PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדליק משהו מרגיז

אבא11
18-08-2012, 15:02:56
צריך להרוג את כל אילו
שאתה מוכר טיסן או מסוק או כל משהו אחר
אתה קונה את זה במרבית הכסף ושבא למכור גם כך אתה יורד לזנות
והם אומרים לך אנחנו מוכנים לשלם חצי ממה שאתה מבקש

לא מספיק אתה יורד למחיר חצי ממה שאתה קנית הם גם רוצים שאתה תשלם להם על זה

ובסוף הם אומרים נו טוב בשביל הרגשה טובה אם מוכנים לתת עוד 50 שקל

פשוט צריך להרוג אותם שהם עוד צעירים

s.mario
18-08-2012, 15:46:02
נראה שאתה מתוסכל מחווית מכירה...
בכל מקרה זה חלק מהעניין - לא צריך להתרגש יותר מידי , פשוט לדעת לסנן את ה"נדבנים"...:o

mixerfix
18-08-2012, 16:02:54
צריך להרוג את כל אילו

תגיד - אתה לא מתבייש לדבר כך? לא מספיק שאני חייב לקנות את הדרעאק הזה שאתה מנסה לדחוף לי, אתה גם לא מוכן להוסיף לי איזה שני סרוואים, משדר, מעמד למחשב ושתי פילגשים? אתה ממש לא בא לך למכור, אה?

sharonx
18-08-2012, 17:10:05
ספרו לי על זה. אני מוכר הרבה ולאחרונה עברתי למכור יותר ויותר ב RCG, שם יש תרבות אחרת לגמרי.
בארץ אני מוכר בעיקר לחברים ולמכרים, רוב האינטרקציות עם אנשים לא מוכרים הסתיימו באכזבה ועצבים.

guyst
18-08-2012, 17:13:13
אני מוודא שהמחיר מתאים בטלפון שלא "יטרחו" להגיע אם המחיר לא מתאים.
אין "אחי תעשה מחיר", אני מבקש מחיר הוגן לעלויות ומצב הטיסן.

adibenbasat
18-08-2012, 18:07:50
רק היום נתקלתי בתשובה כזו וגם אתמול.. לא צריך להרוג אף אחד, אם המחיר הוגן ו"הקונה" לא קונה מה שהוא צריך- אז הוא טמבל,
אין "כפל מבצעים";), המחיר שקבעת הוא המחיר שנשאר, אם הוא הוגן פשוט אל תשנה, לא נורא, אז יבוא משהו אחר..
:)

haimgil
18-08-2012, 18:14:04
יום אחד אחי רצה לימכור גט ודיבר עם הבחור בטלפון ,והבחור כל הזמן הוריד לו מכיר.מה עשה אחי? נתן מחיר עוד יותר נמוך והביא אותו מחדרה למודיעין וכשהוא הגיע אמר לו אחי שהוא לא מוכר והוא רוצה כפול ושלח אותו הביתה.:D.אימצתי את הרעיון הזה .עושה הרגשה טובה לנקנק את הבנאדם.

Boogle
18-08-2012, 19:38:00
כבר בשלב ה"תעשה לי מחיר" עונה ב: " הרגע המחיר עלה X2" ואם יש תגובה אני מכפיל שוב את המחיר !

אין טעם אפילו להתדיין עם אלו, חבל על הזמן והעצבים על "מוצצי אנרגיה".

sharonx
18-08-2012, 19:53:38
יום אחד אחי רצה לימכור גט ודיבר עם הבחור בטלפון ,והבחור כל הזמן הוריד לו מכיר.מה עשה אחי? נתן מחיר עוד יותר נמוך והביא אותו מחדרה למודיעין וכשהוא הגיע אמר לו אחי שהוא לא מוכר והוא רוצה כפול ושלח אותו הביתה.:D.אימצתי את הרעיון הזה .עושה הרגשה טובה לנקנק את הבנאדם.

