ? חלס לחנך אותי אני ילד גדול ( 47 ) תן טיפ אך עושים את זה ואודה לך עד סוף ימי :D
vinay
03-01-2009, 11:44:30
נסה לשאול גם כאן http://www.rcgroups.com/radios-135/
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 17:37:57
זה אומר שאין מומחה בשלט T7CAP פה?:mad:
עמיתפורת
03-01-2009, 17:41:34
אני לא חושב שאני מומחה אבל אוכל לנסות להפעיל לך כזה מיקס אם תרצה.
רק תוכל בבקשה להסביר לי שוב ולאט למה אתה צריך אותו בבקשה?
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 18:12:32
שלום עמית לא האמנתי שאשמע מימך אני מכיר אותך מאתר קודם ואני מאמין שאתה תוכל לעזור לי
העיניין הוא פשוט אני מעוניין שהמסוק יתנהג כמו טיסן פשוטו כמשמעו
אני חייב ליראות בעצמי מה התגובות של המסוק אים אני משלב זנב בפניה ימינה או שמאלה לא משנה. שזה אומר שאים ברצוני ליפנות שמאלה אני מעוניין שהזנב יתן פיצוי טיפה ימינה וההיפך אני מעוניין להשיג בכך שתמיד בפניות יהיה החרטום בכוון קדימה מבלי שאני יאלץ את הזנב לפנות ביחד עים החרטום שזה אומר עבודה עים סטיק אחד הימני בשלט. האים יש אפשרות כזו ? ואים כן תוכל לרשום אך אני ניכנס צעד צעד ועושה זאת אודה לך מאוד אים זה יקרה השלט חדש לי כך שאין לי מושג אך מדברים איתו :confused: ואים יש אפשרות לבטל או להפעיל עים מפסק בשלט את המיקס המבוקש יש לי בשלט 3000 מפסקים היה נחמד לו אחד מהם היה משמש להחזרת טילים לזבלים תודה מראש דוד:rolleyes:
lior_bar_ami
03-01-2009, 18:21:26
דוד אני מבין שאין לך סבלנות :mad::):confused:
כמו שדיברנו, עדיף שנבצע את המיקס ביחד ב LIVE נוכל לבדוק את האחוזים שאותם נגדיר כפיצוי, מאחר וכל מספר שיגידו לך הוא בגדר הערכה בלבד ולא ניתן לדעת בצורה אמיתית ומדוייקת כמה פיצוי תצטרך - כדאי שנבדוק ביחד את המיקס בפעם הראשונה ואת היתכנות ההטסה איתו בזמן ריחוף.
אם אין לך סבלנות ואתה מעוניין לקבל תשובה תרים לי טלפון שוב אני אנחה אותך שלב שלב, אך אני לא חושב שזה יקדם אותך המון בלי לבדוק אותו...
דבר איתי,
ליאור
שולט רק עים שלט
03-01-2009, 18:46:14
אדבר איתך בוודאי אני ממתין גם לעמית:confused:
שולט עם שלט.
באמת שלא כדאי לך לעשות את המיקסר הנ"ל. סג"ל אמיתי.
lior_bar_ami
04-01-2009, 11:24:22
סג"ל??
סכנה גדולה למסוק?? :D
בכל מקרה, דודי קיבל עזרה עם המיקסר בטלפון והמלצה לחכות עם הבדיקה לכשניפגש,
כולי תקווה שהבחור סובלני מספיק ;) מההודעות פה נראה כי בכל מה שנוגע למסוק - אין הרבה סבלנות :cool::):rolleyes:
סג"ל??
סכנה גדולה למסוק?? :D
בכל מקרה, דודי קיבל עזרה עם המיקסר בטלפון והמלצה לחכות עם הבדיקה לכשניפגש,
כולי תקווה שהבחור סובלני מספיק ;) מההודעות פה נראה כי בכל מה שנוגע למסוק - אין הרבה סבלנות :cool::):rolleyes:
דווקא סיכוי גבוה לריסוק.
