צפייה בגרסה מלאה : שאלה סופו של המסוק ?
"Mr Nice Guy"
19-06-2012, 18:33:06
שלום חברים שלשום קיבלתי את המסוק FB100 של הוביקינג
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21316__Hobbyking_FP100_2_4Ghz_4CH_Micro_Helicopt er_Mode_2_RTF_.html
הייתי מרוצה עד הגג פעם ראשונה שאני מטיס מסוק לאחר המון שנים בתחביב .
לאחר יומיים של הטסות מהנות ולמידה ללא צל של ספק ,
המסוק נפל וחברתי היקרה דרכה עליו [חח הייתי בטוח שהוא בן אלמוות]
הנה כמה תמונות
69686
69687
אשמח לשמוע את דעתכם .
אני מרגיש שעדיין מוקדם לעבור למסוק גדול יותר ושעדיין לא מציתי את עצמי יש איזה הצעה?
paylot
19-06-2012, 18:35:33
אם מסוק כזה לא תתקדם לשום מקום
"Mr Nice Guy"
19-06-2012, 18:39:14
עם* ולדעתי בן אדם שפעם ראשונה מטיס מסוק בהחלט מתקדם שלב אחד לקראת הטסה מקצועית יותר . אתה טועה בחור .
עומר בנימיני
19-06-2012, 18:55:08
הבעיה היא שמדובר בצעצוע. אתה לא לומד את העקרונות של מסוק אמיתי.
"Mr Nice Guy"
19-06-2012, 19:05:22
נכון מדובר בצעצוע , אבל כן לומדים קצת סטיקים כיוונים , לא אמרתי שמכאן יאלה טירקס 700 , צעד אחד קדימה , בכל מקרה אני מרגיש שאם עכשיו יתנו לי להטיס מסוק 500 אני יתמודד טוב יותר מלפני שהטסתי את הFB100 בכל מקרה , יש אפשרות לתקן ? יש הצעות אחרות ?
ebay007
19-06-2012, 19:06:22
אז מה אם זה צעצוע?
הוא נהנה וחבל לזרוק לפח.
ממה שאני רואה אז נשבר הבום (עוד מה שהוא?).
יש לסיני חלפים לא?
נולד לטוס
19-06-2012, 19:19:29
קצתציאנו ומזרז והופ חוזרים לאויר מה הבעיה בכלל
סאונד בראש
19-06-2012, 19:27:34
אם הלוח לא נשבר רק בום
naor14
19-06-2012, 20:11:33
הזמנתי אחד כזה גם ואני הולך לקבל אותו בימים הקרובים (הסוללות שלו כבר הגיעו) , בכל מקרה נראה
שרק הבום הלך אז כנראה הוא כן בן אלמוות ותבדוק גם כן שאין נתק בחוטים של המנוע זנב ונראה לי שהבום שלו
הוא תואם של SP (אני לא בטוח) וזה אומר שאפשר לקנות בארץ. ודרך אגב השם שלו זה FP100\V911
Flying_student
19-06-2012, 20:14:48
אתה בטוח שזה קרה בטעות? :p
ברצינות, הנזק לא נראה ממש מוגזם. אבל תצטרך להלחים את החוטים שנקרעו
tav31
19-06-2012, 20:19:41
אם מסוק כזה לא תתקדם לשום מקום
לא TREX 700 אבל לפחות מקביל ל TREX100 ;)
Friman
19-06-2012, 21:35:40
הלוח הראשי עובד? הסרבואים מגיבים? המנועים מגיבים?
כל עוד התשובה היא כן, הוא חי ובועט, ואם לא בודד את הבעיה והחלף את החלק. מה שכייף בפיצקים הללו זה שגם כשהם נופחים את נשמתם ההחייאה שלהם ממצב צבירה של אפר גרוס חזרה למצב טיסה עולה פחות מגירוד הזנב של מסוק 500 או 600 ברצפה.
החלק היחיד שקצת יקר בקטנים הללו זה הלוח הראשי- אם הוא הלך כדאי יהיה לשקול לקנות חדש ולשמור את הנוכחי לחלפים, אבל אם הוא תקין אז כל יתר התיקון זה גרושים לא משנה בערך מה תצטרך להחליף שם, ולא נראה שהרבה.