אהבתי, אני אנסה את זה

נועם ג
18-08-2012, 20:06:06
צריך פשוט להבין את השוק הישראלי
לשים מחיר גבוהה יותר ב20% אחוז
להוריד ישר ב10 אחוז
ואז את ה10 הנוספים להוריד שהוא עושה את ה"תעשה מחיר"...
הכל עיניין של הבנת הישראלי הממוצע:)

nimo
18-08-2012, 20:26:55
סיפור.לפני שבוע מכרתי את ההונדה סיוויק קופה שהיתה ברשותי 12 שנה.
מחירון 13.500 אבל שלי היתה במצב לא משהו וציינתי את זה לכל מי שהתקשר למרות שכתבתי וצילמתי את כל העניין בהרחבהלמען הסר ספק.
מפגש ההזויים לא איחרו לבוא כבר ביום הראשון...
זה המשיך להיות יותר הזוי שאחד רצה לקנות את הדאשבורד קארבון בלבד..ניחא..
טלפונים נוסח" אחי, ובכמה לסגור מחיר סופי" ? זה עוד לפני שהגיעו לראות..
אבל זכור לי היטב אחד שבלבל את הביצים בזמן עבודה בכל מיני שאלות חוזרות
והוא לא הראשון אבל הוא קיבל את התשובה הזו בשלב כלשהו בשיחה
"גבר,בינינו? הרכב הזה לא בשבילך.אני רואה שאתה בנאדם רציני(עלק) וחבל שאני אשחיל לך רכב גמור! לא מגיע לך יחס כזה! הרכב חרא!
המנוע מת לגמרי, אבוד! הרדיאטור מתאדה כל 10 דקות והקלץ מחליק בסיבובים, ואני בכלל יד 10 ולא יד שניה!
נשמה, שיהיה לך סופ"ש מצויין ואל תשכח שהצלתי את התחת שלך עכשיו מאיזה 13.000 ש"ח!
דממה... 3 שניות של נסיון מהצד השני של הקו להבין מה אמרתי לו,נתקתי.
למחרת מכרתי את הרכב. מסקנה? לא להתרגש יותר מדיי מכל אלה שרוצים הנחה של 99% ,פשוט לא להתייחס אליהם נטו.
חייב לציין שהטמבל חזר להתקשר למחרת ולקבל את הנוקאאוט הסופי ובישרתי לו שמכרתי את הרכב ב8.000

mixerfix
18-08-2012, 20:29:19
צריך פשוט להבין את השוק הישראלי
לשים מחיר גבוהה יותר ב20% אחוז
להוריד ישר ב10 אחוז
ואז את ה10 הנוספים להוריד שהוא עושה את ה"תעשה מחיר"...
הכל עיניין של הבנת הישראלי הממוצע:)

זו בדיוק הבעיה. אני - כשאני קונה - לא עולה בדעתי להתמכח. אם מתאים המחיר למה שאני חושב לסביר ויכול להרשות לעצמי - אקנה. אם לא - לא. זו גם הגישה שאני נוקט בה כשאני מוכר משהו - מתמחר מחיר סביר. אני מעדיף להשאיר חפצים אצלי או לתת במתנה ולא לגרום לעצמי להרגיש לא נוח עם עצמי...

הגישה שלך מעודדת את הדרעאקס...

מרק

neo 2
18-08-2012, 20:43:53
מסכים, ובגלל זה כשאני רושם מחיר אני תמיד מציין "מחיר סופי" וגם בטלפון מדגיש.
אני אף פעם לא נותן מחיר גבוה למקרה שיורידו, תמיד הערך של המוצר.
כואב שבכל זאת מנסים להוריד מחירים תמיד..אבל זו ארצינו..

wind556
18-08-2012, 22:22:44
זו בדיוק הבעיה. אני - כשאני קונה - לא עולה בדעתי להתמכח. אם מתאים המחיר למה שאני חושב לסביר ויכול להרשות לעצמי - אקנה. אם לא - לא. זו גם הגישה שאני נוקט בה כשאני מוכר משהו - מתמחר מחיר סביר. אני מעדיף להשאיר חפצים אצלי או לתת במתנה ולא לגרום לעצמי להרגיש לא נוח עם עצמי...

הגישה שלך מעודדת את הדרעאקס...

מרק

הפעם תורי להסכים איתך...

paylot
18-08-2012, 22:31:17
ויש את היותר מיוחדים .אתה מציע מחיר X וקובע אם הבחור והלה מגיע אם פחות כסף בתגובה"מצטער אחי זה מה יש לי" ועוד רגע משתחווה :mad:

mixerfix
18-08-2012, 22:33:08
ויש את היותר מיוחדים .אתה מציע מחיר X וקובע אם הבחור והלה מגיע אם פחות כסף בתגובה"מצטער אחי זה מה יש לי" ועוד רגע משתחווה :mad:

אין בעיה עם כאלה.

