צפייה בגרסה מלאה : איזה כיף להטיס בפלמחים
MDreamer
07-02-2009, 18:07:19
היי,
היום בדרך חזרה מבית שקמה איתי 4D ואני עצרנו כדי לתת עוד כמה טיסות עם הזאגי.
כשהגעתי לשטח חשכו עיני... לפני כמה שבועות לא היה המצב כך.. נראה שהשטח מתחיל להיות פופולרי ואיתו גם הזוהמה הישראלית (בכל המובנים)
בדיקה קלה עם בעל השטח העלתה שיגרשו אותנו תוך זמן קצר עד מיידי אם המצב ימשיך. אני אישית לא מטיס שם הרבה אך זה שטח הטסה קרוב מאוד לביתי ונוח ל park flyer ומאוד איכפת לי ממנו.
יש לנו כמה חברים בפורום שבקשר טוב עם בעל השטח ומטיסים שם באופן קבוע. נראה לי שאוטוטו יהיה להם את המנדט להעיף אנשים. אני בעד, הרוב הגדול של הלכלוך ממסוקי הדלק.
גם בברנר המצב מתחיל להיות מגעיל. ביום שישי בברנר אחרי ההטסה אספתי עם אורן זבל שאחרים השאירו. יש מישהו שמכיר סמכות מהקיבוץ שמאפשרת את ההטסה שם? אם אני היית מטיס שם באופן יותר קבוע אני הייתי לוקח יוזמה. פשוט צריך להעיף אנשים, זה פשוט לא עובד. אח"כ מתפלאים שמנחתים מעיזים לבקש כסף.
גועל נפש.
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=5955&stc=1&d=1234026151
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=5956&stc=1&d=1234026151
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=5962&stc=1&d=1234026232
SHAHAR AB
07-02-2009, 18:09:57
חבל חבל ,בסוף נטיס רק בסימולטורים בבית.
assafwei
07-02-2009, 18:12:14
אנשים פשוט נבלות
תמיד זה יהיה כך אין הרבה מה לעשות לצערי חוץ מלהעיף את הנבלות שהורסות כל חלקה טובה.
כך היה בגבעה ברחובות, כך זה עכשיו בברנר, וכך זה בכל מקום שהישראלי המצוי נמצא בו, תמיד קומץ אנשים טובים צריך לסבול מהזבלה שמסתובבת בכל מקום ולנקות אחריהם.
MDreamer
07-02-2009, 18:13:05
חבל חבל ,בסוף נטיס רק בסימולטורים בבית.
לא אתה לא. אתה תטיס במנחת שלא קרוב לאיזור מגוריך, תשלם המון כסף ותקבל ביטוח שתקף רק לאותו מנחת. בנוסף המנחת בוודאות יהיה פחות איכותי מאשר שטח פתוח באמצע שומקום.
s.mario
07-02-2009, 18:19:59
אם אני היית מטיס שם באופן יותר קבוע אני הייתי לוקח יוזמה. פשוט צריך להעיף אנשים, זה פשוט לא עובד.
מעיין אי אפשר להעיף אנשים...
זה ממש לא עובד ככה...גם אחרי שמבקשים מהם פעם פעמיים , הם לא מראים שום כוונה להתפנות מהשטח...
גם כאשר בעל המקום(מהקיבוץ) הגיע וביקש מהם להתפנות..:mad:
אני מדבר על יום שישי האחרון.
MDreamer
07-02-2009, 18:26:37
תאמין לי שאפשר.
יש לך את שמו של האחראי על השטח? (הוא לא בעל השטח כי זה קיבוץ)
אשמח ללמד אותו קצת על זכויותיו ואיך להתנהל מול משטרת ישראל. מספיק שירשום מספר רכב ואחרי כמה פעמים(גם אם מחליפים רכב) העניין נסגר.
vinay
07-02-2009, 18:34:21
אם אלו חברי פורום ניתן לחסום אותם מהפורום... גם סוג של עונש. ומעיין - זה משהו בידיים שלך...
בכל מקרה, אין סיבה לחשוב שאנשי התחביב יהיו שונים מהישראלי המצוי (והמכוער). ראיתם שטח טיולים פופולארי בארץ שנראה נורמאלי ואינו מטונף? כמה מעשנים אתם מכירים שאינם זורקים את בדלי הסיגריות על הרצפה (יש, אבל מיעוט)? כמה מבעלי הכלבים אוספים את יציאות כלביהם בפארקים וגינות? ויש עוד הרבה דוגמאות לכך.
