תגובה: NEMESIS 180 F-1 RACER
יש לי את הנמסיס 46 של סיגול והוא אחד הטיסנים היותר כיפים שיצא לי להטיס... מחכה לסירטון
תענוג, ומבלי לפגוע בתחום ה-3D..מבורכים טיסני הבנזין שהם לא 3D פשוט כי אין מספיק כאלו בארץ..ועוד פיילון:cool:
תתחדש:o
תתחדש, סירטון יתקבל בברכה :)
Sent from my GT-I9300 using Xparent Blue Tapatalk 2
הטסט מחר היום הונע המנוע היה קשה מאוד לכוון את הסיכות ועדיין יש זיופים קלים
מקווה שבאויר הכל יסתדר
נדחה ליום שישי הקרוב עקב רוחות עזות ...
אני לא יודע איך זה בבנזין, אבל לי ב- MVVS .91 (מתנול) עם טיון פייפ ארוך, הגומי הלבן לא החזיק מעמד בלחץ ונקרע. כשזה קורה תוך כדי טיסה זה לא נעים. קניתי את הכחול העבה בשלט רחוק (שכחתי את שם החברה) שעבד מעולה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
noam_h
אני לא יודע איך זה בבנזין, אבל לי ב- MVVS .91 (מתנול) עם טיון פייפ ארוך, הגומי הלבן לא החזיק מעמד בלחץ ונקרע. כשזה קורה תוך כדי טיסה זה לא נעים. קניתי את הכחול העבה בשלט רחוק (שכחתי את שם החברה) שעבד מעולה.
מנועי בנזין מגיעים לטמפרטורות הרבה יותר גבוהות ממנועי ניטרו ,זה הצינור הכי מתאים למנועי בנזין
סרוו רגיל לשליטה על מצערת גז לא מומלץ בכלל, זה יטחן ויתפגר מהוברציות מהר מאוד. גם מאוד לא מדויק מאותה סיבה , ולבנזינים יש טווח מצערת אפסי מצריך תכנון קצת שונה, יכול להיות שהזיופים בכלל נגרמים מכל זה.
סרוו מטל גיר 6קילו 0.08 MS עדיף
על הההגה גובה. פושרודים עם תופסני מתכת? יש טובים אבל לא כאלה שבאו עם הקיט. אם טעיתי בזיהוי מתנצל.
צודק בהחלט אני מחליף את הסרוו לאחד דיגיטאלי מטאל גיר שמתי לב שהוא לא נעול כלומר יש תזוזה
בסרוו כשהמנוע עובד כאילו שאני מפמפם בגז עם המצערת למרות שאני לא נוגע
לגבי הפושרודים הם דווקא די חזקים
התופסן CLEVIS מתברג על הפושרוד , הוא סגור במין לחיצה כזו , נראה חזק "כאילו"
הבעיה הלחצים שמופעלים על הגה גובה או הפלאטר הכי קטן , הלחיצה הזו נוטה להתרחב, התופסן עוזב את המוט
וביי ביי מטוס.
יש כאלה ממתכת טובים , נראים רובוסטיים ממש ויש שם יותר מלחיצה כזו. גם אותם אני לא ממש אוהב.
עדיף הפלסטיקים של GREATPLANES או בולינקים של דוברו וזהו.
א.
הגיוני , אני אחליף לפלסטיק מאסיבי :)
נראה מדהים !!!
מעניין איך הוא יטוס ...