PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה איזו מערכת פלייברלס?

שם טוב
08-03-2012, 18:46:18
מה עדיף על trex 450 pro איזה מערכת פליברלס microbeast או ה 3gx ?

Friman
08-03-2012, 19:23:13
הקומבו יגיע לך עם 3Gx נכון?
נראה לי שהכי פשוט יהיה לך להתחיל איתה ולנסות כמה טיסות. אם לא תסתדר איתה תמיד תוכל להחליף. הרי לקנות מראש עם ביסטיקס אי אפשר לא?

lior_bar_ami
08-03-2012, 19:30:30
זה בערך כמו שתשאל מה עדיף מרצדס או לוקסג'אן (יצרנית רכב טאיוונית) - שתיהן יסיעו אותך מנק' א לנק' ב, אחת תעשה את זה בסטייל ובנוחות שהשנייה לא יודעת להציע.
הביסט נחשבת לאחת מהמערכות המובילות בשוק והיא מתחרה (ואולי אף מובילה) בליגה הגבוהה של המערכות TOP NOTCH - הייתרון הגדול שלה עליהן הוא המחיר, שכן המתחרות הישירות שלה (מיקאדו/סקוקום/פוטאבה) יקרות ממנה.
ה 3GX פשוט לא באותה רמה, היא אמנם מע' FBL והיא תטיס את המסוק אך הבדל הרמות בין המערכות קיים ומורגש (גם למטיס המתחיל)

אם המטרה שלך היא מע' שתגרום לכלי לטוס בתצורת FBL - הרי ששתי המערכות יעשו את העבודה, אם המטרה היא להנות מהטיסה ומכלי שלא צריך להלחם איתו, המיקרוביסט עולה על זו השנייה בעשרות מונים.

Ts7
08-03-2012, 19:41:12
אם יש לך תקציב, אז.
><--BEASTX--><

ohadsh
08-03-2012, 19:43:14
אני חושב שתי המערכות יעשו את העבודה.
על תיתיחס להשמצות 3GX מערכת מצויינת מניסיון :)
כמתחיל לא תרגיש בהבדל כלל זה בטוח !!!
אני מאמין שהרבה מאנשים כאן בפורום יסכימו איתי ...
לי יש קומבו ואחרי כיוון פשוט המסוק טס מדהים אתה מוזמן לבוא להיתרשם אם תרצה.
חבל על הוצאה מיותרת .

wind556
08-03-2012, 19:52:32
אני חושב שתי המערכות יעשו את העבודה.
על תיתיחס להשמצות 3GX מערכת מצויינת מניסיון :)
כמתחיל לא תרגיש בהבדל כלל זה בטוח !!!
אני מאמין שהרבה מאנשים כאן בפורום יסכימו איתי ...
לי יש קומבו ואחרי כיוון פשוט המסוק טס מדהים אתה מוזמן לבוא להיתרשם אם תרצה.
חבל על הוצאה מיותרת .

ידידי היקר, אף אחד לא משמיץ, אבל אי אפשר להתעלם מהאמת:
אליין אף פעם לא הוציאו מערכת אלקטרונית כלשהי שהייתה יותר מ"בסדר"
אם תרכיב על המסוק שלך ביסט, לא יהיה לך לב אפילו למכור את המערכת של אליין, ובטח שלא תחזור אחורה.
אם יש משהו שעליו ממש לא חבל להוציא כסף, זה הביסט...

ziki
08-03-2012, 19:53:41
אוהד
אני סבור שאתה טועה בגדול.
דווקא מטיס מתחיל יהנה יותר ממערכת טובה יותר משום שהוא מהר מאד ימצא עצמו פחות נלחם עם המסוק אפילו בהטסות בסיסיות ביותר.
קרא מה אליין תיקנו בגירסה 2 שיצאה לפני מספר ימים ל 3GX יש שם מספר רב של תיקונים עבור מצבים בהם המסוק מנתק מהקרקע או מרחף בלבד, מצבים בהם מערכות מובילות יודעות להתמודד ללא דופי.
כמו כן, ככל שמדובר במסוק קטן הרי שמדובר בכלי קשה יותר להטסה ולכן מערכת איכותית על כלי שכזה תדגיש את יתרונותיה כלפי המטיס באופן בולט יותר.
כמה בולט? צריך להתנסות כדי להבין.