עם כל הצער, פשוט עניין של תרבות שכבר לא ניתן לשנות.
MDreamer
07-02-2009, 18:40:29
אם אלו חברי פורום ניתן לחסום אותם מהפורום... גם סוג של עונש. ומעיין - זה משהו בידיים שלך...
ממש לא! אין קשר ואני לא אלוהים.
(למרות שפגשתי בחיי כמה בחורות שטענו אחרת. ולא עודד, הן לא היות בלונדיניות. בלי בדיחות על בובות בצורת דובי)
בכל מקרה, אין סיבה לחשוב שאנשי התחביב יהיו שונים מהישראלי המצוי (והמכוער). ראיתם שטח טיולים פופולארי בארץ שנראה נורמאלי ואינו מטונף? כמה מעשנים אתם מכירים שאינם זורקים את בדלי הסיגריות על הרצפה (יש, אבל מיעוט)? כמה מבעלי הכלבים אוספים את יציאות כלביהם בפארקים וגינות? ויש עוד הרבה דוגמאות לכך.
עם כל הצער, פשוט עניין של תרבות שכבר לא ניתן לשנות.
נכון אבל על זה אין לך שליטה ואתה לא יכול למנוע. אם יש אדם שבקשר עם בעל השטח, והוא מטיס שם הרבה ופתאום "ייקחו" לו את השטח כי דביל אחר לכלך תאמין לי שיהיה לו איכפת והוא בעצמו יפנה לבעל השטח. ואז צער או לא צער השטח יהיה נקי בין אם הגורם המלכלך לא יהיה שם ובין אם הוא ישמור על המקום.
כדי שהעולם שלנו יהיה יותר טוב לא צריך לנסות לתקן אותו, צריך שכל אחד ידאג לחלקת האלוהים הקטנה שלו והכל יהיה בסדר.
ori_lavee
07-02-2009, 18:40:52
1. גועל נפש !
2. סוג של ברבריות.
3. חייבים לעשות סדר !
אגב...
איך זה קשור דווקא למסוקי הדלק ?
מסוק דלק לא מלכלך...אלה זה שמטיס אותו !
יצא לי להטיס שם כמה פעמים בשבועות האחרונים.
והקפדנו מאוד לנקות כל מה שאפשר (גם לא לכלוך שלנו) ולהשאיר את השטח נקי לבאים אחרינו
ובעיקר לא לעשות נזקים (חלילה) לבעל השטח.
אם יש כאלה שבדרך קבע מזהמים ומטנפים...חייבים למצוא את הדרך פשוט לגרש אותם !!!
לא רק משם...מכל מקום ציבורי !
אורי
asafsee
07-02-2009, 18:42:59
מסכים עם כל מה שנאמר
אני תמיד עוזב את השטח נקי, יש זבל? אוסף וזורק בפח הקרוב....
ממש גועל נפש, כאלו שזורקים שאריות ומיכלי דלק ריקים מאחוריהם בשטח - זה פשוט יהרוס לכולנו את הכיף.
נח נח
07-02-2009, 18:46:27
צודק..
חווים את זה בכל מקום שיש אנשים ובפרט ישראלים, משטחי הטסה ועד פארקים.
אני גם מרגיש את זה בכפר חסידים מזהמים שם בלי סוף..
צריך לעשות משו כלל ארצי.
vinay
07-02-2009, 18:50:41
נכון אבל על זה אין לך שליטה ואתה לא יכול למנוע. אם יש אדם שבקשר עם בעל השטח, והוא מטיס שם הרבה ופתאום "ייקחו" לו את השטח כי דביל אחר לכלך תאמין לי שיהיה לו איכפת והוא בעצמו יפנה לבעל השטח. ואז צער או לא צער השטח יהיה נקי בין אם הגורם המלכלך לא יהיה שם ובין אם הוא ישמור על המקום.
כדי שהעולם שלנו יהיה יותר טוב לא צריך לנסות לתקן אותו, צריך שכל אחד ידאג לחלקת האלוהים הקטנה שלו והכל יהיה בסדר.
דבילים ישארו דבילים. נראה לך שהם לא מבינים שאת ההשלכות של מעשיהם? נראה לך שאכפת להם?
