התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה בקר של קסטאל ממבה x

כ.פ.י.ר
15-05-2018, 13:23:57
שלום לכום יש לי בקר חדש של קסטאל ממבה x 120 אמפר
יש לי 2 שאלות...
1. האם המאוור צריך לעבוד קבוע
או רק בחום מסוים?

2. הבקר מפצף כל כמה שניות 4 ציצופעם למה?

תודה לכולם והמשך יום טוב

רן ענבר
15-05-2018, 15:54:20
הי כפיר.
1. המאוורר לא אמור לעבוד אלא אם הבקר מתחמם
כעיקרון, בבקרי ממבה מאנסטר הישנים, כשאתה מדליק את הבקר המאוורר נדלק לשניה או שתיים ואז נכבה עד להתחממות הבקר
הבקר שלך הוא מדגם טיפה שונה אז לא חובה שזה יתקיים
חיפשתי מידע על כך באתרים מחו"ל ללא תשובה חד משמעית
זה בקר חדש יחסית אז לא כל המידע קיים עליו ברשת.

המלצה שלי:
להסיע בליווי מד חום ולהנות.
מספר פעמים במהלך הנסיעה, יש לעצור, ולמדוד חום במנוע ובבקר
שים לב שבמנוע ובבקר הלייזר של המד חום צריך להיות מכוון לחלק מתכתי [צלעות קרור או גוף] לא פלטיק או מדבקה
אם הטמפרטורה נמוכה, המאוורר לא נכנס לעבודה.
אם הטמפרטורה גבוהה זה יכול להעיד על תקלה.

כנס לקישור הבא:http://www.castlecreations.com/img/product/description/documents/Mamba_Monster_X_Cooling_Fan_Instructions.pdf
תפתח את המכסה של המאוורר בזהירות ותוודא שהמחבר של המאוורר מחובר לשקע בבקר

אני לא הייתי הופך עולמות על המאוורר אלא מחבר על בית המאוורר, מאוורר רציני שעובד כל הזמן כמו במנוע.
אין דבר כזה מנוע/בקר "קר מידיי" [לא בארץ בכל אופן]
חם מידיי זה כבר בעיה.

שים לב שיצרן, לקאסטל קריאיישנז יש שרות מצויין
והם יחליפו/יתקנו בכיף...הבעיה היא שזה ייקח זמן...
וסתם חבל על הזמן...ובכלל לא בטוח שזו בעיה

2. הבקר מצפצף 4 ציפצופים כל כמה שניות כי הוא מזהה סוללה של 4 תאים מחוברת.
זה נועד לשתי מטרות:
א. שלא תשכח סוללה מחוברת
ב. שתדע שהקאט אוף של הבקר דולק ויעצור את פריקת הסוללה כפי שתוכנת

רן ענבר

כ.פ.י.ר
15-05-2018, 17:05:50
תודה רן. אני צריך קישור למד חום
טוב ( איכותי )

רן ענבר
15-05-2018, 18:30:25
זה המד חום:
https://www.amainhobbies.com/duratrax-flashpoint-infrared-temperature-gauge-dtxp3100/p31166
ניתן לקנות אותו ברוב החנויות בארץ במחיר דומה למחיר חו"ל.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
15-05-2018, 19:41:24
יש לי את זה הוא מזייף
יש משהו נוסף (יותר טוב )

כ.פ.י.ר
15-05-2018, 22:49:19
יש לי עוד כמה שאלות שלא קשורות לבקר.
אפשר לישאול פה או ליפתוח אשכול חדש?

רן ענבר
16-05-2018, 03:07:49
רכז את כל השאלות שלך באשכול אחד.
הנה מד חום אחר:https://www.amainhobbies.com/trakpower-infrared-temperature-gauge-w-stopwatch-tkpp9000/p204669

שים לב שהוא יקר יותר.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
09-06-2018, 19:56:57
שבוע טוב לכולם.
יש לי בעיה בבקר של הממבה x,
היום רציתי להסיע את הרכב והבקר לא בידיוק מגיב יש שמ ימין
אין גז ורוורס שאני מכבה ומדליק את השלט אז יש גז אין רוורס.
יש איפוס שצריך לעשות אולי?