ולא, זה לא מסוק שרלוונטי להזכיר במשפט אחד עם מסוק 700, אבל זה צעצוע חמוד כייפי ולגיטימי, תהנה איתו, לרובינו המסוקאים יש אחד כזה קטן בבית ״בשביל הילד״ ;)
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
"Mr Nice Guy"
19-06-2012, 22:29:56
תודה חברים , הכל בסדר גמור , החברה לא כלכך שמנה ..
רק הבום נשבר , קונים חדש או לנסות להדביק? קצת אפוקסי ..
יכולה להיות בעיה אם הזויות יהיו קצת שונות ?
אני מטיס עכשיו סולו פרו ואני בתהליך של קניית מסוק רציני יותר.
אני הייתי בודק אפשרות להדביק אותו עם דבק איפוקסי =]
הסולו פרו שלי מודבק מכל הכיוונים.
וזה מסוק מעולה להתחלה.
שתכיר את השלט של ה 4 ערוצים.
אח"כ זה כבר עניין אחר.
בהצלחה =]
לא יודע איך.
אבל אחרי השרשור הזה , הזמנתי אחד..
Friman
20-06-2012, 00:28:21
תדביק, לא יטוס תקנה חדש, נזק זה לא יעשה אני מניח ;)
כדאי לך בכל מקרה להחזיק מנוע זנב ספייר, בסולו פרו המנוע הקטן הזה נשחק די מהר ודורש החלפה כל 50-70 טיסות
אגב אל תיקח את זה קשה, אני ביום הראשון עם הסולו פרו הטבעתי אותו בקערת המים של הכלב. הנזק היה הרבה יותר גדול, אבל הזמנה קטנה מהסיני, שבועיים המתנה והופ חזר לטוס.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
בסולו פרו החלפתי כבר 3 בומים (ו 5 פלייברים)
t.b אני גם בדרך להזמין =]
נראה אחלה מסוק במחיר מעולה.
אבל צריך גם כמה חלקי חילוף.
guy1a
20-06-2012, 08:20:31
לא להדביק כשהוא בתוך התושבת כדי שלא ידבק לשלדה.
כל זה על מנת שתוכל להחליף אחר כך ...
ולכל מי שכתב שזה לא יוביל אותך לשום מקום ...
תשמע, אני התחלתי ב 2 ערוצים, עברתי ל 3, 4 קואקסיאלי ואחרי זה סולו פרו .. ומשם ישר ל 450.
הטימטום של לכתוב "זה צעצוע, זרוק את זה וקנה מסוק אמיתי ..." .. ואללה .. .זה מסוק לכל דבר ועניין. זה בדיוק מסוק אמיתי כמו כל מסוק קרבי שמפציץ בעזה ...
יש לזה לוח בקרה, רוטור עליון ורוטור זנב ! .. גם מסוקים אמיתיים יש בכל מיני צורות וסוגים , יש קואקסיליים .. יש ללא רוטור זנב .. על שום מה ולמה דווקא זה לא נחשב מסוק ? .... הייתי רוצה הסבר לזה.
גם 20 שנה הטסה של ג'יינטי בלזה אמתניים לא יכינו אותך להטסת מסוק 6 ערוצים .. אז זה הופך את ההטסה של בלזה ללא רלוונטית ? ... באמת ...
זה משהו אחד וההוא משהו אחר.
תתעלם.
והמסוק הזה אכן בן אלמוות ... ( לסולו פרו שלי - בן שנתיים .... נשארו חלקים מקוריים רק השלדה והמנוע הראשי והוא עדיין טס כמו מלך, אפשר לעזוב שלט לפחות ל 10 שניות והוא נשאר באותו מקום )
wind556
20-06-2012, 10:14:23
לא להדביק כשהוא בתוך התושבת כדי שלא ידבק לשלדה.
כל זה על מנת שתוכל להחליף אחר כך ...
ולכל מי שכתב שזה לא יוביל אותך לשום מקום ...
תשמע, אני התחלתי ב 2 ערוצים, עברתי ל 3, 4 קואקסיאלי ואחרי זה סולו פרו .. ומשם ישר ל 450.
הטימטום של לכתוב "זה צעצוע, זרוק את זה וקנה מסוק אמיתי ..." .. ואללה .. .זה מסוק לכל דבר ועניין. זה בדיוק מסוק אמיתי כמו כל מסוק קרבי שמפציץ בעזה ...
