צפייה בגרסה מלאה : מהי מערכת הפלייברלסט הטובה ביותר היום בשוק?? במחיר250-500$
ohadsh
19-03-2012, 19:58:52
תודה מראש :)
ohadsh
19-03-2012, 20:04:37
ציקי הלץ היא עולה מתחת ל250$ :cool:!!!
eli-f
19-03-2012, 20:05:57
ועכשיו ברצינות.
VBAR
guyro
19-03-2012, 20:14:04
אוהד, לא פתחת שירשור בסגנון הזה לאחרונה ?....
VBAR ו- SKOOKUM
lior_bar_ami
19-03-2012, 20:28:04
לא יודע מי המערכת הטובה מכולן, כי בין המערכות המובילות - ההבדל הוא נטו בהרגשה של המטיס ובהעדפותיו.
לעומת זאת אני יודע מי מחזיקת שיא העולם הרשמי (שיא FAI) בטיסה מהירה ללא כל אוסלציות - במהירות מטורפת של 245.5 ק״מ לשעה, וזו לא אחרת מ:
BEASTX
New Firmware V3
Worlds fastest Flybarless-System with 245,5km/h (FAI - world record)
The Flybarless-Revolution!
MICROBEAST has an aluminum composite design casing. Its slight dimensions
allow it to be installed in practically any model helicopter.
MICROBEAST can be installed horizontally as well as vertically.
The sensory system is based on the newest MEMS technology. Software
with sophisticated sensor data processing makes installation in electrical
& nitro model helicopters possible.
With an optional adapter cable, MICROBEAST can also be utilized solely
as a tail gyro. This is recommended especially for whoever is switching
from the conventional paddle system and wants to slowly approach the
RIGID operation with the 3 axle solution (3G-Gyro Mode).
The well-thought-out and easy setup goes smoothly with no need of an
expensive programming box or computer. This makes it easy to still change
a number of settings even at the airfi eld.
Moreover MICROBEAST?s integrated swashplate mixer enables the use
of simple remote control systems which do not have their own swashplate
mixing (NO-MIX).
MICROBEAST is able to process many types of sum signals (PPM / S-BUS
/ Spektrum). With the optional Spektrum Satellite Adapter, installation in
indoor model helicopters is also possible without a great number of
wires.
Updates and advanced setup possibilities (Setups) can be done comfortably
with the optional USB interface "USB2SYS" via the BEASTLINK
interface. Software for Windows & Mac can be downloaded free at
www.BEASTX.com
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?xq03s5
Hobbyking XYZ , וישאר לך עודף מ100 באט בשוק בקאו-סאן לאננס.
danny z
19-03-2012, 20:41:56
אויי אויי אויי...התחלנו ,לי יש 3GX אבל מתכוון לרכוש BEASTX כדי להבין על מה כל הוויכוחים.:confused:
wonderd
19-03-2012, 20:45:34
V-BAR משומשת..
kal1311
19-03-2012, 20:47:35
תודה מראש :)
שוב פעם אתה מתחיל?!?
עמיתקופטר
19-03-2012, 20:48:56
אני משתמש בGT5 של Thunder Tiger.
עלות בין 700-900₪.
יש לי אותה על 3 מסוקים שלי.
מרוצה עד מעל הראש.
wind556
19-03-2012, 21:57:21
אני משתמש בGT5 של Thunder Tiger.
עלות בין 700-900₪.
יש לי אותה על 3 מסוקים שלי.
מרוצה עד מעל הראש.
כמה מטר מעל הראש?
(אתה חייב לדייק )
אוהד יפירומן ח ח ח ח
על פי דיווחים בפורומים בחול הסקוקום ( שעלותה סביב 500 דולר)
היא הטובה ביותר.
כמובן שלמיקאדו יש מקום של כבוד במערכות האיכותיות בשוק.
אבל, ויש אבל גדול.... אם אתה לא מרוצה מה3GX הייתי הולך על הביסטX.
בעלות תועלת שלה היא הטובה ביותר בשוק... מה לעשות?
בוא ואגלה לך סוד קטן, אם לא הייתי מקבל את ה600 שלי עם 3GX ( שלצרכים שלי וליכולות שלי ולמה שאני מחפש מהמסוק שלי! היא מצויינת)
הייתי מתפנק בביסטX ללא כל צל של ספק.