שולט רק עים שלט
04-01-2009, 12:16:45
ליאור
תודה על הקדשת הזמן שהקדשתה לי ותודה על השיעור המאלף בהפעלה הטכנית של השלט תודה:)
ולגבי סבלנותי ? אכן אתה צודק מי כמוך מכיר את זה? לא טילים ולא אזעקות ולא חמסיסים ולא חיזבלונים יעצרו אותי :)
אבל עכשיו המסוק ואני החלטנו על הודנא עד שהאו"ם (ליאור) יבדוק את הפונקציה הזו בשטח.
ובהיזדמנות זו אני מאחל לצהל המון חיזוק חיבוק והצלחה.
ליאור
תודה על הקדשת הזמן שהקדשתה לי ותודה על השיעור המאלף בהפעלה הטכנית של השלט תודה:)
ולגבי סבלנותי ? אכן אתה צודק מי כמוך מכיר את זה? לא טילים ולא אזעקות ולא חמסיסים ולא חיזבלונים יעצרו אותי :)
אבל עכשיו המסוק ואני החלטנו על הודנא עד שהאו"ם (ליאור) יבדוק את הפונקציה הזו בשטח.
המון המון המון המון המון בהצלחה לשניכם.
תדווחו. זה יכול להיות מעניין.
אגב שאלה....המיקסר מבטל לגמרי את השימוש בזנב? כלומר מנטרל אותו???
שולט רק עים שלט
04-01-2009, 15:29:48
אדווח כמובן בנתיים עושה רושם שלא היתבטל השימוש בזנב ניראה את זה בשטח אז אדע יותר אך אים זה יצליח? זאת תהיה הגשמה של חלום מהמסוק הראשון מליפני 10 שנים שלא יכולתי לעשות את זה אז עים הציוד שהיה אני מקווה שבטיסה זה יפעל ואים כן ? אז ניגמרו כול הצרות שלי :D
lior_bar_ami
05-01-2009, 12:44:27
ליאור
שמח לעזור!
אני רק מקווה שההודנא תהיה יותר רגועה מזו שהיתה עם הצוררים מהדרום :(
דודי אם אתה מתפנה במהלך אמצע השבוע תדבר איתי ונתאם פגישה באשדוד (ייתכן שבשלישי או רביעי אנחנו שם בבוקר).
תהיה בקשר!
ליאור
lior_bar_ami
05-01-2009, 12:49:01
המון המון המון המון המון בהצלחה לשניכם.
תדווחו. זה יכול להיות מעניין.
אגב שאלה....המיקסר מבטל לגמרי את השימוש בזנב? כלומר מנטרל אותו???
לא אמור לנטרל אותו - סה"כ מחליף את פקודת הסטיק המיכאנית בפקודה דיגיטאלית.
לגבי אחוז התיקון שכרגע שרירותי על 50% ואיך שהג'יירו יאכל את זה - לא ברור, ולכן דודי ממתין (!) :) שנבדוק את הסיפור יחד.
המיקס עצמו הוא תלוי מפסק ככה שאם יהיה צורך נוכל לבטלו אז סה"כ זה לא ניסוי ברמת סיכון גבוהה סתם משחקון עם המסוק שאני מאוד מקווה ירצה את דודי שכבר הראה סימני אושר עילאי אם זה יעבוד ;)
לא אמור לנטרל אותו - סה"כ מחליף את פקודת הסטיק המיכאנית בפקודה דיגיטאלית.
לגבי אחוז התיקון שכרגע שרירותי על 50% ואיך שהג'יירו יאכל את זה - לא ברור, ולכן דודי ממתין (!) :) שנבדוק את הסיפור יחד.