תודה לכולם ושבוע טוב.

כ.פ.י.ר
09-06-2018, 22:19:51
שאני לוחץ גז דולקת נורה ירוקה
והרכב לא נוסע. שאני לוחץ רוורס דולקת נורה אדומה והרכב לא נוסע.
שאני מכבה ומדליק את השלט רק הגז עובד וברקס אין רוורס.
ושאני עוזב את הידית של הגז
(ניוטרל) הרכב נוסע לבד ממש לאט...
משהו ממש מוזר

רן ענבר
10-06-2018, 06:56:21
כפיר.
שים לב שהתגובות שאתה מודווח עליהן הן נטו תגובות של קאט אופ של סוללה חלשה.

לגבי כיול מחדש [אם לא יעזור בטח לא יזיק]:

איך לכייל את הבקר.

שלב א':התחל כאשר המשדר דולק [ON] הבקר כבוי [OFF] ואינו מחובר לסוללה.
שלב ב':חבר את הסוללה לבקר.
שלב ג':החזק את הדק המצערת במצב של נסיעה מהירה קדימה והדלק את מפסק הבקר.
המשך להחזיק את ההדק המשדר במצב זה. אם כלל החיבורים נכונים ישמעו רצף צלילים מהמנוע.
[כול הצלילים מופקים ע"י הבקר אשר מרטיט את המנוע].

שלב ד': אחרי שניה או שתים תחל הנורית הירוקה להבהב במהירות על גבי הבקר והמנוע יצפצף 4 פעמים

במהירות וברצף אחיד לציון כי מצב מצערת מלאה התקבל. אחרי שהנורית הבהבה והמנוע ציפצף תהבהב

באיטיות נורית אדומה. מצב זה מציין כי המצב הקודם נשמר בזיכרון הבקר וכי הבקר מוכן למצב הבא.

שלב ה': העבר והחזק את הדק המצערת במצב עצירה מלאה. אחרי מספר שניות הנורית הבקר תהבהב

בצבע אדום וכן המנוע יצפצף 4 פעמים במהירות לציון כי מצב עצירה מלאה נשמר בזיכרון הבקר.

שלב ו':אחרי קבלת מצב עצירה מלאה תהבהב באיטיות נורית הבקר בצבע צהוב. כעת הרפה את הדק המשדר

למצב ניטראלי. אחרי מספר שניות תהבהב נורית הבקר במהירות בצבע צהוב וכן המנוע יצפצף 4פעמים במהירות

לציון כי גם מצב זה נשמר בזיכרון הבקר.

אחרי סיום שלב הכיול בין המשדר לבקר הבקר יצפצף פעמיים וכל הנוריות יהבהבו לאות ציון כי המערכת חמושה

וכי במצב זה יגיב הבקר לכל אות מצערת אשר המגיע מהמשדר.

זה כל הסיפור...
הכיול הזה רלוונטי לכל משפחת הממבה של CC
לכל חברה יש כיול טיפה שונה

רן ענבר

כ.פ.י.ר
10-06-2018, 09:12:15
תודה איש יקר
בודק ומעדכן אותך

כ.פ.י.ר
10-06-2018, 21:18:51
היי רן
עשיתי מה שאמרתה אבל יש בעיה קטנה אוליי?
1. שאני מדליק את הבקר הוא מצפצף 4 פעמים.
וכל כמה שניות הוא מצפצף פעם
אחת בלבד זה לא היה לפני הכיול,
הבקר אצלי היה מצפצף כל כמה שניות 4 פעמים עד הקט אוף
בקט אוף הוא היה מצפצף פעם אחת.
2.הכוח של המנוע ירד
3.שאני לוחץ על גז נורית הבקר נדלקת בירוק.
שאני לוחץ ברקס או רוורס זה אדום . זה בסדר?
4.אולי יש פה למישהו מנוע ובקר כמו של (ממבה מוסטר x)
שאפשר לישאול על הציפצופים של הבקר?

