תגובה להודעה: שיטה ערמומית של הסיני להשתיק את הלקוחות בקשר לזמן הספקה !
מסכים עם כל מילה של assafwei
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
ממספר נסיונות עם dx הם יותר איטיים מהסיני בתקופה הכי גרועה שלו
מוזר כי אני הזמנתי מהם כמה פעמים והם היו מהירים יכול להיות שזה היה חד פעמי.
אני ממליץ לספוג את העיכובים ולא ללחוץ.
ה"סיני" נמצא כיום בנקודת איזון עדין, הוא מספק מחירים זולים כי יחסית יש לו מעט עובדים.
במקרה שלו חוק "התפוקה השולית הפוחתת" יעבוד וחזק, אם הוא יביא 2 עובדים לאותה המשימה הוא יקבל רק 50% עליה בתפוקה ולא 100% ולכן פתאום הוא יראה בעוד חודשיים שהעובדים יקרים לו ואתם תשלמו על כך, משם הדרך לעליה במחירים עד לנפילתו תהיה קצרה!!!
בקיץ קונים אצלו המון החבר'ה מצפון אירופה וצפון אמריקה כי זו תקופת ההטסות שם , בעוד חודשיים יגיע לשם החורף והם ירגעו ואז ירד אצלו הלחץ זו נקודה מסוכנת הרבה יותר לו וכתוצאה מכך לנו, אני לא רוצה לראות מישהו חוזר לקנות מנוע של 10$ ב250 ש"ח בארץ....
אני בספק אם על בסיס אימיילים מלקוחות הוא מגייס עובדים נוספים... מה גם שעלות מחסנאי בסין לתקופת לחץ של כמה חודשים לצערנו הרב (ולטובת הכיס שלנו) היא פשוט זניחה...
אם יש לו בסיס לקוחות רחב, ובהעדר מתחרים (ובינינו, אין לו מתחרים, לא במחירים ולא במגוון) אין שום סיבה להעלאה במחירים (ומשבר זה לא תירוץ כי כשמכורים תמיד מוצאים תקציב למנה היומית), וזה גם לא יקרה כי בסופו של דבר זה היתרון היחידי שלו, וכנראה שהוא יודע את זה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZigiStar
היי לכולם,
גם אני לא כל-כך מבין את ההתנפלות עליהם. הם בדרך-כלל בסדר, וכשהם לא - הם מתנצלים. אין להם סיבה לא להוציא משלוחים מוקדם ככל האפשר.
בכל מקרה, לדעתי כדאי שתשקלו מחדש את הפניה אליהם, במיוחד פניות כאלה שניתן לפרש כתוקפניות/מאיימות, כפי שהוצעו בעבר. כל הלקוחות בארץ הם טיפה בים המכירות שלהם, והם לא צריכים להיות מוטרדים יותר מידי, במיוחד כי אין להם תחרות מי-יודע-מה. אני מניח שרבים כאן יודעים על מקרים בהם חנויות סירבו לעבוד עם ישראלים באופן גורף בגלל ריבוי מקרים "לא נעימים" - לא כדאי להגיע למצב כזה. בנוסף, בגלל הבדלי תרבות וחקיקה, לפעמים מה שאצלנו נתפס כבקשה לגיטימית והוגנת, עלול להשמע בצד השני כחוצפה/יהירות/תוקפנות.
בואו נחכה בסבלנות כמו שהם ביקשו, ונראה מה קורה. פעמים רבות העיכובים הם בגלל סיבות אובייקטיביות - עומס גדול לפני חגים, חופשות וכו'.
+1 :)
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב...
גם אני חיכיתי בסבלנות ל 4 חבילות, שהגיעו במבול אחת אחרי השנייה תוך יומיים.
נ.ב
אל לנו לשכוח לזרוק מילה טובה כשהם ישתפרו...
אולי סוף סוף מישהו יסביר לי מדוע להוביסטי החלטתם להדביק את הכינוי "הסיני"
1. מדובר על הונג קונג
2. מדובר על מספר עובדים
זה כמו לקרוא ל TOWER HOBBIES "האמריקאי" :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
אני ממליץ לספוג את העיכובים ולא ללחוץ.
ה"סיני" נמצא כיום בנקודת איזון עדין, הוא מספק מחירים זולים כי יחסית יש לו מעט עובדים.
