תגובה: כניסה לתחום ה-30cc בנזין
לא הייתי ממליץ לך להתחיל עם טיסן 30cc, תתחיל עם 50cc טווח המחירים לא כזה גדול והבדלי הטיסה משמעותיים מאוד.
לגביי הטיסן יאק 55m של גריאט פלנס טיסן מצויין. ( יש לי אותו ןאני נהנה מאוד ממנו). http://m.youtube.com/watch?v=pRtW-BRkI78
דווקא להתחיל עם היותר גדולים? נשמע קצת מוזר, למה?
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GreT
דווקא להתחיל עם היותר גדולים? נשמע קצת מוזר, למה?
תודה
רוב הטיסנים בגודל של ה30סמ"ק כבדים יחסית..וגם אם תרצה בעתיד להשתתף באיזשהי תחרות או משהו בסגנון אז המינימום זה 50 סמק..
לי יש את סוחוי 29 של סבארט מנוע 60 סמ"ק והדבר הזה קליל בטירוף..מגיע לנחיתה במהירות איטית שלא להאמין..שלא לדבר על קלות בביצוע תרגילים(יציב מאוד בריחוף, בקושי מנדנד כנפיים בהרייאר)..אם אתה מוכן להשקיע עוד טיפה על האיכות של סבארט, לדעתי זה שווה את זה..והוא גם נראה מדהים :)
אם אתה מתכוון להשקיע אז הייתי ממליץ על extreme flight extra/edge.
ולמה כדאי להתחיל עם טיסן גדול יותר טיסני ה30סמק יותר קשים להטסה כי הם קטנים ,זריזים,ורוחות יותר מפריעות להם מטיסני ה50 סמק וכמו שאמר maor אם תרצה להשתתף בתחרויות (איימק או פרי סטייל) מוטת הכנף המינימלית היא 88".
אוקיי תודה רבה לשניכם.
עכשיו באופן כללי, היות ואני לא לגמרי מנוסה ב3D, האם זה משהו שאפשר ללמוד על טיסן 50סמק?
אל תבינו לא נכון, יש לי מעט ניסיון ב3D, וניסיון באופן כללי זו לא הבעיה, השאלה היא האם באמת אפשר ללמוד
לעשות 3D כמו שצריך על טיסן כמו ה50 סמק?
ומעבר לכך, להוציא מערכת רדיו(שלט ומקלט) מהו טווח המחירים לטיסן 50 סמק שכזה?
תודה רבה!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GreT
אוקיי תודה רבה לשניכם.
עכשיו באופן כללי, היות ואני לא לגמרי מנוסה ב3D, האם זה משהו שאפשר ללמוד על טיסן 50סמק?
אל תבינו לא נכון, יש לי מעט ניסיון ב3D, וניסיון באופן כללי זו לא הבעיה, השאלה היא האם באמת אפשר ללמוד
לעשות 3D כמו שצריך על טיסן כמו ה50 סמק?
ומעבר לכך, להוציא מערכת רדיו(שלט ומקלט) מהו טווח המחירים לטיסן 50 סמק שכזה?
תודה רבה!!
אני תמיד מחזיק אצלי במלאי טיסן EPP 3D ללימוד ותירגול 3D..בנוסף לזה שהוא מאוד כיפי להטסה, הוא גם מאוד עוזר לטכניקה ועוזר לך ללמוד 3D בלי יותר מידי פחד ובקלות יחסית...כמובן שיש דברים שיותר קשים לעשות איתו מאשר עם 50 סמק ולהפך..
יש לך את היאק 55 הצהוב של הסיני(שהיה לי עד לא מזמן) שהוא יחסית זול(בסביבות ה350-400 שקל אתה יוצא עם טיסן קומפלט)..או שיש לך את טיסני הטלינק(אחד מהם בדרך אלי כרגע..)..ויש עוד חברות טובות בין לבין כמו techone
למען האמת, אני בדיוק עכשיו מדפיס תוכניות לטיסן ft 3d של פלייט טסט ובימים הקרובים אזמין אלקטרוניקה בשבילו.. אבל הטיסני קצף הללו באמת טובים לאימונים ומתנהגים באופן דומה לטיסם 50 סמק?