ohadsh
08-03-2012, 20:18:35
עודד היקר ... אני לא ראיתי אותך מטיס וכמה אתה מאמץ את המסוק שלך ;)אבל אני יכול להגיד לך שאני מוציא את המיץ למסוק המסוק לא זורק ולא נעליים אצלי לא קרה שהמערכת נכשלה.
ציקי חברי הותיק :) ב3GX היתנסת?? יצא לך להטיס??
אפילו גיא שרשם ביסטיק למעלה מטיס כרגע x5 שאלתי אותו האם הוא מרגיש הבדל בן המערכות במפורש שמעתי מימנו שלא
מטיס מתחיל לא ירגיש בהבדל זה בטוח ציקי :)
יכול להיות שהביסטיק מערכת נפלאה אבל לבוא להגיד שה3gx גרועה או להשמיץ זה לדעתי לא לעניין! *
הלוואי שמישהו היה יכול להראות לי במציאות את ההבדלים...כי עד עכשו לא ראיתי הבדל.
נ.ב:אשמח לעדכון גרסא :)
אתה מתכוון ל1.2??

שם טוב
08-03-2012, 20:23:17
אז יאאלה! שמישהו רציני יעשה איזה סקירה ונגמור את המלחמה העקובה מדם ;) שיבדוק מה שקר ומה אמת :D ומה ככה ומה כיכי;)

dror_z
08-03-2012, 20:27:24
אוהד
אתה לא דוגמה
יש לך מערכת פלייברלס מובנת בידיים :)

ziki
08-03-2012, 20:45:58
אני לא מתכוון להיכנס לנושא הזה בפעם ה 1000.
כל אחד שיעשה את השיקול שלו ויטיס עם מה שבא לו.
בקשר לגירסה: גירסה 2.0.

danny z
08-03-2012, 20:56:43
http://www.youtube.com/watch?v=3S0tOvYQHbg&feature=related
אם ה3GX לא מספקת את הקישורים שלך אז תנסה מערכת אחרת.
אני עדיין לא מצאתי בעיה במערכת הזאת.ואני מטיס מאוד אגרסיבי.

lior_bar_ami
08-03-2012, 21:55:46
עודד היקר ... אני לא ראיתי אותך מטיס וכמה אתה מאמץ את המסוק שלך ;)אבל אני יכול להגיד לך שאני מוציא את המיץ למסוק המסוק לא זורק ולא נעליים אצלי לא קרה שהמערכת נכשלה.
ציקי חברי הותיק :) ב3GX היתנסת?? יצא לך להטיס??
אפילו גיא שרשם ביסטיק למעלה מטיס כרגע x5 שאלתי אותו האם הוא מרגיש הבדל בן המערכות במפורש שמעתי מימנו שלא
מטיס מתחיל לא ירגיש בהבדל זה בטוח ציקי :)
יכול להיות שהביסטיק מערכת נפלאה אבל לבוא להגיד שה3gx גרועה או להשמיץ זה לדעתי לא לעניין! *
הלוואי שמישהו היה יכול להראות לי במציאות את ההבדלים...כי עד עכשו לא ראיתי הבדל.
נ.ב:אשמח לעדכון גרסא :)
אתה מתכוון ל1.2??

כמה דברים:
1. נתחיל בזה שאף אחד לא משמיץ וחוץ ממה שאתה עצמך כתבת, הכול היה לגופו של עניין.