יש לזה לוח בקרה, רוטור עליון ורוטור זנב ! .. גם מסוקים אמיתיים יש בכל מיני צורות וסוגים , יש קואקסיליים .. יש ללא רוטור זנב .. על שום מה ולמה דווקא זה לא נחשב מסוק ? .... הייתי רוצה הסבר לזה.
גם 20 שנה הטסה של ג'יינטי בלזה אמתניים לא יכינו אותך להטסת מסוק 6 ערוצים .. אז זה הופך את ההטסה של בלזה ללא רלוונטית ? ... באמת ...
זה משהו אחד וההוא משהו אחר.
תתעלם.
והמסוק הזה אכן בן אלמוות ... ( לסולו פרו שלי - בן שנתיים .... נשארו חלקים מקוריים רק השלדה והמנוע הראשי והוא עדיין טס כמו מלך, אפשר לעזוב שלט לפחות ל 10 שניות והוא נשאר באותו מקום )
ידידי היקר, מה שכתבת כאן אינו מדוייק
אנסה להסביר:
מסוקי הצעצוע, כמו הנ"ל, כמו הסולו, כמו הנשר 9 וכל הדומים להם, זו קטגוריה בפני עצמה, קטגוריה שנקרא לה כאן לצורך הדיון: צעצועים
זה לא פוסל מאומה, זה לא הופך אותם לטובים או רעים, אבל הם לחלוטין לא שלב בדרך למסוק 6 ערוצים ואינם נקודת התחלה לנושא.
זה שאתה טוען שזה קידם אותך, זו מחשבה פרטית שלך שאינה מסתמכת על שום סטטיסטיקה אלא על מקרה בודד, שלא עמד בשום מבחן סטטיסטי. להיפך, רבים התלוננו שכשעברו ממסוקי צעצוע למסוקי 6 ערוצים ההתנסות עם הצעצוע רק עיכבה אותם, וזה כן מתבסס על סטטיסטיקה ולא על דעה פרטית בודדת.
גם אתה עצמך היית מתקדם ולומד טוב יותר לו המסוק הראשון שלך היה מסוק 500 לפחות וממש לא 450 שזה אמנם מסוק 6 ערוצים אבל הרבה יותר קשה להטסה מכל מסוק 500 ועקומת הלימוד איתו מאד איטית.
אני חוזר ומדגיש, קטגורית הצעצועים אינה פסולה. אבל זה לא חלק חכם במסלולו של מי שרוצה להגיע להטסת 6 ערוצים (ואני בכלל לא מדבר על הטסה מקצועית אלא על הטסה בכל רמה),להיפך, זה מאריך את המסלול ומקשה עליו
wind556
20-06-2012, 10:15:39
לא TREX 700 אבל לפחות מקביל ל TREX100 ;)
זאת עצת אחיתופל
ביזבוז כסף על מסוק יקר וגרוע
wind556
20-06-2012, 10:20:30
נכון מדובר בצעצוע , אבל כן לומדים קצת סטיקים כיוונים , לא אמרתי שמכאן יאלה טירקס 700 , צעד אחד קדימה , בכל מקרה אני מרגיש שאם עכשיו יתנו לי להטיס מסוק 500 אני יתמודד טוב יותר מלפני שהטסתי את הFB100 בכל מקרה , יש אפשרות לתקן ? יש הצעות אחרות ?
אתה טועה
אתה תתמודד גרוע יותר עם כל מסוק 500 מאשר לו התחלת ישר עם 500
רכשת הרגלים לא נכונים, וזה לא צעד קדימה אלא צעד אחורה
והאמן לי שאחרי שהדרכתי המון מטיסים, זו אמירה מבוססת ולא דעה פרטית שלי
אם אתה רוצה להנות מצעצוע, סבבה. אבל אם אתה שואף לעלות ל500 ומעלה, כפי שמזמן כבר כתב המשורר "לא זה הדרך"
אגב, אני לגמרי בעד צעצועים כאלה, אבל או למי שאין לו כוונה אחרת, או למי שמטיס כבר מסוקים גדולים. ממש לא "צעד ראשון"
wind556
20-06-2012, 10:50:22
אויי ..