המיקס עצמו הוא תלוי מפסק ככה שאם יהיה צורך נוכל לבטלו אז סה"כ זה לא ניסוי ברמת סיכון גבוהה סתם משחקון עם המסוק שאני מאוד מקווה ירצה את דודי שכבר הראה סימני אושר עילאי אם זה יעבוד ;)
חשוב ביותר.....שלא יהיה לנו קטסטרופה.:)
לגבי אושרו העילאי של דודי ....שיזמין אותנו לסטייק אנטריקוט בWHITE HALL.:):):)
שולט רק עים שלט
06-01-2009, 04:15:52
****** איזה קרוע אתה עמית :D תגיד תודה אים יהיה לך אספרסו קצר מימני וחוץ מיזה שעדיין אין תוצאות אז בוא נוריד פרופיל בנתיים:D
שולט רק עים שלט
06-01-2009, 04:18:05
ליאור אנסה זה לא פשוט מישום שאני מסיים לעבוד ב6:00 בבקר כשאתה מתעורר על ספל קפה בניחוח
דלק מסוקים אני רק מתחיל לנמנם :D
אופיר נחום
09-01-2009, 19:42:27
נו, מה נסגר עם הקומבינה?
lior_bar_ami
09-01-2009, 19:56:25
עוד לא נפגשנו - וטוב שהזכרת לי :)
מה לעשות שעובדים כל השבוע....
דודי צור איתי קשר אולי נפגש מחר?
ליאור
שולט רק עים שלט
09-01-2009, 20:40:48
אוקי חברים ההודנה הייתה ארוכה מידי להלן דיווח שטח תיקני השילוב של המיקס גורם לניטרול הג'ירו . וזריקה פראית של הזנב ולא משנה לאן שאני פונה הזנב ניזרק כול הזמן לאותו הצד :mad:
אופיר נחום
09-01-2009, 20:52:51
אוקי חברים ההודנה הייתה ארוכה מידי להלן דיווח שטח תיקני השילוב של המיקס גורם לניטרול הג'ירו . וזריקה פראית של הזנב ולא משנה לאן שאני פונה הזנב ניזרק כול הזמן לאותו הצד :mad:
אני חיכיתי שתגיד שזה לא עובד טוב במהירויות שונות ואוכל לכתוב איזה "אמרתי לך" פולני...
אולי המיקס לא מוגדר טוב.
תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה..בגלל זה שאלתי את השאלה כמה הודעות למעלה:(:(:(...הזריקה היא תמיד לצד ימין בגלל ה TORQE של המנוע......
lior_bar_ami
09-01-2009, 23:11:59
יא בלגניסט!! :mad:
תתקשר אלי (אפילו עכשיו) נתאם מחר וניפגש, גם נכוון לך את המיקס וגם נבדוק אותו,
אני מקווה שלפחות בדקת את זה נמוך ולא יצאת בנזקים :S
אופיר לאט לאט עם ה"אמרתי לך" זה תמיד חוזר ונושך אותך בסוף :p הבחורצ'יק אמיץ ובא לו לנסות משהו חדש - תפרגן לו קצת (גם אם שנינו יודעים/חושבים/בטוחים שזו לא הצורה הנכונה להטיס ו/או ללמוד).
שולט רק עים שלט
10-01-2009, 06:36:17
שום נזק משום שניתקתי את הלהבים מימקומם עדיין קוראים לי בן אדם לא חמור ואת הניסיון עשיתי על הקרקע לאחר שהיפעלתי המנוע וגם זה היה מיותר מישום שאים זה היה עובד יכולתי ליראות את זה על המקום גם בלי לנסות להטיס אבל אני עדיין ממשיך בניסיונות ואכנע רק שחמס יכנע קודם:D
אופיר יה משבית שמחות שכמוך :)
עמית ! אל תידאג אמר הדג והלך מכות עם השלדג :D
ליאור שלום
השעה 07:42 הרגע ניכנסתי הבייתה ראיתי ההודעות מחמם תלב שיש אנשים לא שפויים כמוכם (יקרים) מצבי גרוע יותר אני שייך למחלקה הסגורה בנתיים עד שאפסיק להזיק לעצמי :D שבת שלום לכולם .