מעבר לביסטX הכל נראה לי כמו סתם בזבוז של כסף!!!
paylot
19-03-2012, 22:03:46
מעניין באמת כמה מרוצים מהמערכת הזאת gt5
satrianip
19-03-2012, 22:05:36
אוהד המערכת הכי טובה היום בשוק ועל זה אין עוררין היא ללא ספק
ושייתן בתודה מי שמסכים מערכת ה"בלי-סטיקס" מפוסטים קודמים שלך
קחו הכל בהומור זה בסך הכל תחביב
התשובות האמיתיות נמצאות למעלה
תהנה לילה טוב
Hobbyking XYZ , וישאר לך עודף מ100 באט בשוק בקאו-סאן לאננס.
השאלה היא מה עוד ניתן לקנות בקוואסאן .... עם או בלי פליי באר לס ....;););)
אוהד
תבחר כבר מערכת לפני שיצא כאן נפט !
paylot
19-03-2012, 22:09:33
:pעוד לא הגענו לפוסט השני מה בוער
ohadsh
19-03-2012, 23:22:28
:) אני לא מבין מה קשה לענות לשאלה הזאת אני רוצה את הכי טוב!!!!הכי טוב!!!*
מימה שאני מבין מימה שכתבתם זה.VBAR או- SKOOKUM*
הויבר יותר זולה ... מניסיון של בעל ניסיון בשתיי המערכות מה הטוב ביותר ??
איזו מערכת יותר מדוייקת (טובה)
אם אין הבדל וגם הביסטיקס עומדת איתם אז חסכתי :) .
דותן עוד לא התחלתי :cool:
נ.ב :*
גיא ידידי היקר אומנם אני דיסלקט אבל בשרשום הקודם שאלתי מי החליט הבליסטיקס:) יותר טובה מה3GX.
תודה לכולם ובמיוחד לציקי :)
זה כבר ניהיה בדיחה..ח ח אבל אני באמת עומד מול הדילמה הזאת ולא מחליט.
מכל הסיפורים שלכם אמרתי שהגיע הזמן לנסות את הטוב ביותר.
תודה מראש:)
אגב אני מרוצה מאוד מה3GX!
כמו שאמרתי זה בא רק מהסיפורים שלכם כאן בפורום .
הבוררר
20-03-2012, 00:03:41
לדעתי המערכת הטובה ביותר שהטסתי איתה היא ללא ספק הskokum !!
הבעיה היא המחיר שצפוי להערכתי להשתנות בזמן הממש קרוב ולרדת למחירים שפויים עם המערכת החדשה שתצא לשוק, ואז ללא כל ספק גם יהיה הכי משתלם לרכוש אותה.
כיום הביסט איקס היא ללא ספק מתחרה הולמת ובעיקר בגלל המחיר הנמוך וכמובן התמורה מעל לכל ביקורת! :cool:
מקווה שעזרתי אוהדוס.
lior_bar_ami
20-03-2012, 00:51:09
לדעתי המערכת הטובה ביותר שהטסתי איתה היא ללא ספק הskokum !!
הבעיה היא המחיר שצפוי להערכתי להשתנות בזמן הממש קרוב ולרדת למחירים שפויים עם המערכת החדשה שתצא לשוק, ואז ללא כל ספק גם יהיה הכי משתלם לרכוש אותה.
כיום הביסט איקס היא ללא ספק מתחרה הולמת ובעיקר בגלל המחיר הנמוך וכמובן התמורה מעל לכל ביקורת! :cool:
מקווה שעזרתי אוהדוס.
ישראל - בעיקר בגלל המחיר? האמנם?
ברשותך, אם אפשר כמובן...
באיזו מערכת אתה בחרת להחליף את ה 3G/X שלך?
שוב, בין הסקוקום, לביסט איקס ולויבאר - אין הרבה הבדל במאפייני הטיסה.
הבעיה האמיתית היא שכדי שמערכת כזו תטוס טוב (כל מערכת) נדרש להבין אותה טוב ולדעת לכוון אותה מעבר ל״לגרום למסוק לטוס״.