צעד ראשון אבועה עכתאק לחובבי אתגרים
לא מכניס הרגלים רעים ולא גרביים
מעניין על כמה מתלמדים שהדרכת בדקת את זה...
standBy
20-06-2012, 11:00:00
על עצמי וזה מספיק.
יש לך בעיה עם קואורדינציה, שפר אותה עם coordination game ולא עם מסוק 500
guy1a
20-06-2012, 11:19:06
1. אני שמח עודד ששינית את דעתך מאנטי קשה לצעצועים ועכשיו אתה מחבב אותם :)
2. לא אמרתי שהסולופרו קידם אותי, לא בדרך ל 450 ולא בדרך לעבודה ... הדבר היחיד שהוא עשה ( ועושה ) זה לספק לי המוווון כיף. לדעתי זאת כל המטרה שלו בחיים.
אמרתי ואני עומד מאחורי דבריי שזה פסול בעיני להגיד שמסוק צעצוע הוא לא מסוק. הסולופרו הוא לא מסוק 6 ערוצים, הוא לא יכול לטוס הפוך, הוא לא קשה לשליטה.
אבל הוא מסוק. ההגדרה המילונית של מסוק תופסת לגביו בדיוק כמו גובלין 700 .. בדיוק וזה כל מה שאמרתי.
יצאתי נגד האמירה שזה דבר פסול ואסור להשתמש בו כי הוא מקלקל את המטיס לגבי הטסה של מסוקי 6 ערוצים לעתיד.
גם הטסה של טיסני FPV מקלקלת את המטיס מבחינת הטסת קו ראיה. אין למשל דבר כזה שניקרא tail in ... אז זה אומר ש FPV זה דבר רע ?
לגבי עקומת הלמידה שלי .. טוב, זה דבר שאפשר להתווכח לגביו. מכיוון שכל אדם שונה מחברו ואין שניים זהים. אני לא חושב שאפשר להשוות.
הטסתי מסוק 450 לא מיוצב ב FPV ... לפעמים ריסקתי ( בעיקר לקראת נחיתה ) ולפעמים לא ...
אותו דבר לגבי רחפן לא מיוצב ... אותו דווקא לא ריסקתי בטיסה ...
מה זה אומר על היכולת שלי כמטיס ? ..
( כלום :) )
wind556
20-06-2012, 11:34:56
על עצמי וזה מספיק.
יש לך בעיה עם קואורדינציה, שפר אותה עם coordination game ולא עם מסוק 500
i rest my case
wind556
20-06-2012, 11:40:51
2. לא אמרתי שהסולופרו קידם אותי, לא בדרך ל 450 ולא בדרך לעבודה ... הדבר היחיד שהוא עשה ( ועושה ) זה לספק לי המוווון כיף. לדעתי זאת כל המטרה שלו בחיים.
אמרתי ואני עומד מאחורי דבריי שזה פסול בעיני להגיד שמסוק צעצוע הוא לא מסוק. הסולופרו הוא לא מסוק 6 ערוצים, הוא לא יכול לטוס הפוך, הוא לא קשה לשליטה.
אבל הוא מסוק. ההגדרה המילונית של מסוק תופסת לגביו בדיוק כמו גובלין 700 .. בדיוק וזה כל מה שאמרתי.
יצאתי נגד האמירה שזה דבר פסול ואסור להשתמש בו כי הוא מקלקל את המטיס לגבי הטסה של מסוקי 6 ערוצים לעתיד.
גם הטסה של טיסני FPV מקלקלת את המטיס מבחינת הטסת קו ראיה. אין למשל דבר כזה שניקרא tail in ... אז זה אומר ש FPV זה דבר רע ?
לגבי עקומת הלמידה שלי .. טוב, זה דבר שאפשר להתווכח לגביו. מכיוון שכל אדם שונה מחברו ואין שניים זהים. אני לא חושב שאפשר להשוות.
הטסתי מסוק 450 לא מיוצב ב FPV ... לפעמים ריסקתי ( בעיקר לקראת נחיתה ) ולפעמים לא ...
לא שיניתי שום דעה, אני לא מחבב אותם ולא לא מחבב. הם מתאימים במקרים מסויימים ובמקרים אחרים לא.
אני גם מטיס עפיפוני כוח שמקנים לא מעט קורדינציה והבנה תעופתית ובכל זאת זה לא לימד אותי מאומה על מסוקים (ונהנה מזה מאד, ממליץ לנסות)
אני טוען שהם אינם שלב בדרך למסוק 6, ולא שאי אפשר להנות מהם.