תודה והמשך ערב טוב לכולם.

רן ענבר
11-06-2018, 10:16:26
כמו שדיברנו בפלא...
א. עידכון תוכנה מסודר.
ב. לוודא את תקינות הרכב שלא השתחרר כלום.
לברר איפה הכבל סנסור?!
ג. המצב של הנוריות שאתה מתאר, תקין.
ד. למיטב ידיעתי, כשמדליקים, מספר ציפצופים כמו הסוללה
כל כמה שניות, ציפצוף בודד
ה. אני אתקשר לאור...יש לו מערכת דומה.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
11-06-2018, 17:27:20
היי רן מה המצ?
1 . לא ראיתי כבלים במנוע חוץ מ
אדום שחור לבן. גם באתר של קסטאל לא ראיתי כבלים
חוץ מ אדום שחור לבן , אין שם כבל סנסור שיוצא מהמנוע אולי מהבקר זה קישור לדגם מנוע ובקר שלי (אתה ראיתה באתר כבל לסנסור תראה בקישור הזה.)

http://www.castlecreations.com/en/mamba-monster-x-sm1515-2200-010-0145-03

2. בדקתי את תקינות הרכב חלקים ברגים הכל נירא בסדר
3. עידכון תכונה אני צריך להזמין את הכרטיס.
4.יש באתר של קסטאל משהו שמסביר על אפשרות לעשות מצב מרוץ או נסיעה בשטח ועוד כמה דברים,,, משהו כזה אני לא חזק באנגלית אז קשה לי לקרוא .
אולי הוא ניכנס למצב כזה או אחר?
ואז ביגלל זה הוא לא סוחב כמו שהיה?

רן ענבר
11-06-2018, 17:57:38
תסתכל על הכבל שבתמונה
מקור התמונה הוא הקישור שאתה נתת
תחפש את הכבל הזה
148281

אתה צודק לגבי פרופיל הנסיעה
יש לו מוד של "אימונים" שהוא איטי יותר

ליניב אין את הרכיב תיכנות?

יש לי אבל לדעתי, יהיה קשה להיפגש איתי בשבועות הקרובים.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
11-06-2018, 20:23:46
אצלי אין את הכבל הזה
וליניב אין את הרכיב תיכנות.
שולח לך תמונה לפלא.

רן ענבר
12-06-2018, 07:28:50
טוב.
מצאתי שתי טבלאות מעניינות שמרכזות את התגובות אור/קול של המערכת:
טבלת צלילים משמעותם ופתרון הבעיה:http://www.castlecreations.com/img/product/description/documents/Error%20Tones%20X%20Series%20ESC%20032618.pdf
טבלת אורות משמעותם ופתרון הבעיה:http://www.castlecreations.com/img/product/description/documents/Mamba%20X%20Flashing%20LEDs%20032118.pdf
שים לב שטבלת הצלילים מתיחסת לכלל דגמי הממבה X בעוד שטבלת האורות רק לממבה X בגודל 1/10 [לא הדגם שלך]

בכל מקום כתוב ש 4 ציפצופים מעידים על שזיכרון הבקר מלא.
צריך לחבר את הקאסטל לינק [קישור (http://www.castlecreations.com/en/accessories-5/castle-link-v3-usb-programming-kit-011-0119-00)] ולרוקן את הזיכרון.
באותה הזדמנות לתכנת שזיכרון לא ישמור את המידע הזה...כי אין לך צורך בו.
באותה הזדמנות:
זה המדריך המלא של המערכת שלך:https://dzf8vqv24eqhg.cloudfront.net/userfiles/4671/6540/ckfinder/files/Product%20Manuals/Surface/X_Series_Drivers_Ed_Guide_095-0290-00.pdf
זה המדריך המהיר:https://dzf8vqv24eqhg.cloudfront.net/userfiles/4671/6540/ckfinder/files/Product%20Manuals/Surface/Mamba_Monster_X_QSG_095-0313-00.pdf