ההבדלים בין המערכות שצוינו לעיל כשהן מכוונות כמו שצריך הוא ממש מינורי (שכן שלושתן המערכות המובילות בשוק), כשלכל מערכת החוזקות והחולשות שלה.
הסקוקום נותנת מענה טוב מאוד להטסה אגרסיבית (Smack Down), מאפייני הטיסה המהירה של ה BeastX הם הטובים ביותר, והוי באר נותנת מיצוע טוב מאוד של שני הנתונים הללו - אך שוב, אם המע׳ מכוונות היטב, ההבדל כמעט ולא קיים; ונדרשת רמת הטסה גבוהה מאוד (מאוד!) כדי לקבוע במה כל מערכת מצטיינת על השנייה.
ההבדלים בין 3 מערכות אלו הרבה יותר קטנים מאשר הבדל בין מע׳ סינית/טאיוונית מכל סוג שהוא למערכות הללו - שהוא הבדל תהומי, אי אפשר לטעות באף אחת מהן.
Beastx לנצח. הטובה והמשתלמת ביותר.
lior_bar_ami
20-03-2012, 03:03:49
V-BAR משומשת..
הכי טוב ויבאר משומשת! :)
יש לי כזו כחולה (מיני) בצד ביחד עם GVY750 של פוטאבה, שתיהן כמעט חדשות - רוצה אלעד???
guyro
20-03-2012, 05:46:14
אוהד, עם אתה עומד לפני דילמה, אז מה בקטע בלשאול על תקציב בין 250-500 דולר ?
לא כדאי לשאול כבר מה הכי כדאי וזהו ?
השמועות הן על מערכת חדשה הנבדקת בימים אלו בדרום בשם :"תותיבר" הלו היא ה-SK540 , גרסא חדשה של סקוקום במחיר מתחרה....
אלו ההמלצות שלי לפי מחיר חו"ל, כולן מעולות:
SK720 עולה 400 דולר
VBAR 5.2 + שידרוג פרו - עולה 365 דולר (45 דולר לשידרוג)
BEASTX V3 - עולה 220 דולר
מערכות אחרות:
3GX, לא אוהב אותה הטסתי כמה טיסות ניסיון עם מסוק של חבר, אבל פה בארץ הדעות חלוקות, ויש את הגרסא החדשה שלהם (גרסא 2) , מחכים לפידבקים
GT5 - מערכת חדשה של THUNDER TIGER, די זולה ~180 דולר, אין מספיק חוות דעת עליה פה בארץ, אני מכיר חבר טוב שקנה אותה ואני מחכה לשמוע ממנו עליה.
פוטבה CGY750 - רק דברים "רעים" שומעים עליה, לא הייתי נוגע בה, למרות שיכול להיות שהלטאה יחלוק עליי,אבל אין לי ניסיון מוחשי איתה.
על המסוקים שלי יש VBAR 5.1 ו 5.2 , אין שום סיבה בעולם שאני אחליף אותן.:cool:
החלטת? :confused:
wonderd
20-03-2012, 06:50:51
מעניין באמת כמה מרוצים מהמערכת הזאת gt5
לא מניסיון אישי, אלא מ'שיחות' עם אנשים שמטיסים איתה - מרוצים מאוד, לא שמעתי אף תלונה עליה, נחשבת כרגע בין המערכות המובילות.
יש לי כזו כחולה (מיני) בצד ביחד עם GVY750 של פוטאבה, שתיהן כמעט חדשות - רוצה אלעד???
אם הוי באר היתה FULL ולא מיני, במחיר הגיוני הייתי לוקח אותה ממך בלי לחשוב פעמיים.
פותח השירשור - אני לא מבין בכלל מה קורה איתך - אתה אומר שאתה מרוצה מהמערכת שיש לך היום אז בשביל מה אתה רוצה להחליף?? מה הרעיון - לבזבז כסף? לדעתי אם אתה באמת מרוצה - תקנה בכסף המיותר חלקי חילוף, זה יותר חשוב..
הגעתי למסקנה שכמה שפחות אנשים ישתמשו ב V-BAR כך כמות השאלות בשטח תקטן אז אל תקנו V-BAR, יש מערכות אחרות.