שולט רק עים שלט
10-01-2009, 15:06:55
שלום לכול המטופלים להלן דיווח מהמחלקה הסגורה:D
השעה 15:59 נעשה נסיון נוסף לתכנת את השלט כדי להגיע למיקס הדרוש לשילוב פניות עים זנב השינוי שנעשה הוא בפרמטרים שהיו על פלוס 50 אחוז
ולכן לא הייתה תגובה ראוייה. היום שינתי את הפרמטרים למינוס וראה זה פלא
המיקס עובד יחד עים הג'ירו בצורה מצויינת אני מבצע פניה ואני מקבל תגובה מהזנב לפניות שאני מבצע
וכול זה בסטיק אחד ימני אך בעיה אחת נותרה והיא זמן התגובה של הזנב ארוך יחסית לזמן תגובה במצב רגיל אודה לכם באים יהיו לכם הסגות בנושא זה תודה לכם מראש :) ושבת שלום
עמיתפורת
10-01-2009, 15:21:27
דודו
אני שמח שזה עובד אבל אחינו זה תרוץ עלוב ללא ללמוד להטיס.
בוא תלמד טכניקת הטסה נכונה ותראה שזה אפילו פשוט לביצוע.
שולט רק עים שלט
10-01-2009, 16:06:38
שלום עמית פורת
כול דבר בזמנו .:)
האים יש לך תשובה לגבי מה ששאלתי? תודה.
ori_lavee
10-01-2009, 16:35:27
גם אני לא "בעד" המיקס הזה...
(לעניות דעתי הוא יכול לגרום לצרות צרורות, בכל מהירות טיסה היחס בין תנועת הסבסוב לתנועת הגלגול משתנה, איך תתגברו על זה) :confused:
אגב...
האם הגדרת את המיקס הנ"ל לכפתור מסויים ?
(שתוכל לנתק אותו בכל רגע נתון).
אורי
שולט רק עים שלט
10-01-2009, 17:41:41
התשובה חיובית יש מפסק שאחראי על כך אך מה קורה לעיקר השאלה לגבי מהירות התגובה מה עושים?
אופיר נחום
10-01-2009, 19:49:31
לעניות דעתי הוא יכול לגרום לצרות צרורות, בכל מהירות טיסה היחס בין תנועת הסבסוב לתנועת הגלגול משתנה, איך תתגברו על זה :confused:
בדיוק.
עמיתפורת
10-01-2009, 19:55:45
ברשותך חבר אני לא אנסה למצוא לזה תשובה
זה מיקס מסוכן מאוד שיכול להוציא אותך משליטה בכלי ופשוט אתה עלול לרסק אותו על עצמך..
אני חושב שזה רעיון גרוע גם לנסות למצוא פתאון להפעיל את המיקס הזה מלכתחילה...
שולט רק עים שלט
10-01-2009, 20:31:23
וואו איזה לחץ אטומי :o האים מישהוא מיכם ניסה את המיקס הזה ליפני כן?
אופיר נחום
10-01-2009, 20:39:55
וואו איזה לחץ אטומי :o האים מישהוא מיכם ניסה את המיקס הזה ליפני כן?
יש דברים שלא צריך לנסות בשביל להבין שהם מסוכנים.:D
lior_bar_ami
10-01-2009, 23:42:37
יש דברים שלא צריך לנסות בשביל להבין שהם מסוכנים.:D
אה....
אופיר נחום, קודם כל תמסור ד"ש לשלי נחום ותגיד לה שנעים מאוד אני ליאור בר עמי.
לגבי המיקס,
נראה לי שקצת נסחפתם לגבי כמה הוא מסוכן,
נכון - אדיאלי ללימוד הוא לא (בצורה חד משמעית).
גם נכון - מדוייק לגבי כמות האף/זנב שיתוקן בזמן הפנייה במהירויות שונות, הוא גם לא (אבל המחיר של זה הוא תיקון לא מספיק וצורך בהוספה של מעט זנב במהירויות מסויימות, ממש לא פוטציאל בטיחותי).
