תגובה להודעה: אני לא מצליח להבין
הם לא שלחו את ההזמנה משום שהסוללה זיפי לא במלאי כאמור BACKORDER ברגע שהיא תהיה במלאי הם ישלחו לך את ההזמנה וכפי שאני רואה היא ב -575 כך שיש עוד זמן...
אני מציע לך לבקש מהם לבטל את הסוללה הזו ולקחת אחת שבמלאי.. בחיים לא ראיתי את הסוללה הזאת במלאי.
עם ההזמנה לא לחוצה לך אז תחכה אבל אם זה דחוף לך אז תבקש מהם מה שרשמתי למעלה.
גם אני קניתי שם ערימת סוללות כאלה בדיוק, כי כולם בפורום מבסוטים גם מהחנות וגם מהפירמה, כשהזמנתי היו חסרים במלאי 250 בערך, ועכשיו חסרים קרוב ל600.
אני רוצה לבטל את ההזמנה, מישהו נתקל בסוללות האלה במחיר טוב במקום אחר?
הנאמר כאן מדוייק רק חלקית
קודם כל כשמשהו חסר מתוך הזמנה, הם מעכבים את ההזמנה עד שהפריט יגיע
זה שבמלאי נראה מינוס זה בעצם הגודל של רשימת ההמתנה, אנשים בארץ שהזמינו כשהיה מינוס קיבלו את הסוללות והמינוס שם לא נגמר, פשוט הגיע תורם. הסיני מקבל חידושי מלאי כל הזמן אבל בכמות קטנה מהדרישה, כך שמי שזקוק דווקא לסוללה הזאת ימתין ויקבל בבוא תורו.
השאלה היא למה אנשים בוחרים דווקא את ה25C . לרוב המטיסים המתחילים זה לא תורם כלום ואותה סוללה עם 20C יש במלאי תמיד ואפילו יותר בזול. אין סיבה להיצמד להזמנה הזאת.
ובכלל, כשמשהו לא במלאי, להפריד אותו מיתר ההזמנה ולפצל הזמנות, ככה דברים אחרים לא מתעכבים יש יותר שליטה על הקניה.
ולך אייל,אין סוללות כאלה במקום אחר ואין מחיר כזה במקום אחר, בגלל זה אין במלאי, כל העולם רוצה את זה. שלח להם מייל פשוט, ותבקש שיחליפו לך את הסוללות ב 20C וזהו, עוד תקבל זיכוי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
שלח להם מייל פשוט, ותבקש שיחליפו לך את הסוללות ב 20C וזהו, עוד תקבל זיכוי...
עוד יותר עדיף יעיל ומהיר זה בצ'ט אצלם,הכל מטופל מייד
[השאלה היא למה אנשים בוחרים דווקא את ה25C . לרוב המטיסים המתחילים זה לא תורם כלום ואותה סוללה עם 20C יש במלאי תמיד ואפילו יותר בזול. אין סיבה להיצמד להזמנה הזאת.
...[/QUOTE]
עודד היקר
הסיבה שהזמנתי את הסוללה הזו היא מאחר והסוללה הומלצה בסט אפ הנעוץ למסוקי 450 כאן בפורום.
תודה לכולם על התגובות ועל ההסברים.נראה לי שבשלב זה אני אמתין שהסוללות יגיעו למלאי ובינתיים אני אשיג את יתר החלקים הדרושים לבניית המסוק.
דוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
doodi111
[השאלה היא למה אנשים בוחרים דווקא את ה25C . לרוב המטיסים המתחילים זה לא תורם כלום ואותה סוללה עם 20C יש במלאי תמיד ואפילו יותר בזול. אין סיבה להיצמד להזמנה הזאת.
...
עודד היקר
הסיבה שהזמנתי את הסוללה הזו היא מאחר והסוללה הומלצה בסט אפ הנעוץ למסוקי 450 כאן בפורום.
תודה לכולם על התגובות ועל ההסברים.נראה לי שבשלב זה אני אמתין שהסוללות יגיעו למלאי ובינתיים אני אשיג את יתר החלקים הדרושים לבניית המסוק.
דוד[/QUOTE]
כתבתי בסט אפ הבהרות בקשר לבחירת סוללה,כתבתי שזו רק אפשרות אחת מיני רבות ושלא חייבים 25C
ציטוט (מצחיק, אני מצוטט אותי:cool:)
סוללות- סוללה משובחת ומומלצת ביותר ואפילו זולה.כל סוללת 3 תאים מכל יצרן בסביבות 2000-2300 MHH ועם 20C-30C אפשרית. יש לבדוק את האורך שלא יעבור את ה115 מ"מ:
ציטוט נוסף:
סוללה נוספת עם 20C:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s..._20C_Lipo_Pack
עודד למה שאני עושה עם המסוק יספיק לי 20C או שאני צריך 35 ? :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
עודד למה שאני עושה עם המסוק יספיק לי 20C או שאני צריך 35 ? :)
למה להסתפק במועט?
http://desirepower.en.alibaba.com/pr...0XP40_4S_.html
אתה יודע שאין סוף לדברים האלו :)
למה להסתפק ב-450 אם אפשר 600 ? :D
עודד אני מת עליך ותרתיח מים אני ב-10.08.09 מגיע למרכז !
כתבתי בסט אפ הבהרות בקשר לבחירת סוללה,כתבתי שזו רק אפשרות אחת מיני רבות ושלא חייבים 25C
ציטוט (מצחיק, אני מצוטט אותי:cool:)
סוללות- סוללה משובחת ומומלצת ביותר ואפילו זולה.כל סוללת 3 תאים מכל יצרן בסביבות 2000-2300 MHH ועם 20C-30C אפשרית. יש לבדוק את האורך שלא יעבור את ה115 מ"מ:
ציטוט נוסף:
סוללה נוספת עם 20C:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s..._20C_Lipo_Pack[/QUOTE]
עודד היקר
אני מקבל את ההערה, אבל הסוללה כבר נרכשה.
תודה על כל העצות והטיפים הנהדרים.
דוד
וסוללות לMCX, יש במקום אחר בזול?