ציקי תיזהר... אני אתחיל לשאול ויש לי המווווווון שאלות
ח ח ח ח
הבוררר
20-03-2012, 09:10:31
ישראל - בעיקר בגלל המחיר? האמנם?
ברשותך, אם אפשר כמובן...
באיזו מערכת אתה בחרת להחליף את ה 3G/X שלך? -
שוב, בין הסקוקום, לביסט איקס ולויבאר - אין הרבה הבדל במאפייני הטיסה.
הבעיה האמיתית היא שכדי שמערכת כזו תטוס טוב (כל מערכת) נדרש להבין אותה טוב ולדעת לכוון אותה מעבר ל״לגרום למסוק לטוס״.
ההבדלים בין המערכות שצוינו לעיל כשהן מכוונות כמו שצריך הוא ממש מינורי (שכן שלושתן המערכות המובילות בשוק), כשלכל מערכת החוזקות והחולשות שלה.
הסקוקום נותנת מענה טוב מאוד להטסה אגרסיבית (Smack Down), מאפייני הטיסה המהירה של ה BeastX הם הטובים ביותר, והוי באר נותנת מיצוע טוב מאוד של שני הנתונים הללו - אך שוב, אם המע׳ מכוונות היטב, ההבדל כמעט ולא קיים; ונדרשת רמת הטסה גבוהה מאוד (מאוד!) כדי לקבוע במה כל מערכת מצטיינת על השנייה.
ההבדלים בין 3 מערכות אלו הרבה יותר קטנים מאשר הבדל בין מע׳ סינית/טאיוונית מכל סוג שהוא למערכות הללו - שהוא הבדל תהומי, אי אפשר לטעות באף אחת מהן.
ליאור ביום שאני אדע שאתה בנאדם אובייקטיבי במידה מועטה אפילו, אני כנראה אחליט להיכנס איתך לדיון כלשהוא בנושא, עד אז אני לא חושב שיש בכך טעם בכלל.
אני אישית לקחתי את הנושא הזה קצת יותר ברצינות (סתם כי באמת התחשק לבדוק לעומק את הדברים) וכיום אני יש לי את כל המערכות על המסוקים שלי, כולל ה3GX.
בסופו של דבר בחרתי במע' מסויימת... למה? כי זה מה שהרגיש לי הכי טוב גם על מסוק גדול וגם על מסוק קטן (כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי)
אולי אני יודע לכוון ואולי הרבה דברים.... אבל אני יודע מה האצבעות שלי מרגישות ומה אנשים שסומכים על המילה שלי מחפשים לשמוע מהפה שלי---- קוראים לזה כנות!
אחלה יום שיהיה:cool:
כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי
אפשר לקבל הסבר?
שחר לזרוב
20-03-2012, 10:07:11
לכל אחת ממערכות הפלייברלס שהוזכרו כאן יש את הייתרונות והחסרונות שלהן.
אני אישית מטיס עם V-BAR בשני המסוקים שלי (אחת מלאה ואחת מיני) וכמו שזה נראה עכשיו - לא אחליף אותן לשום דבר אחר בחיים.
לפני ה-V-BAR נלחמתי וסבלתי קשות עם ה- GY-750 של פוטאבה. המלצה שלי - אל תתקרב אליה !!!!!! :mad:
כמו שאני רואה זאת - יש היום בשוק 3 מערכות פלייברלס מעולות - V-BAR, BEASTX, SKOOKUM. לא תטעה עם אף אחת מהן.
אין מערכת פלייברלס שזהה לאחרת, לכן - כדי לדעת מה הכי טוב בשבילך ומה מרגיש לך הכי נוח - אתה צריך להטיס כל אחת ואחת מהמערכות האלו.
רק קח בחשבון שלמערכת פלייברלס שי פרמטרים רבים מאד מאד מאד . . . שאפשר לכוון, כך שבסופו של דבר מה שנוח ומתאים למטיס אחד, לא יתאים ולא יהיה נוח לאחר.
אני אישית לא ניסיתי את ה- BEASTX וגם לא את ה-SKOOKUM. אחרי נסיון מר מאד עם ה-GY750 של פוטאבה החלטתי לא לקחת שום סיכון ולקנות את המערכת הוותיקה ביותר בשוק שמלבד המחיר הגבוהה, שמעתי עליה רק דברים טובים.