בקיצור, מה אתה מציע שאלו שכן אכפת להם יעשו למנוע את המצב? צא מתוך הנחה שאלו שמלכלכים ימשיכו ללכלך וימשיכו לסרב לצאת מהשטח כאשר אומרים להם לצאת. עובדה, זו לא פעם ראשונה שנושא כזה עולה בפורום.
האופציות שאני יכול לחשוב עליהם:
1. לנקות אחריהם באופן קבוע
2. להגיד להם לעזוב וכאשר אינם עוזבים להזמין משטרה (חה חה חה... משטרה)
3. להגיד להם לעזוב ולתת להם מכות (ואז תבוא משטרה רק שמסיבות אחרות)
4. להציע לבעל השטח שיגדר את המקום, יזהה אנשים, יתן רק לחלק להיכנס, יעקוב מי מלכלכך כדי שבפעם הבאה לא ייתן להם להיכנס. לא מעשי בלי תשלום משמעותי לאנשים שיעשו עבודה זו.
5. להעניש באופן שאנו כקהילה יכולים להעניש - דרך דפי הפורום (הבנתי שאתה לא בקטע)
עוד רעיונות?
נח נח
07-02-2009, 18:53:57
^^^ אני בעד 3 או 4...יותר 3 :D
בואו נעשה קצת סדר
מכיוון שאני מביין האנשים שמכירים את בעל השטח בפלמחים וגם הייתי בשישי האחרון בברנר
הרבה מכם די מקשקשים בשישי האחרון בברנר הסיבה שבעל השטח התעצבן היתה אחת כי בשטח היה טיסן 100 סמק עצום שטס לכיוון שטחי הישוב ועשה רעש לא נורמאלי ואז בעל השטח ביקש שיזוז והוא ירד רחוק יותר לעומק השטח ואלו שנתבקשו להתפנות ובינהם אני ודניאל קצב הראנו לבעל השטח שהמסוקים לא עושים רעש כזה והוא אמר שאין בעיה הטסנו עם משטח הטסה ובנוסף לכך אספנו כל פיסת זבל שהיתה לפני שיצאנו ותאמינו לי שאספנו ריסקתי את האמא של המסוק שלי והאוטו מלא בשברי חופה ולהבי רדיקס וכשיצאנו משם השטח היה נקי
לגבי פלמחים
הבעיה העיקרית בפלמחים היא חוסר כבוד כלפי בעל השטח שביקש שבעיקר יטיסו על שטח הדשא המת שיש שם ולא על השטח שמהווה את פרנסתו וירוק ויפה ושלא יעלו לו על הצינורות אין לי מושג למה אתה מאשים את בעלי מסוקי הדלק מהנסיון שלי בפלמחים רוב המלכלכים הם חברה שעוברים שם פעם בשבועים עם איזה שני טירקס 450 בספסל האחורי עושים קפה אוכלים מלבי גומרים שני פקים של סוללות ומשאירים את החרא שלהם בשטח בניגוד לבעלי מסוקי הדלק כמוני כמו שרון כמו משה ורון ג'רסי וכמו ניסן וצחי שאוספים אחריהם את הזבל לא משנה שהמיכל שאתם מראים פה זה לא דלק מסוקים
אז אני מסכים שצריך להקפיד אחרת נגיע למצב שלא יתנו לנו להטיס בשום מקום
אבל בואו נדיק בעובדות
בברכת הטסות נקיות
גל
MDreamer
07-02-2009, 19:36:17
גם אני אוהב סדר.
כתבתי את מה שכתבתי כי הייתי צריך לנקות בשישי את השטח בברנר. כל מה שמסביב לא קשור לנושא השרשור.
לגבי פלמחים, רוב המטיסים שם מטיסים ניטרו, זאת הסיבה גם שפתחתי את השרשור בפורום של מסוקי הדלק. היום שם כמה וכמה גלונים. צילמתי רק 2.
לא אמרתי שבן אדם כזה או אחר לא בסדר כי לא ראיתי באופן אישי אף אחד מלכלך ומי שמכיר אותי יודע שאם הייתי רואה הייתי מדבר. יש לי פה שסיבך אותי גם בנושא זה כמה פעמים אבל בסוף השטח היה נקי. אמרתי שצריך לפתור את הבעיה בדרך זו או אחרת, זה שנדון עליה ונגיד שלא לא בסדר וננדנד בראש באיוושת איכפתיות לא תעזור. מעשים יעזרו.