במקרה שלו חוק "התפוקה השולית הפוחתת" יעבוד וחזק, אם הוא יביא 2 עובדים לאותה המשימה הוא יקבל רק 50% עליה בתפוקה ולא 100% ולכן פתאום הוא יראה בעוד חודשיים שהעובדים יקרים לו ואתם תשלמו על כך, משם הדרך לעליה במחירים עד לנפילתו תהיה קצרה!!!
בקיץ קונים אצלו המון החבר'ה מצפון אירופה וצפון אמריקה כי זו תקופת ההטסות שם , בעוד חודשיים יגיע לשם החורף והם ירגעו ואז ירד אצלו הלחץ זו נקודה מסוכנת הרבה יותר לו וכתוצאה מכך לנו, אני לא רוצה לראות מישהו חוזר לקנות מנוע של 10$ ב250 ש"ח בארץ....
TWO THUMBS WAY UP!!! (למה אין אייקון שניתן לשתול בתוך ההודעה {לנושא ההודעה יש אייקון שכזה} של אגודל מורם?)
יופי של תגובה, מסכים עם כל מילה!
שחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafwei
אני בספק אם על בסיס אימיילים מלקוחות הוא מגייס עובדים נוספים... מה גם שעלות מחסנאי בסין לתקופת לחץ של כמה חודשים לצערנו הרב (ולטובת הכיס שלנו) היא פשוט זניחה...
אם יש לו בסיס לקוחות רחב, ובהעדר מתחרים (ובינינו, אין לו מתחרים, לא במחירים ולא במגוון) אין שום סיבה להעלאה במחירים (ומשבר זה לא תירוץ כי כשמכורים תמיד מוצאים תקציב למנה היומית), וזה גם לא יקרה כי בסופו של דבר זה היתרון היחידי שלו, וכנראה שהוא יודע את זה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל דקל
אולי סוף סוף מישהו יסביר לי מדוע להוביסטי החלטתם להדביק את הכינוי "הסיני"
1. מדובר על הונג קונג
2. מדובר על מספר עובדים
זה כמו לקרוא ל TOWER HOBBIES "האמריקאי" :D
1. עלות השכר בהונג קונג כבר מזמן לא כמו בסין! ההונג קונגים נעשו מפונקים:rolleyes:
2. בהונג קונג חיים סינים, אמנם תושבי הונג קונג אבל גזעית הם סינים, משנת 1998 הם גם תחת שלטון סיני, אמנם בתוקף הסכמים "משטר עדין של נספחים" אבל סין לכל דבר.
לכן , מסקנה, ניתן לקרו להוביסיטי ה"סיני" כי להגיד ה"הונגקונגי" קשה להקלדה ולדיבור :p
במקום כל הסיפורים האלו פה אני פשוט שמח שיש את הסיני ולכן שלחתי לו (לצוות) מכתב תודה על השרות שאני והקליינטים בכלל מקבלים מהם.
מה שקיבלתי בתשובה קצר ולעניין:
Hello, Ittai
Thanks for your email and appreciation.
We don't receive much emails like this. That is very kind of you ;-)
Have a Wonderful day !!!
*It can take 2-3 days to receive a reply from us due to a high volume of email. For an urgent inquiry, please contact us by phone or online support.
Best Regards,
Sumaira
Customer Support.
מכתב תודה מעלה להם את החשק לעבוד הרבה יותר מתלונות חסרות טעם.
אי לכך אני ממליץ לכל החברים פה לומר להם תודה שהם קיימים ועל השרות שאנו מקבלים מהם.
:)
איתי
שירשור מאד מעניין ... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב ולהודות להם
:]
מוטי,
אתה צודק בעובדות שציינת, אבל לא בטוח שהפיתרון שלך ישיג את התוצאה הטובה ביותר.
גם לי הם שלחו מס' הזמנה שהדואר בהונג קונג כלל לא זיהה.
(וזה לאחר שחיכיתי 50 יום!!! לקבלת ההזמנה)
אבל כשההזמנה הגיעה (ואחרי שנרגעו העצבים), שלחתי להם אימייל עם מחמאות והמון תודות על שירות מעולה:D
הם באמת התרגשו והודו על כך.
שווה לנסות.