מסיבה זו בלבד - אם מישהו ישאל אותי על איזו מערכת אני ממליץ אני אגיד - V-BAR בלי שום היסוס.
אבל - וחשוב לי להדגיש, שאין בהמלצה הזו שלי כדי לאמר משהו רע על שתי המערכות האחרות שהזכרתי כאן. תותי קורע למסוקים שלו את הצורה עם ה- SKOOKUM בלי שום בעיה. על ה-BEASTX אני שומע רק דברים טובים גם בארץ וגם על פי דיווחים בחו"ל.
כמו שאמרתי - לכל מערכת יש את הייתרונות והחסרונות שלה.
מבחינת אמינות - שלושת המערכות אמינות מאד.
ההבדלים בין המערכות מלבד התחושות בטיסה מתבטאים בין היתר במחיר, בממשק (איך מכוונים את המערכת ובאמצעות איזה מכשיר), בדרך ההתקנה (סנסור נפרד או משולב), בתמיכה של החברות השונות (וכמובן היבואנים לארץ), בפונקציות שקיימות במערכת או בממשק, בפרמטרים שניתן לכוון וכו' וכו' . . . .
מה שלא תבחר - זו תהיה בחירה נבונה ולא תצטער עם אף אחת מהמערכות הללו.
ohadsh
20-03-2012, 10:38:04
אך המחירים כאן??
http://www.rc711.com/shop/skookum-sk720-selflevel-3axis-flybarless-system-p-5224.html
http://www.flying-hobby.com/shop/mik4357-mini-vbar-v-52-flybarless-stabilization-system-p-9347.html
אך המחירים כאן??
http://www.rc711.com/shop/skookum-sk720-selflevel-3axis-flybarless-system-p-5224.html
http://www.flying-hobby.com/shop/mik4357-mini-vbar-v-52-flybarless-stabilization-system-p-9347.html
חכה קצת, עוד מעט סוף עונה.
ohadsh
20-03-2012, 10:44:54
אתה מסתלבט ציקי :) ח ח ח
lior_bar_ami
20-03-2012, 10:46:47
ליאור ביום שאני אדע שאתה בנאדם אובייקטיבי במידה מועטה אפילו, אני כנראה אחליט להיכנס איתך לדיון כלשהוא בנושא, עד אז אני לא חושב שיש בכך טעם בכלל.
אני אישית לקחתי את הנושא הזה קצת יותר ברצינות (סתם כי באמת התחשק לבדוק לעומק את הדברים) וכיום אני יש לי את כל המערכות על המסוקים שלי, כולל ה3GX.
בסופו של דבר בחרתי במע' מסויימת... למה? כי זה מה שהרגיש לי הכי טוב גם על מסוק גדול וגם על מסוק קטן (כשיש מע' לדוגמאת הוי באר שלא יודעות להתמודד עם השינוי בגודל הפיזי)
אולי אני יודע לכוון ואולי הרבה דברים.... אבל אני יודע מה האצבעות שלי מרגישות ומה אנשים שסומכים על המילה שלי מחפשים לשמוע מהפה שלי---- קוראים לזה כנות!
אחלה יום שיהיה:cool:
אני לא אובייקטיבי בציוד למסוקים שלי מה לעשות, אני בעל עסק - עם זאת כל העצות שלי לאנשים אחרים אובייקטיביות מאוד מבוססות ניסיון ומנומקות כהלכה.
יחד עם זאת אני בעל הניסיון הכי גדול עם כל המערכות בהכי הרבה כלים שקיימים בשוק.
אתה בוחר לא להיכנס איתי לדיון זו בחירה שלך, אך שנינו יודעים למה בחרת להחליף את ה 3GX, ומה היתה דעתך מיד לאחר ההחלפה...
אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת בנוגע לויבאר, אך מניסיון עם מס׳ לא מבוטל של 450 ו 500ים - היא מתפקדת ללא דופי.
