חברה כיוון שאני קצת במחסור במקלטים רצית לדעת האם אני אוכל להשתמש במקלט קורונה סינטסייז בשביל טיסן עם מנוע ניטרו 46 T-34 בלי חשש?
דעתכם?
(שרון,אשמח אם תגיב פה)
תודה:)
Printable View
חברה כיוון שאני קצת במחסור במקלטים רצית לדעת האם אני אוכל להשתמש במקלט קורונה סינטסייז בשביל טיסן עם מנוע ניטרו 46 T-34 בלי חשש?
דעתכם?
(שרון,אשמח אם תגיב פה)
תודה:)
אני לא שרון,וגם לא דודו מהום סנטר אבל לא ממליץ לך לגעת בסינטיסייזר שלהם ,עם נסיון של 2 מקלטים לא הצלחתי לקשר בין המקלט לשלט הציעו לי כל מיני קומבינות(בטון של רפי גינת) שזה יצליח לא מקובל עלי בתחום זה.
ובכלל לא ההיתי מרכיב מקלט כזה על טיסן דלק תוכל למצוא יד 2 במחיר מעולה היום שכולם רצים ל2.4
אם קנית משרון שלט אז זה סנוואה והמחירים שלהם ממש חינם ,ואם זה פוטאבה גם לא בעיה.
האמת... לא יצא לי לעבוד עם הסינטיסיזד של קורונה, אבל המקלטים שלהם עם גביש מעולים...עובדים מצויין בשבילי - אבל אני מטיס קרוב. עבור טיסן דלק, שאני מניח שתתרחק איתו, הייתי הולך על משהו שהוא FULL RANGE, אני הייתי מגביל את המקלטים של CORONA ל- 500 מטר...זה טווח שאני יודע שבו הם מצויינים.
כדאי שתקרא עוד פעם (גם אתה כתבת בו) את השרשור הזה לפני שתחליט:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=12679
תלוי מאוד באזור שבו אתה מטיס, בחלק מהמקומות עובד טוב מאוד ובמקומות אחרים אתה אוסף את הטיסן בשקית.
הערה נוספת בענין מקומות הטסה שמקלטי קורונה לא בדיוק אוהבים.
אתמול הוטס בלטרון טיסן Fox מחושמל שכולל בתוכו מקלט קורונה סינטיסיזד 4 ערוצים (הטיסן הזה טס טוב מאוד באזור געש). בדיקת הטווח באנטנה סגורה לא היתה משהו ( 15 - 17 מטר), בכל זאת נעשה נסיון הטסה אבל הטיסן איבד מיד שליטה ונחת\התרסק בכבדות בדשא של לטרון (לטיסן שלום - כמעט).
כניראה גם המינחת הזה לא אוהב את המקלטים הללו.