תגובה: הצעצוע החדש שלי F18.
איזה יופי !
תתחדש חיים :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
יש קונים אני מוכר.בא לי אחד 1.80 עם 120 ממ מניפה ו12 תאים
יש לך אחד כזה אצל איציק..מפיברגלס
חיים- שיחקת אותה ... הכלי מאד מאד יפה !!!
כל הכבוד על ההשקעה ...
מתי תביא אותו למסובים :D ?
תתחדש והעיקר שתהנה ממנו ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal
אני קונה כמה רוצה?
1400ש"ח כולל הכול.שים מקלט סוללה ולאוויר.+כל שער האביזרים שמגיעים איתו,עוד חופה מיכלי דלק ופושורדים ומחברים לאופציית ההגה כיוון.אני לא מרוויח שקל זה העלות של הצעצוע רק חלקים ובלי עבודה דבקים ועוד כל מיני קישקושים שעולים עוד דולרים ספורים.אני זקוק לכסף לפרוייקט הבא שלי ,50 סמ"ק גולד ווינג:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
1400ש"ח כולל הכול.שים מקלט סוללה ולאוויר.+כל שער האביזרים שמגיעים איתו,עוד חופה מיכלי דלק ופושורדים ומחברים לאופציית ההגה כיוון.אני לא מרוויח שקל זה העלות של הצעצוע רק חלקים ובלי עבודה דבקים ועוד כל מיני קישקושים שעולים עוד דולרים ספורים.אני זקוק לכסף לפרוייקט הבא שלי ,50 סמ"ק גולד ווינג:cool:
הופה חיים נכנסתה למשפחת הגיאנטים..
בהצלחה !!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
פרוייקט הבא שלי ,50 סמ"ק גולד ווינג:cool:
תן קישור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
תן קישור
היי,
הנה סרטון : http://www.youtube.com/watch?v=ujKBbjwFaAg המטיס הזה "קצת" משוגע הוא רוצה להראות מה הטיסן מסוגל לעשות.
http://www.generalhobby.com/gold-win...ion-p-257.html .
נ.ב איזה אתה מתכוון לקנות את הsp או את m?
לפני שבועים הטסתי את הטיסן הזה ששיך לאורן בנית אחד התותחים בארץ ונהנתי מאוד מהטיסן .אני הולך להביא בדיוק אחד כזה .בעזרת ה' חודש הבא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
.omer biton
הופה חיים נכנסתה למשפחת הגיאנטים..
בהצלחה !!
תמיד הטסתי גיינטים וסילוניים של אחי כמובן אלי גיל.רק בשנתיים שלוש האחרונים מכרתי את כל הטיסני דלק שלי ועברתי לחשמלי.אבל חזר לי החשק לבנזין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
תמיד הטסתי גיינטים וסילוניים של אחי כמובן אלי גיל.רק בשנתיים שלוש האחרונים מכרתי את כל הטיסני דלק שלי ועברתי לחשמלי.אבל חזר לי החשק לבנזין.
אתה אח של אלי גיל?!?!?!?
וואלה לא ידעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
.omer biton
אתה אח של אלי גיל?!?!?!?
וואלה לא ידעתי.
למה אתה מכיר?
בטח מכיר !
הוא תמיד בא לדימונה עם הסילוניים וליאור.
כן ,הם הולכים בזוגות ח ח ח ח
ח ח ח ח ח יייאלה נגיד לך בעוד חודש תתחדש !
לא צילמת את ההמראה ?? איך אדע שאתה יודע להמריא ??:D
איזה טיסה יפה, הכלי הזה נראה מדהים, הטיסה מאוד סקיילית יש הרגשה של כלי מתכת כבד, אחלה טיסן:)
תודה חברים,אחד הדברים הכי כיפים בטיסן הזה זה הרעש שמוציא המנוע.ההד שנוצר בשטח הוא ממש רעש סילוני ששום סירטון לא יכול להמחיש.אדי אתה צריך אחד כזה.עם צביעה כמו שלך אתה יכול לעשות אותו מדהים.יש מקום להרבה שינויים ושידרוגים.דרך אגב בלי טילים הדבר הזה ממש מהיר.
יש איזה פרוייקט קטן עם מניפה, אומנם לא F-18 ולא חמוש-אבל חמוד;):cool:
ושאתה אומר: "אתה צריך אחד כזה", זה נשמע כמו פרסומת של מקדונלדס, אחרי שאתה שומע את זה עוד ועוד אתה מתחיל להאמין שאתה באמת צריך אחד כזה..
אני צריך אחד כזה..:rolleyes:
טס יפה,נראה טוב עם הטילים,אני מאמין שבלי הטילים יטוס קצת יותר מהר..אבל מי צריך מהירות שיש רעש יפה וסקייליות...
ד"א חיים איך המניפות דמוי LANDER של הסיני ...הם מאוזנות כמו שהוא מצהיר שם??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
הטסתי היום 50 סמ"ק כזה... מבין לחלוטין מה מושך בזה! אוף למנהל בנק נמאס מהשטויות האלה... :p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofir181
טס יפה,נראה טוב עם הטילים,אני מאמין שבלי הטילים יטוס קצת יותר מהר..אבל מי צריך מהירות שיש רעש יפה וסקייליות...
ד"א חיים איך המניפות דמוי LANDER של הסיני ...הם מאוזנות כמו שהוא מצהיר שם??
אלה לא מניפות דמויי lander
זה landet בעצמו.. הוא פשוט הוריד כל זיהוי בכדי להוריד את המחיר
כותבים את זה גם בבלוגים