PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיון ניסיון ראשון לא נעים עם האתר hobby-wing

amijan27
13-05-2012, 14:57:07
עשיתי השבוע הזמנה דרך hobby wing פעם ראשונה אחרי שקיבלתי פה באתר ביקורות טובות עליהם
הכסף ירד על הקניה ומעכשיו זה רק עיניין של זמן עד שיגיע לארץ תוך כמה ימים קיבלתי מייל מהם שגם אחד החלקים טורק טיוס של 550 גדול מידי ואינו יכול להשלח בדואר רשום בלי לרשום איזה אופציה אחרת אפשר להעביר אותו
ובנוסף חופה שהזמנתי כבר לא במלאי והם הציעו לי חופות אחרות שיותר זולות בכ 6 דולר
כמובן ששלחתי להם ישר מייל שיגידו לי מה האופציות לשליחה בדואר שכן יעבדו עם חלקים שכאלה וישבטלו את ההזמנה ואני אעשה חדשה, ראו הוזהרתם.

tkolber
13-05-2012, 15:50:18
חבל מאוד! לי דוקא יש ניסיון טוב מאוד איתם.

Yoav Lahav
13-05-2012, 17:26:11
עמי לא ברור לי מה זה הקשקוש הזה שלהם "גדול מידי ואינו יכול להשלח בדואר רשום".
אנשים מזמינים חלקים ארוכים בלי כל בעיה בדואר רשום. לדעתי יש פה 2 אפשרויות מהן נובעת הבעיה:

1 מורחים אותך כדי שתבחר משלוח יקר יותר ואת ההפרש הם לוקחים לכיסם.
2 יש שם איזה עובד חדש שאינו מבין מימינו ומשמאלו והוא מקור הבעיה.

נתקלתי כבר בבעיה דומה עם אתר ששמו
OOmodel.co​m
שם ניסו לשדרג לי תמשלוח למשהו יקר תוך ציון המשקל והגודל שמונעים שילוח בדואר רגיל.
לא סיימתי את ההזמנה אצלם ועברתי לאתר אחר שם הזמנתי בדואר רגיל ללא כל בעיה.
מחיר המוצרים היה קצת יותר יקר אבל המשלוח היה זול בעשרות דולרים מזה שרצו ב OOMODEL.

אני מציע לך לברר מה בדיוק קורה שם ואם אינך מקבל תשובות ברורות והגיוניות בטל ההזמנה תוך פניה לגורם באמצעותו שילמת לקבלת כספך חזרה.

ועוד עצה קטנה: אל תחכה לתקלה\ריסוק כדי להזמין.
החזק מלאי חלפים של מה שניזוק או מתבלה הכי מהר.
דאג למלאי זמין בכל עת.
אתה ממילא תוציא את אותו הכסף (או הרבה יותר אם אתה מקורקע וסוף השבוע קרב ואין לך מסוק במצב טיסה) בזמן כלשהו.

עשיתי השבוע הזמנה דרך hobby wing פעם ראשונה אחרי שקיבלתי פה באתר ביקורות טובות עליהם
הכסף ירד על הקניה ומעכשיו זה רק עיניין של זמן עד שיגיע לארץ תוך כמה ימים קיבלתי מייל מהם שגם אחד החלקים טורק טיוס של 550 גדול מידי ואינו יכול להשלח בדואר רשום בלי לרשום איזה אופציה אחרת אפשר להעביר אותו
ובנוסף חופה שהזמנתי כבר לא במלאי והם הציעו לי חופות אחרות שיותר זולות בכ 6 דולר
כמובן ששלחתי להם ישר מייל שיגידו לי מה האופציות לשליחה בדואר שכן יעבדו עם חלקים שכאלה וישבטלו את ההזמנה ואני אעשה חדשה, ראו הוזהרתם.

Friman
13-05-2012, 18:22:31
בסופו של דבר,
אין על flying hobby.
עשיתי מהם לפחות 5-6 הזמנות, אפס תקלות או מריחות. אפילו כשמבקשים יפה הם עושים קצת הנחות ללקוחות הוותיקים

amijan27
13-05-2012, 19:51:28
הסיבה שפניתי לאתר הוא בגלל שהם בין היחידים שמציאים פריימים לtrex 550 במחיר שפוי בכל אופן אני אעדכן מה קורה בהמשך

amijan27
14-05-2012, 07:16:25
טוב יש לי תשובה מהם ועידכון הם רטצים שאני אעדכן את אמצעי השילוח לems
יואב צדקת רמאים ביקשתי לשבטל את כל ההזמנה
אבל אני עדיין צריך אתר הגון שמוכר פריימים לtrex 550

שחר לזרוב
14-05-2012, 08:00:04
בבקשה, כמה אפשרויות:

http://www.helikraft.com/Carbons+and+Composites/RCTAIWAN/RCT0378/Carbon+Fiber+Main+Frame%25252F1.6mm%2CH55012-OEM%28RCT0378%29.html

אתר אמין, זול, משלוח מהיר ובמחיר שפוי. שים רק לב שמדובר בפריימים OEM.

http://www.century-rc.com/ecs/product_show.php?p_id=4908

אתר אמין, מחירים שפויים וגם המשלוחים. הפעם אלו פריימים מקוריים ולא OEM

ויש גם כאן: http://www.infinity-hobby.com/main/product_info.php?products_id=7059

אתר אמין, זול, משלוחים סבירים. שים לב - אלו לא הפריימים המקוריים אבל הם חזקים יותר (2 מ"מ במקום 1.6 מ"מ) !!!

amijan27
14-05-2012, 11:54:38
עידכון חם מהשטח
קיבלתי מיד תשובה במייל שביטלו את ההזמנה והחזירו את הכסף הורדתי את החלקים ה"ארוכים"
ועשיתי הזמנה חדשה
שחר תודה על התשובה שני האתרים הראשונים שהצעתי זה מחיר של שלדה מקורית קצת יקר
ובאינפינטי הובי יש את אותם חלפים של טארוט באיזה 5 אחוז יותר יקר
אם הם הגונים אז שווה להשקיע את האקסטרה

amijan27
23-05-2012, 19:52:33
עדכון חדש הצלחתי לבצע את ההזמנה והיא בדרך לארץ

דודו קרני
23-05-2012, 19:59:31
אני יכול להזמין לך 60$ פריים 2 MM כמובן שתי צדדים.