גועל נפש.
כל אחד שקורא את ההודעה הזאת ויודע שהוא זה שזרק אני בז לו.
הכל מתחיל ונגמר בחינוך. אין מה לעשות. תמיד יהיה את הישראלי המכוער שעושה דברים כגון אלו בארץ ובחו"ל.
ואחר כך אנחנו שואלים את עצמנו למה שונאים אותנו בעולם.
אני אישית מטיס בגלילות ולא פעם אני מוצא את עצמי אוסף שאריות זבל שאנשים משאירים.
איפה החינוך של הברברים האלה. (לא מצאתי מילה עדינה יותר לתאר אותם. מצטער)
בכל מקרה מכעיס ומבייש את הענף והתחביב אנשים כאלה ומקומם לא איתנו.
בכל מקרה גועל נפש.:mad:
b1yossi
07-02-2009, 20:52:03
ממש לא! אין קשר ואני לא אלוהים.
(למרות שפגשתי בחיי כמה בחורות שטענו אחרת. ולא עודד, הן לא היות בלונדיניות. בלי בדיחות על בובות בצורת דובי)
רגע זה עדיין בנסיקה, כשיגיע לנמ"ע, אני אנחית......
ניסן וצחי
07-02-2009, 21:01:08
טוב, כולם, מספיק להתייפייף...
"הישראלי המצויי"...
"צריך לזרוק אותם..."
"צריך להרביץ להם..."
הכל חארטה, שהרי מי זה בדיוק המדינה בכלל, "והישראלי המצויי" בפרט?!
זה אני, אתה וכל אחד שחי במדינה הזו.
אני מטיס בפלמחים, אוסף זבל די הרבה גם של אחרים (ולא נפלו היידיים), מעיר לאנשים ששוכחים זבל, ואני מדגיש שוכחים ולא עושים בכוונה!.
שימו לב שעפ"י התמונות אני יודע בבירור של מי הגאלון דלק עם הרד בול - ואם הייתם מכירים את הבן אדם (שהלוואי שהיינו חצי מהתרבות שלו) לא היינו ממהרים לדבר בצורה כזו.
עם יד על הלב אני בטוח שגם אני לא פעם בכמה שנים שאני מטיס שכחתי בשטח זבל שהייה בכוונתי לקחת. קורה.
ולסיום - אני יודע של מי הזבל, מה שאני רואה אני מרים, מה שאני ייראה אני ארים, ובאמת גם יעיר לאנשים שהזבל שייך להם בוודאות בסוף השבוע.
ניסן
MDreamer
07-02-2009, 21:02:49
אני מטיס בפלמחים, אוסף זבל די הרבה גם של אחרים (ולא נפלו היידיים), מעיר לאנשים ששוכחים זבל, ואני מדגיש שוכחים ולא עושים בכוונה!.
בסופש הבא אהיה שם כדי לעזור לנקות.
הבוקר הגעתי לשטח ולא יצא לי להטיס...(קצת קשה להטיס ללא מודול:mad:)
השטח היה נקי למדי! (8:30-9:00)
היו שם חבר'ה קבועים! אני בטוח שהם דאגו להשאיר שם נקי!
כנראה החבר'ה שהגיעו לשם אחרי!!!
לא מתאים בכלל...
פשוט מגעיל אותי!
אני והחבר'ה הקבועים שלנו ניפגע מכך ראשונים!
יום שני אני מתחיל מאוחר! אני בתכוון להגיע ולנקות ! סיפור של 10 דקות בדיוק!
ניסן וצחי
07-02-2009, 22:31:53
טוב, כולם, מספיק להתייפייף...
"הישראלי המצויי"...
"צריך לזרוק אותם..."
"צריך להרביץ להם..."
הכל חארטה, שהרי מי זה בדיוק המדינה בכלל, "והישראלי המצויי" בפרט?!
זה אני, אתה וכל אחד שחי במדינה הזו.
שימו לב שעפ"י התמונות אני יודע בבירור של מי הגאלון דלק עם הרד בול - ואם הייתם מכירים את הבן אדם (שהלוואי שהיינו חצי מהתרבות שלו) לא היינו ממהרים לדבר בצורה כזו.
