PDA

צפייה בגרסה מלאה : אנטנה 2.4GHz עזרה.

samiro
06-11-2013, 15:05:49
טוב, אז יש לי מסוק V912, שעשה לי בעיות עם שלט ושיחקתי עם האנטנה עוד לפני שידעתי שהאורך שלה חייב להיות קבוע
ראיתי מספר סרטונים / מאמרים, חלקם מדברים על אנטנה באורך 32 ס"מ וחלק 28 ס"מ.

לי יש את המסוק דגם V911 שאין איתו בעייה בקליטה והאנטנה שלו למשל היא 25 ס"מ.
ובעת שבדקתי לחיטטתי בלוח של ה V912 שעושה בעיות ניסיתי להלחים לחבר ובסוף נוצר מצב שהורדתי מהאנטנה המקורית איזה חצי סנטימטר.

בנתים הזמנתי PCB חדש, אבל לצערי נראה לי הוא מגיע ללא החוט הקטן ...
האם אני יכול לקחת את האנטנה של ראוטר לא בשימוש לדוגמא, הוא גם 2.4GHZ
מה אפשר לעשות?
האם קטירי חצי ס"מ פחות
מה האורך שהאנטרנה צריכה להיות, ושמתי לב שבשלט האנטנה ארוכה מעל 8ס"מ אבל חלק עם סיכוך כזה וחלק בלי.
אשמח לקצת הסבר למראת שקראתי הרבה על הנושא ועוד לא גיבשתי הבנה טובה לגבי זה

bna016
06-11-2013, 16:44:31
חבל שאתה פועל לא מתוך הבנה בכלל מבלי לזלזל.
מה שקובע את אורך האנטנה זה רק הקצה הקטן שלה ולא כל החוט.
שים לב שיש סיכוך על החוט שמחובר לאדמה ורק בקצה זו האנטנה עצמה.
תמדוד את האנטנה במקלט התקין ותחבר אורך זהה בדיוק

samiro
07-11-2013, 08:08:59
אתה כל כך צודק
לא תיארתי לי שהאורך כאן משחק תפקיד, אבל לומדים בדרך הקשה.

בשלט רחוק שלי לא נגעתי באורך של האנטנה - רק הוצאתי את ההלחמה והחזרתי בשביל לבדוק אם זה ממנה, אבדוק את ההלחמות וגמרנו עם השלט.

בנוגע למסוק עצמו, האם אני יכול לשים סתם כבל שיש לי באורך המתאים, או שזה כבל מיוחד?
(החלק שיש במסוק הוא ללא סיכוך או משהו)

MDreamer
07-11-2013, 08:19:24
אתה יכול לצלם את כל העסק? יכול להיות שאני יכול לעזור

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

yuvalko
07-11-2013, 08:52:03
אתה כל כך צודק
לא תיארתי לי שהאורך כאן משחק תפקיד, אבל לומדים בדרך הקשה.

בשלט רחוק שלי לא נגעתי באורך של האנטנה - רק הוצאתי את ההלחמה והחזרתי בשביל לבדוק אם זה ממנה, אבדוק את ההלחמות וגמרנו עם השלט.

בנוגע למסוק עצמו, האם אני יכול לשים סתם כבל שיש לי באורך המתאים, או שזה כבל מיוחד?
(החלק שיש במסוק הוא ללא סיכוך או משהו)

אם הוצאת את ההלחמה סביר שדפקת את השלט. סלח לי על השפה.. הכבל הוא קואקסלי = חוט בתוך חוט והם מולחמים למקומות שונים. החיצוני מכונה גם אדמה בתרגום לעברית של ground הפנימי זה האות. כפי שאמרו לך האורך המשפיע הוא החלק הבולט למעלה והוא צריך להיות 31 מ"מ. לא כדאי לשחק עם זה אלא אם אתה מבין טוב טוב מה אתה עושה. אבל רק ככה אפשר ללמוד

samiro
07-11-2013, 09:29:47
בחוט של השלט לא נגעתי מבחינת אורך.
ואת ההלחמות החזרתי לשני מקומות שונים כמו שאתה כותב. ויש לי קצר בין ה0 של הסוללות לסיכוך, כמו שזה צריך להיות :)

אבל הבעיה היא בלוח של המסוק.
תכף אצלם את העניין :)

samiro
07-11-2013, 10:48:38
OK
אז הנה צילמתי את הלוח של המסוק,
שולחים לי לוח חדש, אני מאוד מקווה שהוא מגיע עם הכבל של האנטנה. (יש למישהו מושג)?

שימו לב שבחלק השמאלי של הלוח יש מין קורוזיה כזו, אני מניח שזאת היתה כל הבעיה מהתחלה - גג 15 מטר מהשלט והמסוק מאבד קליטה.