קבלו טיסן פחות שני סרוו, מנוע מינוס מיסב...

paylot
18-08-2012, 22:40:00
הכן כן זה מה שהיה אבל ללא ידיעתו:D

mixerfix
18-08-2012, 22:44:47
צריך להרוג את כל אילו

לא צריך להרוג. צריך לבשל. במים פושרים פלוס... נניח באיזור... הםםםםם.... 65 מעלות צלסיוס.

זה ילמד אותם לקח...

מרק

mixerfix
18-08-2012, 22:50:13
כבר בשלב ה"תעשה לי מחיר" עונה ב: " הרגע המחיר עלה X2" ואם יש תגובה אני מכפיל שוב את המחיר !

אין טעם אפילו להתדיין עם אלו, חבל על הזמן והעצבים על "מוצצי אנרגיה".

זה כמו הנביאה של אפולו שמכרה את ספרי סיביל לטארקינוס סופרבוס.

אהבתי...

מרק

Up&Away
21-08-2012, 08:24:51
צריך להרוג את כל אילו

+1:eek:

אבא11
21-08-2012, 08:45:35
צריך לדבר אם יצחק לוי שאולי יעשה לנו מחירון על משומשים :)

Friman
21-08-2012, 15:21:59
חייב להגיד שעד עכשיו כל מה שמכרתי בפורום היה במחירים שביקשתי פחות או יותר. ולמעט סוללה אחת שלקח קצת זמן עד שנמצא לה הקונה המתאים - כל מה שפרסמתי למכירה נמכר תוך כמה ימים, מקסימום שבוע. כמה המלצות למתוסכלי המכירה...
1. אני מקפיד לתת מחירים הוגנים וראליים. מי שמנסה למכור בלט סי פיכס ב1500₪ או הוריקן עם סטאפ סיני מעפאן ב2000₪, מגיע לו שיורידו לו בחצי מחיר. והדוגמא הכי מתאימה זה הבחור המשעשע שניסה לפרסם פה למכירה רחפן עם לוח תקול ב1500₪ כשחדש עולה 120$. מטופש לצאת מנקודת הנחה שאנשים מטומטמים.
2. מי שמתקשר ושואל ״מה המחיר הסופי״ אני עונה שמחיר סופי אומרים בסוף ושיחת הטלפון היא ההתחלה. וחוזר על המשפט הזה כמו מנטרה כל פעם שהשאלה הזאת נשאלת. מנסיוני אף פעם אין מחיר סופי בטלפון, אם כבר בטלפון הורדת במחיר או שכתבת ״מחיר גמיש״ אז בוודאי שבמכירה בפועל ינסו להוריד עוד את המחיר.
3. בכלל אני מתנגד לאמירה ״מחיר גמיש״... אם אני מוכן לרדת למחיר X ויודע שזה מה שהציוד שלי שווה, זה המחיר שאפרסם... למה לרשום מראש יותר? אני לא מתקשר למודעות מכירה שהמחיר בהן נראה לי מוגזם, אני לא יוצא מנקודת הנחה שיורידו לי במחיר ולא אוהב את אלו שיוצאים מנקודת הנחה שאני אוריד להם במחיר. מה שהפריט שווה זה מה שהוא שווה, רובינו מכירים את החנויות בחו״ל ואת המחירים ויודעים להעריך את השווי של פריט יד שנייה כזה או אחר.
4. אם רוצים למכור אז מן הראוי לבוא לקראת הקונה וזה לא רק בא לידי ביטוי במחיר. זה בנכונות להתקרב גאוגרפית לקונה אם צריך, להוסיף חלפים, להסביר ולעזור להתקין, וכן... בסופו של דבר זה גם בא לידי ביטוי במחיר. אי אפשר לתמחר מוצר יד שנייה בעלות של 95% ממוצר מקביל חדש. כן, גם אם המוצר שאתה מוכר חדש בשקית. בשביל 5% תמיד אעדיף לקנות חדש וגם בשביל 20%.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

