1 - השאלה הראשונה היא כמה זמן הסוללה במצב זה. אם זמן קצר (השארת שלט פתוח למשל...ולגלות את זה בבית בערב :)) - כבר יצא לי להציל 2 סוללות כאלה בדיוק כפי שתארת: טעינה קצרה בNIHM עד למתח מינימלי של 3 וולט...
1 - השאלה הראשונה היא כמה זמן הסוללה במצב זה. אם זמן קצר (השארת שלט פתוח למשל...ולגלות את זה בבית בערב :)) - כבר יצא לי להציל 2 סוללות כאלה בדיוק כפי שתארת: טעינה קצרה בNIHM עד למתח מינימלי של 3 וולט...
SETUP - SWASH - תחת כובע הדוקטור (פינה ימנית עליונה) יש CYCLIC RING. קיים רק בגרסת PRO.
תבדיל בין ה 8 מע' שקבעת - הם נותנות אינדיקציה למערכת כמה זה 8 מע על מנת לדייק את הפיקודים שזו שולחת לסרוואים....
מבלי לבטל את כל הנכתב לפני: בדיקת התנגדות פנימית, המטען וכו' - מוסיף דבר אחד שלא נכתב פה (אם פיספסתי - מיתנצל).
התופעה הזו של חוסר איזון בין תאים בהחלט יכולה לקרות בסולות חדשות - זו אחת הסיבות...
א***ח חיכיתי לראות את זה אחרי הסיפורים.... :)
בהחלט יכולה להסביר את ירידת המתח מ 3.3. כמו שנכתב מעלה - נסה לבדוק אותה תחת עומס ובדוק את החיבורים של הכבלים לסוללה ולקונקטורים. אתה יכול לעשות את זה ב DISCHARGE במטען כדי לדמות מצב עמוס.
אני מבין...
אישית:
זיפי יותר טובות אבל טורניגי רגילות גם בסדר (עשיתי השוואות בכמה גדלים והזיפי ניצחו תמיד. גם אם בקצת)
אגב - זיפי קומפקט זה בדיוק אותו דבר כמו הרגילות.
לגבי בעיית חוטי הבלנסר הקשיחים - שמים...