שים לב שבשיחה שערכנו הגענו למסקנה שהדגם שברשותך אינו הדגם בעל החיישן אך עם זאת לדעתי, התוכנה היא אותה תוכנה

גש ליניב שיתחיל עם הזיכרון של הבקר...
להבנתי, צריך לסמן או לא לסמן את הפרמטרים שרוצים או לא רוצים שזיכרון הבקר ישמור.
פשוט לא לסמן כלום ואז הוא לא יזכור כלום

רן ענבר

Kug-ST4
12-06-2018, 15:04:43
וואו פספסתי הרבה, אוקי אז ככה: רן הסביר נכון לגבי פעולת הבקר וגם לגבי הכיול בין השלט לבקר.

בעת חיבור הסוללה יש צליל סלסול קטן, לאחריו 4 צפצופים קצרים וסלסול נוסף, מאוורר הבקר נכנס לפעולה למס' שניות ונכבה עד להתחממות חוזרת של הבקר - זה מעיד על מצב תקין לחלוטין. הצפצוף היחידי שאתה שומע אחת לכמה זמן מעיד על כך שהבקר דלוק (משמע-הרכב עובד) זה קורה כשאתה לא נוגע בשלט למשך כמה שניות והציפצוף הזה נועד כדי שלא תשכך את הסוללה מחוברת ברכב כשהוא לא בשימוש (גם אני קראתי שכאשר הבקר מצפצף 4 צפצופים בזמן "המתנה" זה מעיד על זיכרון בקר מלא אבל לא נתקלתי בתופעה הזו אצלי).

כשאני הרכבתי את הערכת נעזרתי בבחור שמסתבר שהוא בעל חנות בדרום והוא במקרה היה אצל היבואן של הרכב שלי (יצא לי פוקס לא קטן ונעזרתי בו המון), חשוב לציין שאצלי הורכבה מע' חדשה לחלוטין שכללה דיפרנציאל מרכזי חדש עם ספור גיר קטן יותר מהמקורי, פיניון גדול יותר מהמקורי, מנוע 2200KV של קאסטל והבקר המדובר (הכל חדש בניילון!), הרכב שלי כיום נוסע חזק משמעותית אחרי כל הפרוייקט וקשה לי לענות איך הוא היה נוסע אם אחד מהחלקים לא היו מוחלפים, לכן על הנושא של עוצמת הרכב קצת קשה לי קצת לענות.

לגבי מצבי האימון של הבקר - אם אנחנו מדברים על רכיב התכנות של הבקר שמחברים עם USB למחשב אז יש לי את הרכיב ואשמח לעזור אף על פי שאצלי לא היה צורך להשתמש בו ולכן אין לי מושג איך עושים זאת, אני מאמין שעם הסבר מפורט אפשר להתמודד עם הכל (למדתי מרן, בשתי ידיים והרבה הסברים ממנו), אמשיך לקרוא ואשאר מעודכן לגבי המשך התהליך - אם יש לי אפשרות לעזור אשמח לתת יד.

כ.פ.י.ר
12-06-2018, 19:34:32
תודה רבה חבר

כ.פ.י.ר
12-06-2018, 19:40:14
אצלי תמיד היה 4 ציפצופים,
ואחרי שעשינו כיול זה נעלם יש רק ציפצוף אחד. גם אצלי הבקר והמנוע חדשים... משהו מוזר.
כמה שיניים אצלך בספור? וכמה בפיניון?
וכמה עומד חום מנוע שאתה ממש ממש מאמץ את הרכב?

