התחברות

צפייה בגרסה מלאה : תקלה בaurora 9

eagle701
22-09-2012, 20:12:31
היום במהלך הטסה של המסוק השלט התחיל לעשות רעשים כאילו מישהו מתעסק בו, המסוק יצא משליטה שכמובן נגמר בתוך האדמה,
כשהסתכלתי על השלט פתאום אני רואה שהוא נכנס לכל מיני תפריטים ושהשתנו נתונים.
חשוב לציין שבשום מצב היד שלי לא נגעה במסך!
האם מישהו נתקל בבעיה הזאת?
זה נראה כמו בעיה במסך מגע....

yuval-the-pilot
22-09-2012, 22:25:26
היום במהלך הטסה של המסוק השלט התחיל לעשות רעשים כאילו מישהו מתעסק בו, המסוק יצא משליטה שכמובן נגמר בתוך האדמה,
כשהסתכלתי על השלט פתאום אני רואה שהוא נכנס לכל מיני תפריטים ושהשתנו נתונים.
חשוב לציין שבשום מצב היד שלי לא נגעה במסך!
האם מישהו נתקל בבעיה הזאת?
זה נראה כמו בעיה במסך מגע....

יכול להיות בגלל השמש?
והבנתי שיש אפשרות לנעול את המסך מגע..... (אשמח אם משתמשי האורורה יאשרו את זה ;))

sabi
23-09-2012, 18:49:00
היתה לי תופעה דומה בעבר, שמתי לב שהתופעה החלה לאחר מספר פעמים שהשארתי את השלט באוטו למשך הלילה ויום אחרי זה הלכתי להטיס בצהריים שחם , יש לציין שזה היה לפני מספר חודשים כשבלילות היה קר מאוד אבל בצהרי היום באוטו היה מאוד חם , כנראה שינויי הטמפרטורה הגדולים היו קשורים אבל אני לא בטוח , בכל מקרה לאחר שקישרתי בין השארת השלט באוטו והתופעה המוזרה שתפריטים נלחצים מעצמם+חוסר האפשרות להחליף מודלים מדי פעם , הפסקתי להשאיר אצ השלט באותו ומאז לא חוויתי את התופעה המוזרה שוב .
גירסה 1.08

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Friman
23-09-2012, 19:03:00
לי קרה פעמיים שאחרי שהשלט דלק הרבה זמן ברצף (אני מדבר על מעל 40 דקות ברצף) המסך התחיל להתעמעם, במיוחד כשהחזרתי את השלט בידיים, אם הוא הונח על השולחן התצוגה השתפרה אך לא למצב מושלם, כיבוי והדלקה מיידית לא פתרו את הבעיה אלא רק כיבוי לחצי דקה דקה ואז הדלקה. יש לציין שבשום שלב לא היה אצלי מעבר לשום תפריט בצורה לא רצונית ולא הייתה שום בעיה בשידור - עד כמה שיכולתי להבחין, בשני המקרים זה קרה בזמן כיוונים על שולחן העבודה כך שאין לי מושג אם בטווח ארוך יותר זה היה פוגע בשידור.
אגב היו לי מספיק פעמים אחרות שהשלט היה פתוח לא פחות זמן וזה לא קרה... אני מניח שאכן מדובר באיזו שהיא סוגייה של התחממות מסך המגע. מעניין אם עלה בפורום של האורורה בrcGroups ואם הייטק הגיבו שם משהו על הנושא. מישהו מעודכן במה שוקרה שם? אני לא קראתי שם מלא זמן

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55967-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-Trex-500e-3GX-%EE%E3%E5%F0%E3%F9-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%E4%EE%E5%EF-%E4%EE%E5%EF-%E7%EC%F4%E9%ED)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

Liav
23-09-2012, 20:41:23
כל אחד מהמדווחים יכול להוסיף גם את מספר הגרסה של התוכנה בשלט?