sharonx
21-08-2012, 16:34:26
חייב להגיד שעד עכשיו כל מה שמכרתי בפורום היה במחירים שביקשתי פחות או יותר. ולמעט סוללה אחת שלקח קצת זמן עד שנמצא לה הקונה המתאים - כל מה שפרסמתי למכירה נמכר תוך כמה ימים, מקסימום שבוע. כמה המלצות למתוסכלי המכירה...
1. אני מקפיד לתת מחירים הוגנים וראליים. מי שמנסה למכור בלט סי פיכס ב1500₪ או הוריקן עם סטאפ סיני מעפאן ב2000₪, מגיע לו שיורידו לו בחצי מחיר. והדוגמא הכי מתאימה זה הבחור המשעשע שניסה לפרסם פה למכירה רחפן עם לוח תקול ב1500₪ כשחדש עולה 120$. מטופש לצאת מנקודת הנחה שאנשים מטומטמים.
2. מי שמתקשר ושואל ״מה המחיר הסופי״ אני עונה שמחיר סופי אומרים בסוף ושיחת הטלפון היא ההתחלה. וחוזר על המשפט הזה כמו מנטרה כל פעם שהשאלה הזאת נשאלת. מנסיוני אף פעם אין מחיר סופי בטלפון, אם כבר בטלפון הורדת במחיר או שכתבת ״מחיר גמיש״ אז בוודאי שבמכירה בפועל ינסו להוריד עוד את המחיר.
3. בכלל אני מתנגד לאמירה ״מחיר גמיש״... אם אני מוכן לרדת למחיר X ויודע שזה מה שהציוד שלי שווה, זה המחיר שאפרסם... למה לרשום מראש יותר? אני לא מתקשר למודעות מכירה שהמחיר בהן נראה לי מוגזם, אני לא יוצא מנקודת הנחה שיורידו לי במחיר ולא אוהב את אלו שיוצאים מנקודת הנחה שאני אוריד להם במחיר. מה שהפריט שווה זה מה שהוא שווה, רובינו מכירים את החנויות בחו״ל ואת המחירים ויודעים להעריך את השווי של פריט יד שנייה כזה או אחר.
4. אם רוצים למכור אז מן הראוי לבוא לקראת הקונה וזה לא רק בא לידי ביטוי במחיר. זה בנכונות להתקרב גאוגרפית לקונה אם צריך, להוסיף חלפים, להסביר ולעזור להתקין, וכן... בסופו של דבר זה גם בא לידי ביטוי במחיר. אי אפשר לתמחר מוצר יד שנייה בעלות של 95% ממוצר מקביל חדש. כן, גם אם המוצר שאתה מוכר חדש בשקית. בשביל 5% תמיד אעדיף לקנות חדש וגם בשביל 20%.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

כתבת יפה אבל לגבי המודגש - למה ? אם אני מוכר לך משהו חדש בשקית אבל עכשיו ומיד ומצד שני המוכרים היום מכבדים אחריות גם אם זה לא אתה קנית , כל עוד אני כמוכר עוזר לך מול מוכר המוצר (למשל ע"י שליחת מייל עם הקבלה וכו') אזה למה לשלם פחות מ 20% ?
אם אין אחריות כי עבר הרבה זמן אז זה משהו אחר....
ואם מדובר במשהו בנוי כמו טיסן או מסוק - גם לשעות עבודה ורמת גימור יש ערך. יש כאלה שמוכרים מסוקים שממותקנים בצורה זוועתית ויש כאלה שמדגמים את הכלים שלהם ברמה גבוהה מאוד.

ZvikaF
21-08-2012, 18:10:17
מזכיר את דון קישוט והמלחמות בתחנות הרוח.... החינוך לא יגיע מהפעם הבודדת שבה תלמדו לקח את בן המשפחה התורן "אחשלי.." זו הסביבה ואלו האנשים :(

pesi
21-08-2012, 19:39:33
{כתבת יפה אבל לגבי המודגש - למה ? אם אני מוכר לך משהו חדש בשקית אבל עכשיו ומיד ומצד שני המוכרים היום מכבדים אחריות גם אם זה לא אתה קנית , כל עוד אני כמוכר עוזר לך מול מוכר המוצר (למשל ע"י שליחת מייל עם הקבלה וכו') אזה למה לשלם פחות מ 20% ?
אם אין אחריות כי עבר הרבה זמן אז זה משהו אחר....
ואם מדובר במשהו בנוי כמו טיסן או מסוק - גם לשעות עבודה ורמת גימור יש ערך. יש כאלה שמוכרים מסוקים שממותקנים בצורה זוועתית ויש כאלה שמדגמים את הכלים שלהם ברמה גבוהה מאוד.}

שרון זה לא תמיד נכון.
תיסתכל ברוב מודעות המכירה.
אנשים מפרסמים סוללות משומשות אחרי שלוש הטענות במשך חודש הקפצות במחיר כימעט שווה למחיר קניה
מסוקים שבקושי טסו 15 טיסות במשך חודשים הקפצות.
ובקשר לרמת ההתקנה אתה משקיע בשבילך ולא בשביל לימכור

בסופו של דבר אני אומר בדרך כלל אם המחיר הוגן אתם תימכרו בלי שום בעיה