רן ענבר
12-06-2018, 19:48:37
כפיר.
שיניים בפיניון ובספור הם רק חלק מיחס ההעברה.
כמו שאתה יודע יש גם פיניון וקורונה בדיפרנציאלים
לאור יש רכב שונה מהרכב שלך ולכן לא ניתן להשוות רק פיניון וספור.
אם רוצים להשוות צריך מידע על יחס ההעברה המלא.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
12-06-2018, 19:55:59
תודה תותח.
מאיפה אור אזמין את המערכת שלו? אני צריך קישור אני לא מוצא במלאי?

רן ענבר
12-06-2018, 20:12:34
אור קנה מחנות בארץ
אנחנו לא מפרסמים פה חנויות
אני אשלח לו ווצאפ והוא יכנס ויענה על מה שיכול

רן ענבר

כ.פ.י.ר
12-06-2018, 21:06:48
תודה

Kug-ST4
12-06-2018, 22:00:36
מתנצל על העיכוב בתגובה הייתי באירוע.

הציפצופים שקיימים היום-הם הנכונים, אצלי זה מצפצף ככה מהרגע שהרכבנו את המערכת ועשינו את התכנות שלט לבקר (כמו שרן הסביר לך ועשית) וככה זה אמור לצפצף.

בעיקרון כמו שרן אמר אחרי שהסתבכתי קצת עם הזמנה מחו"ל שהסתכמה בהרבה מזל, החזר כספי ומשלוח שבוטל (או לא יצא לארץ בכלל להבנתי) החלטתי לוותר על ההזמנה מחו"ל וניגשתי לחנות בארץ (פרטים אני מיד אשלח לך בפרטי) והתייעצתי עם רן שהמליץ על החנות הזו, ניגשתי לבחור עם החלטה ברורה בלי אפשרות לפזול להצעות אחרות, הייתי נעול על עצמי ביצענו את ההזמנה של המנוע והבקר, הוספנו להזמנה זוג פיניונים 17 שיניים (שלי היה 13 שיניים והבחור אמר שתמיד עדיף לרכוש 2 למקרה שאחד יטחן ולא אצטרך לחכות חודשים לפיניון חדש) כל אחד מהם עלה לי 50 שקלים, המנוע והבקר עלו 1200 ש"ח (שזה יותר מיבוא אישי אבל אחרי הבעיה שהייתה לי הייתי מוכן לשלם את המחיר ופשוט להחזיר את הרכב לחיים אחרי שהלך לי המנוע המקורי) בסופו של יום העסקה הגיע לסכום של 1300 ש"ח המערכת עם הפיניונים והבחור אמר גם שיעזור לי עם ההרכבה של המנוע, אחרי שהגעתי לחנות גילינו שהדיפרנציאל המרכזי שלי על הפנים והומלץ לי שלא להרכיב את המנוע והבקר עד שלא אסדר את זה, לכן הגעגתי למצב שכבר הייתי אצל היבואן של ועשיתי דיפרנציאל חדש, ספור גיר חדש ועל הדרך כבר הרכבתי את המנוע והבקר מבלי לחזור לחנות בה רכשתי אותם.

לצערי עדיין לא יצא לי לצאת עם הרכב לנסיעה "מאמצת" ככה שלא מדדתי חום עדיין ואני מקווה שהשבוע זה כבר יקרה, בעיקרון רק צודק, בגלל שהרכבים שלנו שונים זה לא יהיה נכון לעשות את ההשוואה אבל אענה לך שהורדתי את הספור גיר מ 48 שיניים ל 46 שיניים, זה העלה לא מעט את עוצמת הרכב, את הפיניון העלתי מ 13 שיניים ל 17 שיניים וזה העלה את מהירות הרכב בצורה משמעותית. יחד עם צמיגי באדלאנדס, מנוע חדש חזק יותר מהמקורי ובקר חדש חזק יותר מהמקורי הרכב קיבל שינוי מאוד משמעותי וסיפק את המטרה שבעקבותיה התחיל כל הפרוייקט.