עם יד על הלב אני בטוח שגם אני לא פעם בכמה שנים שאני מטיס שכחתי בשטח זבל שהייה בכוונתי לקחת. קורה.
ולסיום - אני יודע של מי הזבל, מה שאני רואה אני מרים, מה שאני ייראה אני ארים, ובאמת גם יעיר לאנשים שהזבל שייך להם בוודאות בסוף השבוע.
ניסן
אחי היקר , בעבר היה לוקח לנו 4-5 דקות לעבור ולנקות את הפסולת( שהשאירו כמובון גם אחרים)
היום העבודה הפכה להיות כפולה!!!! אני מחזק את אחי ומציע לכל מי שמגיע לאסוף כל ליכלוך שהוא רואה למען האוירה הטובה בלי קשר לבעל המקום! אנחנו מטיסים שם כבר שנתיים ואף פעם לא השארנו
פיסת נייר( לפחות השתדלנו) אחריינו אף אחד לא ידע שמישהו הטיס שם! גם אלה שמגיעים באמצע
השבוע( וחלקם אני מכיר-חברה לעניין) נא להתנהג בהתאם!!!;)
צחי
ניסן וצחי
07-02-2009, 22:57:02
אחי היקר , בעבר היה לוקח לנו 4-5 דקות לעבור ולנקות את הפסולת( שהשאירו כמובון גם אחרים)
היום העבודה הפכה להיות כפולה!!!! אני מחזק את אחי ומציע לכל מי שמגיע לאסוף כל ליכלוך שהוא רואה למען האוירה הטובה בלי קשר לבעל המקום! אנחנו מטיסים שם כבר שנתיים ואף פעם לא השארנו
פיסת נייר( לפחות השתדלנו) אחריינו אף אחד לא ידע שמישהו הטיס שם! גם אלה שמגיעים באמצע
השבוע( וחלקם אני מכיר-חברה לעניין) נא להתנהג בהתאם!!!;)
צחי
צחי - מה נסגר איתך?
התחלת לדבר איתי בפורום?....:D
ניסן - אחיך היקר
ערן אפרייאט
08-02-2009, 01:52:54
***ח איזה קרועים אתם...
ori_lavee
08-02-2009, 06:16:55
צחי - מה נסגר איתך?
התחלת לדבר איתי בפורום?....:D
ניסן - אחיך היקרגדול :D
אגב...זה הרבה יותר זול מסולולארי :)
אורי
ליאור זהבי
08-02-2009, 11:57:54
פשוט גועל נפש. הישראלי המכוער במיטבו.
lior_bar_ami
08-02-2009, 15:04:40
מסכים עם ניסן (וצחי) ומעיין.
חברים אין מה להתייפיף ו/או לכנות אנשים בשמות,
מאיר בעל השטח (או לצורך העניין הבחור שחוכר אותו - זה לא כזה משנה) איתי בקשר די קרוב, הוא באמת עושה לנו טובה שהוא נותן לנו להטיס שם ללא כל תשלום, כל מה שהוא דורש זה לא לעלות על הדשא ולשמור על ציוד ההשקייה ולא להשאיר מלוכלך.
מי שמכיר אותי יודע שאני תמיד אוסף אחרי ותמיד עושה סיבוב לראות אם מישהו שכח שם משהו.
בוא נהיה בני אדם ובלי מריבות או איומים - נעשה נקי שם בסוף אנחנו נרוויח.
אוהב את כולכם גם מארה"ב (אני כותב את ההודעה מאטלנטה עכשיו).
נתראה עוד שבועיים,
ליאור
lior_bar_ami
08-02-2009, 15:09:39
הבוקר הגעתי לשטח ולא יצא לי להטיס...(קצת קשה להטיס ללא מודול:mad:)
כבר אמרתי שאני מצטער!!! :(
אח שלי!!!!!!!!
אני חולה עליך....
אני לא מתרגש מלא להטיס....
דבר איתי...:p
MDreamer
09-02-2009, 11:25:34
אוהב את כולכם גם מארה"ב (אני כותב את ההודעה מאטלנטה עכשיו).
נתראה עוד שבועיים,
ליאור
הלכת רחוק עם הקטע הזה שלא בא לך לנקות.
lior_bar_ami
09-02-2009, 14:22:21
הלכת רחוק עם הקטע הזה שלא בא לך לנקות.