אין לי שום כוונה להפוך את השרשור לבמת התכתשות בין שנינו (למרות שמשכת את זה לשם בהודעתך) - אך הפוסל במומו פוסל, והכנות שלך היא מאוד סובביקטיבית מסיבה אחת, היא מתאימה לסגנון ההטסה שלך (אגרסיבי וסגור), לראיה שאל את חן צרפתי שמטיס BeastX ותשמע שלסגנון הטיסה המהיר שלו הביסט תפקדה באופן הכי טוב; אולי גם הוא לא אובייקטיבי וכנה...
אין לי כוונה לכנות אותך לא מקצוען, או לא כנה או שום דבר אחר - אך במקרה דנן האמת היא לחלוטין בעיני המתבונן, והיא לגמרי תלוית סגנון הטסה.
קח את זה לאן שאתה רוצה - מקווה בשביל שנינו שלמקומות טובים, יש לנו סופ״ש ארוך ביחד עוד כמה ימים...
יום אביבי ראשון טוב, אובייקטיבי וכנה לך ולכל מטיסי הפלייברלס out there, בכל המערכות! :)
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?lisus4
lior_bar_ami
20-03-2012, 10:51:29
לכל אחת ממערכות הפלייברלס שהוזכרו כאן יש את הייתרונות והחסרונות שלהן.
אני אישית מטיס עם V-BAR בשני המסוקים שלי (אחת מלאה ואחת מיני) וכמו שזה נראה עכשיו - לא אחליף אותן לשום דבר אחר בחיים.
לפני ה-V-BAR נלחמתי וסבלתי קשות עם ה- GY-750 של פוטאבה. המלצה שלי - אל תתקרב אליה !!!!!! :mad:
כמו שאני רואה זאת - יש היום בשוק 3 מערכות פלייברלס מעולות - V-BAR, BEASTX, SKOOKUM. לא תטעה עם אף אחת מהן.
אין מערכת פלייברלס שזהה לאחרת, לכן - כדי לדעת מה הכי טוב בשבילך ומה מרגיש לך הכי נוח - אתה צריך להטיס כל אחת ואחת מהמערכות האלו.
רק קח בחשבון שלמערכת פלייברלס שי פרמטרים רבים מאד מאד מאד . . . שאפשר לכוון, כך שבסופו של דבר מה שנוח ומתאים למטיס אחד, לא יתאים ולא יהיה נוח לאחר.
אני אישית לא ניסיתי את ה- BEASTX וגם לא את ה-SKOOKUM. אחרי נסיון מר מאד עם ה-GY750 של פוטאבה החלטתי לא לקחת שום סיכון ולקנות את המערכת הוותיקה ביותר בשוק שמלבד המחיר הגבוהה, שמעתי עליה רק דברים טובים.
מסיבה זו בלבד - אם מישהו ישאל אותי על איזו מערכת אני ממליץ אני אגיד - V-BAR בלי שום היסוס.
אבל - וחשוב לי להדגיש, שאין בהמלצה הזו שלי כדי לאמר משהו רע על שתי המערכות האחרות שהזכרתי כאן. תותי קורע למסוקים שלו את הצורה עם ה- SKOOKUM בלי שום בעיה. על ה-BEASTX אני שומע רק דברים טובים גם בארץ וגם על פי דיווחים בחו"ל.
כמו שאמרתי - לכל מערכת יש את הייתרונות והחסרונות שלה.
מבחינת אמינות - שלושת המערכות אמינות מאד.
ההבדלים בין המערכות מלבד התחושות בטיסה מתבטאים בין היתר במחיר, בממשק (איך מכוונים את המערכת ובאמצעות איזה מכשיר), בדרך ההתקנה (סנסור נפרד או משולב), בתמיכה של החברות השונות (וכמובן היבואנים לארץ), בפונקציות שקיימות במערכת או בממשק, בפרמטרים שניתן לכוון וכו' וכו' . . . .
מה שלא תבחר - זו תהיה בחירה נבונה ולא תצטער עם אף אחת מהמערכות הללו.
+10
בדיוק הטענה שלי.
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?jc5xaj
שחר לזרוב
20-03-2012, 11:00:55
אך המחירים כאן??
אני הייתי קונה כאן: http://www.helikraft.com/Mikado+Model+Helicopters/MIKADO+VBar/
תבדוק עלויות כולל משלוח !!!
kal1311
20-03-2012, 11:48:47
לי נראה שמישהו נהנה פה מההתנגחויות כאן..חלאס..סגרו את הנושא המגעיל הזה שתופס לנו יותר מידי זמן מסך בזמן האחרון.