כ.פ.י.ר
13-06-2018, 07:34:30
אור תודה רבה על העזרה.
אני שמח לשמוע שהפרויירט שלך יצא מוצלח ואתה מרוצה
תהנה כמה שאפשר

Kug-ST4
13-06-2018, 10:33:21
תודה רבה! מאמין שגם אתה תגיע למקום הזה, עוד קצת עבודה ואתה מסיים את מה שהתחלת, אל תתייאש או תתבאס את רוב הדרך כבר עברת! מחכים לעידכונים

רן ענבר
13-06-2018, 10:49:59
שלחו אחד לשני טלפונים בהודעה פרטית
מהכרות, יהיה לכם על מה לדבר גם בתחום הרכב [ללא שלט]

רן ענבר

כ.פ.י.ר
13-06-2018, 16:25:19
אור יש לך את האריזות של הבקר והמנוע שלך ?

Kug-ST4
13-06-2018, 19:06:03
לא לצערי לא שמרתי אותם

כ.פ.י.ר
13-06-2018, 19:34:38
אור.. ה x על הבקר שלך או בצבע אדום או לבן כסוף?

האם אתה יודע מה האבדלים בין הצבע האדום ללבן כסוף?
(חוץ מהצבע...)

Kug-ST4
13-06-2018, 23:34:21
לא הייתי בטוח אם התכוונת לצבע של הבקר עצמו או של הקופסא אז הנה תמונה גם של הקופסא וגם של הבקר:

http://www.interload.co.il/upload/1781927.jpg

http://www.interload.co.il/upload/3384934.jpg

אין לי מושג מה ההבדל בין הצבעים, האמת שאף פעם לא שמתי לב שיש בקרים בצבעים שונים, יכול להיות שזה עניין של דגמים חדישים יותר או פחות.

כ.פ.י.ר
15-06-2018, 07:11:57
טוב חברים עשיתי כיול
כמו שרן רשם.
אבל אין לי רוורס...
למה?

רן ענבר
15-06-2018, 14:08:48
הרכב נכנס משום מה למוד תחרותי.
בנסיעה תחרותית אסור להשתמש ברווס.
צריך לחבר את הבקר למחשב דרך הקאסטל לינק ולצאת מהמצב הזה.
ללא רכיב זה, זה סיוט לתכנת את הבקר.

רן ענבר

רן ענבר
16-06-2018, 21:05:28
קאסטל לינק:https://www.amainhobbies.com/castle-creations-mamba-monster-x-1-8-scale-brushless-combo-2200kv-cse010-0145-01/p453456
צמיגי כביש:https://www.amainhobbies.com/proline-road-rage-3.8-tire-1-2-offset-wheel-2-black-m2-pro1177-11/p387122?v=217638

רן ענבר

Kug-ST4
17-06-2018, 08:23:57
רן התבלבל קצת בלינק של הקאסטל לינק ושלח בטעות שוב את הלינק למערכת החשמל, אז הנה הלינק הנכון https://www.amainhobbies.com/castle-creations-castle-link-v3-usb-programmer-adapter-cse011-0119-00/p640839 וכמו שאמרתי לך בפרטי כפיר-יש לי את הרכיב הזה בבית ואוכל להשאיל לך אותו לצורך תכנות הבקר (רק צריך לגשת למישהו שיודע לעשות את זה כמו שאמרתי כי אני בחיים לא השתמשתי בו הוא עדיין ארוז אצלי), קח בחשבון שלקנות זה הכי נוח אבל לפעמים מיותר, תכנות הבקר לא אמור להשתנות אם לא שינית אותו לבד (לא יודע להסביר איך זה קרה אצלך, זה נורא מוזר) ככה שאין סיבה שזה ישתנה שוב. חבל לקנות סתם, נתאם מתישהו, אני אעביר לך אותו ותחזיר לי כשתסיים, זה יחסוך לך דבר אחד עיקרי *לחכות חודש בלי רוורס* כי העלות שלו דיי זניחה.