2. אתה נוטה לקחת צד בדיונים כאלו, כשאין לך לא ידע, לא ניסיון ולא בסיס להשוואה שכן מעולם לא הטסת את הביסט איקס, כמו כן הנוצות שלא שלך שאתה מתהדר בהן (כביכול יכולות הטיסה שלך) - הן לא כאלו גבוהות שיאמצו גם לא מערכת FBL של טורניג׳י, לא כי אתה מטיס גרוע, פשוט כי כדי להוציא מערכת כזו מהפסים צריך להטיס מהר - מאוד מהר, או עם תרגילי זנב מורכבים מאוד; מה שמוביל אותי לנק׳ הבאה:

3. גם מטיס מתחיל ירגיש את ההבדל בין המערכות, זה לא אומר שמסוק אחד יברח לו והשני לא - זה אומר בדיוק מה שכתבתי, הבדל!
הבדל של מסוק יציב בהרבה (כמו על מסילה), לעומת מסוק שלא ישמור פיקס 100%, מסוק שתעזוב לו את הסטיקים בזווית מסויימת 10 סמ מהקרקע הפוך/ישר/בזווית והוא ישאר כשהשני זה שוב לא ניתן, מסוק שמרגיש כמו רובוט חד ומדוייק לעומת מסוק שמגיב בדיוק כמו פלייבר על כל חסרונותיו רק בלי פלייבר..

4. ונקודה אחרונה והכי חשובה - אמינות לאורך זמן, הביסט איקס היא מערכת גרמנית עם מותג שמתמחה בייצור מע׳ ייצוב באיכות הגרמנית הידועה הגבוהה בעולם, אליין כמו אליין מייצרת מוצרים טובים ועממיים, ולא מן הנמנע שבקרת האיכות שלה פחות טובה במידה מסויימת (שאם לא כן מוצריה היו יקרים בהרבה - מאפיין מאס פרודקשיין).

בסופו של דבר מדובר פה על שתי מערכות מליגה אחרת, זה שהטיב היצרן ושיווק אותה במחיר עממי לא הופך אותה לברת השוואה עם מערכות נחותות ממנה.
אם היא היתה עולה 200$ יותר הוויכוח הזה לא היה קיים - היא מתחרה במערכות גרמניות מקבילות, והרווח הכספי הוא נטו של הצרכן.

לפותח השירשור, התעלם מרעשי הרקע - יש לי ניסיון רב עם שתי המערכות, ואני יכול לספק לך טיסת מבחן על שתיהן... מבטיח לך שברגע שתטיס ביסט איקס לא תרצה שום דבר אחר.
אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי!

חג פורים שמח!!

oov
08-03-2012, 23:08:19
מנסיון שלי עם 3g - 3gx - vbar ו beastx על ה 450 פרו שלי, אני חייב להודות שה beastx לוקחת בגדול,
אני לא מטיס ותיק אבל מתקדם לא רע, ולמרות היותי "מתחיל" בתחום ההבדלים בין המערכות מורגשים ומורגשים היטב.

לי אישית מאוד חשוב שהמסוק יהיה מדוייק, יציב ברוחות , שיעמוד גרזן גם בריחוף ושיידע להתמודד גם בלחצים חזקים ובמהירויות גבוהות.

לך על ה beastx בלב שקט, אתה לא תכיר את המסוק שלך.

lior_bar_ami
08-03-2012, 23:32:35
אוהד חשפת את עצמך לתביעת הוצאת דיבה - מעבר לזה לא ארחיב.

sagi
09-03-2012, 06:56:39
מה עדיף על trex 450 pro איזה מערכת פליברלס microbeast או ה 3gx ?
עדיף פלייבר.... :)
ובנימה קצת יותר רצינית. לא השתמשתי ב-3GX אבל בתור אחד שהולך להחליף
את הפלייבר לפלייברלס אני יכול להגיד לך שהתלבטתי בין המיקאדו לבייסטאיקס.
לכל מערכת יש את היתרונות והחסרונות שלה והכל תלוי בסופו של דבר במטיס.
בחרתי במיקאדו מהרבה שיקולים שמתאימים לי.... לגבי הביסטאיקס
וכל מערכת אחרת אני ממליץ לך להכנס לפורומים בחו"ל כגון helifreak.com
ולקרוא שם על כל המחלות של כל מערכת בפני עצמה.
דבר אחד אני יכול להגיד לך על המערכת פלייברלס (3G) של אליין אל תתקרב !!!!!!

