חיים גיל תעשה תרגיל
איזה יופי !
תתחדש חיים![]()
אני קונה כמה רוצה?
חיים- שיחקת אותה ... הכלי מאד מאד יפה !!!
כל הכבוד על ההשקעה ...
מתי תביא אותו למסובים?
תתחדש והעיקר שתהנה ממנו ...
1400ש"ח כולל הכול.שים מקלט סוללה ולאוויר.+כל שער האביזרים שמגיעים איתו,עוד חופה מיכלי דלק ופושורדים ומחברים לאופציית ההגה כיוון.אני לא מרוויח שקל זה העלות של הצעצוע רק חלקים ובלי עבודה דבקים ועוד כל מיני קישקושים שעולים עוד דולרים ספורים.אני זקוק לכסף לפרוייקט הבא שלי ,50 סמ"ק גולד ווינג![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
היי,
הנה סרטון : המטיס הזה "קצת" משוגע הוא רוצה להראות מה הטיסן מסוגל לעשות.
http://www.generalhobby.com/gold-win...ion-p-257.html .
נ.ב איזה אתה מתכוון לקנות את הsp או את m?
לפני שבועים הטסתי את הטיסן הזה ששיך לאורן בנית אחד התותחים בארץ ונהנתי מאוד מהטיסן .אני הולך להביא בדיוק אחד כזה .בעזרת ה' חודש הבא.
חיים גיל תעשה תרגיל
בטח מכיר !
הוא תמיד בא לדימונה עם הסילוניים וליאור.
כן ,הם הולכים בזוגות ח ח ח ח
חיים גיל תעשה תרגיל
ח ח ח ח ח יייאלה נגיד לך בעוד חודש תתחדש !
הצעצוע הזה פשוט מדהים איזה יפה באוויר,סקיליות ממש נוטפת ממנו![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
לא צילמת את ההמראה ?? איך אדע שאתה יודע להמריא ??![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
יפיוף
איזה טיסה יפה, הכלי הזה נראה מדהים, הטיסה מאוד סקיילית יש הרגשה של כלי מתכת כבד, אחלה טיסן![]()
תודה חברים,אחד הדברים הכי כיפים בטיסן הזה זה הרעש שמוציא המנוע.ההד שנוצר בשטח הוא ממש רעש סילוני ששום סירטון לא יכול להמחיש.אדי אתה צריך אחד כזה.עם צביעה כמו שלך אתה יכול לעשות אותו מדהים.יש מקום להרבה שינויים ושידרוגים.דרך אגב בלי טילים הדבר הזה ממש מהיר.
חיים גיל תעשה תרגיל
יש איזה פרוייקט קטן עם מניפה, אומנם לא F-18 ולא חמוש-אבל חמוד
ושאתה אומר: "אתה צריך אחד כזה", זה נשמע כמו פרסומת של מקדונלדס, אחרי שאתה שומע את זה עוד ועוד אתה מתחיל להאמין שאתה באמת צריך אחד כזה..
אני צריך אחד כזה..![]()
טס יפה,נראה טוב עם הטילים,אני מאמין שבלי הטילים יטוס קצת יותר מהר..אבל מי צריך מהירות שיש רעש יפה וסקייליות...
ד"א חיים איך המניפות דמוי LANDER של הסיני ...הם מאוזנות כמו שהוא מצהיר שם??
052-3200015
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******