לי מעולם לא קרה דבר שכזה בשלט.
אני רק יכול לציין שכשקניתי את השלט (חדש מהקופסה) היה במסך מעין ריצוד מעצבן, לא משהו שמפריע כ"כ.
אחרי שדרוג התוכנה הבעיה נעלמה לחלוטין.
כיום יש לי בשלט את גרסה 1.08

eagle701
24-09-2012, 05:30:22
גם לי יש גירסא 1.08 על השלט
השלט לא הושאר באוטו אלה היה אצלי בבית, וכמו כן הוא בחיים לא היה דלוק יותר מ10 דקות
עכשיו הפעלתי אותו שוב ואחרי 5 דקות הוא נכנס שוב פעם לתפריטים ומטייל בן הנתונים
כרגע הוא רק מטייל עוד לא ראיתי אותו משנה אותם,

חיפשתי תשובה לבעיה הזאת בפורמים בחול אבל אף אחד שם לא נתקל בתופעה כזאת

Friman
24-09-2012, 06:13:05
אין לי מושג איזה גרסא אני
קניתי לפני שנה וחודש ומעולם לא שדרגתי מאז שום גרסא, לא מצאתי בכך צורך

edgarfov
24-09-2012, 06:36:15
שמש ישירה על המסך כמה דקות בעומס חום כמו שהקיץ שלנו עשה השנה , יצור תגובה כמו לחיצות על המסך.
לא תמיד. אבל זה קרה לי. פשוט השארתי את השלט ככה מונח בעדנה על הריצפה , לא שמתי לב שהשמש אופה את המסך.
דבר שני הסוללות המחורבנות שבאות איתו. לזרוק אותן לעבור לליפו. זרם יציב. הרבה זמן עבודה.
לסוללות ההללו אחרי 40 50 שעות עבודה מגלות סימני "עייפות" השלט כביכול לא יראה סימנים , אפושהו בזמן השידור
יורגשו כאילו הפרעות רדיו . את זה עוד לא בדקתי לעומק. אבל התופעה קיימת.
יש לי עכשיו אורורה 9 אחרת., 15 שעות עבודה 0 תקלות בינתיים.

Gil
24-09-2012, 07:57:57
שלום,

קרה לי דבר דומה בנייד החדש שלי LG Optimus
ביום הטסה חם בצהרי היום, המסך התחיל להשתגע.

כנראה שמכשור אלקטרוני וטמפרטורה גבוהה לא עושים טוב לרכיבים האלקטרונים.

עם האורורה אני מטיס כשנתיים, ואני ממש לא משאיר את השלט בשמש ישירה, בלי קשר גם לא את הדאונים שלי שעשויים מחומרים מורכבים

השמש הישראלית הורסת הכל.

בלי קשר אני ממליץ לשדרג גרסאות תוכנה, של השלט המודול ( יצאה גרסה 3.0 ) וכמובן של המודולים ה - 7 ו - 9

את מודול 6 לא ניתן לשדרג באופן עצמאי, ואולי ניתן לשלוח לחברה שיבצעו את השדרוג, לא סגור על זה - טעון בדיקה

eagle701
24-09-2012, 17:29:22
השלט לא היה בשימוש כל תקופת הקיץ, מכיוון ששהיתי בחו"ל
כל תקופת הקיץ השלט היה אצלי בבית,
השמש שהיתה ביום שבת לא היתה כלכך חזקה בשביל תופעה כזאת, וגם אם כן אם כל הכבוד זה דבר שלא אמור לקרות נקודה!
כמו כן כמו שכבר כתבתי התופעה חזרה על עצמה עכשיו גם אצלי בבית ככה שזה ממש אבל ממש לא השמש.

Liav
24-09-2012, 19:35:02
אם אתה יכול, צלם סרט ותעלה אותו ליוטיוב.
פתח פוסט בפורום הזה
http://www.rcgroups.com/hitec-multiplex-usa-169/
ונראה מה יהיה להם לומר על זה...
מקווה שיוכלו לטפל לך במסך.