בסוף אין שום בעיה עם מיקסים וניסיונות כאלו או אחרים כל עוד מבינים את הסיכון גם אם הוא מזערי וערים לביטולו בעת הצורך - זה הסיבה שהמיקס כוון כתלוי מפסק.
צאו מהבועה של "זה צריך להיות בדרך שלנו או לא בכלל" (MY WAY OR THE HIGHWAY), לפעמים יש OUR WAY ויש OTHER WAY והכול כשר, זה היופי בתחביב שלנו.
קרמבו
11-01-2009, 00:00:29
גם אני חושב שזה רעיון לא משהו.כשתילמד להטיס אתה לא תרגיש שאתה מזיז את אצבע שמואל ביכלל.זה בא לבד ואל תנסה קיצוריי דרך
עמיתפורת
11-01-2009, 01:11:21
אה....
אופיר נחום, קודם כל תמסור ד"ש לשלי נחום ותגיד לה שנעים מאוד אני ליאור בר עמי.
לגבי המיקס,
נראה לי שקצת נסחפתם לגבי כמה הוא מסוכן,
נכון - אדיאלי ללימוד הוא לא (בצורה חד משמעית).
גם נכון - מדוייק לגבי כמות האף/זנב שיתוקן בזמן הפנייה במהירויות שונות, הוא גם לא (אבל המחיר של זה הוא תיקון לא מספיק וצורך בהוספה של מעט זנב במהירויות מסויימות, ממש לא פוטציאל בטיחותי).
בסוף אין שום בעיה עם מיקסים וניסיונות כאלו או אחרים כל עוד מבינים את הסיכון גם אם הוא מזערי וערים לביטולו בעת הצורך - זה הסיבה שהמיקס כוון כתלוי מפסק.
צאו מהבועה של "זה צריך להיות בדרך שלנו או לא בכלל" (MY WAY OR THE HIGHWAY), לפעמים יש OUR WAY ויש OTHER WAY והכול כשר, זה היופי בתחביב שלנו.
לא הבנתי את המישפט האחרון אבל בסדר..
מה הקשר בין דרך שלנו או לא שלנו.
הבחור צריך ללמוד להטיס נקודה!
אין קיצורי דרך ולא מיקס שמיקס שילמד אותו לבצע פניה מתואמת...
lior_bar_ami
11-01-2009, 02:06:07
לא הבנתי את המישפט האחרון אבל בסדר..
מה הקשר בין דרך שלנו או לא שלנו.
הבחור צריך ללמוד להטיס נקודה!
אין קיצורי דרך ולא מיקס שמיקס שילמד אותו לבצע פניה מתואמת...
הבחור יודע להטיס ומחפש להקל לעצמו על החיים,
לא מוצא רע בזה פרט לזה שזה לא "בדרך המקובלת" או "בדרך שלנו",
וזה בדיוק ההסבר למשפט האחרון ש"לא הבנת" - מאחר וזו בדיוק התפיסה שלך, כמו לדוגמא כאן:
לא מומלץ לבצע את הכיול על מתג 3 מצבי אלא להגדיר אותו למתג דו מצבי.
גם עם מיקס עדיין הוא יצטרך להוסיף מידה מסויימת של זנב כתלות במהירות - והוא מודע להשלכות המיקס בריחוף ולכן הוא כייל אותו תלוי מפסק.
וה"מיקס שמיקס" הזה הוא הדיוק הדבר שיעזור לו קמעה להתרגל לראות את המסוק מבצע פנייה מתואמת, כנראה שבהמשך אם בהדרגה נקטין את אחוזי המיקס עד ביטולו יפריע לו שהתמונה שהוא רואה בזמן הפנייה שונה מפנייה מתואמת שהתרגל לראות ויתחיל לתקן בעצמו - בדיוק כמו תהליך לימוד של תמונה של שיפוט ל SHOOT.
לא דרך אידאלית ללמוד אך בהחלט עוד סוג של דרך.