בהצלחה !

kondason
09-03-2012, 07:14:38
הולך לעשות ניסוי בקרוב.
השגתי ביסטיקס 3G ו3GX.
אני מטיס מתחיל, מבטיח לעלות את הרשמים לפורום.
אין לי אינטרסים לשום מערכת.
אני מגיע עם דעה מוקדמת שהביסטיקס יותר טובה,
מבטיח לרשום את התוצאות של המבחן.

sagi
09-03-2012, 07:18:21
הולך לעשות ניסוי בקרוב.
השגתי ביסטיקס 3G ו3GX.
אני מטיס מתחיל, מבטיח לעלות את הרשמים לפורום.
אין לי אינטרסים לשום מערכת.
אני מגיע עם דעה מוקדמת שהביסטיקס יותר טובה,
מבטיח לרשום את התוצאות של המבחן.
:D
אתה שם לב למה שרשמת :)
אין לך אינטרס לשום מערכת אבל אתה מגיע עם דעה שהבייסטאיקס יותר טובה.
תחסוך מעצמך את הבזבוז זמן כי כבר החלטת........
שיהיה שבת שלום.

giliav
09-03-2012, 07:20:55
אמי מטיס עם שניהם. אמנם לא ברמת מומחה על אבל בהחלט ב3d והמון טיסות זנב.

giliav
09-03-2012, 07:25:55
מצטער. האייפד החליט לשלוח את ההודעה לפני הגייה והשלמה...
אני מטיס את שתיהן ולתחושתי הביסטיקס עולה בכמה וכמה רמות על האליין. זה מתחיל במארז ( פלסטיק של 1.90 באליין מול מתכת מסיבית בביסטיקס), דרך תהליך הסטאפ ( פשוט יותר בביסטיקס לטעמי), ובעיקר בהתנהגות מוצקה יותר והחזקת זנב יציבה יותר משמעותית בביסטיקס.
כמובן שיש מערכות כמו ויבאר שלא נופלות ויש יאמר עולות על ביסטיקס אבל מבחינת תמורה למחיר אישית הייתי בוחר בביסטיקס.

T_A
09-03-2012, 10:31:38
לא מדויק להגיד שהמחיר של ה 3GX ו BEASTX זהה בערך, כי אף אחד לא קונה 3GX בנפרד אלה מקבל אותה כחלק ממחיר הקומבו.
זה אומר שכדי שיהיה לי מסוק עם BEASTX אני עדיין צריך להוסיף את ה200$ הפרש
כן, אפשר למכור את ה3GX אבל עדיין יהיה הפרש של מאות שקלים כי אף אחד לא יקנה אותו גם חדש בקופסא יד שניה במחיר של BEASTX (אלא אם זה מישהו שלא מבין ואז גם הייתי יכול למכור לו מערכת של טורניג'י במחיר הזה)
ואם אני קונה רק קיט , אז כבר כל הסיפור יהיה יותר יקר כי קומבו זול יותר מסכום חלקיו בנפרד.
מעניין שאף אחד לא מתייחס לזה.

אוהד חשפת את עצמך לתביעת הוצאת דיבה - מעבר לזה לא ארחיב.

ליאור- לא יפה לבוא באיומים על משתמשים בפורום , חלק מההשתתפות שלך בפורום היא כדי לקדם את העסקים הפרטיים שלך , אז ראוי שתדע לקבל גם ביקורת (ואני רק יכול לתאר לעצמי מה אוהד רשם כי זה נערך כבר)
וזה כמו שאליין תבוא מחר ותתבע אותך על השמצה והוצאת דיבה על המערכת שלהם עקב רצון כביכול לקדם מערכת כזו או אחרת.

Gizmo
09-03-2012, 10:42:47
לפני מספר חודשים רכשתי לי מערכת ביסט לצורך שדרוג מסוק בנזין לפלייברלס, מכיוון שאין לי נסיון קודם בהטסת מערכת פלייברלס ואינני מכיר אדם בעל מערכת כזו קיבלתי את ההמלצה מן הפורום הזה.
מבחינתי המערכת הזו הוכיחה עצמה כשגר ושכח, הרכבתי עליתי לטיסה ללא בעיות כלשהן ובלי צורך בשינויי כלשהו בסטאפ המקורי של הייצרן.
כאשר הוספתי לצי שלי את הרקס 700 לא טרחתי בכלל לפתוח את הקופסא שהכילה את ה 3GX, רכשתי מערכת ביסט נוספת ושוב ללא כל בעיה.
בחודשים הקרובים הפרוייקט הנוכחי שלי בגודל של 2.5 מטר ובעל 4 להבים יכיר גם הוא את המערכת הזו, אני סומך עליה בעיניים עצומות גם על מסוק שעלותו למעלה מ 30000 שקל.