ובכל אופן מה לגבי טווח המחירים והתקציב לטיסן 50 סמק? (לא כולל שלט ומקלט)
לא דומים בכלל בהתנהגות...אבל זה נותן לך הרגשה וטכניקה לאצבעות...כמו שאתה מטיס בסימולטור ואז במציאות..זה דיי שונה אבל הסימולטור מקנה לך את הטכניקה..
טווח מחירים..אממ..אני מניח סביב ה5500+(תלוי באיכויות שאתה רוצה)..
אתה יכול גם למצוא טיסנים יד 2(זאת לא מילה גסה..) במצב מעולה..
האמת, טיסן יד שנייה לא מדאיג אותי כל כך, מנוע יד שנייה קצת יותר...
אבל אני שואל שוב, האם טיסן 50 סמק זה טיסן שאפשר להתחיל לעשות איתו 3d וללמוד גם אם לא התנסיתי ב3d הרבה?
טיסן 50 סמק יותר מתאים ללמוד 3d מטיסן 30 סמק
כהתחלה הייתי ממליץ לך לקנות יד 2.
אם תחליט לקנות חדש הבדלי המחירים לא כאלה גדולים מטיסני ה30 סמק אבל הכל תלוי בסט אפ שאתה תשתמש.
אוקיי, ולגבי סרוואים?
איזה סוג צריך לקנות?
תודה רבה חבר׳ה
אל תקנה יד 2 אלא אם אתה מכיר את המוכר או מעגל האנשים סביב העניין לעומק.
סרוואים של SAVOX יש מספר דגמים , צריך לראות איזה על איזה טיסן זה יורכב ואז להחליט.
תשקיע במנוע טוב , לא דראק סיני, כי ל א תלמד ממנו דבר חוץ מפשרות כואבות.
גש למקום בארצך, שמתמחה בבנזינים ארובאטים , יש שרות טוב , והכל יוסבר לך , ותחבור למטיס טוב בתחום.
א.
Re: כניסה לתחום ה-30cc בנזין
טיסן 30-50cc דורש ציוד כמעט חדש מניטרו לדוגמא
סוללות חזקות יותר אחד להצתה סוללה נוספת למקלט ויש כאלה ששמים עוד אחת לגיבוי
קייל סוויץ
רגולטור
פוואר בוקס
סרוואים חזקים לפחות 12-18 קילו שבכלל לא זולים עלות של 350 לסרוו חזק וטוב
זרועות אלומיניום
צנרת לבנזין
ספינר טוב
פרופלור
שלט שמתאים לפחות 8-9 ערוצים
גם ציוד הקרקע דורש שיפורים
כמו משאבת בנזין ואוד דברים נלווים...
אפשר גם 6 אך תהיה מוגבל ויהיה צורך בקונקטורים מה שלא ממולץ
ובטח עוד כמה דברים ששכחתי
אני גם ניכנסתי לתחום עד לא מזמן הגעתי ל5000 שקל
כל מה שרשמתי כולל מנוע 30 וטיסן
ללא שלט כמובן
רצוי לעשות את הסטאפ עם מישהו שמבין ומנוסה
הרבה עבודה ומירכוז כובד חשוב מאוד!
למדתי את זה בדרך כואבת :/
סהכ
חוויה אני אישית אוהב את ההתעסקות יותר מההטסה עצמה
אבל בהחלט שווה את זה
לפני שאתה מתחיל עם זה בדוק את מצב הכיס :) אין לחסוך בעסק הזה מה שזול עולה יקר! ומאוד!
בהצלחה
תתקשר אלי ואסביר לך הכל תוך 5 עד 10 דקות
אילן
054-2338023