:D:D:D
ועל זה יאמר:
I DID NOT HAVE SEXUAL RELATIONSHIP WITH THAT WOMAN
(דברי הוצאו מהקשרם.... :p)
אליקופטר
09-02-2009, 14:56:18
הנושא חוזר על עצמו ולדעתי ולצערי הדברים לא ישתנו ,מדובר בתרבות שמאפיינת את הישראלים .
מה שונה אחד כזה שמטיס ומשאיר לכלוך לבין זה שמנקה את המאפרה של הרכב ברמזור פשוט בזמן שהוא ממתין לירוק הוא מנקה את הרכב והכל לאן ?החוצה באלגנטיות,מה שונה אותו אחד לזה שמסיים לאכול את הסנוויץ שלו ואת השקית הוא זורק מהחלון ?או זה שמקלף את התפוז וזורק מהחלון את הקליפות? או זה שמצימידים לו עלון לשימשה אבל זה מלכלך את האוטו אז מה עושים למה לזרוק לפח אם אפשר תוך כדי נסיעה להפעיל מגבים וזה יעוף לריצפה עם הרוח.
בקיצר אני כותב לכם מקרית גת וכלום לא ישתנה ולא ישתנה עצוב אל ככה זה .
מספיק שחלק מאיתנו ישמרו על הנקיון הרווחנו משהו .
אבל הכל ה... יש פראייר תורן(מיומנו של מלכלך).
ori_lavee
09-02-2009, 15:48:43
אתם יודעים מה הכי שנוא עלי ?
שכותבים כל פעם מחדש "אופיני לישראלים" במן היפיפות מתנשאת !!!
כאחד שגר ועבד 8 שנים בחו"ל (בדרום ומרכז אמריקה, באפריקה ובאירופה, במזרח ובמערב)...
אני קובע שאין שום קשר ל "ישראלים" אלה סתם להתנהגות ברברית של אנשים שקבלו חינוך ברברי !
הפסיקו להשתמש במושג "אופיני לישראלים" !!!
זה מתנשא !
זה קשקוש !
וזה מגעיל !
תשמרו נקי על כל מקום שהוא לא הבית הפרטי שלכם והכל יהיה בסדר !
אורי
אורי אני איתך בנושא!
באמת מתחיל לעלות על העצבים כל הניסוחים המתיפייפים הללו!
זה לא שחברי הפורום הזה שוויצרים במקרה?:confused:! שחלילה הם לא זרקו עטיפה של מסטיק על הריצפה
או סיגריה מחוץ לחלון הרכב ואפילו ירקו את השפיץ של השקית שוקו...
אז פשוט להפסיק עם בילבול המח ובמקום להוציא את האנרגיה פה בפורום
תתחליו להוציא אותה על הנקיון בשטח ההטסה בו אתם מטיסים !
אליקופטר
09-02-2009, 17:03:25
אתם יודעים מה הכי שנוא עלי ?
שכותבים כל פעם מחדש "אופיני לישראלים" במן היפיפות מתנשאת !!!
כאחד שגר ועבד 8 שנים בחו"ל (בדרום ומרכז אמריקה, באפריקה ובאירופה, במזרח ובמערב)...
אני קובע שאין שום קשר ל "ישראלים" אלה סתם להתנהגות ברברית של אנשים שקבלו חינוך ברברי !
הפסיקו להשתמש במושג "אופיני לישראלים" !!!
זה מתנשא !
זה קשקוש !
וזה מגעיל !
תשמרו נקי על כל מקום שהוא לא הבית הפרטי שלכם והכל יהיה בסדר !
אורי
טוב אז אתה חושב אחרת ואני לא אדגיש את מה שאני כותב כי זו זכותך:),המילים לא נירשמו ולא במעט שחצנות אלא כעובדה !!
גם אני נעלב שאומרים "הישראלי" אבל הגעתי למסקנה שיש בזה משהו ייחודי לנו.
יש משהו בהיתנהגות הישראלית ותגיד לי גם שבכל המקומות שהזכרת נהוג לבקר בחול כתיירים ולגנוב כיורים ,מגבות או להיתגאות בחזרה איך תרתרת את הדיילת ואפילו קיללת אותה בעברית מבלי שתבין (ממש גאוני)הכל אמיתי חבריי הכל. ואפילו לעשות פירסומת שמשודרת היום על כמה נוח המזרן אז ניקח /נגנוב אותו ,זה לא מהמציאות ?!!