עובדה, אתה נהנה מהם :rolleyes:
edgarfov
20-06-2012, 12:24:49
ומה עם BLADE 120SR?
הוא 4 ערוצים, אין לו איידל וכל זה, אבל הוא מאוד עצבני ומהיר.
נחשב לצעצוע?
guy1a
20-06-2012, 12:28:49
בטח
אבל מסוק צעצוע :)
hagpel
20-06-2012, 12:43:19
סולו פרו מקנה חווית הטסה בסיסית ובשביל זה הוא מעולה,
נכון שהרגלי הטסה של סולו פרו עם המניירות שלו לא מתאימים למסוק 6 ערוצים אבל הם בהחלט נותנים חווית הטסה וכיף בלתי נדלה
מה הדרך הנכונה להטסה של מסוקי 6 ערוצים?
האם ללמוד להנות מהתחביב הוא לא שלב ראשון?
כמה חברים קנו ישר מסוק 500 או 450 ולא הצליחו בגלל לחץ או חוסר הכוונה?
לכן אני חושב שהסולו פרו קודם כל מספק הנאה וחווית הטסה בסיסית ולדעתי זה חשוב לא פחות ממנהגי הטסה מתאימים ל6 ערוצים
LiorNT
20-06-2012, 13:08:09
אני חייב לציין שנאמרו בשרשור הזה דברים מאוד מעניינים אבל בכל מקרה לא משנה מה גודל המסוק וכמה הוא חריף, מי שרוצה להתחיל להרגיש מה זה שלט, סטיקים וכיוונים כאלו ואחרים עדיף שיתחיל עם משהו קטן בבית בלי רוחות ועלויות גבוהות. אחרי הכל הכיוונים הם אותם הכיוונים. אני אישית גם התחלתי עם סולופרו ועברתי ל 450... נכון שאין מה להשוות בין המסוקים אבל את הפרקטיקה מבחינת nose in , nose out וכד׳ קיבלתי מהסולו פרו ואין ספק שזה עוזר
eagle75
20-06-2012, 13:11:32
לפי התמונה יש לך מסוק בשם V911.
אתה יכול לרכוש בום של solo pro בכל חנות בארץ ולהחליף. אם אתה רוצה יש לי מספר ספיירים ואני יכול לעזור לך עם ההלחמה, תיצור איתי קשר בפרטי.
guy1a
20-06-2012, 13:43:19
לפי התמונה יש לך מסוק בשם V911.
אתה יכול לרכוש בום של solo pro בכל חנות בארץ ולהחליף. אם אתה רוצה יש לי מספר ספיירים ואני יכול לעזור לך עם ההלחמה, תיצור איתי קשר בפרטי.
וזה מעלה לי מחשבה ...
גם לי יש כמה
אם אתה רוצה... בחיפה.
ללא תשלום.
tomy669
20-06-2012, 15:12:09
אשמח לדעת כמה עלה לך המסוק כולל משלוח..
"Mr Nice Guy"
20-06-2012, 15:14:08
ואו חברים תודה רבה לכם . האמת שהדבקתי וזה סיפק לי כמה שעות טיסה אך לאחר מכן .. זה זמני ..
לפי מה שהבנתי אני צריך לחתוך את חוטי המנוע האחורי להחליף בום ולהלחים אותם שוב ?
תודה ענקית שוב .
המסוק עלה בסביבות ה300שח +- כולל כמה חלקי חילוף .
tomy669
20-06-2012, 15:20:02
אוקיי ואיך עובד המשלוח?
צריך תוספת של כסף?
איך הם שולחים את המסוק, בדואר רשום או רגיל?
eagle75
20-06-2012, 15:24:28
300 שקל זה קצת יקר.
אתה יכול להשיג אותו ב 40$ כולל שלט, מזוודת קרטון, שתי בטריות, מטען לשתי בטריות בו זמנית וחלפים:
http://www.banggood.com/Wholesale-New-Wltoys-V911-2_4ghz-4-Channel-Gyro-Remote-Control-Rc-Helicopter(mode-2)-p-36779.html
אם כבר יש לך שלט 9X אז אתה יכול לחסוך על השלט ולשלם רק 20$: (זה גם מצוין לספיירים, במקום לקנות בנפרד)
http://www.banggood.com/Wholesale-Replacement-Wltoys-Wl-V911-2_4ghz-4ch-Rc-Helicopter-(only-Helicopter)-p-39473.html
tomy669
20-06-2012, 15:28:38
יש מסוק שהוא קטן חשמלי וגם 3D?