מכיוון שלא השתמשתי מעולם במערכת של אליין אמנע מלהביע עליה דעה.
הסיבה לכתיבת הודעה זו היא אחרת ולא מן הנמנע תביא לסקילתי על ידי כמה מבאי הפורום...ממרום 40+ שנותיי ומכתיבה בעשרות פורומים בעולם ובארץ ואף ניהול של כמה פורומים עם אלפי כותבים ישנו משהו שאיננו ברור לי ועושה רושם שמדובר במוטיב חוזר גם בפורום הזה וגם באחרים בפלטפורמה הנוכחית...

מדוע זה יבואן שמעוניין למכור (הטעם ברור זו הרי פרנסתו) פורס את משנתו פעם אחר פעם לגבי סחורה שהוא מייבא ואף אחד אינו פוצה פה ומצפצף?
אינני מעביר כל ביקורת על הנתונים שנמסרו על ידו אלא על עצם הכתיבה עצמה, לדעתי וזו דעתי בלבד מדובר בדבר שאינו נכון לעשותו.

הכנתי ערימה של אבנים בכניסה לפורום, אתם מוזמנים להתחיל לסקול ;)

נאור
09-03-2012, 11:28:31
מישהו הטיס עם זה ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20996__Hobbyking_ZYX_3_Axis_Flybarless_System_.h tml

יש תגובות טובות באתר

wind556
09-03-2012, 12:43:00
אני הטסתי עם המערכת הזאת:
http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-gu368-3axis-gyro-p-4696.html
הטיסה הכי טובה שהוצאתי ממנה זו הטיסה חזרה לחנות ששם היא נרכשה....
:cool:

danny z
10-03-2012, 13:54:38
הרגע חזרתי מהשטח,שידרגתי את ה 3GX ל 2.0 ,ההבדל עצום...המראה חלקה עומד במקום "ברזל" עכשיו אני מבין את ההבדלים ,כנראה שעד היום לא נהנאתי מ - fbl אני רגיל לתקן קצת בתרגילים היום לא היה צורך .

Ts7
10-03-2012, 15:24:38
מגניב העידכון הזה יצא רק לפני יומיים אני יעדכן גם עכשיו. :)

guyro
10-03-2012, 15:30:42
אם יש לך תקציב, אז.
><--BEASTX--><

הן עולות כמעט אותו מחיר...אז אני לא רואה למה לא...

guyro
10-03-2012, 15:39:50
ליאור- לא יפה לבוא באיומים על משתמשים בפורום , חלק מההשתתפות שלך בפורום היא כדי לקדם את העסקים הפרטיים שלך , אז ראוי שתדע לקבל גם ביקורת (ואני רק יכול לתאר לעצמי מה אוהד רשם כי זה נערך כבר)
וזה כמו שאליין תבוא מחר ותתבע אותך על השמצה והוצאת דיבה על המערכת שלהם עקב רצון כביכול לקדם מערכת כזו או אחרת.

אולי קצת מאוחר בקריאה שלי את השירשור, אבל אני חושב שההודעה של אוהד נמחקה ולכן ההודעה של ליאור יוצאת מהקשרה...

ולמרות האינטרסים האישיים של ליאור כבעל עסק, אני חושב שהוא היחיד בארץ עם הניסיון המגוון ביותר של מערכות FBL ודעתו כאיש מקצוע שמכוון ומטיס את המערכות הללו חשובה מאוד, רובנו מתווכחים על ניסיון שברוב המקרים לא תמיד יש לנו, לליאור יש.

lehatis
10-03-2012, 17:32:13
אתה יכול בבקשה להסביר את עושים את העדכון אחרי ההורדה? תודה