-
חוות דעת על dx7..
אני מעוניין לעבור למערכת חדשה וה-dx7 היא אופציה רלוונטית בגלל שיש לי מקלטי ספקטרום.
אני מבקש שכול מי שמכיר, היתה או יש לו מערכת כזו, שיתן חוות דעת הכי כנה לדעתו, אם יש חסרונות חשוב לי לדעת יותר מהיתרונות, אפשר גם המלצות לגבי מערכות אחרות אבל בבקשה לא להתפזר..תודה מראש אדי.:)
-
תגובה להודעה: חוות דעת על dx7..
לדעתי כדאי לך לשקול את האורורה, תבדוק אצל אלון הובי ניטרו.
-
שלט מצויין. אין סיבה לעבור לחברה אחרת אם ברשותך מקלטים של ספקטרום.
ממליץ בחום!
ניר
-
שלט מומלץ ונח מאד לתפעול!
-
יש לי אותו מעל חצי שנה.
מאוד מרוצה.
לא מצאתי חסרונות חוץ מהמחיר הנמוך של המקלטים...:p
-
ולמה לא "הדבר האמיתי"
JR 9503 החדש
-
שלט נוח, איכותי, פשוט להבנה, פופולרי (יתרון להשוואת הגדרות עם אחרים ולחיבור כבל למדריך).
יש כמה אנשים שמשמיצים אותו דרך קבע, אבל זה הרבה יותר דומה לקנאת פין מאשר לביקורת מקצועית.
יש לך אחלה הסברים בעברית לשימוש בו, הודות לשגיא הנינג'ה האילתי, ויש לך המון לקוחות מרוצים שישמחו לעזור לך בכל שאלה לגביו.
-
אתה לא עוקב אחרי הפורום,הנושא של השלט הזה ניטחן כאן מעל ומעבר,לדעתי הוא לא מומלץ בכלל עקב הרבה תלונות של חברי הפורום שכל פעם עולים לכאן אם איזה בעיה של הפרעות רדיו והתרסק להם הטיסן או המסוק(גם לי קרה),תריץ חיפוש על השלט תראה כמה תלונות יש עליו,יכול להיות שהוא נוח לשימוש מבחינת התפריט אבל לא מעבר לזה,מומלץ בחום פוטאבה ואם אין תקציב תקנה סנוואה,תעשה חיפוש בפורום תראה שאני צודק אל תהיה פזיז.
-
אני ממליץ לך להמתין גם לתשובה המקצועית של דניאל דקל, הוא וללו מאוד מאוד עקביים בהשמצת השלט הזה.
(אבל חוץ מהבאג הזה הם דווקא אנשים על הכיפאק)
-
אני מוכרח לציין שמבחינת חווית משתמש הוא עולה על כל שלט שנתקלתי בו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אני ממליץ לך להמתין גם לתשובה המקצועית של דניאל דקל, הוא וללו מאוד מאוד עקביים בהשמצת השלט הזה.
(אבל חוץ מהבאג הזה הם דווקא אנשים על הכיפאק)
אייל,
גם אני עקבי...:D ואני גם על הכיפק...:D וגם אני לא אוהב את ספקטרום!:mad:
אבל השרשורים האלה כבר יצאו לנו מכל החורים.
יש לי הרבה "טיעונים איכותיים" למה לא אבל הוויכוח המקצועי באמת הפך להישמע כמו "קנאת פין" - כהגדרתך.
בכל מקרה הייתי ממליץ לשואל להריץ חיפוש ולהחליט ולמנהלי הפורום לפתוח פורום רדיו ואלקטרוניקה ולנעוץ בו שרשור "למה (לא) DX6/7" - כך כל הויכוח ארוך השנים הזה יהיה נעוץ לכל בחור חדש שבא לשכונה...
