תגובה להודעה: עזרה במסוק סקידו
האם בדקת את המיסב של הציר הראשי שיושב בתוך הגגשים?
האם בדקת שהגלגל שיניים הקטן של רצועת הזנב לא נוגע גלגל שיניים הגדול מצידו העליון או התחתון???
תן תמונה של המסוק מקרוב זה עשוי לעזור
אם אתה מתכוון למיסב חד כיווני הוא הוחלף
הגלגלים לא נוגעים
הכל ניבדק
אההההההההההההההה-אולי אתה מכניס את המנוע יותר מידי והקלאץ עצמו נודע בחלק העליון של הפעמון?
בכל אופן אני מכיר את המסוקים האלה טוב מאוד ואם תרצה עזרה דדבר איתי בפרטי
עדין צריך עזרה הבעיה לא ניפתרה!!!
הייתי מציע את עזרתי שחר - אך לדאבוני אני כותב מנתב"ג כרגע בדרך ל 3 שבועות בחו"ל...
אם לא תצליח לפתור את הבעיה עד שאחזור, אשמח לעזור לך איתו - יש לי ניסיון רב עם סקידו.
בהצלחה,
ליאור
אם אתה באזור באר שבע
תרים טלפון
משה גולדשטיין
052-5656164
האם הרעש החל לאחר ריסוק או פירוק של המסוק, או שפתאום בלי אזהרה מוקדמת החלה החריקה ?
האם בדקת את הקלאץ' עצמו והפעמון של הקלאץ' ?
יתכן שהקלאץ' מחליק על הפעמון ?
תבדוק את הרפידה בתוך הפעמון.
כמו כן תנסה להניע את המסוק וכשהמסוק על הקרקע להחזיק את ראש המסוק חזק עם היד ולהעלות טורים. אם החריקה עדיין מופיע אני הייתי מנחש שמדובר בהחלקה של הקלאץ ויתכן שיש צורך בהחלפה של הרפידה בתוך הפעמון.
ייבדק היום תודה לא היה ריסוק ולא פירוק רק היה במחסן 4 חודשים וזהו.
אם היה במחסן 4 חודשים, הייתי בודק גם את המייסבים שלתוכם נכנס הפעמון של הקלאץ' וגם את הסוואשפלייט.
שחר,
בגלל שאתה מציין שהחלפת את רוב המסוק , למה אתה משוכנע שמקור הרעש הוא במסוק ולא מיסביים במנוע עצמו? (תוסיף לשאלה שלי את התמונה של המשתמש שלי ככה עם ענן מעל הראש שלך :)) די קשה מבלי לשמוע את הרעש המדובר. אולי תבקר אותנו...
אלון גם אני חושב שבלי לשמוע זה קשה אבל כמו שאמרתי פירקתי את כל הראש כולל גלגלי האוטורוטציה והמנוע עובד חלק כך שהמנוע לא מרעיש בטוח חוץ מזה שהוא היה עם אפטר ראן טוב טוב אז מהמנוע אני שקט ולא החלפתי את כל המסוק אלא רק את המייסבים.
ד"ש בק. גת
נכון החלפת מיסביים אבל הם החלק הנע במסוק ולרוב חלקים נעים מיצרים רעש ... בכל מקרה אם אתה מגיע לעוד ביקור אצלינו לא יזיק לראות ולשמוע ...הוזמנת כבר לא אחת :D:D:D
שחר,
אתה מוזמן לקפוץ איתו ואעיף מבט. מקווה שאצליח לעזור. אני מכיר את הסקידו די טוב.
טוב אז יש תשובות ותודות, לאחר שניפגשתי היום עם ליאור זהבי ועמית פורת (שני תותחים) נימצאה סיבת הרעש, הרעש נובע מהתימסורת וחוץ מרעש הוא לא קריטי אבל מה לעשות לי זה מציק אז אני יחליף את הגג"ש ,חוץ מזה ליאור הטיס את המסוק וגילה עוד כמה בעיות לא קשורות כמו טרקינג ודלק לא טוב (כנראה ישן)החברה האלה התעקשות לתקן את הבעיות ואפילו לאמת את בעית הדלק לקחתי מעמית דלק והמסוק פשוט חזר לטיסות תקינות .
תודה לליאור ועמית על העזרה