המלצה על באגי/טראגי למתחיל שרוצה את הטוב ביותר
לאחר שקראתי את צרור העצות למתחיל של רן ועוד אשכולות ושרשורים רבים בנושא קודם כל כל הכבוד על הזמן והמחשבה שאתה מקדיש כאן בפורום, אני האמת מרגיש שמצאתי את המקום ליידע שאני זקוק לו בתחום, רכשתי רכב מיני פשוט וכייף לי איתו ממש אבל הבנתי שכדאי באמת להנות אני רוצה רכב 1/8 ברשלס חשמלי, הנעה 4×4, בקר שתומל סוללות ליפו ושיהיה לו יבואן טוב בארץ וכמובן מוכן להסעה, בהתחלה התלבטתי בין הmt4 לsavage ולe-maxx, אחרי שקראתי המלצה שלך למישהו שהיה לו תקציב של 5k לבאגי/טראגי מקצועית הבנתי שכנראה זה מה שאני צריך אומנם אני לא מחפש מרוצים, מניח שאסיע בשטחים מגוונים אבל מאוד מתלהב ממסלול וקפיצות בעיקר, אשמח להמלצה, תודה מראש
תגובה: המלצה על באגי/טראגי למתחיל שרוצה את הטוב ביותר
הי ספי.
ברוך הבא לאתר ולפורום
בטרם אענה לך אזכיר [היות שכבר קראת בפורום] שבפורום אנחנו לא עוסקים מזכירים או נותנים קישורים לאתרים חנויות או יבואנים בארץ
במידה ונרצה לדון במוצר נעשה זאת ע"י קישור למוצר בחו"ל
לפני שנתחיל בקישורים אני רוצה לשאל כמה שלות שיעזרו להתמקד:
יש לך ניסיון בתחביב [מעבר לרכב מיני]?
יעזור אם תפרט על הרכב מיני שלך ותתאר איזה בעיות היו לו ואיך תיקנת אותן.
יש לך ניסיון בהזמנה מחו"ל של מוצרים בסדר גודל שכזה?
חשוב שתחשוב אם אתה רוצה להסיע במסלול מסודר או בשטח מגוון ליד הבית
תכנס לאשכול הזה כדי להבין טיפה מה זה מסלול/תחרות: סרטון מתחרות 1/8 חשמל 12/2/16 ברשפון
תענה ונתקדם.
רן ענבר
היי רן ותודה על התגובה המהירה, מעבר למיני אין לי ניסיון בתחום, יש לי a979 vortex מאוד נחמדה שהזמנתי מבנגוד, הזמנתי לה גם כמה שיפורים של מיסבים וחלקי היגוי מאלומיניום ועוד סוללה, לא הזמנתי משהו גדול מחו"ל ונראה לי שאת הקנייה של הרכב הרציני שלי אעשה בארץ, סה"כ הסעתי אותה אולי 7 פעמים, כן יצא לי להיות איתה במסלול באזור שאני גר (מסלול לא תחרותי( וכך גם הבנתי שקפיצות זה משהו שאין אפשרות לעשות איתה בצורה איכותית וראיתי את הבאגי 1/8 עושה וזה עולם אחר, אני לא רוצה לקנות נניח את הmt4 ואחרי חודש וחדשיים להתבאס שלא קניתי באגי או טראגי שתיתן לי באופן יותר איכותי את מה שאני מחפש, מיותר לציין שאני גם לא רוצה קיט כי לדעתי זה עבודה שאין לי בא מספיק ידע וניסיון ולמען האמת גם זמן, תודה מראש.
אתה צריך להבין שיש חשיבות לרכב שתקנה.
באגי נוסעת מצויין במסלול אבל לכל השאר היא לא כל כך טובה.
מאנסטר נוסעת סבבה בשטח אבל היא לא מתאימה למסלול.
טראגי היא שילוב של מאנסטר ובאגי אבל יהיה קשה יותר להסיע אותה במסלול וההיצע בקטגוריה הזו קצת יותר נמוך.
היות ורובינו מוגבלים ע"י התקציב ואין באפשרותינו להחזיק רכב לכל שטח...צריך לבחור מה הכי מתאים לך.
אני באופן אישי, מהיום שהסעתי במסלול פעם ראשונה, הפסקתי להסיע ליד בבית.
אבל זה מאוד משתנה ממסיע למסיע.
רן ענבר
תודה שוב, אני חושב שהיות ואני לא אסיע רק במסלול וגם לא ליד הבית, סביר שהרוב יהיה בשטח אז אולי כדאי לקנות את הmt4 g3 ולהסב אותה לטראגי, במה זה כרוך? יש לינקים שמסבירים איך להסב אותה? זה משהו שאוכל לעשות לבד?
יש כבר לא מעט מידע ודיונים על קנית MT4
תקרא את השירשור של יובל: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=83146
זה אשכול שעוסק בהסבת MT ל ST בהרחבה+שרטוט: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=83908
אני חושב שאתה רץ טיפה קדימה מידיי
קרא את האשכול הראשון...קנה רכב+סוללות +מטען ורק אחר תגיע להסבה הזו.
רן ענבר
תודה רבה, באמת שרשורים עוזרים, אשמח גם לדעתך על הteam magic e6 3 hx ועל ה team associated rival
על הריבל לא שמעתי שום דבר באמת טוב...נתקלתי בביקורות שקטלו אותה
אני מניח שהמצב אינו באמת גרוע כל כך.
הרכב של team magic e6 3 hx ...הוא מאנסטר
עדיף לדעתי להשקיע בגירסאת ה BES שעליה תוכל לקרוא בתגובה 83 בקישור הבא:http://www.efly.co.il/forums/showthr...711#post524711
אני לא יודע אם את ה BES יש בארץ.
למאנסטר [דגם HX] יש חלקים ושיווק בארץ...אני הייתי מוותר עליו ביחס ל MT4
כשקונים את הרכב הזה יש לשים לב שלא קונים את הדגם עם המערכת בראשד [כי יש גם דגם כזה]
אני הייתי הולך על בטוח עם ה MT4
רן ענבר
היי, תודה רבה, עבר קצת זמן ובנתיים בחנתי את האופציות, ראיתי את הmt4 בפעולה והוא בהחלט עשה רושם של רכב מטורף , אם זאת ראיתי שלטנדר טייגר יוצאו גרסאות חדשות, הk rock וה bush master, האמת ששתי הגרסאות הללו נראות לי ממש מגניבות, אשמח לדעתך המקצועית לגביהם.
כתבנו על הרכבים האלו קצת פה:http://www.efly.co.il/forums/showthr...highlight=rock
היו פה עוד דיונים על הרכבים האלו...
אני? הייתי הולך על בטוח עם ה MT4
רן ענבר