PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבחירת סטאפ לרחפן חדש

fly01
03-01-2016, 11:08:20
שלום לכולם אני כרגע רוצה לבנות רחפן חדש ורציתי להתייעץ בסטאפ

בעיקרון אני רוצה לבנות אותו על שלדת tarot 650

עם מנועים 700KV
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__41617__3508_700KV_Turnigy_Multistar_14_Pole_Brus hless_Multi_Rotor_Motor_With_Extra_Long_Leads.html

ESC
afro 30A

פרופים
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51970__Multirotor_Carbon_Fiber_Propeller_13x5_5_ Black_CW_CCW_2pcs_.html

עכשיו מה שאני מבקש בעצם זה שתעזרו לי לבחור בקר טיסה כי שלט ומשדר כבר יש לי מה שאני רוצה מהבקר שיהיה בקר טוב ואמין ושיהיו לו אפשרויות לחיבור GPS שאני יוכל להגדיר לו חזרה הביתה וכו' בעתיד
שיהיה לו חיבור גימבל לגופרו ואם קיים דבר כזה אפשרות לחבר אליו את הגופרו שיתן שידור בזמן אמת לא יודע אם זה קיים על בקרים או על אלקטרוניקה אחרת אם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לשמוע עליו
ואפשרות חיבור לג'יירו חיצוני

אשמח לקבל תשובות לשאלות ואם יש הערות על החלקים שכבר בחרתי גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים

תודה מראש!

Yarim Berreby
04-01-2016, 02:13:52
כל מה שביקשת ואף יותר תוכל למצוא בAPM 2.6 ובAPM MINI
לגבי השידור בזמן אמת אתה צריך מקלט משדר ומסך.. הדגם הזה הוא סבבה.. אתה תצטרך לקנות גם אנטנות אחרות כדי להגדיל את הטווח
http://www.ebay.com/itm/5-8G-FPV-200mW-AV-Transmitter-TX-5-8GHz-Rx-Receiver-TS351-RC805-Kit-Black-/251932398372?hash=item3aa8575324:g:cwAAAOSwcwhVN1k 5

moshet
04-01-2016, 08:19:08
שלום,

מהניסיון שלי, הייתי קונה מנועי סאניסקיי.
לגבי מולטיסטאר אני לא יודע - ישנם כאלה שיגידו שהם מומלצים מאוד וחלקם יגידו שהם גרועים ביותר... הדעות חלוקות

שאלת שאלה קשה, מאחר ויש לך הרבה סטאפים שיכולים להתאים.
בפריים שלך אתה יכול להשתמש בפרופים מ-13" ועד 16" ואולי יותר, הכל תלוי בסטאפ שאתה רוצה לבנות. איזה סוללה ואיזה מנועים.
בעיקרון ככל שתגדיל סוללה (יותר תאים) כך תוכל לרדת ב-KV ולהשתמש בפרופים יותר גדולים - מה שבסופו של דבר ייתן לך יותר זמן טיסה.

לגבי בקר טיסה כמו שהחבר הקודם הציע, APM ו-GPS ייתנו לך אפשרות חזרה הביתה ועם תוספת של טלמטריה תוכל לקבל חיווי על המחשב הנייד או בטלפון (סמארטפון)
אם תרצה להתפנק - לך על פיקסוואק

לגבי שידור לקרקע, תצטרך ציוד FPV - מקלט + משדר וידאו, מצלמה, מסך\משקפיים (כנראה שבמקרה שלך מסך יותר יתאים). לרוב משתמשים בתדר 5.8. אבל אם תרצה טווחים יותר גדולים תצטרך להתאים את התדרים כדי שלא יתנגש עם התדר של השלט (אתה מטיס עם 2.4 גיגה. נכון?)

והערה לסיום - לעניות דעתי, לבנות רחפן כזה רק בשביל גופרו זה בזבוז. תוכל להשיג תמונות יפות גם בפריימים יותר פשוטים, או אם תרצה הכל מוכן לך על פאנטום

בהצלחה !

fly01
04-01-2016, 16:11:05
תודה רבה לכל העונים עזרתם לי המון בנוגע לגופרו אני בונה את הרחפן רק בשבילו הגופרו יעלה עליו לפעמים סתם בשביל הכיף:D

moshet
04-01-2016, 16:40:19
שוב, לעניות דעתי - פריים כזה מתאים יותר לצילומים. "לפעמים" לעלות אותו עם גופרו זה בזבוז...

אם אתה בקטע של להנות מהרחפן ומהטיסה - אתה יכול לקנות משהו הרבה יותר פשוט וזול יותר.

ואם אתה רוצה משהו יותר 'עצבני ומהיר' - יש לך את קטגוריית המיני.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

Yarim Berreby
04-01-2016, 19:08:58
תודה רבה לכל העונים עזרתם לי המון בנוגע לגופרו אני בונה את הרחפן רק בשבילו הגופרו יעלה עליו לפעמים סתם בשביל הכיף:D

לא הבנתי... אתה בונה את הרחפן בשביל לטוס לכיף?

כי אם כן אני מסכים עם משה שזה לא הכיוון...135230

מצורפת תמונה של הסטאפ שלך פחות או יותר כי חלק מהדברים לא מצאתי.. שים לב איזה סוללות גדולות אתה תצטרך בשביל זמן טיסה קצר יחסית..
מה גם שהן יקרות (בסביבות 70-120 דולר לאחת)

ממליץ ללכת לכיוון שלדת reptile 500
עם מנועי sunnysky 980kv ובקרי מהירות של simonk 30A

fly01
18-02-2016, 14:58:37
לא הבנתי... אתה בונה את הרחפן בשביל לטוס לכיף?

כי אם כן אני מסכים עם משה שזה לא הכיוון...135230

מצורפת תמונה של הסטאפ שלך פחות או יותר כי חלק מהדברים לא מצאתי.. שים לב איזה סוללות גדולות אתה תצטרך בשביל זמן טיסה קצר יחסית..
מה גם שהן יקרות (בסביבות 70-120 דולר לאחת)

ממליץ ללכת לכיוון שלדת reptile 500
עם מנועי sunnysky 980kv ובקרי מהירות של simonk 30A

וואלה בדקתי כמה דברים והחלטתי להקשיב לכם תודה רבה החלקים כבר בדרך ובעזרת השם עוד שבועיים יגיעו ותראו את המוצר המוגמר :D