הקוד קופון הוא זה : FreePitch
כל מי שקונה להבים ראשיות (יש שם לגדלי 450-800) מקבל מד פיטצ' של RClogger חינם !.
כדאי לממש את זה שימו את הלהבים בעגלה ואת המד פיטצ' בעגלה, תוסיפו את הקוד ותראו שמחיר...
הקוד קופון הוא זה : FreePitch
כל מי שקונה להבים ראשיות (יש שם לגדלי 450-800) מקבל מד פיטצ' של RClogger חינם !.
כדאי לממש את זה שימו את הלהבים בעגלה ואת המד פיטצ' בעגלה, תוסיפו את הקוד ותראו שמחיר...
אני במילא לא מתכוון לקנות חלפים בארץ, את כל החלקי חילוף לטירקס שלי אני קונה מחו"ל.
בדקתי ויש לו חלקי חילוף בכמה אתרים.
אני יודע שזה לא מסוק פופולארי בארץ אבל נדלקתי עליו (כמו על ה-X4, אבל הוא...
תתחדש, שלט נפלא
חבל אחי בנינו עליך השנה ליצג אותנו ב- 3D Master
אני בטוח שאתה תחזור אלינו מהר מאוד :D
סביר שנח לו בטחד משדות התעופה בדרך ממתין לתורו לעלות על המטוס.....או שממתין לך במכס עם טופס משרד תקשורת
sent from my mobile, please excuse the keyboard, it's dumb!
הגעה לשטח ב-8:00 בבוקר תדלוק ועליה לאוויר .....
פשוט מדהים !!!!
כמה כיוונים קטנים לזנב העלאה של הגיין בראש (ממש בקטנה)
ואפשר להתחיל 3D. חווית המחוגים על המערכת פשוט תענוג.
הטסה נעימה ולא...
בצעתי בG צודק. הטסט עבר נפלא. שוב תודה
בכל הפורומים וההסברים שמצאתי ברשת בשלט 9X את הג'יירו מכוונים דרך תפריט הג'יירו סנס כאשר -100-0-100+ החלק השלילי מצב לא שומר והחיובי שומר
החיובי נקרא גם UPRATE והשלילי DNRATE...
עודד המסוק שבוצע בו הניסוי הוא הוריקאן 550 עם מנוע סקורפיון . ההרגשה כאילו מטיסים עם מסוק אחר, תגובות חדות ומדויקות, תוספת כוח משמעותית.
:)קצת רוק עושה את העבודה כי זה מה שהם שוים לאחר השבירה
אין לזה שום קשר לפלייבר
המיסב שלך אינו תקין ומתנהג איך שבא לו
תצפה לבעייות בקרוב גם באויר, או שתקדים תרופה למכה ותחליף גם את המיסב וגם את הציר שלו . סביר להניח שאם לא תעשה את זה, יהיה כאן פוסט...
תודה אבל אני מחזיק קיט חדש שמשמש לחלקי חילוף + האלקטרוניקה שמישה
אבל תודה בכל מקרה
למי שלא רוצה לקרוא מגילות:
אורך החיים קצר. הסוללה חזקה אבל הקיבול יורד מהר מאד ביחס ל ZIPI או TURNIGY הרגילות.
וההסבר היותר מפורט:
ניסיתי מספר סוללות על ה 450PRO שלי:...
זה למעשה מסוק אחר לגמרי, ראש , זנב , כל הגוף...
אבל הבום אותו בום - אפשר להתחיל מזה...
אמיר חבר יקר
אם אתה רוצה לערוך בדיקה רצינית ולא ״ זה מתקן ומרגיש לי שונה״ אני מציע לך לעשו
את זה בצורה רצינית.
1. קלות תכנות ופשטות הממשק- כמה זמן זה לוקח, מה זה מצריך מהמשתמש וכמה ההוראות...
מצטער בשבילך, אבל בד בבד לא מבין איך שוכחים לפתוח להבים - זה כמו שתשכח להוציא את השלט מהקופסא שלו..
http://helidaily.com/cool-videos-slow-motion-heli-maneuvers/
מדהים!
אמנם הדרמה איננה לטעמי (תמיד העדפתי אקשן או קומדיה ;)) אבל אני יכול להתחבר במשהו לנקודה שמעלים אמיר ואריאל. נהיה פה בפורום קאנון מאד צפוי ולא גמיש לגבי מה נכון ומה טוב וקשה מאד להעלות לדיון פיתוח או...
שלום לכולם,
לאחרונה ראיתי שיש בשוק הרבה גיירויים של "פוטאבה" 401 מזוייפים שאנשים קונים ב15-20 דולר ומנסים למכור פה בארץ.
יש כמה דרכים לדעת כשאתם קונים את הגיירו אם הוא מקורי או לא.
1. הברגים בזיוף...
דניאל
מה התעריף שלך להחלפת סוללת גיבוי ב DX7?
הכל נכון..
אבל..
אם מישהו שמתפרנס מהתחום וזה לגיטימי, מרגיש שעזרה שלו בפורום היא בגדר מסירת מידע בחינם ושזה בעצם פוגע לו בפרנסה, יותר טוב שלא יגיב ולא משנה כמה הוא מקצוען וכמה הוא תותח בתחום. עם...