שאלה על הגדרת גוברנור במסוק חשמלי
אני רוצה לנסות את זה בשביל להקל עלי את הנחיתות במשקל מלא
האם מעבר להפעלת הפונקציה בבקר נידרשת הגדרה נוספת בשלט ?
תגובה: שאלה על הגדרת גוברנור במסוק חשמלי
בוודאי!
זהו תהליך מלא אשר דורש התייחסות למספר דברים ובינהם, ייתכן שתהיה חייב להחליף לפיניון עם שן אחת יותר.
אני מציע לך לחפש את הסרטונים של מוטי שהועלו השבוע לנושא אופן התכנות וכן ממליץ לך להיעזר באנשים מנוסים בנושא.
אם אתה רוצה להקל על הנחיתות אתה יכול פשוט לשים גרף מצערת שטוח סביב נקודת 0 מעלות. כך בעצם הסל"ד מתקבע לפני ואחרי נקודת ה 0. למשל אם בגרף פיצ' יש לך 0 מעלות בנק' 3
אז שים גרף מנוע שטוח מנק' 3 ועד נק' 4 כך כשתבוא לנחות, אז בזמן שאתה מוריד סטיק מ 4 ל 3 אתה בסלד קבוע זה יקל על הנחיתה מאד.
וכן, אם בחרת בכל זאת לעבוד עם גוברנור תצטרך לשנות גרפי מנוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
יש לך גוברנר בבקר?
כן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי bartovmoti
אם אתה רוצה להקל על הנחיתות אתה יכול פשוט לשים גרף מצערת שטוח סביב נקודת 0 מעלות. כך בעצם הסל"ד מתקבע לפני ואחרי נקודת ה 0. למשל אם בגרף פיצ' יש לך 0 מעלות בנק' 3
אז שים גרף מנוע שטוח מנק' 3 ועד נק' 4 כך כשתבוא לנחות, אז בזמן שאתה מוריד סטיק מ 4 ל 3 אתה בסלד קבוע זה יקל על הנחיתה מאד.
אם אני מבין נכון מה שאתה אומר, זה בעצם דומה לאיידל בנורמל ? ( לפחות על חלק מהטווח של הסטיק )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
אם אני מבין נכון מה שאתה אומר, זה בעצם דומה לאיידל בנורמל ? ( לפחות על חלק מהטווח של הסטיק )
נכון אבל בסל"ד הרבה יותר נמוך.
אם באיידל אתה עובד על מצערת 100 95 90 95 100
אז בנורמל זה יהיה בערך ככה : 0 60 75 75 100 ויש לך איזור שטוח בגרף לנחיתה והמראה רכה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bartovmoti
נכון אבל בסל"ד הרבה יותר נמוך.
אם באיידל אתה עובד על מצערת 100 95 90 95 100
אז בנורמל זה יהיה בערך ככה : 0 60 75 75 100 ויש לך איזור שטוח בגרף לנחיתה והמראה רכה.
זאת אומרת שאני בנורמל מוריד סטיק
הפיטש' יורד אבל סל"ד נשאר באותו מקום ..
הבנתי, אני אנסה את זה.
תודה !