זה שצריך למור על הנקיון וזהו מסכים !!
אגב לא זכור לי שראיתי באיזו תמונה ממשטחי הטסה בחול שמשאירים לכלוך .
ניסן וצחי
09-02-2009, 17:15:41
אני ישראלי - ואני גאה!!!
ניסן
אופיר נחום
09-02-2009, 18:01:36
אני ישראלי - בכיף הייתי מחליף את זה לשוודי.
ולגופו של עניין: בעל השטח הוא עבריין מלוכלך ואני מברך על כל נזק שעושים לו. - תמשיכו כך.:rolleyes:
lior_bar_ami
10-02-2009, 02:25:53
אני ישראלי - בכיף הייתי מחליף את זה לשוודי.
ולגופו של עניין: בעל השטח הוא עבריין מלוכלך ואני מברך על כל נזק שעושים לו. - תמשיכו כך.:rolleyes:
נמוך אופיר... ממש נמוך!!
בעל השטח אינו עבריין וחילוקי הדעות שלך עימו אינם אלא אי הבנה או טעות בזיהוי שניתן לגשר עליה,
תבוא עם שלי נחום ואני מבטיח לך שפעם הבאה אף אחד לא יגרש אותך אני אדבר איתו אישית.
בלי קשר לזה ומניסיון של לראות מספיק מקומות בעולם (גם עכשיו אני כותב מחו"ל), ברבארים יש בכל מקום (כמו שאורי ציין), לא משנה אם הם חוליגאנים מישראל או מאירלנד או משוויץ...
הקצת שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות להתעלות על עצמנו ולהעיר בצורה לא מתנשאת ואיכפתית להוא שמלכלך "בתום לב" ובמקביל להרים בעצמנו את הליכלוך שלו - אם הוא בן אדם זה יפריע לו מאוד שחבר מנקה אחריו (לי זה היה מפריע מ-א-ו-ד!), אם זה לא מפריע לו אז או שהוא לא בן אדם או שהוא לא חבר... ככה או ככה - הוא ימצא את עצמו מהר מאוד לא נהנה בשטח שאף אחד לא חבר שלו, בל נשכח שרוב התחביב שלו הוא ההוואי.
בברכת בוא נשמור את השטח הטסה הזה והפריווילגיה הזו נקייה ונעימה!
ליאור
אופיר נחום
10-02-2009, 21:31:45
ליאור, למען אלו שלא מכירים את הסיפור- אני באתי פעם להטיס ובעל השטח הטיפש שכנראה התבלבל בזיהוי, נתן לי איום בנוסח המאפיה הסיציליאנית. אני אולי שונה מכם בכך שלא לכבודי להתחנף לטיפוס הזה, שנפל על היחיד שלא מלכלך שם.
lior_bar_ami
11-02-2009, 00:59:59
היסטוריה אחי...
תבוא נסדר את המצב!
MDreamer
11-02-2009, 07:36:37
ליאור, למען אלו שלא מכירים את הסיפור- אני באתי פעם להטיס ובעל השטח הטיפש שכנראה התבלבל בזיהוי, נתן לי איום בנוסח המאפיה הסיציליאנית. אני אולי שונה מכם בכך שלא לכבודי להתחנף לטיפוס הזה, שנפל על היחיד שלא מלכלך שם.
מה, יש עוד מישהו שמטיס עם JET PACK על הבטן?
ניסן וצחי
13-02-2009, 17:24:36
בסופש הבא אהיה שם כדי לעזור לנקות.
לכל מטיסי פלמחים:
היום אספנו 3 שקיות זבל - של כ ו ל ם (אני חלילה לא מתלונן)
אבקשכם בעתיד - כל אחד שינקה את חלקת האלוהים הקטנה שלו, ועוד קצת (לאלו ששכחו...).
דרימר - חיכיתי לך היום ;)
הישראלי...
MDreamer
13-02-2009, 18:38:06
דרימר - חיכיתי לך היום ;)
לא רק אתה אלא גם הזאגי שלי.. אבל צבא ההגנה לישראל חשב אחרת :(
ori_lavee
13-02-2009, 21:02:02
אבל צבא ההגנה לישראל חשב אחרת :(
גם האפצ'י של צה"ל חשב אחרת...תשאל את הילדה נזמה מעזה :D
ורי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.