מכל מה שנאמר כאן ובשרשורים אחרים ניתן יהיה לגזור תשובות לכל השאלות בנושא מערכות פלייברלס.
לכו להטיס!!
לי נראה שמישהו נהנה פה מההתנגחויות כאן..חלאס..סגרו את הנושא המגעיל הזה שתופס לנו יותר מידי זמן מסך בזמן האחרון.
מכל מה שנאמא כאן ובשרשורים אחריןם ניתן יהיה לגזור תשובות לכל השאלות בנוא מערכות פלייברלס.
לכו להטיס!!
+1
ולא לשכוח בשום אופן לא לקנות V-BAR !
Friman
20-03-2012, 14:12:08
ליאור אתה מחלק מתנות?
אם כן אני לוקח ;)
motti-74
21-03-2012, 22:00:44
זיקי.....
פגעו לך בוי באר......כדאי שתחשוב על 3GX 2.0 - אז באמת תדע שיש לך מסוק בידיים....:D
או שתעבור לבלי סטינקס....;)רק שים דאודורנט...........
motti-74
21-03-2012, 22:13:33
אני לא אובייקטיבי בציוד למסוקים שלי מה לעשות, אני בעל עסק - עם זאת כל העצות שלי לאנשים אחרים אובייקטיביות מאוד מבוססות ניסיון ומנומקות כהלכה.
יחד עם זאת אני בעל הניסיון הכי גדול עם כל המערכות בהכי הרבה כלים שקיימים בשוק.
אתה בוחר לא להיכנס איתי לדיון זו בחירה שלך, אך שנינו יודעים למה בחרת להחליף את ה 3GX, ומה היתה דעתך מיד לאחר ההחלפה...
אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת בנוגע לויבאר, אך מניסיון עם מס׳ לא מבוטל של 450 ו 500ים - היא מתפקדת ללא דופי.
אין לי שום כוונה להפוך את השרשור לבמת התכתשות בין שנינו (למרות שמשכת את זה לשם בהודעתך) - אך הפוסל במומו פוסל, והכנות שלך היא מאוד סובביקטיבית מסיבה אחת, היא מתאימה לסגנון ההטסה שלך (אגרסיבי וסגור), לראיה שאל את חן צרפתי שמטיס BeastX ותשמע שלסגנון הטיסה המהיר שלו הביסט תפקדה באופן הכי טוב; אולי גם הוא לא אובייקטיבי וכנה...
אין לי כוונה לכנות אותך לא מקצוען, או לא כנה או שום דבר אחר - אך במקרה דנן האמת היא לחלוטין בעיני המתבונן, והיא לגמרי תלוית סגנון הטסה.
קח את זה לאן שאתה רוצה - מקווה בשביל שנינו שלמקומות טובים, יש לנו סופ״ש ארוך ביחד עוד כמה ימים...
יום אביבי ראשון טוב, אובייקטיבי וכנה לך ולכל מטיסי הפלייברלס out there, בכל המערכות! :)
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?lisus4
....וכגאי לנצל את האנרגיה שלכם בטיסות מטורפות בערבה ...אבל...לא מעל הראש שלי .......ולא עם המסוק שלי..;).......מחכה לראותכם.......מרחוק:p
זיקי.....
פגעו לך בוי באר......כדאי שתחשוב על 3GX 2.0 - אז באמת תדע שיש לך מסוק בידיים....:D
או שתעבור לבלי סטינקס....;)רק שים דאודורנט...........
לא פגעו לי בכלום, אני לא ממומן וקונה את הרכיבים במחיר מלא.
את המערכת שלי (V-BAR) בחרתי לפני שנתיים, מרוצה ממנה עד הגג, מאז היא רק הולכת ומשתבחת עם ממשק משתמש מתקדם ופונקציות מעניינות שאין למערכות אחרות שבמשך התקופה הזו צצו, יצאו בהצהרות ולא סיפקו את הסחורה ובכלל סוס מנצח לא מחליפים.