יכול להיות שהוא עולה 160 ש"ח דרך האתר שקישרת (BANGGOOD)?
eagle75
20-06-2012, 15:35:07
מסוקי 3D קטנים, שישה ערוצים לא עולים פחות מ 700 שקל לא כולל משלוח. (genius cp עם devo 7 אמור לעלות בערך הסכום הזה).
בעצם, תחפש solo pro 180d ו solo pro 100. הם מסוקי 6 ערצוים, 3D שעולים באיזור ה 300-400 שקל, אבל הם מאוד שבירים ולכן פחות מומלצים.
tomy669
20-06-2012, 15:49:44
מסוקי 3D קטנים, שישה ערוצים לא עולים פחות מ 700 שקל לא כולל משלוח. (genius cp עם devo 7 אמור לעלות בערך הסכום הזה).
בעצם, תחפש solo pro 180d ו solo pro 100. הם מסוקי 6 ערצוים, 3D שעולים באיזור ה 300-400 שקל, אבל הם מאוד שבירים ולכן פחות מומלצים.
יכול להיות שה V911 עולה 160 ש"ח דרך האתר שקישרת (BANGGOOD)?
"Mr Nice Guy"
20-06-2012, 15:51:05
חברים זה בסדר שאני יקנה בום , מנוע ראשי ואחורי של סולו פרו ? לא אמורה להיות בעיה נכון ?
guy1a
20-06-2012, 16:00:03
שישה ערוצים כזה קטן יהיה דרך לא נכונה להתחיל. קשים להטסה.
שבירים
ויצא שכרו בהפסדו ... לא כדאי.
SGS2 ..
eagle75
20-06-2012, 16:05:09
טומי, 160 ש"ח, זאת בדיוק העלות שלו יחד עם השלט, כולל משלוח.
"Mr Nice Guy", המנוע של הסולו פרו יתאים למסוק ואפילו ישפר אותו. (תנסה להשיג מנוע ראשי של solo pro bravo sx אם תצליח, תקבל שיפור משמעותי במהירות הראש). לגבי הבום, הוא קצת יותר קצר מהבום המקורי של הV911 אבל זה אמור להיות בסדר. (לא החלפתי לבום של סולו פרו בעצמי).
גיא, המסוקים האלה ממש אבל ממש לא שבריריים. להפך, הם הרבה יותר עמידים לריסוקים מאשר מסוקים גדולים יותר. מדובר באחד מהמסוקים הכי עמידים לריסוקים שקיים.
guy1a
20-06-2012, 16:10:07
"Mr Nice Guy", המנוע של הסולו פרו יתאים למסוק ואפילו ישפר אותו. (תנסה להשיג מנוע ראשי של solo pro bravo sx אם תצליח, תקבל שיפור משמעותי במהירות הראש). לגבי הבום, הוא קצת יותר קצר מהבום המקורי של הV911 אבל זה אמור להיות בסדר. (לא החלפתי לבום של סולו פרו בעצמי).
גיא, המסוקים האלה ממש אבל ממש לא שבריריים. להפך, הם הרבה יותר עמידים לריסוקים מאשר מסוקים גדולים יותר. מדובר באחד מהמסוקים הכי עמידים לריסוקים שקיים.
הסולו פרו 100 שחי כבר עם גג"ש שלישי / בום שני / סקידים שניים / ואני מחכה עכשיו למנוע אחורי ( אבל זה באמת אשמה שלי .. )
המסוקים האלו יכולי לבאס את התחת של מתחיל
הם יהיו בשבילו בלתי נישלטים לחלוטין.
אבל מה איכפת לי
תעשו מה בראש שלכם ..
tomy669
20-06-2012, 16:29:47
אחלה.. תודה רבה!!!
אז חלקי חילוף זה הכרחי לקנות למסוק הזה או שלא מחייב?