הבחור יודע להטיס ומחפש להקל לעצמו על החיים,
לא מוצא רע בזה פרט לזה שזה לא "בדרך המקובלת" או "בדרך שלנו",
וזה בדיוק ההסבר למשפט האחרון ש"לא הבנת" - מאחר וזו בדיוק התפיסה שלך, כמו לדוגמא כאן:
גם עם מיקס עדיין הוא יצטרך להוסיף מידה מסויימת של זנב כתלות במהירות - והוא מודע להשלכות המיקס בריחוף ולכן הוא כייל אותו תלוי מפסק.
וה"מיקס שמיקס" הזה הוא הדיוק הדבר שיעזור לו קמעה להתרגל לראות את המסוק מבצע פנייה מתואמת, כנראה שבהמשך אם בהדרגה נקטין את אחוזי המיקס עד ביטולו יפריע לו שהתמונה שהוא רואה בזמן הפנייה שונה מפנייה מתואמת שהתרגל לראות ויתחיל לתקן בעצמו - בדיוק כמו תהליך לימוד של תמונה של שיפוט ל SHOOT.
לא דרך אידאלית ללמוד אך בהחלט עוד סוג של דרך.
מסכים עם דבריו של ליאור בר עמי לחלוטין.
שום דבר הוא אינו אבסולוטי!!!.ולכן כל דרך היא תיקנית.
לגבי הREVMAX של אמיר.אני יודע איך לסדר את זה :)
MDreamer
11-01-2009, 10:16:37
מחקתי את הרפש.
אחרי החיתול הקודם של שיסל, מדרגת ההשעיות קפצה מ 3 שבועות לחודש.
פורת זכית בחודש השעייה.
שיסל ופורת חבריי המאוד יקרים, לפני שאתם לוחצים על כפתור ה"שלח תגובה" הנה רשימת הפרסים הבאים:
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=5310&stc=1&d=1231664788
שולט רק עים שלט
11-01-2009, 14:42:44
ליאור? שאפו אתה ילד מבריק זהו בידיוק הכיוון שאני הולך עליו והדהמתה אותי עים חוט החשיבה ואכן נכון זה ירד בהדרגה עד שארגיש שאוכל לבצע פעלול אחד או שניים? בנתיים המטרה להטיס את המסוק כמו טיסן רגיל ויש לי חשד סביר שעמית שיסל בעל גנים דומים לשלך הבעייה איתו שהוא קמצן לא קטן במילים שיהיה לנו שבוע שקט ביי ותודה לכולם על האזהרות העידוד והעזרא :o נדבר
lior_bar_ami
11-01-2009, 14:48:53
ליאור? שאפו אתה ילד מבריק זהו בידיוק הכיוון שאני הולך עליו והדהמתה אותי עים חוט החשיבה ואכן נכון זה ירד בהדרגה עד שארגיש שאוכל לבצע פעלול אחד או שניים? בנתיים המטרה להטיס את המסוק כמו טיסן רגיל ויש לי חשד סביר שעמית שיסל בעל גנים דומים לשלך הבעייה איתו שהוא קמצן לא קטן במילים שיהיה לנו שבוע שקט ביי ותודה לכולם על האזהרות העידוד והעזרא :o נדבר
תודה רבה על הקומפלימנטים :o
גם אמא חושבת ככה... :D
שיסל לא קמצן הוא סתם אוהב להעלם ולסנן טלפונים... :p
אבל אנחנו אוהבים אותו :D
שולט רק עים שלט
11-01-2009, 15:29:18
לא סתם בחר בתמונה של חתול חשאי השד הזה :D:D
אגב יש פיתרון לתזוזה האיטית של הזנב?
שולט רק עים שלט
13-01-2009, 15:55:28
ובכן כרגיל לליאור באתה לא טעיתה!
תודה ליאור על העזרא :)
lior_bar_ami
13-01-2009, 17:45:57
ובכן כרגיל לליאור באתה לא טעיתה!
תודה ליאור על העזרא :)
בבקשה דודי שמח מאוד לעזור!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.