תגובה: בעיית טווח בשלט DX6I
אני הייתי מנסה לגלף 4 ס"מ מהסיכוך של כבל האנטנה ולבדוק טווח.
אולי הכי טוב לבדוק שוב טווח לפני שאתה מנסה לעשות משהו, אם שוב מתקבל 30 מטר אז כנראה הכבל היה קרוע ואז הייתי מגלף את הסיכוך ב 4 ס"מ האחרונים ושוב בודק טווח.
כמובן ששידור דרך חוט של 4 ס"מ לא יתן לך טווח מלא (ק"מ ) של השלט אבל עד 300 מטר לא צפויה בעיה.
אם זה עובד אז תזמין קיט אנטנה..
לא נשאר לי כבל של 4 ס"מ אלה של 15 ס"מ ועוד חתיכה קטנה נשארה בחלק העליון של האנטנה.. מה שרואים בתמונה.
יכול להיות שהרכיב שמתחבר לשלט ואליו מתחבר הכבל אנטנה נדפק?
יהיה אבדל בין קיט אנטנה מקורי של ספקטרום לאחד אחר מebay?
אשמח לדעת איך עושים אזמנה מהאתר של ספקטרום לארץ.. המחיר אותו הדבר ואפילו קצת פחות.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nadavz
לא נשאר לי כבל של 4 ס"מ אלה של 15 ס"מ ועוד חתיכה קטנה נשארה בחלק העליון של האנטנה.. מה שרואים בתמונה.
יכול להיות שהרכיב שמתחבר לשלט ואליו מתחבר הכבל אנטנה נדפק?
התכוונתי בקצה בכבל שנותר להשאיר רק את הגיד המרכזי עם הבידוד שלו ולהוריד את הסיכוך (זה החוט מתכת שמלופף מסביב לגיד המרכזי) רק ב 4 ס"מ לאחרונים של החוט.
זה עדיין ישמש כאנטנה אבל עם פחות עוצמה מהאנטנה המקורית.
קובץ מצורף 93408
או.קי הבנתי.. אני יעשה בדיקה..במידה וזה באמת עובד מה אתה אומר להישאר עם זה ככה או להחליף רק את הכבל אנטנה או שבכל מצב להחליף את כל מכלול האנטנה?
ועוד דבר.. יש מצב כזה שהרכיב הזה שהכבל אנטנה מתחבר אליו נדפק פתאום?
2 קבצים מצורפים
אתמול הגיע הפתק מהדואר והיום כבר היתיצבתי בדואר בשעה שמונה... האנטנה החדשה נחתה באצלי בבית!
קובץ מצורף 94249קובץ מצורף 94250
עכשיו צריך לעשות טסט לשלט.. מקווה קעכשיו הכל היסתדר ויפסיקו הניתוקי תקשורת המעצבנים האלה.