היא אומנם יקרה יותר מהשאר אבל מה לעשות שעד היום זו המערכת היחידה שמשלב הסטאפ הבסיסי במסוק חדש היא נותנת את התוצאות המידיות הטובות ביותר כמעט ללא שום צורך בביצוע אופטימיזציות למיניהם וכיוונים נוספים.
ממה שידוע לי גם הביסאיקס כזו (מה לעשות מדובר בגרמנים) ובשלב זה אני לא רואה את עצמי עובר למערכת אחרת, גם לא במסוק הבא !
את הכיוונים אני אוהב לבצע בשלב ההרכבה והסטאפ של המסוק, בשטח אני מעדיף להתרכז בלהטיס נטו.
Friman
22-03-2012, 06:34:00
התיאור שלך ציקי מזכיר לי את התחושה שלי במעבר מג׳יירו Align GP780 לספרטן של קווארק...
עם שניהם הגעתי למצב שהם טסים מצויין אבל ההבדל הגדול היה שעם הGP780 זה לקח לי 4-5 חודשים של ניסוי וטעייה, תסכולים ותהייה, ביזבוז של ימי הטסה שלמים על עליות קצרות לאוויר וירידה לכיוון גיין, הזזת הבול על ההורן, לימיטים, ליטופים ותחינות לג׳יירו שייתן לי כבר להטיס ומה לא. בסוף, בסוף, בסוף כבר הכרתי אותו כל כך טוב שהגעתי לתנאים מיטביים במסוק ולכיוונים אופטימליים שהוא טס מצויין לרמה שלי באותו שלב. ואז שמתי ספרטן ;)- עלייה אחת לאוויר לכיוון זנב במצב לא שומר, עלייה נוספת לבדיקת גיין, סה-טו. מאותו הרגע עובד מושלם, ואופי הטיסה שלי בהחלט השתנה מאז מריחופים במקום לטיסות מהירות ברחבי השמיים וגם קצת היפוכים, לא נדרש שום שינוי. עם הGP780 נתקעתי 5 חודשים על ריחופים, פשוט לא נתן לי ביטחון להטיס.
ואם אפשר לגוון את הדיון לתחום משיק בשביל להכניס קצת חיים בשרשור הזה- מה אתם ממליצים בשידרוג מסוק אליין לפלייברלס- לשים ראש פלייברלס רגיל או ישר לשים ראש DFC? ל500 שלי ההפרש במחירים בין שני הראשים האלו זניח.
Scooter007
22-03-2012, 08:53:39
לך ישר לראש DFC.
הוא מתאים ל 500E/ESP ? הבנתי שצריך לעבור לציר ראשי קצר יותר, האם זהו השינוי היחיד ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
TooLy
22-03-2012, 17:46:30
חלאס !!!
פלייבר רגיל...פוטאבה-401 על הזנב...וכולנו נחזור להיות חברים טובים...
מקובל ???
עוזי.
נ.ב.
אז נראה מי באמת מטיס טוב !!!;)
כל הזמן "בכל זאת גרמנים"
זה ממש מצחיק אותי, במיוחד ברכבים , אנשים כל כך בטוחים שאיכות גרמנית זה הטופ
כניראה שלא היה להם אף פעם פולקסווגן או מותג גרמני אחר , אחרת הייתם מקללים את היום...
בברכת "שלא יפול לך החלון"
bartovmoti
22-03-2012, 19:39:36
חלאס !!!
פלייבר רגיל...פוטאבה-401 על הזנב...וכולנו נחזור להיות חברים טובים...
מקובל ???
עוזי.
נ.ב.
אז נראה מי באמת מטיס טוב !!!;)
1++
paylot
23-03-2012, 16:01:34
1++
+1
על מה אתה עושים +1 ?
אם תבדקו כמה עלה ג'ירו 401 בתקופה שיצא לשוק תגלו שהיה מדובר בג'ירו הטוב ביותר בזמנו ומחירו היה שקול למחיר מערכת פלייברלס טובה של היום.
אבל בכל זאת אנשים היו רוכשים אותו (למרות מחירו) משום שהיה נחשב לאחד הטובים והאמינים.
תחשבו קצת לפני ה +1 או לפני שאתם רוכשים מערכת פלייברלס :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.