התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! רחפן לא מגיב

SUB-ZIRO
16-09-2014, 22:03:28
חבר'ה חיברתי את המנועים לבקרי מהירות והם חוברו לAPM יש לי חיבור בין המשר למקלט אבל כשאני מרים מצערת לא קורה שום דבר מה אני מפספס?

אני רוצה לעשות כיול לבקרים אבל גם כשאני מחבר את הסוללה אין אפילו ציפצוץ מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לתשובות מאחר וזה דחוף לי תודה רבה רבה מראש לעוזרים

sevet
17-09-2014, 10:29:43
תקרא את המדריך שלי בחתימה על כל מה שצריך להגדיר לפני שהמנועים יעבדו.

SUB-ZIRO
17-09-2014, 15:39:03
SEVET אתה מתכוין למה שרשמת כאן
שמתי לב שבעצם לא רשמתי איך משתמשים.... זה רשום ב-README אבל הנה ההוראות העיקריות, לאחר חיבור לשלט ולרחפן - ברחפן צריך לקבל חשמל ממקור אחד או ישירות מה-UBEC או מהלוח ה-Arduflyer או כל לוח אחר.
בחיבור למקלט יש תמיד שלוש חוטים פלוס (בסימן + או VCC) מינוס (בסימן - או GRND) וסיגנל (בסימן S), החיבור החשוב זה הסיגנל, בשביל לשלוט על ציוד זה החיבור המספיק, שני החיבורים האחרים הם לחשמל, חיבור החשמל מגיע ממקור אחד בד"כ ואז משורשר הלאה: ה-BEC מתחבר ללוח ה-Arduflyer, אם מחברים את הלוח Arduflyer למקלט בחוטי הפלוס והחינוס אז המקלט יקבל מהלוח חשמל אם ה-BEC מחובר למקלט אז בחיבור המקלט ללוח, הלוח יקבל חשמל מהמקלט... כל ציוד כמו סרבואים שיחוברו גם עם כבלי החשמל למקלט או ללוח יקבלו משם חשמל, בגלל זה אם כבר יש חשמל לציוד, כמו ESC, כדאי לנתק את הפלוס והמינוס.
זה היה "חישמול" האלקטרוניקה בכלי על רגל אחת, ונמשיך:

sevet
17-09-2014, 18:23:58
לא, אני מתכוון, לכיולים המינימאלים שיש לעשות ב-APM האם עברת על כולם?
אולי זה ברור אבל האם עשית ARM למנועים ע"י סטיק מצערת למטה וימינה ל-5 שניות , אם עדיין המנועים לא עובדים אפשר לחבר ל-Mission Planner (עם פרופלורים לא מחוברים כמובן) ואז הוא יגיד לך למה ה-ARM נכשל, יש מספר בדיקות שהוא מבצע לפני "חימוש" מנועים.