תגובה להודעה: האם לתבוע את אלקטרה??? רמאים ושקרנים!!!
לצערי בארץ אי אפשר להשיג הרבה בלי להפוך שולחנות ולעשות הרבה רעש... שים לב שכל אלה שתמיד מקבלים את מה שהם דורשים הם הערסים והאנשים הרועשים!
הסיבה היא לדעתי כי אותם האנשים שמחליטים החלטות לגבי את מי לזכות בכסף כספי ואת מי לא הם אותם האנשים שתמיד עושים רעש, ובעצם ברגע שמישהו נחמד ורגוע פונה אליהם הם ישר מנפנפים אותו כי הם יודעים שלא שהאנשים הרגועים לא יעשו כלום.
לכן העצה שלי אליך היא - אל תחכה ותתחיל לצעוק ולעשות בלאגן.
איתן.
אם סגרו איתך שהעיסקה מבוטלת
תן לטכנאי לקחת את הטלויזיה
קנה לך טלויזיה חדשה
ואם לא תקבל את הכסף חזרה בית המשפט יוכל לעזור לך
חבל על העצבים
בקיצור ..תתחיל להיות ערס ! :(
נשלח דרך מערכת 'eFly בשטח'
היום התקשרו ושאלו האם הטלוויזיה נלקחה?
עניתי שלא, כי אמרתי לטכנאי שלקיחת המכשיר יחד עם סיכום העניין הכספי כפי שסוכם, והוא לא חזר..
בצד השני ענתה לי בחורה: "אחרי שיקחו את המכשיר היא תוכל לטפל בכסף" (עכשיו אני צריך לסמוך על המילה של אלקטרה? ועוד אחת שבפעם הראשונה אני מדבר איתה:confused:).
עניתי לה, לא,לא,לא, אנחנו עכשיו גם נצטרך לרדוף אחריכם בשביל לקבל את הכסף???
"למה אתה חושב שתצטרך לרדוף אחרינו"? (היא שואלת, כנראה אין לה מושג על מה מדובר..)
עניתי, כי זה מה שאנחנו עושים כבר חצי שנה!
ענתה לי: "הבנתי אותך" וסגרה.
בסך הכול אנחנו לא מעוניינים למשוך את העניין ולהגיע לבית משפט..ההורים שלי רוצים לשבת בבית לשמוע ולראות טלוויזיה בנחת- לא יותר.
וכמה שאני לא, ומנסה לא להיות, זה משתלט עלי ואני נהיה ערס, זה מוציא אותו ממני וכנראה שזה מה שצריך להיות.
המשך יבוא, זו הבטחה.
אני חשוב שהיית צריך לתת להם לקחת את הטלויזיה ושעה אחרי זה לשלוח להם מכתב שאם לא תקבל את התשלום שהובטח עד סוף יום העבודה הבא אתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות ואחרי יום זה תבקש כבר פיצוי עבור הפסד ימי עבודה, עוגמת נפש ועוד כל מיני קללות של עורכי דין.
תמשיך לעדכן
טוב,
אחרי התחייבות מילולית (מיילים, טלפונים וביטול הגעה של טכנאי שכבר היה בדרכו להורי) הוצא גם מכתב התחייבות רשמי וחתום המסכם את תנאי מסירת המכשיר והחזר התשלום.
היום בא טכנאי ואסף את המכשיר, על פי ההסכם, אלקטרה מתחייבת לעצור במיידי את חיוב התשלומים בכרטיס האשראי ובתאריך המסוכם לתשלום הבא- במקום חיוב יועבר סכום זיכוי לכרטיס על סכום שעד עתה חוייב (מספר חודשים), בעצם החזר על מה ששלום כבר וביטול חיוב תשלומים.
ז"א, שכול הפרשה אמורה להסתיים באמצע החודש הבא, אם לא- זה כבר יהיה ממש טיפשי.
בכול מקרה, אני רוצה להודות לכול הפורום, למנהלים ובעיקר לכול המגיבים, בזכותכם הצלחנו להתמודד עם גוף די מאסיבי שיכול להתעלם, להתכחש, לזלזל, לטרטר ובעיקר להתנער מאחריות, בזכות הענות המרובה, הייעוץ, ההכוונה ולמעשה ובעיקר "כוח הרבים", טופל העניין כפי שלא היה מטופל לפני השרשור, עד הפניה של אלקטרה דרך השרשור.