לגבי הצמיגי כביש (שאין לי מושג למה רן הציע אותם, לא ראיתי בכלל שביקשת המלצה אבל אולי אני פקק :D ) הכי זול שמצאתי באיביי זה בעלות של 495 ש"ח אחרי משלוח (סט של רביעיה), משיחה קצרה עם בעל החנות בירושליים הסתבר שתוך שבוע אמור להכנס למלאי הסט הזה והוא יעלה 550 ש"ח אצלו אז אולי שווה בשביל ה 50 שקלים האלה להמתין שבוע ולא חודש, לפחות לדעתי.

רן ענבר
17-06-2018, 10:43:33
הי אור.
כפיר היה אצלי אתמול.
הבקר תוכנת וסודר.
וכפיר ביקש קישור לקאסטל לינק וצמיגי כביש..
תודה על התיקון של הקישור.

רן ענבר

Kug-ST4
17-06-2018, 11:20:57
עכשיו הכל מובן! :D אחרי שגילינו יחד שאני סנילי חשבתי שאני גם איבדתי חלק מהריכוז שלי ואני שמח שהכל בסדר אצלי :P.

כפיר בשעה טובה! אני שמח שהסתדרתם רן אתה פשוט ענק! אין דרך להודות לך על כל התרומה שלך לתחום הזה!.

כפיר....איך הרכב?! מחכה לשמוע את התגובה שלך כבר!

רן ענבר
17-06-2018, 14:36:38
לטעמי, זה ה'רכב הכי טוב שקיים בשוק.
פשוט מפלצת.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
17-06-2018, 20:45:54
ערב טוב לכולם
קודם כל תודה רבה רבה לרן התותח. פגשתי איש מיוחד שעוזר ועושה הכל בישביל לעזור ומלמד בכייף ובהמון סובלנות לאחרים....
רן שוב זה לא מובן מאליו...

אור כמו שרן אמר ניפגשנו עשינו למדנו ותודה גם לך על הרצון הטוב לעזור ממש כייף שיש אנשים שרוצים לעזור לך.....
זה לא מובן מאליו , תודה לכולם

נ.ב.
הרכב מיפלצת!!! אור אולי נעשה איזה מיפגש ...

Kug-ST4
17-06-2018, 20:50:52
הלוואי ויכולתי לעזור יותר, שמחתי לתרום במה שיכולתי, אני למדתי מה זה לתרום לתחום ולרצות לעזור בעיקר בגלל רן אז התודה בסופו של יום תחזור אליו.

מפגש?! תוציא את האיש שרץ למרחקים ארוכים עם האינפרנו, זוג סוללות טעונות ושלט ונעשה מפגש! (אני אומר את זה מכיוון שרן עזר לי כל כך הרבה בתחום ולצערי הרב בחיים לא ראיתי אותו נוהג, אפילו לא לרגע אחד!). מעבר לזה אפשר להפגש בכייף נעשה תיאום ונהנה יחד! בקיצור-זורם.

רן ענבר
17-06-2018, 20:56:04
אני קם כשרובכם עדיין ישנים (03:30 לדוגמה) ושוכב לישון כשהילדים שלי עוצמים עיניים... כדי לרוץ לפני משמרת/ לפני שנעשה חם נורא
יהיה קצת קשה לתאם איתי מפגש לפחות עד אוקטובר...
אל תחכו לי.

שמח שיכולתי לעזור ולו במעט.
יותר שמח שהעזרה עוברת גם לאחרים.
זה העיקר מבחינתי.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
17-06-2018, 21:03:19
רן אני אומר שצריך גם להנות יחד חייב לעשות משהו ואתה צריך להיות נוכח ... לפי דעתי.
אור תפתח אשכול למפגש בשינג
אולי עוד הצטרפו אלינו.