זה נראה ששילמת כ-140 ש"ח עוד על חלקים..
eagle75
20-06-2012, 17:52:19
גיא, אתה צודק, כפי שגם אני ציינתי, ה Solo pro 100 ידוע לשמצה בחוסר העמידות שלו. אבל אתה תהיה מופתע מה V911, הוא הכוכב של מסוקי המיקרו ב rcgroups. יש לי כבר שלושה כאלה (בנוסף ל mini cp ו V200) ואת כולם כבר הפגשתי באספלט במהירות גבוהה, יותר מפעם אחת.
טומי, אני ממליץ לך לרכוש את גרסת ה RTF (עם השלט) ועוד גרסת BNF (בלי שלט) במקום לרכוש חלקים.
"Mr Nice Guy"
20-06-2012, 19:31:08
יגאל מאיפה רכשת את המסוקים ? מהאתר שהזכרת למעלה ? איך האתר אמין ? הבנתי שהמשלוח בחינם?
באמת שאני מרוצה מהמסוק עד הגג אך קצת קשה למצוא חלקי חילוף כי אצל הסיני בקושי ויש ..
תגיד אתה בטוח שעם גרסת BNF אפשרי לעשות ביינד עם ה9X ? תודה רבה .
naor14
20-06-2012, 19:31:45
אוקיי ואיך עובד המשלוח?
צריך תוספת של כסף?
איך הם שולחים את המסוק, בדואר רשום או רגיל?
תזמין דרך banggood עלה לי 150 שקל כולל משלוח והכל
וקבל קופון הנחה 5% על המסוק (עובד שרק המסוק לחוד נמצא בעגלה)
b185f7
אין לי כבר סבלנות לחכות כבר ששלי יגיע
"Mr Nice Guy"
20-06-2012, 19:40:27
מסוק על איזה גרסא אתה מדבר עם או בלי שלט ? תגיד אתה מכיר את האתר ?
tomy669
20-06-2012, 19:42:53
גיא, אתה צודק, כפי שגם אני ציינתי, ה Solo pro 100 ידוע לשמצה בחוסר העמידות שלו. אבל אתה תהיה מופתע מה V911, הוא הכוכב של מסוקי המיקרו ב rcgroups. יש לי כבר שלושה כאלה (בנוסף ל mini cp ו V200) ואת כולם כבר הפגשתי באספלט במהירות גבוהה, יותר מפעם אחת.
טומי, אני ממליץ לך לרכוש את גרסת ה RTF (עם השלט) ועוד גרסת BNF (בלי שלט) במקום לרכוש חלקים.
האם מוכרים את ה- mini cp בארץ?
eagle75
20-06-2012, 20:49:16
בארץ הם רק עכשיו גילו את ה genius cp הישן ואת ה devo 6s וגם את זה הם מוכרים פי אחת וחצי מהמחיר שבו רכשתי את ה mini cp החדש יותר עם ה devo 8s המדהים.
עלה לי 310$ יחד עם ה 8S דרך wowhobbies (לא כולל משלוח)
http://www.wowhobbies.com/walkeraminicp6chflybarless6-axis-gyrotelemetryhelicopterartf24ghzincluded37v240mahl i-pobatteryli-pob-9.aspx
eagle75
20-06-2012, 20:53:41
ביצעתי מספר רכישות ב banggood. האתר מאוד אמין, ואהרון קין, הבעלים של האתר חבר קבוע ב rcgroups.com ככה שיש עם מי לדבר במקרה הצורך. הרבה אנשים מזמינים ממנו.
לגבי ה 9X, אני לא ביצעתי בעצמי כי אין לי, אבל הרבה אנשים ביצעו זאת בהצלחה. אתה יכול לקרוא על זה בשרשור:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1548027
אם תיגש ל FAQ בפוסט הראשון בשרשור אתה יכול לראות את רשימת המשדרים שהוא מתחבר אליהם:
FlySky TH9X (which was actually the original, Turnigy is the clone/rebrand):
http://www.hobbypartz.com/79p-th9x-r...nel-radio.html
(I wonder why this is "out-of-stock" now ... and if it will still be available for 89$ once it gets back in stock )
CopterX CX-CT9A:
http://www.ehirobo.com/shop/product_...oducts_id=9986
(this seems to be the only one in stock right now ... ...)
and of course
... the FAMOUS (infamous) Turnigy 9X:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idproduct=8992
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.