תגובה להודעה: Walkera Creata 400 Helicopter Premium (2010 Limited Edition) שאלה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
מאיפוא אתה יודע ?
אתה מכיר את המסוק מקרוב ? הטסת אותו ?
בוא תזכיר לכולם מה היה לך בגעש בטיסת המבחן עם הTREX 500 החדש
די כבר עם דעות קדומות
ידידי הנכבד מר הופמן
מהיכרותי הארוכה עם מצבה הטראגי של משפחתך
יש לך וולקירה 4G3 שלא טעם טעמו של אוויר חודשים ארוכים.
יש לך וולקירה 4G6 שאם אתה מצליח לעשות לו BIND זהו ארוע נדיר, ושלא לדבר על המראה בלי לפגוש שולחן או נברשת עקב ג'יירו תקול, קורונה טחונה, סרוו מת או כל אחד מאלף הארועים שהאלקטרוניקה שלו מזמנת לו פעמיים בשעה
אשתך נאלצת לקבל בגדים ומזון בגמ"ח טיסנאים אנונימיים עקב הכספים הרבים שאתה מוציא בהזמנות חלפים ב-RC17.
אני מתחנן בפניך - די. רחמים. הרף לך מזה. הגעת לקוו האדום. אל תמשוך אחריך אנשים לתהום הזאת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbrosh
ידידי הנכבד מר הופמן
יש לך וולקירה 4G6 שאם אתה מצליח לעשות לו BIND זהו ארוע נדיר, ושלא לדבר על המראה בלי לפגוש שולחן או נברשת עקב ג'יירו תקול, קורונה טחונה, סרוו מת או כל אחד מאלף הארועים שהאלקטרוניקה שלו מזמנת לו פעמיים בשעה
אשתך נאלצת לקבל בגדים ומזון בגמ"ח טיסנאים אנונימיים עקב הכספים הרבים שאתה מוציא בהזמנות חלפים ב-RC17.
אני מתחנן בפניך - די. רחמים. הרף לך מזה. הגעת לקוו האדום. אל תמשוך אחריך אנשים לתהום הזאת.
עוד POST אחד כזה והמילה " ידידי " לא תהיה רלוונטית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbrosh
ידידי הנכבד מר הופמן
ZVOK
תעזור לי אני לא עובד בפרץ ........
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
ZVOK
תעזור לי אני לא עובד בפרץ ........
Dbrosh
אם זכרוני אינו מטעה אותי, לא מזמן רצית לקנות את ה 4G6? לבסוף ויתרת כיוון שהבנת שלא תוכל להתמודד עם מסוק על אחרי שנכשלת גם עם ה 4#3 שרצית למכור.
אם איני טועה הייתי בדרכי אליך כאשר סכמנו שתמכור לי שני 4#3 ב 150 ש"ח שהיו מעל ליכולותיךעד כמה שאני זוכר גם עם ה Blade 400 לא הצלחת כל כך.
נראה לי שלא אשתו של אסף נזקקת לגמ"ח אלא אשתך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
Dbrosh
אם זכרוני אינו מטעה אותי, לא מזמן רצית לקנות את ה 4G6? לבסוף ויתרת כיוון שהבנת שלא תוכל להתמודד עם מסוק על אחרי שנכשלת גם עם ה 4#3 שרצית למכור.
אם איני טועה הייתי בדרכי אליך כאשר סכמנו שתמכור לי שני 4#3 ב 150 ש"ח שהיו מעל ליכולותיךעד כמה שאני זוכר גם עם ה Blade 400 לא הצלחת כל כך.
נראה לי שלא אשתו של אסף נזקקת לגמ"ח אלא אשתך.
את המסוקים רציתי למכור לך כי לא היה לי סבלנות לזבל של וולקירה. לא מכרתי לך, כזכור לך בוודאי, וכפי שאתה מעדיף לא לזכור עכשיו, כי הם לא היו תקינים - וולקירה, אלא מה - והייתי הגון מספיק לא למכור לך מסוקים לא תקינים. אבל אתה שכחת. מה לעשות. הגיל. חוסר יושר. קורה.
לגבי ה-4G6, כזכור לך הצעתי לך לכתוב סקירה עליו, ואמרת שאתה עוד לא שם, וזה מפתיע. יש לך את המסוק תקופה ארוכה ואתה הרי מעיד שאתה מטיס בבית אלפי טיסות - אתה הרי מליץ יושר של המיקרו מסוקים ועל היתרון של להטיס בבית - ובכל זאת ZVOK, אתה לא מצליח להתקדם. חבל, ידידי, אבל אל תיכנע לחוסר היכולת שלך. בוא אלינו לשטח ואני אשמח לחנוך אותך עם כבל חניך מדריך, אעזור לך קצת בריחופים, לא משהו קשה בשבילך, יהיה לך מעניין, שונה, התחושה של להרים מסוק בלי לשבור אותו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbrosh
את המסוקים רציתי למכור לך כי לא היה לי סבלנות לזבל של וולקירה. לא מכרתי לך, כזכור לך בוודאי, וכפי שאתה מעדיף לא לזכור עכשיו, כי הם לא היו תקינים - וולקירה, אלא מה - והייתי הגון מספיק לא למכור לך מסוקים לא תקינים. אבל אתה שכחת. מה לעשות. הגיל. חוסר יושר. קורה.
לגבי ה-4G6, כזכור לך הצעתי לך לכתוב סקירה עליו, ואמרת שאתה עוד לא שם, וזה מפתיע. יש לך את המסוק תקופה ארוכה ואתה הרי מעיד שאתה מטיס בבית אלפי טיסות - אתה הרי מליץ יושר של המיקרו מסוקים ועל היתרון של להטיס בבית - ובכל זאת ZVOK, אתה לא מצליח להתקדם. חבל, ידידי, אבל אל תיכנע לחוסר היכולת שלך. בוא אלינו לשטח ואני אשמח לחנוך אותך עם כבל חניך מדריך, אעזור לך קצת בריחופים, לא משהו קשה בשבילך, יהיה לך מעניין, שונה, התחושה של להרים מסוק בלי לשבור אותו
זוכר גם זוכר. אמרת לי לבוא אליך וכאשר הייתי באזור התקשרתי אליך אמרת לי שהם לא תקינים.
אני לא רואה מה פה חוסר יושר?? את הוולקירה 4#3B יש לי שנה ואותו אני מטיס כבר אלפי טיסות אם אינני טועה אתה הוא זה שלא הצליח להטיס אותו ולא אני. אם אתה רוצה אני מוכן להזמין אותך וללמד אותך להטיס אותו.
אני זוכר כאשר רציתי לקבוע אתך אמרת לי שבאמצע השבוע קונים חלקים ומתקנים (התכוונת כנראה ל Blade 400 שהיה לך) כדי שתוכל להטיס בשבת. אז כנראה מי שלא מסוגל להטיס מבלי לרסק זה אתה.
זה שאיני מרגיש מוכן עדיין לכתוב מאמרים על ה 4G6 לא אומר דבר לגבי יכולת להטיס אותו. אתה כנראה אחד מאלה שחושב שאם אתה יודע את הא"ב אתה כבר יכול לכתוב ספר.
ובזאת אגב הסתיים הדיון מוסיף הכבוד לכולנו