Kug-ST4
17-06-2018, 21:31:27
:D אין אנחנו לא נצליח להוציא את הרץ למרחקים בחיים! לא יעזור לנו!, בעיקרון-יש מפגש כל יום שישי משעה 14:00 בערך בחולות של הספורלנד בראשל"צ, המון אנשים מגיעים לשם, מסיעים גם שטח וגם כביש אפשר להפגש שם לא צריך להמציא את הגלגל, השטח שם נותן אופציה להשתוללות, קפיצות, נסיעת שטח כייפית ואפילו מעט טכני באספלט ככה שהטבע מעניק לנו הכל-רק צריך להגיע ולהנות, אני מקווה שבשישי הקרוב יצא לי להגיע למרות האירוע שיש לי על הראש, בכל מקרה בוא נעזוב את האשכול הזה בנחת אחרי שנפתרו הבעיות וכמו שאמרת נתמקד בפוסט חדש לגבי המפגש.

כ.פ.י.ר
17-06-2018, 22:05:35
טוב סבבה דבר איתי.

אור את הרכיב אתה קיבלתה בקומבו או קניתה בניפרד?

רן ענבר
18-06-2018, 06:30:34
הרכיב ניקרא "קאסטל לינק" ולמיטב ידיעתי לא מגיע עם אף קומבו
צריך לקנות בנפרד ושווה כל שקל

רן ענבר

Kug-ST4
18-06-2018, 07:14:19
את הקאסטל רכשתי בנפרד כמו שרן ענה. סבבה נהיה בקשר לקראת הסופ"ש

כ.פ.י.ר
18-06-2018, 09:50:30
סבבה תודה

כ.פ.י.ר
21-06-2018, 10:31:05
היי חברים ראיתי שבבקר שלי כנף אחת של המאוור שבורה,
יש צורך להחליף מאוור או לא?
תודה לכולם והמשך יום טוב....

רן ענבר
21-06-2018, 11:01:29
יש מסיע וותיק מאוד בשם תום מושקטל (תמיד אני מסתבך עם השם משפחה...)
בחור מצחיק וצובע חופות מצויין
הוא קורא למאווררים האלו מאוורר של דולר לדקה
על כל דולר שעולה המאוורר כך מספר הדקות שהמאוורר יפעל.
אז ברור שזה טיפה מוגזם אבל לא לגמרי מופרח.

לטעמי, תמשיך לעקוב אחרי מצב הכנפיים
כל עוד המאוורר מסתובב ולא עושה איזה רעש חריג זה בסדר.
אם נפלו כמה כנפיים קרובות או שיש רעש אז תחליף.

תוסיף רשת נגד יתושים מעל המאוורר.
נכנסות אבנים קטנות שמספיקות כדי לשבור את הכנפיים.

רן ענבר

כ.פ.י.ר
21-06-2018, 15:38:07
תודה

כ.פ.י.ר
21-06-2018, 20:50:14
רן יש לך קישור למאוורר של הבקר שלי?

רן ענבר
21-06-2018, 21:29:57
בבקשה:http://www.castlecreations.com/en/mamba-monster-x-cooling-fan-011-0110-00

רן ענבר

שי יאמין
10-12-2018, 12:02:43
שלום חברים
יש לי בקר mamba x
שאני מדליק אותו איין צלילים שאני נותן גז חלש והמנוע לא מסתובב עגול הוא רוטט רק במהירות גבוהה הוא מסתובב עגול אבל המנוע מרעיש ואיין בעיה עם המנוע כי יש לי 2 בקרים כאלו
אשמח לעזרה בבקשה

רן ענבר
10-12-2018, 13:47:55
בבקר? איזה מנורות דולקות ובאיזה אופן מהבהבות?
שי לך מנוע ובקר עם סנסור או בלי?

רן ענבר