-
רעיון מעולה. אפשר לשים בצד שלו מנגנון שסוקר כמה שלטים של פוטאבה וסאנווה נמכרים בכל רגע נתון ב"יד-2". (לא צריך מנגנון שסופר את הDX7 שנמכרים שם כי פשוט אין)
ולמרות שגם אני לוקה כמו כולם בחרמנות עזה לחפצים שיש לי ובשינאה חסרת בסיס לדברים שאין לי - טיעונים עניניים אני תמיד שמח לשמוע.
-
מי אמר דניאל דקל ולא קיבל? :D
אז כפי שכבר אמרו, אני אחד מהאוהדים הבלתי נלאים של ה DX7 ;)
בעד: VALUE FOR MONEY, LOOK, Human Interface
סליחה על הפלצנות, זה פשוט נשמע טוב יותר באנגלית...
נגד: אמינות, אמינות ושוב אמינות
לפני כשבועיים ריסקו בשמרת טיסן 50 סמ"ק שהוטס עם DX7. מן הסתם מדובר במקצוען, כל
האפשרויות נבדקו, ולבסוף נשאר רק דבר אחד להאשים: את המערכת
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shay
אני מוכרח לציין שמבחינת חווית משתמש הוא עולה על כל שלט שנתקלתי בו
ושי איזה שלט יש לך...?;)
-
כפרות עליכם, עכשיו אפשר לקרוא לזה רשמית "שירשור די-איכס 7 קלאסי".
רק נשאר שניר וללו יתחילו ללכך אחד על השני ולאיים במכות, ושדרימר ינעל את השירשור ויתן לכולנו BAN של שבוע על הויכוח הרדוד האינסופי הזה. :D
-
לי? לא יודע איזה משהו סיני מעאפן מחברה לא ידעה רשום עליו משהו כמו FOTABA מישהו מכיר?:D
זה לא כאילו חווית המשתמש בפוטאבה שלי גרועהממש לא אני נהנה מכל רגע, בDX7 היא הרבה יותר גבוהה ביחס לתשלום.
-
רגע לא הבנתי, אז כדאי או לא כדאי , כי שמעתי מכמה אנשים שDX7 בעייתי, בן דוד שלי , החתול שלו מכיר כלב שהחתול שלו ריסק בגלל שהבינדיג לא הצליח, זה נכון?
-
-
לי היה שלט של ספרקטום, אבל כל פעם שהוא הפליץ איבדתי קליטה לכמה שניות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
לי היה שלט של ספרקטום, אבל כל פעם שהוא הפליץ איבדתי קליטה לכמה שניות.
ומה הוא בדיוק הפליץ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
ומה הוא בדיוק הפליץ?
מקלטים של פוטאבה! :eek:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
מקלטים של פוטאבה! :eek:
לא יכול להיות... אז זו תרנגולת שמטילה ביצי זהב עם המחירים שלהם...:D
-
טוב, השרשור די התפזר, בכול זאת תודה לכול מי שנתן את דעתו בנושא גם להמלצות וגם לאלו שקטלו, כנראה המערכת הייתה ותישאר שנוייה במחלוקת...:rolleyes:
-
היי עדי היה לי את הdx7 עד לפני יומים שהוא נמכר שלט מצוין ומאוד אינטואטיבי למשתמש ישנן לפעמים הפרעות קליטה אבל אני לא יודע כמה בהשוואה לפוטאבה בסך הכול אתה לדעתי תרגיש התקדמות עצומה ברמת התכנות בהשוואה ל 6 שהיה לך אני מכרתי כי רציתי עוד ערוצים והבאתי פוטאבה והוא ממממש מסובך זה כמו לחזור לכיתה א שוב
-
עדי,
אני מטיס (כשהכל בסדר איתי) עם Futaba 7C - 2.4GHz, אבל ממה שאני קורא פה לגבי ה-SP-Rektum 7DX, הוא אכן טוב יותר מה-6DXi, אבל רק ממנו!...
שומר נפשו ירחק; למרות מחירי המקלטים שהם נמוכים יותר מכל Futaba שאני יכול לחשוב עליו!!!
כמו שכבר אמרו פה; 7 די איכס...